FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

karlovacko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la karlovacko » 05 avg 2013, 14:58

England je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Kakva je ovo posjeta na jugu :S
Komfor, rekao bi po mom ukusu, lagano , lijepo i svake sekunde se moglo uživati, predobro.
Bravo ! To je ona prava raja koja je tu skoro svaku tekmu .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 avg 2013, 15:17

Lijepa utakmica za oko. Borbenost na nivou. Svi su odigrali odlično, a iznad tog odličnog već pominjani Jamak i po meni Kerla.

Kerla je sinoć odigra najbolju utakmicu od kada se vratio u Želju. Imao je možda jedno pogrešno dodavanje. Dobro se postavljao, gradio, u zraku nenadmašan i uz to postigao gol.

Sead Bučan je bio na zapadnoj tribini (nenatkriveni dio) do samog centra. Ne znam zašto nije bio u konkurenciji? Možda posti, pa ga čuvaju iza Ramazana.

Amar Osim prestajao cijelu tekmu na izlazu iz tunela.Skock'o se. Crvene tole i neka svijetla maja (košulja), nisam dobro upratio sa sjevera sam posmatrao tekmu.

Elvir Čolić mi je djelovao jalovo od trenutka kada sam gledao tekmu. Ušao u 14. min. na stadion i komentarišem oko 40 min. da bi ga mogli zamijeniti i u prvom. Kao da me je čuo Beks ga zabi :lol: :lol: :lol: .

Nisam gledao snimak, ali sam imao osjećaj da je igraču Travnika ruka bila bar pola metra, ako ne i više, u kaznenom. Moram pogledati snimak (usporeno).

Lijepa noć i lijepa igra. Igra koja vraća raju na stadion.

JAMAK NERMIN - svaka čast.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 avg 2013, 15:17

Uh jbte, nakon Viteza gostujemo Borcu, Zrinjskom, Sirokom i Celiku... Steta sto nemamo nekih laksih utakmica izmedju u gostima, na kojima bi se vratilo samopouzdanje u slucaju, ne daj Boze, kakvog kiksa... Ovdje ce ekipa morati pokazati pravu snagu, te odrzati prikljucak, a onda na proljece siguran sam da necemo imati ni jedan poraz...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 05 avg 2013, 16:06

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uh jbte, nakon Viteza gostujemo Borcu, Zrinjskom, Sirokom i Celiku... Steta sto nemamo nekih laksih utakmica izmedju u gostima, na kojima bi se vratilo samopouzdanje u slucaju, ne daj Boze, kakvog kiksa... Ovdje ce ekipa morati pokazati pravu snagu, te odrzati prikljucak, a onda na proljece siguran sam da necemo imati ni jedan poraz...
pa poslije i sarajevu bit ce ovo burna polusezona :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 05 avg 2013, 16:10

Nekako ce mi najteze pasti ako Yani ode na klupu kada se Kvesa vrati :?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 avg 2013, 16:22

-------------------------Hadzic-------------------------

-------Benjo------Skajljic--------Kerla-------Kvesa--

----------------------Zola-------Tomic--------------

--------------J-------------Jamak-------------------

--------Bučan-------------------------------Yani----

---------------------------Adilovic-------------------

Ja bi volio ovo vidjeti.Mislim da bi se Yani dobro snasao u ofanzivnijoj ulozi.Jos samo Ara na mjesto Adila al nema sanse da to Amar uradi :D
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 05 avg 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 avg 2013, 16:22

plavalokomotiva je napisao/la:Nekako ce mi najteze pasti ako Yani ode na klupu kada se Kvesa vrati :?
Yani ce naprijed na mjesto lijevog krila, dok ce Kvesa dole na lijevi bek. Desno ce Bučan na krilo i Zeljkovic na desni bek. Zadnji vezni Zola i Tomic na stopere Kerla i Skalja u sredinu Xamak. :mrgreen: I u vrh Hodzic....
Joj ekipe ako Bog da samo da sve ide kako treba da se ovi momci vrate i sljedece godine LŠ i grupna faza najmanje EL.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 05 avg 2013, 16:28

samozeljo1987 je napisao/la:Kakva je ovo posjeta na jugu :S
da si došao znao bi kakva je posjeta.što ne mogu ovih forumskih laprdala,prvi su kad treba kakiti ispred monitora a zadnji kad treba doći na tekmu.

sad će standardna izvlakuša pa nismo svi iz sarajeva,ja sam u inostranstvu i te glupe fore....
ali nema para,sve se rastalilo....

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 05 avg 2013, 16:32

netko vam ove sezone mora pomrsiti racune,a uvjeren sam da vec u subotu ostajete bez bodova.nadam se fer i korektnoj igri,prvoj pobjedi viteza.vidjet cete da sam bio u pravu....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 avg 2013, 16:32

volimVITEZ je napisao/la:netko vam ove sezone mora pomrsiti racune,a uvjeren sam da vec u subotu ostajete bez bodova.nadam se fer i korektnoj igri,prvoj pobjedi viteza.vidjet cete da sam bio u pravu....
:shock: de uozbilji se :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 05 avg 2013, 16:33

nime_tm87 je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Nekako ce mi najteze pasti ako Yani ode na klupu kada se Kvesa vrati :?
Yani ce naprijed na mjesto lijevog krila, dok ce Kvesa dole na lijevi bek. Desno ce Bučan na krilo i Zeljkovic na desni bek. Zadnji vezni Zola i Tomic na stopere Kerla i Skalja u sredinu Xamak. :mrgreen: I u vrh Hodzic....
Joj ekipe ako Bog da samo da sve ide kako treba da se ovi momci vrate i sljedece godine LŠ i grupna faza najmanje EL.
To ce otprilike izgledati ovako :

slika

Klupa: Lončarić,B. Čolić,Hasanhodžić,Sadiković,Hasanović,Bajić,E. Čolić,Brković ako uzmemo u obzir eventualni odlazak Svrake i Adilovića mada ne vjerujem da će obadvojica ići istovremeno.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2013, 17:24

