Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2011, 17:45

hule_barca je napisao/la:
mmirsad je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:sve dok wenger kupuje francuze ili igrace iz francuske lige, nema tu vise trofeja :lol: :lol: :lol:
Normalno TRIO FANTASTIKO VIERA HENRY PIRES su iz francuske i arsenal je osvojao titule pa tu su jos bili iz francuske wiltord, petit, clishy, cigan, flamini, anelka. Sto pises kad nisi informisan.
Smijem se kladiti da sam vise informisan od tebe, ali necu se time zamarati jer vidim da ne znas skontati sta sam htio ustvari reci. Arsenal jeste osvajao titule sa ovim gore navedenim, ali henry, pires i vieira su igraci svjetske klase koji su igrali sjajno i u reprezentaciji, a moje misljenje se odnosilo na trenutnu kupovinu francuza ili igraca iz francuske lige, koga to wenger dovodi, jedini francuz koji vrijedi je Nasri, a oni dovode koscielnya, squillacia, dovode sad gervinha, koji jos nije klasa, u tome je poenta, sto sad wenger i dalje dovodi "francuze" ali ne toliko kvalitetne "francuze" kao prije.
Jel to onaj Koscielny sto je zaustavio Messija u prvoj utakmici lige prvaka i Arsenal dobio 2:1????
" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 07 jul 2011, 17:51

S obzirom da odavno nisam pisao na ovoj temi malo cu se nadovezati na aktuelnu situaciju u Arsenalu. Mislim da ce vam dovodjenje Gervinha biti pravi potez, siguran sam u to, mlad je, brz, odlican tehnicar i uz sve to polivalentan, jednostavno ima sve predispozicije da se uklopi u vasu igru. Uz sve navedeno dobili ste ga relativno jeftno za moderne standarde u fudbalu, iako je za Wengera i ovih 12 miliona, ili koliko vec, ogromna svota, ali jbg moro' je jednom preko svog ega.

Ipak, mislim da je za vas u ovom prelaznom roku mnogo bitnije ko (ne)ce otici nego ko ce doci, Fabregas i Nasri su glavni akteri ove price, ako oni odu ili barem jedan od njih to ce biti nenadoknadivi gubitak za ekipu i jasna poruka o vasim ambicijama. Mislim da vam je neminovnost dovodjenje nekog zvucnijeg imena sto zbog nadogradnje igrackog kadra, sto zbog samog renomea kluba jer sa ovakvom politikom, koja se iskljucivo temelji na dovodjenju mladjih i relativno anonomnijih igraca, pravite klimu koja je nepovoljna za dolazak onih velikih, provjerenih, igraca koji su vam, htjeli to priznati ili ne, prijeko potrebni. Zato je temelj za dovodjenje takvih igraca ostanak ovih vam najboljih poput Cesca i Nasrija, iako ne bih ima nista protiv da ovaj drugi pojaca United. Odlazak Klisija je los nagovjestaj raspleta cijele ove situaciju u Arsenalu ali vidjet cemo sta ce se desiti, ja licno ne bih volio da ekipa poput Arsenala izgubi mjesto u samom vrhu engleskog fudbala, to bi bila grehota. U svakom slucaju narednih mjesec ili dva bit ce vam presudna ne samo za narednu sezonu nego i vrlo vjerovatno za buduce... Sretno vam..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2011, 17:58

Svi nesto govore Arsenal ovo, Arsenal prodaje zvijezde, a oni Bgm dovedose Gervinha, jednog od najboljih igraca Francuske lige. Osim njega, izgledno je da dodje i Gary Cahill, koji je po meni izuzetno dobar stoper.

Sa ostankom Nasrija i Cesc-a, uz ova pojacanja Arsenal je jedan od glavnih konkurenata za osvaja je lige iako je to svake godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 jul 2011, 18:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Jel to onaj Koscielny sto je zaustavio Messija u prvoj utakmici lige prvaka i Arsenal dobio 2:1????
da da to je taj koscielny, od kojeg je spahic bolji, sta si ti ovim videom pokazao, da zaustavio je messia, svaka cast, ali ne bih sad da govorimo o njegovim greskama, nego sveukupno kad se sagleda taj stoper nema kvalitet ali za wengera naravno da je najbolji [youtube][/youtube]
Mes Que Un Club

