Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Makaveli
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Makaveli » 13 feb 2011, 23:56

Ma dje se necu ljutit jbt reis. Onda si me smrtno uvrijedio, ne ide jbg.
ma znam,****...dodjem nervozan,ti mi dignes pritisak i jos neke izjave koje ne stoje ..
pa ****,al' necu vise,vidio sam dokle je takav stav i gard doveo,promijenicu pristup ;)
Ali eto, kada vec hoces. Gledaj, nemam stvarno vremena za rasprave Ronaldo vs Messi jer mi je stvarno vise dodijalo ponavljati jedno te isto po 5435984364x, prosao sam toliko rasprava Ronaldo vs Lessi i ne samo ja nego i ostalih mali milion ljudi po drugim forumima, za neke je to Ronaldo za neke Mesi, za mene Ronaldo i tu nema dalje, ali eto, idem sada u tvom stilu opvrgnut to sto si napiso, za neku duzu raspravu stvarno nemam vremena, skinicu ti sutra ban pa cemo nastavit.
nemam ni ja vremena za te rasprave,robise mi mozak,i kada uzmes u obzir da si mi ti jedini oponent :D bas dodje kao smorno,al' bogami,tebi i nije...jer se raspravljas sa 150 ljudi...ne znam ni da li si uspio naci istomisljenika na bilo kojem od mnogih fudbalskih foruma koje posjecujes :P
nema dalje,svakako je bespredmetno upirati i lupati glavu,jedina moguca solucija jeste da prihvatim tvoje misljenje kao nesto ozbiljno..
u tim nekim nastupima sam bio kategorican i sarkastican...nisam dovoljno sirine i razumjevanja pokazao :) sada ti vjerujem, ti u stvari nas ne zajebajes svjesno :D :P
Da, vidi se kroz velike utakmice, utakmice protiv Milana, Porta, Arsenala, Liverpoola, Lyona, Valencie, Atletica (y los otros), najlaske je nabrojat Gijone i Almerije pa rec da ga nema u velikim utakmicama. Protiv Barce su svi bili losi ne samo on. Onda, kazes nije nas uspio iznjeti protiv Lyona? hahaha, e moj Kosta, on je tu utakmicu bio daleko nas najbolji igrac i daleko najbolji igrac na terenu, koji je grizao, ubijao i zabio. Nije on kriv sto mrtvac Higuain fula 3x prazan gol, i oba puta (3...) mu je on dodao. I Higuain je bas sutao u onom momentu kada je imao Ronalda samog. Jeli i 2006 krivis Zidanea sto nas nije uspio iznjeti? Nesto kasnije Robinha i protiv Liverpoola tvog Robbena? Stvarno jadno, jos nijedne lijepe rijeci o Ronaldu nisi rekao otkako si postao "novi covjek", a ne onakav kakvog te zapravo znam.
ti imas jednu lijepu forumasku naviku,da se osvrces na nebitno,a vjerujem da si svjestan da nas takve stvari dovode do slijepe ulice...protiv lyona on ne trreba opravdanja..lyon je po imenima 5x slabija ekipa,i tu nema izgovora...
igrao je u lyonu,pa se nije mogao sastati s loptom,opet neko opravdanje na racun higuaina ? to sto ti mislis da je bio najbolji igrac na terenu,mogu ti potvrditi samo kolege koji ostavljaju komente na njegovim clipovima o realu :P
naravno da krivim i zidanea,ali ekipu i trenera vise...uostalom,to je bilo vrijeme kada zidane nije uopste bio najbolji igrac na svijetu...zidane je tada,te 2006,imao 34 godine :) nije bio los za jednog starca,pa makar se taj starac zvao i veliki zidane :)
arjen robben i robinho su igrali u jednom drugom perodu real madrida..to je bila jedna era losih investicija i lose ekipe..koja je uz sve to bila i stalno povrijedjena..real,u godini kada su ispali od rome u osmini,u punom sastavu,sve sa gagom u vezi..uzela bi danasnji real...sa ruudom i raulom u spicu,robben,robinho,sneijer...odbrana losa...ali dobra ekipa,koja nazalost nije imala konstantu...protiv poola,ono je bilo demoliranje i nesposobnost..
dakl,edolazimo do toga da individualac u velikoj utakmici,sa neorganizovanom ne moze puno....to je i istina..

