FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Pa.Pak...
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 03 avg 2013, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Halo smiti se malo .. ne mogu da ti nesto kazem necu opet na hladjenje bio sam 2 sedmice 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ovo je samo dokaz da se po kladionicama nista pametno cuti ne moze, nit da igraci ko god da su ista znaju, placeni su da igraju i to ne rade najbolje ...
mahala nije pomogla isto
j.bo zemlju u kojoj cistac zna jel osim ostaje il odlazi , jel ucijenio il nije....
mahala nije pomogla isto

j.bo zemlju u kojoj cistac zna jel osim ostaje il odlazi , jel ucijenio il nije....
Da imalo imas obraza odjavio bi se sa ovog foruma (pitaru) @carson.
U svojim prethodnim postovima sam govorio da pojma nemam sta se u stvari desavalo sa ovom situacijom oko Amara, isto sam rekao da 99% ovih koji pisu ovdje nista nije znalo i uspostavili se da je ta konstatacija tacna.Fala Bogu zavrsili se sve onako kako smo i zeljeli i nadam se da ce svi ovi dogadjaji zadnjih dana prodrmati i animirati ostale u klubu da najzad pocnu raditi za ono zasto i primaju licni dohodak.
Nasa obaveza kao navijaca je da skladu sa svojim finansijskim mogucnostima pomognemo klub sto vise, pod ovim mislim da svi oni koji su u mogucnosti kupe clanske i godisnje i time pomognemo nasem klubu koliko toliko.O bakljama necu puno reci jer ce me neki odmah poceti pljuvati ali mislim da iz postovanja prema covjeku koji nam je donio toliko radosti i njegovog apela da se ne bacaju pokusamo to izpostovati.
Fala Bogu i generalni sponzor je uskoro tu i za razliku od onih sto sponzore angazuju u inat dusmanima (koji kreten majko mila) nasi dovode sponzora radi napretka i sto brzeg razvoja naseg kluba sto je i normalno, sto se tice rekonstrukcije Grbavice to se ne moze normalno desiti preko noci, ali budite sigurni ta rekonstrukcija ce se desiti i brze nego smo mogli i pomisliti.
Nastavljaju se lijepe godine za nas navijace kada je nas voljeni, domicilni i jedini klub u pitanju.Sto se tice plasmana nisam kao oni sto slave titulu nakon par kola, uvjek sam govorio da nije bitno kako tabela izgleda nakon treceg, desetog, sedamnaestog ili dvadeset prvog kola, bitno je kako izgleda u Maju.Pozdrav svim navijacima i nadam se da ce nas ove godine dolaziti mnogo vise na tekme pa tako i sutra jer to nas Zeljo i zasluzuje.
Nasa obaveza kao navijaca je da skladu sa svojim finansijskim mogucnostima pomognemo klub sto vise, pod ovim mislim da svi oni koji su u mogucnosti kupe clanske i godisnje i time pomognemo nasem klubu koliko toliko.O bakljama necu puno reci jer ce me neki odmah poceti pljuvati ali mislim da iz postovanja prema covjeku koji nam je donio toliko radosti i njegovog apela da se ne bacaju pokusamo to izpostovati.
Fala Bogu i generalni sponzor je uskoro tu i za razliku od onih sto sponzore angazuju u inat dusmanima (koji kreten majko mila) nasi dovode sponzora radi napretka i sto brzeg razvoja naseg kluba sto je i normalno, sto se tice rekonstrukcije Grbavice to se ne moze normalno desiti preko noci, ali budite sigurni ta rekonstrukcija ce se desiti i brze nego smo mogli i pomisliti.
Nastavljaju se lijepe godine za nas navijace kada je nas voljeni, domicilni i jedini klub u pitanju.Sto se tice plasmana nisam kao oni sto slave titulu nakon par kola, uvjek sam govorio da nije bitno kako tabela izgleda nakon treceg, desetog, sedamnaestog ili dvadeset prvog kola, bitno je kako izgleda u Maju.Pozdrav svim navijacima i nadam se da ce nas ove godine dolaziti mnogo vise na tekme pa tako i sutra jer to nas Zeljo i zasluzuje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ja fakat ne znam nista o nikakvom sponzoru i eto molim one koji znaju da mi jave ili ovdje ili na PP.
