FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 03 avg 2013, 16:01

Gdje li nam je onaj PL-BH jesu ga banovali ili se sam banovao :)

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 03 avg 2013, 16:18

Sve je to ok, ali da se malo nasmijemo.

Prljaca: Zelimo iskoristit probleme u Zeljeznicaru.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHSHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHA

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 03 avg 2013, 17:04

pile87 je napisao/la:
redwhite je napisao/la:Ma ne nema toga u Sarajevu. Problem je sto ljudi zabiju svoj mali mozak u vlastiti paksu pa ne vide nista.
Koliko sam ja razumio Osima,kaze fino covjek da tacno zna i prepoznaje glasove tih ljudi,a onda izmedju ostalih navede ove gradove. Ti isti ljudi to rade i drugim trenerima i isto tako i na Grbavici kao i na ostalim stadionima.
Broj takvih ispada ti je direktno proporcionalan br gledalaca.
Brko je konkretno u Gradaccu znao nekim postupcima navuci gnjev,ali samo nekolicine koja na to nasjedne,vjerovatno i sam isprovociran.
Beslija je posebna prica. Njega ni jedan stadion u BiH nije volio.On je jednostavno bio sirov i neodgojen,nimalo sportista.
Sredina i odgoj nemaju veze.Odgoj se iz kuce iznosi,a ni jedna sredina nije lisena losih pojedinaca
Ma sve je to do emocija nekog malo vise ponese i na svakom stadionu imas par takvih lajavaca ali recimo za Besu grijesis to je najveci sportista koji je igrao nasu ligu.
:lol:

al ga i ti pretjera,da ne kažem da bešlija uopšte nije oličenje sportiste,bez obzira što je veliki željovac,ponašanje na terenu mu je bilo ogavno,konstantno prigovaranje sudijama,tersanje bez razloga..itd na kraju7 krajeva i amar mu je dao pedalu zbog unošenja nemira u svlačionicu.
ali nema para,sve se rastalilo....

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 03 avg 2013, 17:27

Mozda je malo od teme al mi je pravo drago da talenti iz mog kraja idu u moj najdrazi klub
http://www.fkborac.jelah.ba/2012/index. ... rom&ucat=1" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
AMAR AMAR OSIM OSIM

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 17:40

Dragi moji,

Evo da vas pozdravim a ne da provociram kao oni vasi majmuni padobranci koji dolaze na nasu temu.

Amar Osim je najveci trener na ovim nasim prostorima i u vasem ineteresu je da vas trenira sto duze. Siguran sam da vas je sve obradovala ta vijest. Pa i mene bi da sam na vasem mjestu.

Malo me je iznenadio time sto mu smetaju psovke, pa to je vise stvar profesionalizma. Pa takva je kultura tj. nekultura populacije koja dolazi na utakmice, cudi me da Amar to ne moze da otrpi. Ne vidim razliku na ovim nasim terenima i terenima regiona, tvrdim da se svugdje psuje, provocira itd...

Uglavnom , zelim vam sve najbolje, lijep sportski pozdrav iz Zenice
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 avg 2013, 17:42

Crni gavran je napisao/la: a ne da provociram kao oni vasi majmuni padobranci koji dolaze na nasu temu.
Lijepo pogledaj ko je spomenuo Amara u negativnom kontekstu i odakle je krenula rasprava.Niko neće ostati nijem na vaše maloumne prozivke i svako će odgovoriti.Ne prozivajte, brinite svoje brige i sigurno neće biti padobranaca.
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 17:45

bagrcavi je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la: a ne da provociram kao oni vasi majmuni padobranci koji dolaze na nasu temu.
Lijepo pogledaj ko je spomenuo Amara u negativnom kontekstu i odakle je krenula rasprava.Niko neće ostati nijem na vaše maloumne prozivke i svako će odgovoriti.Ne prozivajte, brinite svoje brige i sigurno neće biti padobranaca.
Burazeru, ti znas da ja svoje nikada ne branim ako ne pogrijese. Naprotiv. Nisam pratio ko je sada poceo prepirku, ali nemoj ni ti svoje braniti, znas da je Buu npr. u krvi da dodje kod nas i podebava nije mu 1.put, ima ih jos nemoj da ih nabrajam, ako hoces mogu.

Uglavnom ja nikada nisam dolazio ovdje da provociram. Nikada. Eto ko nadje nesto sto sam napisao provocirajuce na vasoj temi, neka se javi :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 avg 2013, 17:49

Samo prelistaj zadnje 2 stranice pdf Čelik Zenica i vidjećeš ko spomenu Amara.
Buu je posebna priča, on je baš zglajzo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 17:54

U pravu si, moji su ovaj put krivi.

Ali pocesto i tvoji zaseru, tako da nemoj govoriti da ce biti sve u redu ako moji ne budu srali prvi. Sve dok je Buu-a i ekipe ima ih jos. Sta zelis da pustim Buu-a, pa da pustim englanda, pa onda pileta, pa jbg da najbolje da pustim citav Zeljin jug :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Salim se u zdravlju mi budi ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2013, 18:36

Crni gavran je napisao/la:Dragi moji,

Evo da vas pozdravim a ne da provociram kao oni vasi majmuni padobranci koji dolaze na nasu temu.

