AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ubise mamu im yebem. Nece valjda Tomori morati vani a kikser Thiaw unutra...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A Tomori kao nije kikser 
Svejedno mora vani i radi tog žutog, pogotovo bi sad mogao biti sklon nekoj lošijoj intervenciji jer je rovit.
Svejedno mora vani i radi tog žutog, pogotovo bi sad mogao biti sklon nekoj lošijoj intervenciji jer je rovit.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma Thiawu skidam kapu za utakmice za Spurisma, svaku posle toga je bio najgori na terenu, izgleda da ce ipak Fikro mocu nastaviti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma dobro je ovo. Disciplinovano igraju. Samo su ovi baš pogani.
Jedno od gorih poluvremena sto sam gledao
Murinjo bas zna zgaditi fudbal svima
Murinjo bas zna zgaditi fudbal svima
Al' majke mi ja skidam kapu Pioliju za skudeto kad vidim koliko smo mi loši sa loptom u nogama. I nije toliko stvar ni taktike koliko imamo takav skup igrača koji uopšte nemaju onu prefinjenu tehniku.
Jedini veznjak koji zna lopte je Benaser, ali on je u ovoj formaciji žrtvovan radi pozicije koja mu ne sjeda najbolje i ne može toliko doći do izražaja.
Dosta teška utakmica, ovdje će vjerovatno jedna frljoka presuditi. Na kraju krajeva, ne bi ni remi bio kraj svijeta, neka ostane ista meta isto odstojanje.
Jedini veznjak koji zna lopte je Benaser, ali on je u ovoj formaciji žrtvovan radi pozicije koja mu ne sjeda najbolje i ne može toliko doći do izražaja.
Dosta teška utakmica, ovdje će vjerovatno jedna frljoka presuditi. Na kraju krajeva, ne bi ni remi bio kraj svijeta, neka ostane ista meta isto odstojanje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba vadit Radeta, Benasera vratit nazad a Saleta na AMF
Il Club più titolato al mondo!
Ma ljudi ne moze se ovdje puno igrati kad ti druga ekipa ne dozvoljava, odmah udaranje i sjecakanje igre
Zatvorio je nasu lijevu stranu sa 3 igraca
Zatvorio je nasu lijevu stranu sa 3 igraca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bennacer kao desetka promašaj, opet. Pioli izgleda kao da ga iznenadio Mourinho koji već 20 godina ima isti pristup fudbalu. Roma je bezveze ekipa i ovdje su igrom slučaja. 6-7 mjesto im je taman kao i Laziu.
Milan može bolje svakako, ali Roma teško.
Milan može bolje svakako, ali Roma teško.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rijesit ce ovo Giroud nekom brljom 
E sad cemo vidir hoce li pioli nesto ozbiljno poduzet, ili ce nastavit igrat isto kao u prvom poluvremenu.Prevazna utakmica moze se i mora puno bolje ovde
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ovaj komentator je pogubljen. Može raditi na National G-u. Takav mu glas i pristup.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Komentatoru se ne živi. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Završi to Sale ybmu sve
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
E yebi se Sale vise..
Kakve kretnje, kakva dodavanja, pa kao da ne treniraju zajedno
Il Club più titolato al mondo!
Orsato nije normalan, ovaj zuti nece dati tamam da ga ubijes. fuj...
Jao šuta svega mi, daj ba izađi sam više....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.