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 07 jul 2011, 18:30

Ajde šta se svađate više..... za ovakvo stanje u Arsenalu jedini je krivac Arsen Wenger....ja bih mu dao
još ovu sezonu u Arsenalu i ako nebi ništa napravio(osvojio neki trofej) mršnuo bih ga iz kluba....
ja neznam kako mogu neki ljudi podržavat tog čovjeka....on nije 6 godina osvojio nikakav trofej,a hvali se
kako svake sezone napravi dobre rezultate sa mladim igracima u Arsenalu...ako je njemu
dolazak do 1/4 LP i svake sezone 4. mjesto u Premiershipu dobar rezultat....onda nek se makne iz tog kluba....jer
on nije dostojan vodit više ovaj klub....pa **** mater ipak je Arsenal ime i povjesni Engleski klub.....i on mora svake sezone nesto da osvoji minimalno jedan trofej,a ne ovako ovo je tužno i žalosno.......

WE ARE LEEDS!!!!!!!!
Zadnja izmjena: marijo_leeds, dana/u 07 jul 2011, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2011, 18:39

Omerbavarac je napisao/la:Svi nesto govore Arsenal ovo, Arsenal prodaje zvijezde, a oni Bgm dovedose Gervinha, jednog od najboljih igraca Francuske lige. Osim njega, izgledno je da dodje i Gary Cahill, koji je po meni izuzetno dobar stoper.

Sa ostankom Nasrija i Cesc-a, uz ova pojacanja Arsenal je jedan od glavnih konkurenata za osvaja je lige iako je to svake godine.
Tako je. 8-)
Mada ja smatram da i odlazak ove dvojce (Nasri & Cesc) nije neki veliki gubitak.
Miyachi već trenira sa Arsenalom, a ako dobije i dozvolu, onda će biti veliko pojačanje, a da sam ja Wenger , doveo bih trojcu igrača, a pri tome bih uspio zadržati "Arsenalov stil": Perotti (Sevilla),Albringhton (Villa) i Ninis (P'naikos) i imali bi tri mlada pojačanja za sl. sezonu, a pri tome vrlo kvalitetna. Perottija sam nekoliko puta gled'o i (iako sam malo bio zaboravio za njega) predvidjam mu veliku karijeru, Marc će je takodje imati, mada je još zelen, al' Wenger bi ga napravio velikim igračem, jer zna kako se rade "fini radovi" na igraču. :lol: Ninis je back up al' i on mnogo obećava, igra na dva krila i opet se ne bi puno potrošilo ,a doveli bi 3 igrača. Za sredinu (namjesto Cesca) ja mislim da su riješenje ili Kagawa ili Gotze, pa i Hazard (ako Cesc ode doći će ovaj k'o da gledam). Za dodatnog napadača tu je Gervinho (kao i za krilo, vidjet ćemo :mrgreen: ),a još pored njega, tu je i Barios,koji je relativno jeftin (sigurno pod 20m),pa eto, dalo bi se kompletirat sastav za ono para što bi se dobilo od Nasrija,Clichya i Cesca. Naravno ,zaboravio sam lijevog beka, tu ili Baines ili CIssokho (ne vjerujem za Enriqea da će doći, a i ne bih ga). Cahilla ne računam u ovih 70tak milki što bi dobili od prodaje. :mrgreen:

Eto, Perroti,Kagawa,Ninis,Barrios i Albringhton sigurno nisu vrijedni nad 70 mio eura.
A dobili bi vrlo kvalitetna pojačanja.
Al' eto Wenger zna, tako kažu, pa nek' on dovede po svom ukusu, većina ovih igrača se nikad nije ni dovela u kontekst sa Arsenalom, al' eto.

Ps.
Latest rumours in the UK are suggesting that Arsenal are planning to approach Napoli with a bid of £ 27 m. for Argentine forward Ezequiel Lavezzi.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 07 jul 2011, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2011, 18:41

AllGunsBlazing je napisao/la:Jel to onaj Koscielny sto je zaustavio Messija u prvoj utakmici lige prvaka i Arsenal dobio 2:1????
da da to je taj koscielny, od kojeg je spahic bolji, sta si ti ovim videom pokazao, da zaustavio je messia, svaka cast, ali ne bih sad da govorimo o njegovim greskama, nego sveukupno kad se sagleda taj stoper nema kvalitet ali za wengera naravno da je najbolji [youtube][/youtube]
Ovo nije Loranova greška, već Vojcecha. :?

