Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

High

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la High » 16 avg 2014, 17:05

Sakraliziranje navijača. To je baš moderno kod nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 avg 2014, 17:06

Cuj 23 minute :shock: Zanima me samo koje vodja Fanaticosa,pa kad su prosle godine poginula 3 momka koji su bodrili repku na koji su im nacin dali pocast,ni na koji.Takvu pocast tipa sutanja 23 minute nije stvar Fanaticosa vec Fukara kad igra Sloboda.I zar Fanaticosi moraju preslikavat ono sto Delije rade,to su oni prvi uradili prije par mjeseci kad im je vodja ubijen,pa onda Manijaci a sad i Fanaticosi.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 avg 2014, 17:10

Fanatikosi u elementu :clap: mislim oni će sutjeti ,sumnjam da će i ostali navijači.

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 16 avg 2014, 17:14

previse je 23minute, :crazy:, vljd se nesto izmijeni do sutra
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat

Post Postao/la brazzo » 16 avg 2014, 17:16

Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

High

Post Postao/la High » 16 avg 2014, 17:17

brazzo je napisao/la:Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.
Nek si nam dočarao tuzlanski konformizam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 avg 2014, 17:23

To je sve samo ne konformisticko razmisljanje ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 avg 2014, 19:45

brazzo je napisao/la:Jao kakvih li moralista ima ovaj forum rek'o bi covjek zivimo u Luksemburgu. Pod jedan razmislite prije nego ista napisete a pod dva sta vas briga uostalom. Vi koji ste docekivali repku u svom gradu ste se vec 'pokazali' a ovi drugi dodjite niko tebi ne brani da hraljas i urlas svih 40 minuta. Postujte odluku grupe jer se ona odnosi na njene clanove koji su se sami solidarisali i to ce uraditi iz postovanja a ne po necijoj direktivi. Ponavljam za takvog lika je i 23 tekme, a ne minute, malo ali ne ocekujem od nekoga ko ga nije poznavao da to i razumije.
taj lik meni ništa ne znači. nesreća je nesreća, bože moj. 23 minute šutnje neka se rade na utakmicama slobode, a ne reprezentacije. ja samo znam da se to mene ne tiče, i da ću ja sutra navijati kada hoću i koliko hoću ;)

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 16 avg 2014, 20:09

Doslo je do malog nesporazuma: NAVIJANJA SUTRA U MEJDANU NECE BITI SAMO PRVE MINUTE... NAKON TOGA.... MEJDAN CE DA GORI....sa FB stranice BHFANATICOS :)
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 avg 2014, 20:09

slika
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 avg 2014, 20:12

Nije došlo do nesporazuma, nego su skontali kakvu su glupost izmislili, čuj da se šuti 23 minuta na košarkaškoj tekmi zbog osoba koji su ubili nedužnu ženu, vozač da je ostao živ budućnost bi mu bila Kpz Zenica

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 avg 2014, 20:48

@Sheyi

Haha dobar si, bravo. Cuj nesporazum. :P

Dobro je, rijesilo je se. Idemo sutra po pobjedu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2014, 21:58

bandit je napisao/la:BHF :arrow: :ljepota: :arrow: Fukara :guz:

:?:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 22:35

joj kad sutra zagrmi :opaopa: treba posebno dočekat' našeg Telea :cool:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 22:38

ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.
Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 22:42

samo_lijevo je napisao/la:ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.
Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.
Ima i toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 avg 2014, 22:42

Samo se sjetim Izraela.. teško ko onakvu atmosferu može napravit,stvarno je posebno kad dodje košarkaška reprezentacija u Tuzlu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 avg 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 22:46

samo_lijevo je napisao/la:ko li rece ovim fanatikosima da oni trebaju odlucivati oko navijanja,ponasanja.Stvarno mi to nikada nije bilo jasno.
ovaj info kad se pojavio da se neće navijat' 23 minuta, pitanje je da l' su to BHF na svoju ruku napravili, u šta ne vjerujem, jer ko su oni da u tuđoj kući određuju bilo šta, a zna se da će Fukare vodit' navijanje, ne BHF, baš kao što je bilo i protiv Izraela :D vjerovatno su oni nekako dobili info da su to Fukare htjele da se ne navija 23 minuta, pa da oni podrže to i izdali su to saopštenje da njihovi članovi znaju .. uglavnom, sve je bila šuplja, uopšte to nije bilo dogovoreno tako
samo_lijevo je napisao/la:Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.
oni izdaju saopštenje za svoje članove, a ne za sve navijače koji dođu bilo na stadion, bilo u dvoranu :D tako da što se tiče njihove grupe i njihovih članova, vođe imaju pravo da rade šta hoće

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 23:01

Chinaglia je napisao/la:
ovaj info kad se pojavio da se neće navijat' 23 minuta, pitanje je da l' su to BHF na svoju ruku napravili, u šta ne vjerujem, jer ko su oni da u tuđoj kući određuju bilo šta, a zna se da će Fukare vodit' navijanje, ne BHF, baš kao što je bilo i protiv Izraela :D vjerovatno su oni nekako dobili info da su to Fukare htjele da se ne navija 23 minuta, pa da oni podrže to i izdali su to saopštenje da njihovi članovi znaju .. uglavnom, sve je bila šuplja, uopšte to nije bilo dogovoreno tako
samo_lijevo je napisao/la:Ko da su oni izmislili reprezentacije pa odredjuju kako treba da se postupa.
oni izdaju saopštenje za svoje članove, a ne za sve navijače koji dođu bilo na stadion, bilo u dvoranu :D tako da što se tiče njihove grupe i njihovih članova, vođe imaju pravo da rade šta hoće
nema svrhe da oni sute,a ostali dio publike da navija.Kakva je onda to odavanje pocasti?
Treba prvo razmisliti kada dajes saopcenja,nisu samo oni na utakmici.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.