PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2019, 23:36

Sabinho je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Vidim nastavljate da citate,hvala na pregledima imamo vec haman 10 milki vise nego konkurent zahvaljujuci vasem radu samo nastavite :bow:
Ja se opustam citajuci vasu temu. Samo nastavite tako. :bih:
100% allaha mi, zanimljiviji 100 puta od našeg pdfa koji je pun negativne energije, ličnih prepirki i pljuvačine na osnovu ničega. Ovako odem kod njih na pdf i fino se razonodim ko uz neke skečeve. Treba se čovjek i nasmijat po ovom depresivnom vremenu.
Pozdrav Admire, samo nastavite tako.

Vaš vjerni čitatelj.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 05 jun 2019, 23:38

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Vidim nastavljate da citate,hvala na pregledima imamo vec haman 10 milki vise nego konkurent zahvaljujuci vasem radu samo nastavite :bow:
Ja se opustam citajuci vasu temu. Samo nastavite tako. :bih:
100% allaha mi, zanimljiviji 100 puta od našeg pdfa koji je pun negativne energije, ličnih prepirki i pljuvačine na osnovu ničega. Ovako odem kod njih na pdf i fino se razonodim ko uz neke skečeve. Treba se čovjek i nasmijat po ovom depresivnom vremenu.
Pozdrav Admire, samo nastavite tako.

Vaš vjerni čitatelj.
Vjerni citatelj proje 20 dana si kazao da ne citas nas PDF :hmmmmm:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jun 2019, 23:40

Zakacili se strumfovi sa savezom, sada ce ljudi doci i odnijeti travnjak i tribinu, sto su im izgradili. :rol: :rol:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2019, 23:43

BosniaBoston je napisao/la:

Vjerni citatelj proje 20 dana si kazao da ne citas nas PDF :hmmmmm:
To je tačno! Ali se mora priznati da ste poradili na sebi i digli sebi publicitet. Veliki sam ljubitelj humorističnog štiva, tako da ste neizostavni dio mog popodneva nakon radnih obaveza. Jedino bi vam se glavni urednik mogao malo popraviti i smanjiti sa patetikom i sentimentalnošću.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 05 jun 2019, 23:46

A zasto se daje primjer ovog Ruskog kluba Rostova ? Ljudi nisu dobili dopis da moraju platit ista, al ipak su platili sa zakasnjenjem, znaci Savez im nije reko da moraju platit i kaznili ih sto nisu platili, to je kriminalno, al nema primjer ovaj nikakve veze sa Zeljeznicarom koji je znao tacan datum i kad treba platit, bezveze 100k sad izvalit na zalbu

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 06 jun 2019, 01:12

redbull93 je napisao/la:@Svrakino je li ono najperspektivniji stadion, zmajevi ni treninga ne mogu odraditi :D

Bgm ni dozvole ova istocna perspektiva nema :mrgreen: :mrgreen:
namjerno natopljen, u subotu napadamo na svjezinu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 jun 2019, 01:28

Evo savez odgovorio Zelji da su zakasnili 1 dan sa zalbom ja koja ludnica :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2019, 01:46

samoposteno je napisao/la:Evo savez odgovorio Zelji da su zakasnili 1 dan sa zalbom ja koja ludnica :lol:
:rol: :rol: :rol: Ko ce sad nayebati, Siljak je vec na deponiji... :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jun 2019, 06:46

svrakino1921 je napisao/la:Kanton Sarajevo ima 7 opština, ako niti dnaaaooo
4 gradske + Ilijas Trnovo Hadzici Vogosca i Ilidza
Pa ilidza i vogosca su ti gradske[/quote]
:lolno:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jun 2019, 06:48

PITARI=KAMPERI
Sta vas briga sto cemo se mi zalit
:lolno: :lolno:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 jun 2019, 09:26

A muke vam nabiti vise pregleda od Radnika :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 jun 2019, 09:31

svrakino1921 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Kanton Sarajevo ima 7 opština, ako niti dnaaaooo
4 gradske + Ilijas Trnovo Hadzici Vogosca i Ilidza
Pa ilidza i vogosca su ti gradske
:lolno:[/quote]

Kantonalne
Grad je do stupa ;)
Cuj vogosca :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 06 jun 2019, 11:20

Pozivaju se na nesto od prije 5 godina, od tada promijenilo se bruku pravila. Ja levata braco moja mila.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 jun 2019, 13:48

Sad pitari postali advokati kad su vidjeli da se zeljo zalio CAS-u
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 jun 2019, 14:16

BosniaBoston je napisao/la:Sad pitari postali advokati kad su vidjeli da se zeljo zalio CAS-u
Pitarima su advokati 2 miliona duga skinuli a I sad imamo advokata u UO...da ne zaboravimo da je I direktorica nasa advokat sportskog prava, podsjeticu te da je uzela igraca Husaricu...jes da je decko na kraju ispao truba ali sposobnost isticem...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jun 2019, 14:41

Denchi je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Sad pitari postali advokati kad su vidjeli da se zeljo zalio CAS-u
Pitarima su advokati 2 miliona duga skinuli a I sad imamo advokata u UO...da ne zaboravimo da je I direktorica nasa advokat sportskog prava, podsjeticu te da je uzela igraca Husaricu...jes da je decko na kraju ispao truba ali sposobnost isticem...
Ona je zasluzna za to?

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 06 jun 2019, 14:41

zalite se, bacite 90000 KM u miljacku, znate da ste tanki sa parama, jos zalba ova kosta, ukopavate sami sebe, CAS dok odgovori treba vremena, dajte primjere timova koji opce nemaju veze sa vasim slucajem, al ono mozda bi i volio da igrate Europu, ali da igrate sa nekim iz lige petice
a Savezu se opasno zamjerili, ljudi vam finansirali dosta stvari, nema vise sadake
sve u svemu vama ko da se klub ugasio kolko se zalite, lazete sami sebe i druge, znate da je do vas greska, banka nece cekat 5 dana da nesto ispravi, a Boga pitaj sta je sa onim dokumentima sto je kao banka poslala, cim vam je odbijeno vjerovatno ste falsifikovali nesto, sto je i ocekivat
idite na CAS da vidim sta ce ljudi rec za klub kojeg trener kamatari ko nekad Gaši, kojem su nakon skoro svake utakmice sudije kaznjavane, koji je duzan vodovodu enormnu cifru al opet ima licencu za PL, jos i dugovi prema bankama, klub koji gostujuce navijace smijesti ko robove u prostoru namjenjenom za 1500 smjesti se 3500 ljudi, klub kojem direktor izjavi da imaju kupljene trofeje, klub koji trazi od saveza dokumente drugih timova i cude se sto ne dobijaju, uprava koja se ponasa kao da je u kafani, sami cete sebe ukopat

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2019, 14:48

Opasan odgovor saveza,nesjecam se da su se ovako direktno prozivali sa nekim klubom.

Sad ce svaka baklja na domacim utakmicama puta 3 da se racuna :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jun 2019, 14:52

Jedini klub u BiH koji ce imati na svom stadionu 10 000 natkrivenih mjesta za sjedenje

GOLEM SI ZELJO

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 jun 2019, 14:56

svrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ce imati na svom stadionu 10 000 natkrivenih mjesta za sjedenje

GOLEM SI ZELJO
Samo ce morati u ribarskim cizmama za prate utakmice :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.