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 07 jul 2011, 18:43

mmirsad je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:sve dok wenger kupuje francuze ili igrace iz francuske lige, nema tu vise trofeja :lol: :lol: :lol:
Normalno TRIO FANTASTIKO VIERA HENRY PIRES su iz francuske i arsenal je osvojao titule pa tu su jos bili iz francuske wiltord, petit, clishy, cigan, flamini, anelka. Sto pises kad nisi informisan.
Smijem se kladiti da sam vise informisan od tebe, ali necu se time zamarati jer vidim da ne znas skontati sta sam htio ustvari reci. Arsenal jeste osvajao titule sa ovim gore navedenim, ali henry, pires i vieira su igraci svjetske klase koji su igrali sjajno i u reprezentaciji, a moje misljenje se odnosilo na trenutnu kupovinu francuza ili igraca iz francuske lige, koga to wenger dovodi, jedini francuz koji vrijedi je Nasri, a oni dovode koscielnya, squillacia, dovode sad gervinha, koji jos nije klasa, u tome je poenta, sto sad wenger i dalje dovodi "francuze" ali ne toliko kvalitetne "francuze" kao prije.
Ili ja ne znam da citam ili si ti glup, skontaj sam sta si napisao pa onda prdi ovdje o Arsenalu. Weger je uvije kupovao francuze i uvijek ce ih kupovati.
Koji igrac je dosao i bio zvijezda u arsenalu navedi ni henry ni viera ni pires nisu bili igraci svjetske klase u vrijeme kad su doslo u arsenal, Henry je odbacen u juventusu i wenger ga je doveo u Arsenal i postao je najjaci svjetski napadac, koje bio viera i pires jesi ih znao, jesu bili kalibra giggsa i scholesa nisu i ti ces meni pricati o informisanju za arsenal jasno se vidi sta si napisao nema se tu sta kontati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jul 2011, 18:52

Kako neko može reći da odlazak Cesca i Nasrija nije gubitak. Nadam se da si to rek'o jer si umoran od ovih špekulacija koje se mogu pročitati iz dana u dan na raznoraznim portalima i u engleskoj dnevnoj štampi (ne čitam našu, pa ne znam :mrgreen: ).

Cesc je jedan od najboljih igrača na svijetu kada je pozicija koju obnaša u pitanju. Čovjek je uz to svjetski i evropski prvak sa Španijom, pobogu. Sjećam se kako je odigr'o protiv čovjeka koga je zamijenio (Vieira), nije valjda da ste to vi zaboravili. To je bilo još dok nije stek'o fudbalsko ime. Ovaj Cesc može igrati u bilo kojem timu na svijetu, tako da je suvislo reći da njegov odlazak ne bi bio gubitak. Dakako, nemojmo zaboraviti činjenicu da je on kapiten ekipe.

Nasri je uš'o u prošlu sezonu u vanzemaljskoj formi. Briljirao je iz kola u kolo (bio je najbolji igrač mjeseca), a onda pao. No, pao je i cijeli Arsenal. Čovjek koji je multifunkcionalan u veznom redu (može igrati sigurno 3 pozicije sa skoro istim žarom) je jedna od krucijalnih figura u timu. I njegov odlazak bi bio veliki gubitak. Koliko god da novca oni donesu (govorim o tom eventualnom odlasku), teško da postoje igrači koji bi ih zamijenili. Kakav Miyachi, kakvi bakrači. Btw, šta igra uopće taj učitelj Karate-kida Mr. Miyagi? :mrgreen:

Allbrington bi igr'o krilo, haj' donekle i razumijem njegovo dovođenje. Ninis i Perotti? Pa ljudi nemaju niti jednu utakmicu na egleskom tlu (osim možda gostujućih :mrgreen: ), te se od njih ne može ništa specijalno očekivati. Pojačanje nisu nedokazana fudbalska imena; oni mogu biti samo prinove. A razlika između pojačanja i prinove se vidi na terenu, zar ne? Ako ti misliš da su ti Frimponzi, Mr. Miyagi-ji i Ninisi pojačanja, a da odlazak Cesca i Nasrija nije gubitak, onda stvarno ne znam. :?

