Iz Amarovih usta: Idemo na titulu!
Neka dovode svi, nije frka. Bice naravno i kod nas novih igraca. Jeste tezak zadatak, sa ovakvom ekipom, sa limitiranim sredstvima, treba sklopiti sampionski tim.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
O tome ti pricamredbull93 je napisao/la: Ja znam ko je malen
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koliko puta se smije pogadjati, tko je ovo pisao ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Iz Amarovih usta: Idemo na titulu!
Neka dovode svi, nije frka. Bice naravno i kod nas novih igraca. Jeste tezak zadatak, sa ovakvom ekipom, sa limitiranim sredstvima, treba sklopiti sampionski tim.![]()
![]()
sta je sa Ericem ? Jel covjek ziv, da nije sta "s nogu navuko"
nemam nista protiv istih al brate nemoj da te moje oci gledaju, ne guzim ni ja kod vjecne vatre u po bijela dana, ovo je za batina zrelo, dobre batine su najbolje za omladinu tad neke stvari skontasmiky_hz je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Alo avenija što Španovićka nije u onom dopičnjak šorcu
Kome brate da se skida dole.![]()
https://****/vijesti/bih/494012/zeni ... im-mrezama
-
belosevic28
- Kontakt:
Jesu li TheManiaks88 dobili licencu za skupstinu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nisu još, prose po Italjibelosevic28 je napisao/la:Jesu li TheManiaks88 dobili licencu za skupstinu?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo ti je Amar njemu reko u povjerenju, jer neće javno to da kaže, hoće da zavara konkurenciju.fks74 je napisao/la:Koliko puta se smije pogadjati, tko je ovo pisao ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Iz Amarovih usta: Idemo na titulu!
Neka dovode svi, nije frka. Bice naravno i kod nas novih igraca. Jeste tezak zadatak, sa ovakvom ekipom, sa limitiranim sredstvima, treba sklopiti sampionski tim.![]()
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
hajd sto pise sa 10 akunta, hajd sto pise gluposti, voli momak zelju a amara pogotovo, al sto je sad poceo sjedit sa ovim i onim, ja ne znam stvarno, no koment, vjerovatno ce uskoro sjest sa glavnim iz CAS-a da kaze da je sve udureOvo ti je Amar njemu reko u povjerenju, jer neće javno to da kaže, hoće da zavara konkurenciju.![]()
redbull93 je napisao/la:Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje
Deluzija ili deluzijski poremećaj se odnosi na stanje u kojem se pojavljuje jedno ili više lažnih uvjerenja tijekom jednog mjeseca ili dulje. Općenito funkcioniranje osobe nije oštećeno, ali osoba živi u nekom neobjašnjivom i neobičnom uvjerenju.
Deluzija je prvenstveno jedan od glavnih simptoma ozbiljnog mentalnog poremećaja, a može se pronaći i pod nazivom iluzija. Nije posljedica nekog zdravstvenog stanja ili zlouporabe različitih tvari.
Je li to najveći klub u univerzumu a možda i šire, tim sa najboljim stručnjakom na klupi, nema pravo da najavi titulu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Postoji mit da skupljaju prazne case po stadionu i uzimaju po 1 euro za njih.Stroj1946 je napisao/la: Nisu još, prose po Italji
!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da mi ili vi kazemo idemo na titulu, manje bi sranje bilo od ovog, jer makar imamo 11 igracaredbull93 je napisao/la:Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ovo je onaj ludi dokoljenko nagrajso, gdje ces ovo izjavitibhpremierliga12 je napisao/la:Da mi ili vi kazemo idemo na titulu, manje bi sranje bilo od ovog, jer makar imamo 11 igracaredbull93 je napisao/la:Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma znam, ima covjek 10 accounta na forumu, od njega normalni ni ne mogu doci na red, jadan Osim i jos 2-3 njih tamo, ne mozes izaci na kraj s budalama kojima je glava do clanaka u Amawu.redbull93 je napisao/la:Ovo je onaj ludi dokoljenko nagrajso, gdje ces ovo izjavitibhpremierliga12 je napisao/la:Da mi ili vi kazemo idemo na titulu, manje bi sranje bilo od ovog, jer makar imamo 11 igracaredbull93 je napisao/la:Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ne znam kako ga trpe eto samo, kako god su amawi sjebali klub tako i on temu. Muhonija i nema vise, osim drzi se sa strane, na temi tamo 2 lika normalna sto pisu i njih sad poceo prozivati i nesto ponizavati. A yebo me svak ako im ga amaw ne zaklamfa jos vise nego sad.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gledam Amawa, sve mi se čini ko da jr Šešeljev a ne Ivicin.
Vazda ulojan, check.
Ljepota, check.
Govorna mana, check.
Sere gluposti u koje niko osim retardiranih sljedbenika ne vjeruje, check.
Željovac, check.
Raja pušta njegove klipove i smije se, check.
Vazda ulojan, check.
Ljepota, check.
Govorna mana, check.
Sere gluposti u koje niko osim retardiranih sljedbenika ne vjeruje, check.
Željovac, check.
Raja pušta njegove klipove i smije se, check.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
tema im je u k, dva pametna posta nemozes nac po danu, i normalnih zeljovaca tamo ne pise vise, ne znam zasto Admin ne pohvata IP adrese i sve to da vidi ko sa kojeg acc pise, tema je postala Amar Osim ko god kaze nesto protiv covjeka koji ih u najgorem mogucem momentu novcano sakati, on je neprijatelj kluba, kazu da je tamo lobotomija, pa sta je onda ovo ovdje, treba fakat moderator uc pobrisat neke ljude, jest da je tema zeljeznicar al znao sam uc i procitat dosta pametnih postovaredbull93 je napisao/la:Ne znam kako ga trpe eto samo, kako god su amawi sjebali klub tako i on temu. Muhonija i nema vise, osim drzi se sa strane, na temi tamo 2 lika normalna sto pisu i njih sad poceo prozivati i nesto ponizavati. A yebo me svak ako im ga amaw ne zaklamfa jos vise nego sad.
Ja nisam vidio da sampion opet najavljuje tituli,a ni Zrinjski al.zato svemoguci Amar je najavio,mitomani golemi steredbull93 je napisao/la:Ljudi titulu najavljuju, ja ne znam ko je lud ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.