FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 03 avg 2013, 12:57

arhimed89 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Da imalo imas obraza odjavio bi se sa ovog foruma (pitaru) @carson.
Ma razumijem ja ako neko namjerno trola i siri lazi pa ga prozivati.Isto tako razumijem i da ima ljudi koji jednostavno lazu kao za neku insajderska da bi podjebavali navijace suparnickih timova.Ali mi nije jasno zasto prozivati ljude koji su mozda spletom okolnosti od nekih ljudi dobili informaciju i proslijedili je ovdje na forum.Jel moguce da je i njima neko netacno prenijeo ili zlonamjerno lagao.
Bilo je forumasa koji su cak i imenom rekli ko im je rekao informaciju.Zar je nemoguce bilo da je stvarno bilo zategnutih odnosa i da su u trenutku kad je recimo neko ovdje pisao neku informaciju takva sitvacija trenutno i bila na terenu.Svaki iskreni navijac Zelje nebi zelio da Ammar ode,svaki iskreni navijac Zelje nebi bez razloga sirio dezinformacije,i nebi se radovao sranju u svom klubu.Bilo je i jako pouzdanih forumasa koji su govorili da stvari nisu bas dobre (sto mozda i nisu bile) i sad trebamo popljuvati po njima kad se stvar zavrsila dobro.Ne ulazeci u diskusiju o CARSON i slicno,nisam upoznat sa prirodom njegovog pisanja,ali pljuvati i banovati sve one koji su znali reci da stvari i nisu bas idealne je budalestina jer je ocito da i nisu bile.

razabu dvije budale mi se nakacile na kosti zato sto sam rekao inf. koju sam dobio a to je da Amar vise nece biti na klupi Zelje i da ce Capljic biti trener
i samo jos da kazem da mi se svidja ova ideja da Amar malo vise posveti paznju drugim stvarima u klubu i da ce klub biti samo jos jaci
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 03 avg 2013, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 avg 2013, 12:58

pile87 je napisao/la:
htcxone je napisao/la:sta bi ono za platu, amar rece dobili platu, kerla rece da nije istina nego da su dobili pola a da su im obecali ostatak do bajrama...?
To je za vas da imate o cemu pricat, jer vam je sad nestalo tema :mrgreen:
Osim predsjednika kluba i menadžera, pred novinarima se danas u Plavom salonu pojavio i Semir Kerla štoper Plavih sa Grbavice.

Osim je dao riječ Kerli, uz konstataciju da treba i da spomene kako su danas igrači dobili platu…

- Ramazan je, postim, pa ne smije lagati. Dobilo smo samo pola plate, kazao je Kerla, na što su svi prisutni u Plavom salonu prasnuli u smijeh.

- Drugi dio biće do Bajrama, dodao je Kerla, na što je i Osim klimnuo glavom.

Što se sam utakmice protiv Travnika tiče, Kerla je kazao:

- Svakako da očekujemo pobjedu. Biće nam puno lakše uz podršku navijača koje pozivam da dođu u što većem broju, poručio je Kerla.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 03 avg 2013, 12:59

htcxone je napisao/la:sta bi ono za platu, amar rece dobili platu, kerla rece da nije istina nego da su dobili pola a da su im obecali ostatak do bajrama...?
dobili danas pola,za tri dana ostatak,al pazi Junske plate.a ti mi nadji bilo koji kolektiv ili firmu,izuzev elektroprivrede i bh telecoma,gdje su radnici dobili platu za juni.
živ ti meni bio
Einigkeit und Recht und Freiheit

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 avg 2013, 13:00

Posebni ulazi za članove

http://fkzeljeznicar.ba/posebni-ulazi-za-clanove/6239/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 avg 2013, 13:02

domorocki je napisao/la:
dobili danas pola,za tri dana ostatak,al pazi Junske plate.a ti mi nadji bilo koji kolektiv ili firmu,izuzev elektroprivrede i bh telecoma,gdje su radnici dobili platu za juni.
živ ti meni bio
kod nas sve po redu :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 avg 2013, 13:02

Mislim da će ova cijela situacija imati pozitivan odraz na posjetu...
Jest da je utakmica faktički za vrijeme iftara, ali nadam se da će biti fina cifra raje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 avg 2013, 13:09

Ovo se znalo jos od prije, jednostavno privatni problemi.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 03 avg 2013, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 avg 2013, 13:09

Ne kontam sta je problem u platama..jedan dio sad isplacen ,drugi prije Bajrama..ja ne vidim da Kerla place i govori :Ja samo imam u frizideru sijalicu ili pakovanje virsli ;)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 03 avg 2013, 13:10

