FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 04 avg 2013, 23:20

Dino majstor preporodio ekipu :mrgreen: :mrgreen:

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 23:20

cala je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Osim citavu utakmicu gledao iz tunela :)
One njegove crvene tole ne mozes fulit nikako :mrgreen:
Pa to je namjerno uradio da ne bude primjetan :)

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 avg 2013, 23:22

111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom :shock: :D :mrgreen: covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezone :o koji mu je q :lol:

Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem
Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 avg 2013, 23:24

vezni red bas fino odigrao, pogotovo tomic i jamak... urdinov borben, rastrcan... steta sto ne udje ona arminova ili bar ona bajiceva bomba... treba popraviti centarsute s krila pod hitno, to je boljka vec godinama...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 avg 2013, 23:27

111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom :shock: :D :mrgreen: covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezone :o koji mu je q :lol:

Ramazan, pa ne cuga !
svoj ti pos'o !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 avg 2013, 23:30

Plavi zasjeli na vrh

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-zasjeli-na-vrh/6255/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 04 avg 2013, 23:30

BlueIsTheColor je napisao/la:

Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!
Zebu iz prošle sezone je prekucao, definitivno....da im tu radnu etiku i zalaganje na terneu kakvu je imao Bekrić - Jamak bi bio najbolji igrac lige.

Raja se veceras zeza, kažu zbog Jamaka bi Ramazan trebao biti citavu godinu :mrgreen: :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2013, 23:31

Polako, vratiće se on protiv Viteza na svoje :mrgreen:

Utakmica rutinski završena, žao mi Hodžića, lijepo lobov'o Bukvića, al' ne dade mu se, malo ljudi na jugu, moglo je to puno bolje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 04 avg 2013, 23:32

Stvaro taj problem sa centaršutom se vuče ima evo vec par utakmica, ne znam nisam vidio taj drugi gol , ali prvih 60 minuta Adilovic je jedini koji je ubacio jednu kako valja...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 avg 2013, 23:34

Jamak je i smrsao pa mozda i to doprinosi boljim igrama .

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 avg 2013, 23:35

bangara je napisao/la:Stvaro taj problem sa centaršutom se vuče ima evo vec par utakmica, ne znam nisam vidio taj drugi gol , ali prvih 60 minuta Adilovic je jedini koji je ubacio jednu kako valja...
iz kornera jamak centrirao... a stana par puta jedva lopta dodje do 16 jos po zemlji :lol:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 avg 2013, 23:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4... 8-)
Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 avg 2013, 23:43

gollum je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4... 8-)
Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...
Zasto me vrijedjas ?! Fino kazem koji slijed ocekujem i kojem' se nadam, treba ici utakmicu po utakmicu... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 avg 2013, 23:43

Ja sam prosli sezona pizdio na jamaka zestoko,medjutim,ove sezone a pogotovo veceras,nemam rijeci.fenomenalna igra,pregled igre,kretanje,dodavanja....frajer ako ovako nastavi bice najjaci veznjak lige ubjedljivo
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 avg 2013, 23:45

ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 04 avg 2013, 23:47

inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
:lol: :lol: :mrgreen:

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 23:55

inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
Jamak i Svraka kad su bili omladinci to su bili dva najperspektivnija igraca ko ih sjeca kad su mali bili znat ce o cemu pisem. Mogu slobodno reci da su veci talenti bili od Hodzica i Zolotica. Samo nacin zivota Jamaka ce upropastiti. Nije toliki problem da popije nekad, ali pusi redovno.
Svraka opet ceka da se proda i ne zapinje koliko bi trebao, ali mozda ga to bude kocilo.
Svraka zna da ga Amar nece nikad staviti na klupu takoda ga boli tuki, i ako je meni dalje jako drag igrac.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 avg 2013, 23:57

Kod: Označi sve

http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom
Vela havle :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 avg 2013, 00:00

svi su odlicno odigrali,ova djeca sto udjose na kraju,jamak posebno i makedonac da se izdvoje,malo bolji od ostalih.

Nego dugo nisam vidio losije sudjenje na grabvici,gomila nekih nepostojecih faula u korist travnika,a sirevi lome li lome sudija nista. 2X igraju rukom u kaznenom,sudija izvlaci loptu iz kaznenog na slobodnjak,a nama svira penal nidje veze??
volio bih da izadje snimak ,mada sam drugi put fino vidio da je igrac bio u 16 kad je sa obije ruke udario loptu

I povrh svega toga je sampion pokazao svima kako se igra 8-)
HZ_ilidzaa je napisao/la:

Kod: Označi sve

http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom
Vela havle :mrgreen:
Kasnis,igrao veceras,zabio go i dao asistenciju :lol:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 avg 2013, 00:06

Nermin Jamak!!!Lijepa tekma za oko..lijepih poteza,pobjeda,tri boda,prvi na tabeli itd..i ja cu pohvaliti Jamaka,dobro je poceo sezonu i veceras je odigrao najbolju tekmu u Zelji,milina ga gledati,dobri pasovi i driblinzi su mene odusevili..sto se tice ostalih svi imaju prolaznu ocjenu.. Zeljkovic je kikso kod penala,mislim da je mogao loptu izbiti u korner bez komplikovanja..Svraka i Adil borili su se i po meni bolji igraju..Tomic standardno dobar,Yani trci ko lud,golman Hadzic siguran i penal skinuo..Kerla mi je danas bio sigurniji nego ranije..Sve kad se sabere lijepa tekma za oko i najbitnije imamo maksimalnih 6 bodova bez primljenog gola..next Vitez ,meni nepoznata ekipa,ali vjerujem da uzimamo tri bod.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Doktorinho, GradKamena2, Hrasno15, istokzeljo, Kaunas, lakilone, Proximic, r3m1, rimljanin90, Stole i 189 gostiju.