to to to se trazi...vatreni je napisao/la:U restoranu 1i 5 sinoć lik uzima mikrofon od pjevača i govori ZVIJEZDA JE SAMPION,bio je popraćen ponavljanjem određenog broja ljudi,ima nas fanatika
jos kada se uradi krov na novoj tribini,lijepa vijest da ce bit komplet zavrsen do sl nove godastra1922 je napisao/la:mogao bi u prvom proljetnom kolu cijeli stadion skandirati zvijezda sampion.mislim da ce samo dolazaka odovica vratiti na tribinu bar 1000 ljudi
Vjerovatno da ce se postojeca tribina zavrsiti al da se stadion zavrsi sa jos jednom tribinom je tesko!!!elf1 je napisao/la:jos kada se uradi krov na novoj tribini,lijepa vijest da ce bit komplet zavrsen do sl nove godastra1922 je napisao/la:mogao bi u prvom proljetnom kolu cijeli stadion skandirati zvijezda sampion.mislim da ce samo dolazaka odovica vratiti na tribinu bar 1000 ljudi
gradacac10 je napisao/la:sta ba pandza 100000 pa zeljo za adilovica ne moze dobit 75...
zaboravio si dodat i da je pandza prosle sezone najbolji strijelac lige, a i ove je dominantanciro_ciro je napisao/la:gradacac10 je napisao/la:sta ba pandza 100000 pa zeljo za adilovica ne moze dobit 75...
Pa sta hoces ti reci da je Adilovic jaci igrač od Pandze??? jesil dobar sine prvo Pandza je mladji par godina drugo eksplozivniji, agresivniji brzi, ovaj je prvi strijelac samo je ubacivao loptu u gol... moze mu se pored onakvih veznjaka u zelji, a pandza je sve sam radio kod nas.. tako ne lupaj po svemu je pandza bolji od adilovica
zaboravio si dodat i da je pandza prosle sezone najbolji strijelac lige, a i ove je dominantan[/quoKB-TM87 je napisao/la:ciro_ciro je napisao/la:gradacac10 je napisao/la:sta ba pandza 100000 pa zeljo za adilovica ne moze dobit 75...
Pa sta hoces ti reci da je Adilovic jaci igrač od Pandze??? jesil dobar sine prvo Pandza je mladji par godina drugo eksplozivniji, agresivniji brzi, ovaj je prvi strijelac samo je ubacivao loptu u gol... moze mu se pored onakvih veznjaka u zelji, a pandza je sve sam radio kod nas.. tako ne lupaj po svemu je pandza bolji od adilovica
Pasha moj, Adilovic nigdje ne ide ispod 300.000- 400 000 € najmanje...tolikogradacac10 je napisao/la:sta ba pandza 100000 pa zeljo za adilovica ne moze dobit 75...
Ali realno.. Vi imate prejebene veznjake koji citav posao urade koji u 90% slucajeva dodaju adilovicu nakon cega je ovaj pospremi u prazan, ili skoro prazan gol.nime_tm87 je napisao/la:Pasha moj, Adilovic nigdje ne ide ispod 300.000- 400 000 € najmanje...tolikogradacac10 je napisao/la:sta ba pandza 100000 pa zeljo za adilovica ne moze dobit 75...
ma dabogda zeljo dobio 500 000 a mi 100 000 i niko sretniji od mene.zalosno je da nasa liga ima dosta talenata i dobrih igraca a na kraju odu za sitnu parugradacac10 je napisao/la:znas jarane kad cete dobit 300-400 hiljada € za njega? Nikad.. Jest od pandze bolji i to sam prokomentariso jer smatram da pandza ne vrijedi 100 000, al nije vala ni adilovic daleko od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.