Hvala lijepo
Hvala lijepo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma razumijem ja ako neko namjerno trola i siri lazi pa ga prozivati.Isto tako razumijem i da ima ljudi koji jednostavno lazu kao za neku insajderska da bi podjebavali navijace suparnickih timova.Ali mi nije jasno zasto prozivati ljude koji su mozda spletom okolnosti od nekih ljudi dobili informaciju i proslijedili je ovdje na forum.Jel moguce da je i njima neko netacno prenijeo ili zlonamjerno lagao.terabajt je napisao/la:Da imalo imas obraza odjavio bi se sa ovog foruma (pitaru) @carson.
Bilo je forumasa koji su cak i imenom rekli ko im je rekao informaciju.Zar je nemoguce bilo da je stvarno bilo zategnutih odnosa i da su u trenutku kad je recimo neko ovdje pisao neku informaciju takva sitvacija trenutno i bila na terenu.Svaki iskreni navijac Zelje nebi zelio da Ammar ode,svaki iskreni navijac Zelje nebi bez razloga sirio dezinformacije,i nebi se radovao sranju u svom klubu.Bilo je i jako pouzdanih forumasa koji su govorili da stvari nisu bas dobre (sto mozda i nisu bile) i sad trebamo popljuvati po njima kad se stvar zavrsila dobro.Ne ulazeci u diskusiju o CARSON i slicno,nisam upoznat sa prirodom njegovog pisanja,ali pljuvati i banovati sve one koji su znali reci da stvari i nisu bas idealne je budalestina jer je ocito da i nisu bile.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
izmisljotine dok se ne pokaze suprotno!!!pile87 je napisao/la:Ja fakat ne znam nista o nikakvom sponzoru i eto molim one koji znaju da mi jave ili ovdje ili na PP.
Hvala lijepo
Ako bih istakao najvažnije sa ove pressice onda bi to bilo Osimovo insistiranje na sistemu i to kako on veli sistemu koji nije savršen ali koji postoji..To je svakako najvažniji dio ove fudbalske priče i to je najveći plus.A sada minus :umjesto da, bar po ovim portal informacijama,dobijemo informaciju od Gredića šta i kako dalje sa tim sistemom mi i dalje možemo samo nagađati kamo dalje rođače.Bar meni ne treba odgovor ko ne može biti generalni sponzor nego ko može.
Nekako me ova informacija o mgućoj posudbi mladog Arežine u Zenicu ponovo podsjetila šta to sve nedostaje našem sistemu a to su sigurno trening uslovi,tereni .Ako se dobro sjećam kada je kamp u zenici počeo da se pravi jedan od podataka je bio da će tamošnji prvoligaš tamo imati mogućnost treninga.Šta to znači ne treba ni pominjati.Da ne špekulišem kolika je tu uloga aktuelnog selektora.Poenta je da i dalje nemamo generalnog,nemamo kamp ,terene za trening juniora a bar po Osimu taj juniorski dio ovog sistema je možda i najvažniji.
Nekako me ova informacija o mgućoj posudbi mladog Arežine u Zenicu ponovo podsjetila šta to sve nedostaje našem sistemu a to su sigurno trening uslovi,tereni .Ako se dobro sjećam kada je kamp u zenici počeo da se pravi jedan od podataka je bio da će tamošnji prvoligaš tamo imati mogućnost treninga.Šta to znači ne treba ni pominjati.Da ne špekulišem kolika je tu uloga aktuelnog selektora.Poenta je da i dalje nemamo generalnog,nemamo kamp ,terene za trening juniora a bar po Osimu taj juniorski dio ovog sistema je možda i najvažniji.
Znam da su izmisljotine zato i pisemjug-onostalgicar je napisao/la:izmisljotine dok se ne pokaze suprotno!!!pile87 je napisao/la:Ja fakat ne znam nista o nikakvom sponzoru i eto molim one koji znaju da mi jave ili ovdje ili na PP.