Btw, Lille je već prod'o 2 prošlosezonska oslonca. Misliš da će prodati još 2 (Sow i Hazard)? Hazarda će sigurno morati neko bukvalno PREPLATITI da bi ga doveo. Lično mislim da on ne vrijedi 30+ miliona funti, a za manje sigurno neće otići iz Lillea (barem ne ove sezone).

Barrios nije najbolji napadač ni u Bundesligi (znamo šta je sve u stanju promašiti), a da bude čovjek za Arsenal. Kagawa ok, al' Shinji se tek oporavio od neugodne povrede, a već ste imali nekoga ko nije baš oduševio sa sličnom povredom i gle čuda, isti je doš'o upravo iz Dortmunda. Ustvari, imate ga i dan danas - Rosicky.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2011, 18:53

mmirsad je napisao/la:Koji igrac je dosao i bio zvijezda u arsenalu navedi ni henry ni viera ni pires nisu bili igraci svjetske klase u vrijeme kad su doslo u arsenal,
Viera: Igrač koji je u AC Milanu ,inače klubu u kojem je nastupao prije Arsenala, odigr'o svega 5 utamica. :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2011, 19:01

Monolog je napisao/la:Kako neko može reći da odlazak Cesca i Nasrija nije gubitak. Nadam se da si to rek'o jer si umoran od ovih špekulacija koje se mogu pročitati iz dana u dan na raznoraznim portalima i u engleskoj dnevnoj štampi (ne čitam našu, pa ne znam :mrgreen: ).

Cesc je jedan od najboljih igrača na svijetu kada je pozicija koju obnaša u pitanju. Čovjek je uz to svjetski i evropski prvak sa Španijom, pobogu. Sjećam se kako je odigr'o protiv čovjeka koga je zamijenio (Vieira), nije valjda da ste to vi zaboravili. To je bilo još dok nije stek'o fudbalsko ime. Ovaj Cesc može igrati u bilo kojem timu na svijetu, tako da je suvislo reći da njegov odlazak ne bi bio gubitak. Dakako, nemojmo zaboraviti činjenicu da je on kapiten ekipe.

Nasri je uš'o u prošlu sezonu u vanzemaljskoj formi. Briljirao je iz kola u kolo (bio je najbolji igrač mjeseca), a onda pao. No, pao je i cijeli Arsenal. Čovjek koji je multifunkcionalan u veznom redu (može igrati sigurno 3 pozicije sa skoro istim žarom) je jedna od krucijalnih figura u timu. I njegov odlazak bi bio veliki gubitak. Koliko god da novca oni donesu (govorim o tom eventualnom odlasku), teško da postoje igrači koji bi ih zamijenili. Kakav Miyachi, kakvi bakrači. Btw, šta igra uopće taj učitelj Karate-kida Mr. Miyagi? :mrgreen:

Allbrington bi igr'o krilo, haj' donekle i razumijem njegovo dovođenje. Ninis i Perotti? Pa ljudi nemaju niti jednu utakmicu na egleskom tlu (osim možda gostujućih :mrgreen: ), te se od njih ne može ništa specijalno očekivati. Pojačanje nisu nedokazana fudbalska imena; oni mogu biti samo prinove. A razlika između pojačanja i prinove se vidi na terenu, zar ne? Ako ti misliš da su ti Frimponzi, Mr. Miyagi-ji i Ninisi pojačanja, a da odlazak Cesca i Nasrija nije gubitak, onda stvarno ne znam. :?

Btw, Lille je već prod'o 2 prošlosezonska oslonca. Misliš da će prodati još 2 (Sow i Hazard)? Hazarda će sigurno morati neko bukvalno PREPLATITI da bi ga doveo. Lično mislim da on ne vrijedi 30+ miliona funti, a za manje sigurno neće otići iz Lillea (barem ne ove sezone).