sto se tice manchestera u man. utd.,izbjegao si vjesto odgovoriti na moje pitanje...zasto je manchester nastavio gdje je stao,rooney nastavio ronaldovu tradiciju,isti onaj rooney koji je za vrijeme igranja ronalda imao ocajne statistike... to nas dovodi,da je sir alex genije,a da je ronaldo samo jedna epizoda i ne toliko skupo i vrijedno sredstvo koji se lako moze zamijeniti drugim...dakle,ronaldo nije bio direktan krivac za manchesterove uspjehe,vec je jednostavno bio dio dobro uigranog tima koji sinergicno djeluje...
Da, hara, sto bi Paja rekao u djepu Badstubera hahahaha. Nijednom na SP-u nije proglasen igracem utakmice za razliku od CR-a. I kako te nije bolan stid rec da je slabiji od Mesija sa repkom, ja bi se odmah pokopao. Pa covjek je sa 5x slabijom ekipom od Argentinske (svih ovih godina) bio viceprvak Europe (trebao biti prvak ali eto...)
za mene je messi u repci 5x nezavisniji i prepoznatljiviji igrac od ronalda...
sad mi samo reci,obzirom da je ronaldo toliko efikasan..kako je moguce da je super portugal zavrsio u barazu protiv BiH ? :D argentina 5x losija od portugala ? :D to ne znam odakle ti...ali samo cu ti reci da je portugal pun balansiranija i ekipa.obirzom da je samo spic argentini ubitacan,a defanzivu nemaju..kao ni trenera.. sto se i dokazalo :) a portugalci, evo ti clip ronalda sa SP-a
gledao sam sve njegove utakmice,moj zakljucak je da nije ni slican igrac kao u real ili man. utd.-u...
na clipu mozes vidjeti par finti koje ne sluze ni za sta,deranje,simuliranje,pravljenje frizure,vezanje pertli..par odlicnih suteva i dinih driblinga ,te vrhunski potez protiv obale i ona stativa....nedovoljno stvarno za nekoga ko hoce biti najbolji...sta mislis ? ja tu vidim ono sto sam vec jednom pokusao objasniti cinjenicom da je on izrazito neinteligentan igrac...nema toliku sposobnost prilagodbe na drugacije uslove,njegov jedini bijeg u samostalnost i ono sto ga odvaja jeste razoran sut i brzina..dakle,fizicki atributi...ali bez snazne psihe i sposobnosti da kreira ili da genijalnim potezom nesto rijesi...gledao sam ga na SP i samo je potvrdio koliko ga svaka nova ulog zbuni,jos kada ga napadnu 2 igraca..on nije ni medju 50 igraca na SP bio.. :)

a vidi sada ovu paralelu..evo ti clip messija,sa svjetskog...
ne znam sto je ovo katastrofalno,a ono CR-ovo velicas nebrojeno puta...za mene je obrnuto..
kad spomenu njemacku,nasao sam messija protiv njemacke,prijeteljska...

