arhimed89 je napisao/la:Ma razumijem ja ako neko namjerno trola i siri lazi pa ga prozivati.Isto tako razumijem i da ima ljudi koji jednostavno lazu kao za neku insajderska da bi podjebavali navijace suparnickih timova.Ali mi nije jasno zasto prozivati ljude koji su mozda spletom okolnosti od nekih ljudi dobili informaciju i proslijedili je ovdje na forum.Jel moguce da je i njima neko netacno prenijeo ili zlonamjerno lagao.terabajt je napisao/la:Da imalo imas obraza odjavio bi se sa ovog foruma (pitaru) @carson.
Bilo je forumasa koji su cak i imenom rekli ko im je rekao informaciju.Zar je nemoguce bilo da je stvarno bilo zategnutih odnosa i da su u trenutku kad je recimo neko ovdje pisao neku informaciju takva sitvacija trenutno i bila na terenu.Svaki iskreni navijac Zelje nebi zelio da Ammar ode,svaki iskreni navijac Zelje nebi bez razloga sirio dezinformacije,i nebi se radovao sranju u svom klubu.Bilo je i jako pouzdanih forumasa koji su govorili da stvari nisu bas dobre (sto mozda i nisu bile) i sad trebamo popljuvati po njima kad se stvar zavrsila dobro.Ne ulazeci u diskusiju o CARSON i slicno,nisam upoznat sa prirodom njegovog pisanja,ali pljuvati i banovati sve one koji su znali reci da stvari i nisu bas idealne je budalestina jer je ocito da i nisu bile.
razabu dvije budale mi se nakacile na kosti zato sto sam rekao inf. koju sam dobio a to je da Amar vise nece biti na klupi Zelje i da ce Capljic biti trener
i samo jos da kazem da mi se svidja ova ideja da Amar malo vise posveti paznju drugim stvarima u klubu i da ce klub biti samo jos jaci