Barrios nije najbolji napadač ni u Bundesligi (znamo šta je sve u stanju promašiti), a da bude čovjek za Arsenal. Kagawa ok, al' Shinji se tek oporavio od neugodne povrede, a već ste imali nekoga ko nije baš oduševio sa sličnom povredom i gle čuda, isti je doš'o upravo iz Dortmunda. Ustvari, imate ga i dan danas - Rosicky.
Mah, kakav Cesc...kakav Nasri, iako i sam znaš da volim Cescov način igre, al' ljubitelj Nasrijevih poteza nisam bio nikad, naprotiv uvijek mi je bio "jedan od", al' kažem, ako im je volja samo nek' idu i sa njima i bez njih Arsenal ima šanse za 4-to mjesto, zar ne? :mrgreen: Tam su evo već 3-4 sezone (i sa njima). Tako da stvarno ne vidim razliku u četvrtom mjestu sa njima ili bez njih. Misliš da će sl. sezone biti šta bolje? Sumnjam.Osim(!!!) ako
Wenger ne dovede 2 WC igrača, al' poznavajući njeg on se vodi logikom :"WC igrači?Hm...imamo ih NAsri,Cesc, ne treba nam dva nova. " Otišli Nasri i Cesc...onda:"WC igrača! Hm... Moramo pronaći šta dobro,a jeftino, pri tom mora biti mlado, da može napredovati" -To je sva filozofija Wengera i samo ako proda tu dvojcu igrača, mogu očekivat neka kvalitetna imena u Arsenalu, ovako sumnjam, jer ih (po Wengeru) već imamo, al' sa njima nikad ne napravimo ništa.

Btw. Miyaichia mi ne diraj, to je fudbalski velemajstor.Ima fudbal u malom prstu. On će (ako bog da) pokorit Evropu sl. godine. 8-)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 07 jul 2011, 19:26

@Monolog
Upotpunosti se slazem za Cesca, al Nasri je sve samo ne nezamjnenjiv.
Ta dva pada nisu ista. Dok je Nasrijev uslijedio vec u Januaru, Arsenalov pad se tek desio pocetkom Marta. Tako da pad igre Samira nije rezultat losih igara ostatka tima. Uostalom, cijeli Arsenal nije pao. Bila su tu dva igraca koja su i dalje pruzali odlicne partije - RvP i Sagna, a i Jackie je bio sasvim solidan. ;)
Dalje, Nasri nije tako polivalentan kao sto vecina misli. Postoji ogromna razlika izmedju njegovih igara na lijevom i desnom krilu. Ako obratite paznju, sve tekme prosle sezone u kojima je Nasri bio fantastican, on je zapoceo na desnom krilu. S druge strane, svaku utakmicu koju je zapoceo na lijevom krilu bio je prosjecan. Sto se tice sredine, Nasri jednostavno nije dovoljno kreativan da igra tu poziciju. Njegov zadnji pas je na nivou Songa. On, kao organizator igre, je ocajan. Pa pobogu, on je prosle sezone imao samo jednu asistenciju u ligi, tako da... Stvarno mi ne ide u glavu kako Unitedovci misle da ce im on biti od tolike pomoci. :roll:
Jedina pozicija koju bi jos mogao igrati je dosta istureni ofanzivni vezni. Al opet bi iza njega bio potreban neko ko bi djelio lopte.

Arsenal trenutno ima samo 3 WC igraca, na koja se covjek moze uvijek osloniti. To su Cesc, RvP i Sagna. Ja bih tu jos dodao i Vermia i Wilshere. ;)

@Arnelinho
Ukoliko ode Cesc ( u sta ja nevjerujem ) onda se sigurno nece dovoditi direktna zamjena za njega. Jer ne postoji igrac koji bi ga i priblizno mogao zamjeniti. Prije da ce se AW okrenuti promjeni formacije u 4-4-2 i dovodjenju jednog prvoklasnog napadaca. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jul 2011, 19:34

Kad mozemo ocekivati pre season utakmice :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jul 2011, 19:35

Mnogi se poluigraci spominju uz Arsenal ali nijedan od njih nece doci, svi su se raskokodakali o odlascima ali otisao je samo Clichy koji je nebitan tu faktor, to je igrac koji ce se lagano nadomjestiti a pri tome mozemo biti sigurni da nismo nesto ekstra pojacali konkurenta jer on nikad ne moze biti svjetska klasa u nekom drugom timu osim u Arsenalu.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2011, 19:42