Amar Osim je najveci trener na ovim nasim prostorima i u vasem ineteresu je da vas trenira sto duze. Siguran sam da vas je sve obradovala ta vijest. Pa i mene bi da sam na vasem mjestu.

Malo me je iznenadio time sto mu smetaju psovke, pa to je vise stvar profesionalizma. Pa takva je kultura tj. nekultura populacije koja dolazi na utakmice, cudi me da Amar to ne moze da otrpi. Ne vidim razliku na ovim nasim terenima i terenima regiona, tvrdim da se svugdje psuje, provocira itd...

Nije da mu smetaju nego kaze da se nakon cetri godine umorio da nece da ih slusa par kola :lol: Brko to nako u svom stilu docara i ko sto mnogi kod nas kazu bosnjo ti moze oprostiti sve ali ne i upjeh..........
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 avg 2013, 18:38

Fan klub :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 avg 2013, 18:41

pile87 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Dragi moji,

Nije da mu smetaju nego kaze da se nakon cetri godine umorio da nece da ih slusa par kola :lol: Brko to nako u svom stilu docara i ko sto mnogi kod nas kazu bosnjo ti moze oprostiti sve ali ne i upjeh..........
Ni slučajno uspjeh, uspjesan je mrtav u Ze i Mo i kod ovi najbližih mališana, al' kada Gavran kaže majmuni da li je mislio na onog rabina Mose Bnei Maimoon ili na ovog podljuda .?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2013, 18:48

England je napisao/la:
Ni slučajno uspjeh, uspjesan je mrtav u Ze i Mo i kod ovi najbližih mališana, al' kada Gavran kaže majmuni da li je mislio na onog rabina Mose Bnei Maimoon ili na ovog podljuda .?
If da nije zamorano ne zna napisati post da ne spomene Amara :lol: koliko god Amaru smetali ovi delegati sto mu psuju mislim da on njima nanosi dusevne boli pogotovo ovom bolidu zamoru :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 avg 2013, 18:59

pile87 je napisao/la:
England je napisao/la:
If da nije zamorano ne zna napisati post da ne spomene Amara :lol: koliko god Amaru smetali ovi delegati sto mu psuju mislim da on njima nanosi dusevne boli pogotovo ovom bolidu zamoru :lol:
Naravno, on ajnšpricuje na takve, zamisli poslije tekme kada ih drkicom strelja...Onaj Armagedon , on je zadnjih 15 stranica premijer liga topicu, sa puninom usta o Amaru.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2013, 19:15

Jbt i kad nisam tu nabijam zenicanima komplekse

Amar ostaje to je najbitnije, valjda ce sada uprava poceti ozbiljnije raditi. Mogli bi poceti sa preuzimanjem Bubamara kamp ili traziti gen. sponzora(ne znam kako ali nejga moramo imati).
NO PYRO NO PARTY

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 avg 2013, 19:17

evo da se i ja oglasim,rekao sam da imam info jos prije par dana da Amar ostaje a vecina me lijepila raznim porukama i sl. al nebitno sada,mogu samo reci jos jednom onu vece kada je bila sjednica clan uprave mi je rekao da ce u narednih desetak dana biti rijeseno pitanje gen..sponzora,rekao mi je tu vece sve sto ste danas na pressu culi,al ponavljam ta firma koju je on meni spomenuo(strana)al vrlo zastupljena kod nas ima odredjene interese da udje u Zelju,volio bih da bude nesto od ovoga,al danas neku informaciju plasirati preko noci pretezno pada u vodu pa tako sam i ja ovu primio,cekat pa ako bude bude....veliki pozzz za sve moje ŽELJOVCE i vidimo se sutra ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 03 avg 2013, 19:27

super je napisao/la:evo da se i ja oglasim,rekao sam da imam info jos prije par dana da Amar ostaje a vecina me lijepila raznim porukama i sl. al nebitno sada,mogu samo reci jos jednom onu vece kada je bila sjednica clan uprave mi je rekao da ce u narednih desetak dana biti rijeseno pitanje gen..sponzora,rekao mi je tu vece sve sto ste danas na pressu culi,al ponavljam ta firma koju je on meni spomenuo(strana)al vrlo zastupljena kod nas ima odredjene interese da udje u Zelju,volio bih da bude nesto od ovoga,al danas neku informaciju plasirati preko noci pretezno pada u vodu pa tako sam i ja ovu primio,cekat pa ako bude bude....veliki pozzz za sve moje ŽELJOVCE i vidimo se sutra ;)
Živi bili pa vidjeli :D aBd
1921

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 03 avg 2013, 21:31

Gledam ovog Duljevica, pravi igrac. Visok, brz, ganja, otkriva se, trazi loptu... Veceras igra desno, malo povucenije. Steta sto ga ne dovedosmo.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2013, 21:36

Mali Olimpic će biti glavna konkurencija :lol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 avg 2013, 21:38

Joj koji smo mi baksuzi.. Smajic najbolji igrac Olimpica... A kod nas bio uvijek povrijedjen.... Ne bi me cudilo da odradi cijelu sezonu u Olimpicu, a da se ne povrijedi....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 26 gostiju.