Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 28 jan 2014, 17:59

Bihac96 je napisao/la:http://zmajevibih7.****/2014/01/odbio-poziv-u-reprezentaciju-bih-jer-se.html
To je taj Muamer Tankovic,i naravno ista ce stvar biti kao i sa Seferovicem,cekat ce poziv A repke Svedske,ako ne dobije poziv onda ce poceti pricati kako voli samo BiH,i da ga ne zanima druga reprezentacija :shock:
I ti vjerujes ovim ublehama sa ovog portala?? Moram ih nazvati tako, jer su totalno glupi amateri, izvlace izjave iz konteksta i lupaju nebuloze, plasiraju spektakularne naslove koji nemaju veze sa istinom. Da mi je samo znati ko je admin ovog portala.

Ovu izjavu su danaas izvukli iz konteksta, kad je Pilav ili ko je vec rekao da Tankovic zeli se trenutno samo fokusirati na Fulham, a ovi su odmah stvorili bombasticnu vijest od tog.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 jan 2014, 19:20

Pa drugim riječima nas je odbio, nema se tu sta filozofirati...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 28 jan 2014, 19:44

Goalgetter je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:http://zmajevibih7.****/2014/01/odbio-poziv-u-reprezentaciju-bih-jer-se.html
To je taj Muamer Tankovic,i naravno ista ce stvar biti kao i sa Seferovicem,cekat ce poziv A repke Svedske,ako ne dobije poziv onda ce poceti pricati kako voli samo BiH,i da ga ne zanima druga reprezentacija :shock:
I ti vjerujes ovim ublehama sa ovog portala?? Moram ih nazvati tako, jer su totalno glupi amateri, izvlace izjave iz konteksta i lupaju nebuloze, plasiraju spektakularne naslove koji nemaju veze sa istinom. Da mi je samo znati ko je admin ovog portala.

Ovu izjavu su danaas izvukli iz konteksta, kad je Pilav ili ko je vec rekao da Tankovic zeli se trenutno samo fokusirati na Fulham, a ovi su odmah stvorili bombasticnu vijest od tog.
Tankovic ima 19 godina,a ne 35 da se samo fokusira na klub.Kao prvo za svakog igraca mora biti cast ako se repka interesuje za njega i jos pogotovo da dobije poziv.I ponovo ponavljam novi slucaj Seferovic,ako ga Svedska odbije onda ce se sam nudit reprezentaciji.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 19:47

Batko je napisao/la:Pa drugim riječima nas je odbio, nema se tu sta filozofirati...
Teško mi je povjerovati da bi nas ovaj momak mogao odbiti nakon svega što sam viđao po njegovom fb i twitter profilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jan 2014, 19:50

Ovo su mladi momci, i njihove odluke u sličnim situacijama su često odluke njihovih roditelja i menadžera. Treba nastaviti sa pritiskom bez obzira na prvu reakciju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jan 2014, 19:59

Viđao sma ja u Seferovića ljiljane po zidovima pa ništa,ali mi je malo smiješno da se oni mukotrpono bore za igrace,a još nisu otišli u Belgiju tek trebaju da idu mislim halo ne ide svojim parama,a momak vec pola godine je ušao u prvih 11 u pocetku samo igro Europaligu..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:01

VanBasten je napisao/la:Treba nastaviti sa pritiskom bez obzira na prvu reakciju.
Ljudi se pecaju na izjavu sa ko zna kakvog portala.
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jan 2014, 20:04

Sastanak se treba ugovorit. Ako za istim ne postoji interesovanje druge strane, trebaju mu ono banut na vrata ko Jehovini svjedoci? Pa i s Kolašincem su se prvo dogovorile neke stvari, pa se sjelo i popričalo, nisu ga na prepad nafatali da piju kafu

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 28 jan 2014, 20:05

VanBasten je napisao/la:Sastanak se treba ugovorit. Ako za istim ne postoji interesovanje druge strane, trebaju mu ono banut na vrata ko Jehovini svjedoci? Pa i s Kolašincem su se prvo dogovorile neke stvari, pa se sjelo i popričalo, nisu ga na prepad nafatali da piju kafu
Ma daj ljudi radi se na tim stvarima ... otkud se od jednom saznalo za Husića,Tankovića,Lazića ako nisu u kontakt s njima stupili ljudi iz Saveza ,ne može sve preko noći doći na svoje ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:09

