Jel to onaj Koscielny sto je zaustavio Messija u prvoj utakmici lige prvaka i Arsenal dobio 2:1????hule_barca je napisao/la:Smijem se kladiti da sam vise informisan od tebe, ali necu se time zamarati jer vidim da ne znas skontati sta sam htio ustvari reci. Arsenal jeste osvajao titule sa ovim gore navedenim, ali henry, pires i vieira su igraci svjetske klase koji su igrali sjajno i u reprezentaciji, a moje misljenje se odnosilo na trenutnu kupovinu francuza ili igraca iz francuske lige, koga to wenger dovodi, jedini francuz koji vrijedi je Nasri, a oni dovode koscielnya, squillacia, dovode sad gervinha, koji jos nije klasa, u tome je poenta, sto sad wenger i dalje dovodi "francuze" ali ne toliko kvalitetne "francuze" kao prije.mmirsad je napisao/la:Normalno TRIO FANTASTIKO VIERA HENRY PIRES su iz francuske i arsenal je osvojao titule pa tu su jos bili iz francuske wiltord, petit, clishy, cigan, flamini, anelka. Sto pises kad nisi informisan.hule_barca je napisao/la:sve dok wenger kupuje francuze ili igrace iz francuske lige, nema tu vise trofeja![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;