evo dokaza koliko je messi sposoban igrac,pozicija na kojoj igra je ? :D vidis li tu sirinu atributa,lakocu igre i dominaciju na svakom planu..kreativnost,sposobnost prilagodbe,dominacija veznim redom.tehnicka nadmoc i nevjerovatan pregled igre...ovaj covijek moze sve sa loptom,ne sjecam se da sam gledao da neko ovako igra fudbal,mozda je i najveci ikada ...
Direktan duel, i Mesi uspjesniji? hahaha, prvo, evo mogu ovo upotrijebiti. I Ronaldo je igrao protiv Spanije kada ih je dobila 4-0, bio daleko najbolji igrac na utakmici i jeli to znaci da je Portugal jaci od Spanije?
ne mislimo isti sigurno...ovo cu preskociti...
nedavno su igrali upravo Argentina i Portugal, a Ronaldo je pokazao Mesiju kako se igra sa repkom, bez obzira na rezultat. Prvo, dao je gol iz igre za razliku od Patuljka, drugo, dok je Ronaldo igrao Mesi nije bio uspjesniji u tom duelu (Argentine i Portugala), za tvoju informaciju Ronaldo je izasao u 60. minuti i sve do tada Portugal je bio daleko bolja ekipa na terenu, i uz to dao je 2x cistu loptu Almeidi koji je fulo prazan gol na pola metra od istog.
nema potrebe da me pokusas farbati,pogledao sam utakmicu,i vidio sam apsolutnu dominaciju messija,tvoj argument da mu ne ide u repci ko u barci pobija njegova prva asisetnica,ono je perverzija,nema puno igraca koji onako mogu dati loptu..a evo ti i ostali materijal,a i ostalim ucesnicima teme,pa neka ocijene ko je dominirao malo sam se i nasmijao :D
evo i ronalda,pa pokusaj mi reci sta vidis ;) uostalom,mislim da je najbolji portugalac tu vece bio nani ;) mada,rona kako slomi mascha :D
btw. usporedila ih je nedavno La Gazzeta Delo Sport, i rezultat je bio nevjerovatan, obojica su dobili po 88 bodova, nerjeseno.
ovo je samo njihov propust,nisu igraci yu gi oh cudovista da ovaj ko ima jaci akack pobijedi :D svako takvo mjerenje je zabava za siroke mase ... :D komedija...igrac se mjeri prema tome koliko uradi na terenu,i to je poznavaocima igre jasno...
Tesko je stvarno zamisliti Mesija u nekoj drugoj ekipi, a da to nije Barca, sa slabijim suigracima gdje sam treba preuzet odgovornost na sebe kao sto to Ronaldo radi u Realu.
ne bih se bas slozio ;)
Sad stvarno nemam vise vremena odgovarat na narednih 10 postova koji ce biti upucivani meni, tako da je najbolje da sviju ignorisem pa odgovorim sutra :D I nema stvarno potrebe ulaziti u daljnju raspravu, ja sam svoje rekao evo po 64369064x i stvarno mi se neda vise ponavljati, to je moje misljenje i ja ga nikada necu promjeniti, kao ni ti.
ma jasta,svakako ;) ..
samo ako mozes sacuvaj nam ovu raspravu tamo na forum da mozemo nastaviti kad se vratim..
a ban je ban..7 dana, 7 dana,zasluzeno,nema vadjenja ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vecerasnja utakmica nije bila losa..posebno sam zadovoljan marcelom i pepom...ronaldo standardno,ade solidan...
adan idol :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 feb 2011, 00:01

Mislim da Real ipak ima jedan veeliiikiii problem - kako pobjediti Barcu ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 feb 2011, 00:04

Mislim da si oful'o temu.. Nije nama tolko bitna Barca.. Nego vecerasnja izvedba CR-a mi je dosad najdraza i najbolja jer je veceras bio potpuno podredjen timu.. Da nije Ade toliko zakrzljao legle bi 4 asistencije CR-a..
Marcelo-ja govorio davno da je on najbolji lijevi bek , a nije los ni u defanzivi samo sto tamo rijetko provodi vrijeme pa se ne moze dokazat
Adan- Macka :D mislim da imamo ubjedljivo najbolju golmansku trojku na svijetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 00:06

