Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa to je namjerno uradio da ne bude primjetancala je napisao/la:One njegove crvene tole ne mozes fulit nikakoEuroSport je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Osim citavu utakmicu gledao iz tunela
Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezonekoji mu je q
![]()
Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem
Ramazan, pa ne cuga !111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezonekoji mu je q
![]()
Zebu iz prošle sezone je prekucao, definitivno....da im tu radnu etiku i zalaganje na terneu kakvu je imao Bekrić - Jamak bi bio najbolji igrac lige.BlueIsTheColor je napisao/la:Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
![]()
Polako, vratiće se on protiv Viteza na svoje111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
![]()
iz kornera jamak centrirao... a stana par puta jedva lopta dodje do 16 jos po zemljibangara je napisao/la:Stvaro taj problem sa centaršutom se vuče ima evo vec par utakmica, ne znam nisam vidio taj drugi gol , ali prvih 60 minuta Adilovic je jedini koji je ubacio jednu kako valja...
Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4...
Zasto me vrijedjas ?! Fino kazem koji slijed ocekujem i kojem' se nadam, treba ici utakmicu po utakmicu...gollum je napisao/la:Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4...
inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
Jamak i Svraka kad su bili omladinci to su bili dva najperspektivnija igraca ko ih sjeca kad su mali bili znat ce o cemu pisem. Mogu slobodno reci da su veci talenti bili od Hodzica i Zolotica. Samo nacin zivota Jamaka ce upropastiti. Nije toliki problem da popije nekad, ali pusi redovno.inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
Kod: Označi sve
http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom
Kasnis,igrao veceras,zabio go i dao asistencijuHZ_ilidzaa je napisao/la:Vela havleKod: Označi sve
http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Doktorinho, GradKamena2, Hrasno15, istokzeljo, Kaunas, lakilone, Proximic, r3m1, rimljanin90, Stole i 189 gostiju.