Nije da Cesc i Nasri(mada mislim da nece obojica otici, jer ako Cesc ode, Nasri dobija njegovu poziciju i platu :lol: :lol: i mislim da ostaje, a pricu o trofejima moze macku o rep, sve mi se cini da je ta prica, kao ona od Rooneya) nece bit gubitak, ali zasto da budu nenadoknadiv gubitak???? Mislim odlicni igraci, ali Arsenal je igrao prije Nasrija, jer je on tek bljesnuo ove sezone(ako ne racunamo dva gola Manchesteru prije neku sezonu) tako da bi bez njega i mogli, a Cesc, on kad igra svakako da je odlican, jer je sve njemu podredjeno, to je i Wenger rekao da je sva taktika odredjena da izvlaci najbolje iz Cesca, ali sve to onda zavisi da li je on raspolozen ili ne, i prakticki Arsenal je vezan za njegovu igru, tj. kad igra on igra i Arsenal igra a to je ipak malo preopasno kad igraju protiv jacih ekipa. Ja bih volio da njih dvojica ostanu u Arsenalu jer ako odu to je odmah mijenjanje formacije, mada ne bih nista imao protiv one stare 4-4-2 sa Jackom i Songom kao centralnim veznim, Gervinhom i jos nekim kao krilima i mozda
slika
budu dobri kao i
slika
Svakako da mogu, Robin je poprilicno dobar sa tehnikom, a Theo bi mogao koristiti njegove dobre lopte, i uz podrsku Gervinha i tog lijevog krila bi bili dobri..
Sve u svemu bice zabavno pratiti kako ce se stvari razviti, ja bih volio vidjeti odbrambenog i krilnog(lijevo) igraca u Arsenalu, ali stvarno ne znam ni jedno dobro krilo, da nije preskupo, a da lici na Piresa..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jul 2011, 19:43

CollegeGunner je napisao/la:@Arnelinho
Ukoliko ode Cesc ( u sta ja nevjerujem ) onda se sigurno nece dovoditi direktna zamjena za njega. Jer ne postoji igrac koji bi ga i priblizno mogao zamjeniti. Prije da ce se AW okrenuti promjeni formacije u 4-4-2 i dovodjenju jednog prvoklasnog napadaca. ;)
Ne znam dje si pročit'o da će to biti "direktna" zamjena, samo sam rekao da ako ode WC možemo očekivati WC-a. A za mene WC igrači u Arsenalu su Cesc,RvP,Nasri,Sagna,Vermaelen i Song. ;) Jack je na putu.

ps.
Arsenal odbio Manchester Unitedovu ponudu za Nasrija

Engleski dnevnik The Guardian piše kako je Arsenal odbio početnu ponudu Manchester Uniteda za transferom francuskog nogometnog reprezentativca Samira Nasrija (24)...

Riječ je o ponudi "teškoj" 22 milijuna eura za igrača koji ulazi u posljednju godinu ugovora s "topnicima".

Iza francuskog playmakera je sezona u kojoj je zabio deset golova u 30 premierligaških susreta, a izuzev Manchester Uniteda, za njegovim su dovođenjem interes pokazali Chelsea, Manchester City i Inter.

Otkako je stigao na Emirates iz Marseillea 2008. godine Nasri je za "topnike" odigrao 124 utakmice i zabio 24 gola. Guardian nagađa da bi Arsenal mogao Nasrija pustiti za cijenu od 28 milijuna eura, pa se očekuje nova serija ponuda od najbogatijih svjetskih klubova...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 jul 2011, 22:30

Ko kaže da Wenger ne dovodi pojačanja.

http://www.24sata.hr/nogomet/cudo-i-sup ... ala-226950" onclick="window.open(this.href);return false;

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 jul 2011, 22:34

Bosco je napisao/la:Ko kaže da Wenger ne dovodi pojačanja.

http://www.24sata.hr/nogomet/cudo-i-sup ... ala-226950" onclick="window.open(this.href);return false;
mali driblo ovce i krave
ma kakva djeca i talenti arsenal je uvijek izbacivao talente ali njima trebaju provjereni igraci da bi mogli osvojiti nesto a ne sa djecom igrati i nesto ocekivati :D

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 07 jul 2011, 23:19

Znaci EPL je nasa sljedece sezone 100%... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Go Gunners!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 jul 2011, 10:45

Buki je napisao/la:

Znaci EPL je nasa sljedece sezone 100%... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yep, we win title this year :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.