Iskreno,ja ne znam sta vi vidite u ovom Urdinovu,pa ga dizete u nebesa?Ok,igra solidno ne boji se i lik je borben.Medjutim,ako cemo realno,niti je brz,niti ima centarsut,niti ima dribling i nije prototip modernog beka koji igra u oba pravca kao Kvesa npr.Znaci,nema mjesta na toj poziciji kad se ovaj vrati,osim ako Kvesa ne bude licio na sebe.U napad ne moze,jer koliko god se sad neki smijali,na poziciji krila su od njega bolji svi igraci koje tu imamo,pocevsi od Selimovica,Bucana,malog Bajica,pa sve do Stane i E.Colica...P.S. E da,igra samo jednom nogom,iskljucivo,a nije tehnicki potkovan sto dovoljno gvori da u napad ne moze...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 avg 2013, 17:30

Čuj nije tehnički potkovan izvaljo čitavu desnu stranu Plzena, onom kapitenu debelom probacivo kroz noge ko na terminu.Nije tehnički potkovan :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 05 avg 2013, 17:31

NEZALAGANJE je napisao/la:Iskreno,ja ne znam sta vi vidite u ovom Urdinovu,pa ga dizete u nebesa?Ok,igra solidno ne boji se i lik je borben.Medjutim,ako cemo realno,niti je brz,niti ima centarsut,niti ima dribling i nije prototip modernog beka koji igra u oba pravca kao Kvesa npr.Znaci,nema mjesta na toj poziciji kad se ovaj vrati,osim ako Kvesa ne bude licio na sebe.U napad ne moze,jer koliko god se sad neki smijali,na poziciji krila su od njega bolji svi igraci koje tu imamo,pocevsi od Selimovica,Bucana,malog Bajica,pa sve do Stane i E.Colica...P.S. E da,igra samo jednom nogom,iskljucivo,a nije tehnicki potkovan sto dovoljno gvori da u napad ne moze...
Ne gledas ti tekme!!!!

Bolji je od svih sto si nabrojao, zna driblati, ulati u 16 bez straha ...itd...

Urdinov dobar ;)

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 17:33

NEZALAGANJE je napisao/la:Iskreno,ja ne znam sta vi vidite u ovom Urdinovu,pa ga dizete u nebesa?Ok,igra solidno ne boji se i lik je borben.Medjutim,ako cemo realno,niti je brz,niti ima centarsut,niti ima dribling i nije prototip modernog beka koji igra u oba pravca kao Kvesa npr.Znaci,nema mjesta na toj poziciji kad se ovaj vrati,osim ako Kvesa ne bude licio na sebe.U napad ne moze,jer koliko god se sad neki smijali,na poziciji krila su od njega bolji svi igraci koje tu imamo,pocevsi od Selimovica,Bucana,malog Bajica,pa sve do Stane i E.Colica...P.S. E da,igra samo jednom nogom,iskljucivo,a nije tehnicki potkovan sto dovoljno gvori da u napad ne moze...
Pocni ti pratiti neki drugi sport nije ovo za tebe. E. Colic i Stana bolji od Urdinova, frajer Ronalda stavio u mali dzep. :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2013, 17:33

KrajPrice je napisao/la:
Ne gledas ti tekme!!!!

Bolji je od svih sto si nabrojao, zna driblati, ulati u 16 bez straha ...itd...

Urdinov dobar ;)
Dobro ja ne gledam,ti gledas?Koliko je puta sinoc centrirao?Koliko je puta centrirao protiv Plezna u 2 tekme?Dribling mu je petom iza svojih ledja i to je to...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 avg 2013, 17:35

avlami97 je napisao/la:Sead Bučan je bio na zapadnoj tribini (nenatkriveni dio) do samog centra. Ne znam zašto nije bio u konkurenciji? Možda posti, pa ga čuvaju iza Ramazana.
Kako sam čuo od njega lično, juče je skid'o neki gips, treba se brzo vratiti na teren...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2013, 17:36

EuroSport je napisao/la:
Pocni ti pratiti neki drugi sport nije ovo za tebe. E. Colic i Stana bolji od Urdinova, frajer Ronalda stavio u mali dzep. :lol:
Znam da ti je tesko,ali proctiaj post ,pa onda komentarisi.Pisem za Urdinova u fazi napada,jer ga neki guraju na krilo,kad se Kvesa vrati,koliko vidim...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 17:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
Znam da ti je tesko,ali proctiaj post ,pa onda komentarisi.Pisem za Urdinova u fazi napada,jer ga neki guraju na krilo,kad se Kvesa vrati,koliko vidim...
Ja ti predlazem da pogledas utakmicu iz Gradacca i bice ti jasno sve...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2013, 17:40

Nama Zvijezda ne treba da bude mjerilo vec utakmice sa ozbiljnim ekipama...Ali ok,tebi je dobar,meni je prosjek.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Proximic i 57 gostiju.