L_blancos je napisao/la:Mislim da si oful'o temu.. Nije nama tolko bitna Barca.. Nego vecerasnja izvedba CR-a mi je dosad najdraza i najbolja jer je veceras bio potpuno podredjen timu.. Da nije Ade toliko zakrzljao legle bi 4 asistencije CR-a..
Marcelo-ja govorio davno da je on najbolji lijevi bek , a nije los ni u defanzivi samo sto tamo rijetko provodi vrijeme pa se ne moze dokazat
I to svi ljevaci :lol:
Marcelo će učiniti više od Carlosa barem u Realu došao je jako mlad već sada je zamjenik kapitena odličan igrač 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 feb 2011, 00:08

LBJ MVP je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Mislim da si oful'o temu.. Nije nama tolko bitna Barca.. Nego vecerasnja izvedba CR-a mi je dosad najdraza i najbolja jer je veceras bio potpuno podredjen timu.. Da nije Ade toliko zakrzljao legle bi 4 asistencije CR-a..
I to svi ljevaci :lol:
Marcelo će učiniti više od Carlosa barem u Realu došao je jako mlad već sada je zamjenik kapitena odličan igrač 8-)
Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 00:11

L_blancos je napisao/la: Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..
Kao bek je u top 3 svijeta jedino su bolji od njega Abidal i Evra.U defanzivi je odličan jbg kad ode naprijed uglavnom to zatvaraju Carvalho i Xabi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2011, 07:43

Odakle Mou izvuče onog golmana? Prva utakmica i nekoliko sjajnih intervencija, dečko ima m.uda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 feb 2011, 08:15

Virtu4l je napisao/la:Odakle Mou izvuče onog golmana? Prva utakmica i nekoliko sjajnih intervencija, dečko ima m.uda.
Branio je on ii u kupu.. I prosle sezone, nije bez razloga otjeran Codina..
Dobar je Adan, nije toliki hendikep sto cemo igrati bez Casillasa..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 11:12

LBJ MVP je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..
Kao bek je u top 3 svijeta jedino su bolji od njega Abidal i Evra.U defanzivi je odličan jbg kad ode naprijed uglavnom to zatvaraju Carvalho i Xabi
:lol: :lol: Nebudi smijesan taj spada u grupu obicni l.bekova kakvih ima puno tehnika muje jako losa zato spada u tu grupu, u defz moze proci..nije kompletan da bi se nasao u toj grupi ejjj top 3 :mrgreen:
Malo je lijevi bekova kvalitetni, a Marcelo je jedan od boljih ali mora jos raditi za defnz.. 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 feb 2011, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 14 feb 2011, 11:22

10.Skoro je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la: Nevezano za ovu utakmicu. Da se primjetiti stil igre koji gaji portugalski "strucnjak". Svi u odbranu jedan je Čmarinjo. Ali hajde dobro je za prvenstvo da se malo priblizite jer ne zelim da u martu prestanem pratiti Primeru :lol: :lol: :lol:
Pazi, pričaš o najvećem.
Znam, znam. Vec ste zaboravili special five. Iskreno neka vam ga. Ne daj Boze samo da u buducnosti preuzme ManUtd i da moram prestati da ih simpatisem.

@armagedon6666 je li tako da jedva cekas 2015 pa da i ti budes punoljetan?
Sta ti ba pricas,prvo pogledaj na profilu koliko godina imam,pa mi se obrati ;) A sad lijepo **** !
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 11:44

Ronaldo "El Fenomeno" zavrsio karijeru :( :(

Ronaldo se retira: "Todo se acabó, no aguanto más"
http://www.as.com/futbol/articulo/ronal ... ftb_58/Tes
slika
slika
slika
Benzemin idol od mali nogu 8-)
slika
[youtube][/youtube]

