Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sakraliziranje navijača. To je baš moderno kod nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cuj 23 minute
Zanima me samo koje vodja Fanaticosa,pa kad su prosle godine poginula 3 momka koji su bodrili repku na koji su im nacin dali pocast,ni na koji.Takvu pocast tipa sutanja 23 minute nije stvar Fanaticosa vec Fukara kad igra Sloboda.I zar Fanaticosi moraju preslikavat ono sto Delije rade,to su oni prvi uradili prije par mjeseci kad im je vodja ubijen,pa onda Manijaci a sad i Fanaticosi.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Fanatikosi u elementu
mislim oni će sutjeti ,sumnjam da će i ostali navijači.

previse je 23minute,
, vljd se nesto izmijeni do sutra

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
Re: $: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat
Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nek si nam dočarao tuzlanski konformizam.brazzo je napisao/la:Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To je sve samo ne konformisticko razmisljanje 

It was turned around so that right looked wrong
taj lik meni ništa ne znači. nesreća je nesreća, bože moj. 23 minute šutnje neka se rade na utakmicama slobode, a ne reprezentacije. ja samo znam da se to mene ne tiče, i da ću ja sutra navijati kada hoću i koliko hoćubrazzo je napisao/la:Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.

Doslo je do malog nesporazuma: NAVIJANJA SUTRA U MEJDANU NECE BITI SAMO PRVE MINUTE... NAKON TOGA.... MEJDAN CE DA GORI....sa FB stranice BHFANATICOS 

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nije došlo do nesporazuma, nego su skontali kakvu su glupost izmislili, čuj da se šuti 23 minuta na košarkaškoj tekmi zbog osoba koji su ubili nedužnu ženu, vozač da je ostao živ budućnost bi mu bila Kpz Zenica
@Sheyi
Haha dobar si, bravo. Cuj nesporazum.
Dobro je, rijesilo je se. Idemo sutra po pobjedu!
Haha dobar si, bravo. Cuj nesporazum.

Dobro je, rijesilo je se. Idemo sutra po pobjedu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bandit je napisao/la:BHF![]()
![]()
Fukara

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
joj kad sutra zagrmi
treba posebno dočekat' našeg Telea 

- samo_lijevo
- Kontakt:
ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.
Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ima i toga.samo_lijevo je napisao/la:ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo se sjetim Izraela.. teško ko onakvu atmosferu može napravit,stvarno je posebno kad dodje košarkaška reprezentacija u Tuzlu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 avg 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
ovaj info kad se pojavio da se neće navijat' 23 minuta, pitanje je da l' su to BHF na svoju ruku napravili, u šta ne vjerujem, jer ko su oni da u tuđoj kući određuju bilo šta, a zna se da će Fukare vodit' navijanje, ne BHF, baš kao što je bilo i protiv Izraelasamo_lijevo je napisao/la:ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.

oni izdaju saopštenje za svoje članove, a ne za sve navijače koji dođu bilo na stadion, bilo u dvoranusamo_lijevo je napisao/la:Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.

- samo_lijevo
- Kontakt:
nema svrhe da oni sute,a ostali dio publike da navija.Kakva je onda to odavanje pocasti?Chinaglia je napisao/la:ovaj info kad se pojavio da se neće navijat' 23 minuta, pitanje je da l' su to BHF na svoju ruku napravili, u šta ne vjerujem, jer ko su oni da u tuđoj kući određuju bilo šta, a zna se da će Fukare vodit' navijanje, ne BHF, baš kao što je bilo i protiv Izraelasamo_lijevo je napisao/la:ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.vjerovatno su oni nekako dobili info da su to Fukare htjele da se ne navija 23 minuta, pa da oni podrže to i izdali su to saopštenje da njihovi članovi znaju .. uglavnom, sve je bila šuplja, uopšte to nije bilo dogovoreno tako
oni izdaju saopštenje za svoje članove, a ne za sve navijače koji dođu bilo na stadion, bilo u dvoranusamo_lijevo je napisao/la:Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.tako da što se tiče njihove grupe i njihovih članova, vođe imaju pravo da rade šta hoće
Treba prvo razmisliti kada dajes saopcenja,nisu samo oni na utakmici.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.