Postao/la jurisicduska » 29 jul 2015, 20:50
Mišljenja sam da bi nam transfer Cimija u klub iz liga petice ili makar top8 liga svijeta značio puno više od novca .. Pokazao bi svakom igraču da iz Sarajeva može napraviti ozbiljnu karijeru.
Ikande je super igrač, gledao sam dva puta i mogu vam reći da djeluje prekaljeno, ono što mi se najviše sviđa kod njeg je dug korak i okomitost što fali našoj ekipi , mislim da će te svi biti oduševljeni.
Delač bi bez sumnje bio najveće pojačanje ovog ljeta.
Mislim da bi bilo pametno dio novca od transfera Cimija uložiti u Subića. Uz Subića i Delača falila bi nam jedna južnoamerička desetka koja zna nanizati 2-3 igrača i mislim da uz status nositelja možemo se nadati nekom eu iskoraku, makar mislio da nam treba još vremena možemo bar bolje nego ove godine .
Stepanov i Barbarić su vrhunska dva štopera .. Hebibovic će nadoći a Bekić je ono što nam je falilo.
Nisam nešto fan Abdulaha ali on je ovaj rok odradio fantastično , posudbe kvalitetne, došli svi su pojačanje , kad bi tušnuo Cimija za milion to je to. Kako mi rastemo, raste i on i vidi se da se uozbiljio i što se tiče medija ,, odmjeren je i racionalan. Treba ga pohvaliti u odnosu na prošli transfer rok .
Ove sezone moramo ostati skromni i raditi na timskom duhu, igrači moraju početi više vjerovati jedan drugom, i davati više odgovornosti pojedinačno da bi postali tim koji ima srce i dušu. Imamo konačno vođe dobre i njihov autoritet je neupitan .. Nadam se da će rasti kao ekipa i da atmosfera bude na vrhuncu nekad krajem sezone .. I onda ih poslat 20 dana u Antaliju da se zajednuo odmore ..
Ono što nam fali je klupski pravilnik oko stila života profesionalaca , malo manje slobode u igri, malo više poštovanja prema kolegama, malo bolji uslovi koji dolaze kampom.
Raduje me što su ovo sve sitnice i mislim da rastemo brže nego očekivano i da je ovo stvarno pravi put. Mi navijači također moramo malo više vjerovati klubu, kako igračima tako i dženanu kao i upravi i sportskom direktoru. Malo manje zviždanja i psovanja a više podrške i aplauza .. Ukoliko na to sve razvijemo Marka u klasu a ima predispozicije (na radaru je Udinesea) mogao bi biti veći transfer od Cimija, jer je dobar štoper baš cijenjen u Italiji .. Onda bi to bila baš lijepa priča i ono što bi mi ispunilo srce ko Said.
Izvinite na dužem postu.
Zadnja izmjena:
jurisicduska, dana/u 29 jul 2015, 20:57, ukupno mijenjano 6 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.