KRALJ
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 13:11

Los_Blanos2 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
:lol: :lol: Nebudi smijesan taj spada u grupu obicni l.bekova kakvih ima puno tehnika muje jako losa zato spada u tu grupu, u defz moze proci..nije kompletan da bi se nasao u toj grupi ejjj top 3 :mrgreen:
Malo je lijevi bekova kvalitetni, a Marcelo je jedan od boljih ali mora jos raditi za defnz.. 8-)
Ma dođe defanziva s godinama i s Mourinhom :)
Šta ti imaš protiv Abidala on je najjača karika Barcine odbrane bitniji je i od Puyola i Piquea 8-)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 feb 2011, 13:14

E pošteno se Adebayor isfulao sinoć, al' nadam se će mu Mou. oprostiti ovo, ipak, dobro je i golman odbranio par šuteva :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 13:16

Toxicity je napisao/la:E pošteno se Adebayor isfulao sinoć, al' nadam se će mu Mou. oprostiti ovo, ipak, dobro je i golman odbranio par šuteva :mrgreen:
Kameni ima dobre reflekse jbg jedino što mu zamjeram je ona prva šansa totalno neozbiljno :twisted: :roll: :lol:
Ma mora mu oprostit kad nema zamjene sinoć s Benzemom da smo imali igrača više ne bi dali do sutra go,a kamoli s igračem manje.Manu odlično igra stvara prostor ostalim igračima i dolazi sam u prilike to je odlika pravih napadača

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 feb 2011, 15:11

Ma Adebayor je meni sinoć predobro odigrao, bilo ga je svugdje, primao loptu, driblo, otkrivao se. Iznenadio me stvarno, jedino, nije ga htio gol. Imao je bruku šansi :/ Ali biće bolje protiv Levantea ABD!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 feb 2011, 16:03

Odlazak kralja, najveceg, najboljeg ikada...tuzan dan za nogometni svijet...Zbogom Il Fenomeno, hvala ti za sve :(
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 feb 2011, 17:38

Adebayorova treca sansa i nije bila tako idealna. Dobio je loptu na oko 25 metara od gola i nije toliko brz a imao je uza sebe i stopera domacih. Ondje nije mogao napraviti nista bolje od onog suta, ali ona precka i druga sansa je vec njegova losa reakcija, odnosno sjajna reakcija Kamenog.

Sporting je dokazao da je u nogometu sve moguce i zbog toga i da Barca ima 15 bodova prednosti ne moze se reci da je prvak, samo je bitan pristup utakmici.

Brazilac Ronaldo je samo jedno brazilsko smece koje je imalo problema sa povredama i partijanjima i sl. stvarima. Takvi nisu profesionalci nego mulci, budale, Ronaldo, Adriano, Ronaldinho, za Kaku vrijede povrede. Znaci njima je 27-8 godina vrh i onda zbogom, nema se vise sta ocekivati. Trebao si mu zahvaliti prije 5 godina a ne danas

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 14 feb 2011, 17:45

Zbogom Il Fenomeno , ala ode jos jedna zvijezda ccc
Hala Madrid !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 18:24

Raul7@ Brnjoo se malo zajebaje, da ga nebi shvatio ozbiljno :D

Nogomet je izgubio jednog kralja i ujedno najboljeg igraca koji je ikad krocio zelenim terenima. Ronaldo hvala ti za sve golove, ostat ces zapamcen kao najbolji napadac (i igrac) u povijesti ove igre!

Pogledajte oprostajnu presicu:
http://www.marca.com/2011/02/14/futbol/ ... 96487.html
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 18:46

Ni sam ne znam gdje napisati nesto o Ronaldu , pa ipak mislim da je nekako najprikladnije na temi Real M.
jer je upravo ovaj momenat se desio igrajuci u dresu Reala

[youtube][/youtube]

Zaista su rijetki koji su zabili het trick na OT i potom ispraceni aplauzom !

Kada se spomene "biciklo" to je = Ronaldo jedan vrhunski fudbaler sa izuzetnom brzinom,driblingom,explozivnoscu i posebnim osjecajem za pogodak .

Povrede i tjelesna masa su ga dosta ranije primorale da kaze konacno zbogom .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.