Hvala lijepo

Žao mi Samre iz Fahrinih novina.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Uvijek je bilo na forumu nekakvih insajdera.. kada je prelazni rok ili evo sad desavanje oko Amara..netreba se loziti na to..doduse i novinari gotovo svih bh portala poceli su naglabati oko ostajanja ili odlaska Amara i onda takve vijesti koriste ovi tkz insajderi..misterija je danas rijesena i sutra svi u Dolinu da pozdravimo šampione i po nova tri boda.
-
- Kontakt:
pogledao sam sad ovu presicu i cinimi se da ce se amar ipak malo udaljiti od klupe ,koliko sam shvatio vise ce u rad sa omladincima i kao neki kordinator trenerima biti.nista zlonamjerno ne pisem ,nego samo tako mi se cini.a neke opleo ove ublehe od novinara.
bordobijeli je napisao/la:pogledao sam sad ovu presicu i cinimi se da ce se amar ipak malo udaljiti od klupe ,koliko sam shvatio vise ce u rad sa omladincima i kao neki kordinator trenerima biti.nista zlonamjerno ne pisem ,nego samo tako mi se cini.a neke opleo ove ublehe od novinara.
Amar se neće udaljiti. Sjeda ponovo na klupu najvjerovatnije nakon reprezentativne pauze. On je menađer kluba, ne trener, i njegova je obaveza rad sa omladincima, što je dosad i bilo na odlično!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
to su tvoje želje,koje se ne razlikuju od želja navijača ostalih premijerligaša,ali stvarnost je ipak malo surovija i crnja......po vas naravno.bordobijeli je napisao/la:pogledao sam sad ovu presicu i cinimi se da ce se amar ipak malo udaljiti od klupe ,koliko sam shvatio vise ce u rad sa omladincima i kao neki kordinator trenerima biti.nista zlonamjerno ne pisem ,nego samo tako mi se cini.a neke opleo ove ublehe od novinara.
ali nema para,sve se rastalilo....
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
mojne napadat momka postavio je normalno pitanjeTarantino je napisao/la:to su tvoje želje,koje se ne razlikuju od želja navijača ostalih premijerligaša,ali stvarnost je ipak malo surovija i crnja......po vas naravno.bordobijeli je napisao/la:pogledao sam sad ovu presicu i cinimi se da ce se amar ipak malo udaljiti od klupe ,koliko sam shvatio vise ce u rad sa omladincima i kao neki kordinator trenerima biti.nista zlonamjerno ne pisem ,nego samo tako mi se cini.a neke opleo ove ublehe od novinara.
i odgovor je dobio u postu iznad ovog
i mene zanima sta je sa tom pitarskom kokom jel to fazon kao sejo i seada iz nadrealista xD jel joj amar bio prvi al manijak ahahahah
- corleone87
- Kontakt:
Gdje su oni sa informacijama iz prve ruke kako nisu za ovo znali ti njihovi "izvori".

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
ja mogu mrziti amara ili tako nesto al njegovi rezultati i nacin vodjenja ekipe govore sve sami za sebe ,ja sam samo iznio svoje misljenje o ovom sto je rekao na presici.ne znam dali si gledao sta je pricao.Tarantino je napisao/la:to su tvoje želje,koje se ne razlikuju od želja navijača ostalih premijerligaša,ali stvarnost je ipak malo surovija i crnja......po vas naravno.bordobijeli je napisao/la:pogledao sam sad ovu presicu i cinimi se da ce se amar ipak malo udaljiti od klupe ,koliko sam shvatio vise ce u rad sa omladincima i kao neki kordinator trenerima biti.nista zlonamjerno ne pisem ,nego samo tako mi se cini.a neke opleo ove ublehe od novinara.
sta bi ono za platu, amar rece dobili platu, kerla rece da nije istina nego da su dobili pola a da su im obecali ostatak do bajrama...?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
To je za vas da imate o cemu pricat, jer vam je sad nestalo temahtcxone je napisao/la:sta bi ono za platu, amar rece dobili platu, kerla rece da nije istina nego da su dobili pola a da su im obecali ostatak do bajrama...?

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 36 gostiju.