VanBasten je napisao/la:Sastanak se treba ugovorit. Ako za istim ne postoji interesovanje druge strane, trebaju mu ono banut na vrata ko Jehovini svjedoci?
Ma jok. Večeras kupiš kartu, sutra pravac aerodrom, dođeš tamo, pokucaš na vrata i priupitaš "Dobar dan. Želiš li igrati za reprezentaciju BiH u fudbalu?".
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2014, 20:11

zgembo89 je napisao/la:Viđao sma ja u Seferovića ljiljane po zidovima pa ništa,ali mi je malo smiješno da se oni mukotrpono bore za igrace,a još nisu otišli u Belgiju tek trebaju da idu mislim halo ne ide svojim parama,a momak vec pola godine je ušao u prvih 11 u pocetku samo igro Europaligu..
Ne ocekuj odogovor na svoj post, jer mukotrpan rad ne ide uz "ko je Arslanagic"? Do danas ne otic u Belgiju i porazgovarati sa tako kvalitetnim stoperom je bas onakav rad kakav sam od njih i ocekivao. Treba li bi imati klauzulu u ugovoru koja im oduzima platu ili dio plate po gubitku igraca, pa da vidis onda renesansu i redefiniciju mukotrpnog rada. Papetoljubci dosadili maksimalno, zacepljeni ko dizel filter nakon 500.000 km.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:13

Vratija se Šime :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2014, 20:17

Virtu4l je napisao/la:Vratija se Šime :lol:
Vidim upeco si se :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:18

Uvijek se radujem kvalitetnoj opoziciji, ovi su postali dosadni, nemaju stila :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jan 2014, 20:19

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Treba nastaviti sa pritiskom bez obzira na prvu reakciju.
Ljudi se pecaju na izjavu sa ko zna kakvog portala.
Ma raja se kod nas fata za mnogo šta :mrgreen:
Razumljivo mi je da se vaga, prije svega mislim na roditelje ove djece i njihove menadžere. Mi se jesme plasirali na SP, i uredili neke stvari, ali daleko smo mi još po reputaciji od Švedske npr. Bar zasad. Vjerujem da bi dobar rezultat u Brazilu promjenio još drastičnije situaciju. Staviš se u poziciji evo Tankovićevog oca, živiš u Švedskoj, znaš šta mogu da ti pruže. S druge strane imaš Savez koji je prije 2 godine bio suspendiran, optužbe za korupciju, i dan danas malo-malo izađe neka negativna priča. Mislim, ja bi ga se odreko ako bi zaigro za Švedsku. Ali, dosta raje ne razmišlja tako. Imaju određene rezerve, i to je razumljivo. Također, sumnjam da Šveđani čame i mirno gledaju kako im pecamo potencijalnog A reprezentativca.
helem, treba nastaviti s pritiscima, kontaktima... sve dokle postoji i najmanja šansa.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2014, 20:21

Virtu4l je napisao/la:Uvijek se radujem kvalitetnoj opoziciji, ovi su postali dosadni, nemaju stila :mrgreen:
Takodjer, ovi sem stila nemaju ni mozaka ili ti ga mozgova :lol: .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jan 2014, 20:22

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Sastanak se treba ugovorit. Ako za istim ne postoji interesovanje druge strane, trebaju mu ono banut na vrata ko Jehovini svjedoci?
Ma jok. Večeras kupiš kartu, sutra pravac aerodrom, dođeš tamo, pokucaš na vrata i priupitaš "Dobar dan. Želiš li igrati za reprezentaciju BiH u fudbalu?".
Doduše, imamo mi Juku diverzanta za te upade. Juka je naša wild card :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2014, 20:25

VanBasten je napisao/la:
Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetv :lol: .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jan 2014, 20:28

VanBasten je napisao/la:
Al i Juka mi djeluje nepismeno za taj posao, čitajući onaj mu FB ako je ono njegovo, isto tako i Pirić i Jaha nisu za ove pozicije, mogu biti tu kao neka ispomoć ali kao glavni NE
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jan 2014, 20:29

Ima na forumu strucnjaka,treba stupiti u kontakt sa adminom da se pronadju preko ip adrese.Svi sve znaju.
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.