Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo mu preskočio zupčasti protiv poljakaHZ_ilidzaa je napisao/la:Kretanje bez lopte svih igraca danas
Hebibcovjek ima motor u guzici i to šeštak kakav frajer se ne umara.
Moramo još više ubrzati igru odnosno predaju lopte, previše je peljamo...za svaki treci dodir 50 km od plate pa nek vide
P.S Arena, terabajt i ostali padobranci, nadam se da uivate na našoj temi i pomno pratite dešavanja šampionskog Sarajeva. Imate ugodan pozdrav.Alpasinac je napisao/la:Lijep rezultat za oko i samopouzdanje ekipe za naredne mečeve. Ono što smo danas vidjeli je zaista lijepa i lepršava igra sa dosta kombinatorike i izrađenih duplih pasova. Međutim ne bi trebali zaboraviti da smo za protivnika imali momčad koja je imala sedam dana priprema i koju su napustili mnogi igrači. Drina u ovakvim konstalacijama snaga jednostavno nije protivnik koji nas može ugroziti. Ne bih volio da se stvori atmosfera kao da smo Široki ili Želju deklasirali. Drina nije ozbiljan protivnik i današnja utakmica nam je došla kao malo teži trening i štimanje nišanskih sprava. Ne treba nam euforija i priča o šetnji ligom. Svaki put sami sebi skočimo u stomak. Hladne glave, skoncentrisano i sa puno samopozdanja dočekati narednog protivnika. Ozbiljne tekme nam tek dolaze. Samo pametno, odvažno, hrabro i šampionski.
VOLIM TE SARAJ'VO !
nukleusmember je napisao/la:ma ima da psujem i psovachu ali samo konstruktivno[GRIMACING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa logična izmjena, izlazi čovjek sa 30 godina i ubacamo svog tinejdžera od 18 godina, tako se kale djeca. Volio bih da u ovakvim utakmicama igraju Anđušić,i ostali dječaci da se oslobode pritiska i da za godinu dana budu ko Samir Radovac, nosioci ekipe.moj uzor-S.G je napisao/la:Zašto je Stepanov izašo ranije, zašto je priliku dobio Mihojević a ne Tatko ?
Kakva je situacija sa Barbarićem zna li iko ?
Zato sto su se ovakve utakmice ubile da mladi igraci sticu rutinu i iskustvo.moj uzor-S.G je napisao/la:Zašto je Stepanov izašo ranije, zašto je priliku dobio Mihojević a ne Tatko ?
Kakva je situacija sa Barbarićem zna li iko ?
Samo da te pitam sta je povod bio ulaska policije ? Pitam iz razloga sto mi je cudno da vasa policija ulazi i bas tog pojedinca udara i odvodi.breskva je napisao/la:**** vas informacije gdje ćemo biti smješteni, uđem na natkrivenu gdje 'smo' trebali biti i sjebem se, ali nema veze skinulo se nas par i navijali 90 minuta..
isto tako bez ikakvog razloga prebiše nam momka na metar od mene na poluvremenu kad su kornjače ušle, nikakvog razloga nije bilo ali vidi se koliko je to podmuklo bilo, znači ušli su na stadion prošli skroz tamo do kaveza skroz i spustili se u prvi red gdje smo stojali..
igra, **** drina... , ne znam šta da kažem ali evo sad će opet travnik oni su dosta jači od drine možda to bude nešto zahtijevnije ali uz ovakvu igru ako se pruži ja lično ne sumnjam u pobjedu. uz ovoliko morala, podrške sa tribine...