Ima jedna zove se SportSport.ba. Ljudi su na vrijeme dobili i julsku. :)[/quote]

mislio sam na ozbiljnu firmu ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 avg 2013, 13:21

ono sto sam ja mogao shvatiti iz amarovih izjava jeste,da covjek ima namjeru da se pozabavi nekim drugim stvatima koje u konacnici klub mogu izdici na veci nivo.
Vodjenje ekipe pod ovim uslovima nedaje prevelike iskorake,osvajas sve ali za dalje nemas para ni uslova.
Obzirom da para nema,ocito je da ih treba napraviti,a to je jak vlastiti pogon,ulaganje u trening centre I prodaja igraca,kao jak marketing.
Meni se cini da se amar izmice malo da bi te stvari sredio ,kako bi zeljo postao baza kvalitetnih mladih igraca I kako se kvalitet naseg tima gradi od jakog temelja .
Nema amar vremena u 2 ili 25 ucit igrace osnovama fudbala,jer da u bih posyoji kvalitetan rad u mladjim selekcijama,vise od pola naseg tima ,koji je najbolji u bih,ne bi danas bili fudbaleri jer bi I'm se zahvalilo prije 17godine.
Tako da mislim da ce zeljo imati puno vise koristi od ovog,nego da amar samo bude zaokupljen ekipom,a druge krucijalne stvari u haosu.
A pare ce doci prodajom,a navijaci sa jos vecim uspjehom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 avg 2013, 13:24

Ja sam vam rekao da se ne sikirate i ne slušate razne pačenike Amar Osim = Željo sviđalo se to kome ili ne.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 avg 2013, 13:34

Aleksandar hoces li pomest malo na ovom forumu?? Ima ih koji su molili da se baniraju ako im informacije nisu tacne i sl..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 avg 2013, 13:46

aco doslo doba da se papak banuje (imas ih jedno 20 napravljenih u roku od 3 dana)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 avg 2013, 13:50

Amar je danas prvo ocito lekciju novinarima onim ISTRAZIVACKIM ..onda se osvrno stanje u klubu,objasnio novinarima o njegovim pomocnim trenerima..objasnio da su oni tim koji imaju razradjen sistem na lokalnom takmicenju i da nije samo njegov uspjeh ,nego uspjeh svih u strucnom stabu..ocito ima namjeru da se pozabavi sa mladjim kategorijama i da tu pokusa stvarati kvalitetne igrace..Greda nam je objasnio u vezi generalnog sponzora..i to bi bilo to.KRAJ PRICE!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 03 avg 2013, 14:00

Izgleda dobro se zavrsilo po nas, masAllah.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 avg 2013, 14:04

TMmanija2012 je napisao/la:Amar je danas prvo ocito lekciju novinarima onim ISTRAZIVACKIM ..onda se osvrno stanje u klubu,objasnio novinarima o njegovim pomocnim trenerima..objasnio da su oni tim koji imaju razradjen sistem na lokalnom takmicenju i da nije samo njegov uspjeh ,nego uspjeh svih u strucnom stabu..ocito ima namjeru da se pozabavi sa mladjim kategorijama i da tu pokusa stvarati kvalitetne igrace..Greda nam je objasnio u vezi generalnog sponzora..i to bi bilo to.KRAJ PRICE!
Da se ne lažemo znamo ko su i zašto to rade. Krivo im što Željo ne dovodi igrače iz plaćenih oglasa tkz. sportskih članaka u onom tariguzu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 avg 2013, 14:18

dobar je ovo dan, lijepo je opet vidjeti šefa...

miševi se džaba nadali, jbg :mrgreen:

VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 avg 2013, 14:24

Amal opet napravio kvalitetan ŠUK ! :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2013, 14:29

Prenesite Osimu,nije provokacija,a oni koji su bili u Gradačcu su svjedoci-Kada Manijeci gradačačkoj publici m.... u p... :( ,ili bolje jos neka pogleda snimak.Od prethodnih godina vjerovatno je bilo individualnih psovki koje su izazvane njegovim neprofesionalizmom.....svjedok sam bio kada se prosle godine na poziv navijača Gradine u Gradačcu okreće i pravi majmunsku gestikulaciju te se ruga.Šta bi mu čovjek na to rekao.Svi treneri,igrači koji dođu u Gradačac koji se korektno odnose su uvijek aplauzom nagrađeni.Na kraju krajeva,bar smo po tome najpoznatiji....sada da dođe jedan zvaljo da jednu kulturnu sredinu u medijima predstavlja takvom.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2013, 14:32

vatreni je napisao/la:Prenesite Osimu,nije provokacija,a oni koji su bili u Gradačcu su svjedoci-Kada Manijeci gradačačkoj publici m.... u p... :( ,ili bolje jos neka pogleda snimak.Od prethodnih godina vjerovatno je bilo individualnih psovki koje su izazvane njegovim neprofesionalizmom.....svjedok sam bio kada se prosle godine na poziv navijača Gradine u Gradačcu okreće i pravi majmunsku gestikulaciju te se ruga.Šta bi mu čovjek na to rekao.Svi treneri,igrači koji dođu u Gradačac koji se korektno odnose su uvijek aplauzom nagrađeni.Na kraju krajeva,bar smo po tome najpoznatiji....sada da dođe jedan zvaljo da jednu kulturnu sredinu u medijima predstavlja takvom.
Manijaci nisu skandirali simpatizerima nego onim kravama na terenu. Znaš onaj incident koji se dogodio sa klupe Zvjezde. Zato **** čovječe ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.