NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cestitke upravi na izboru trenera.Kao sto se zna Odovic je trener koji iza sebe ima rezultate,i za ocekivati je da svoj uspjesan niz nastavi i sa Zvijezdom.Sto se mene tice ima moju punu podrsku i da u nastavak prvenstva udjemo bez prevelike euforije,te da se opstanak sto prije izbori.ODOVICU SRETNO TI BILO.
Po dosad prikazanom ova me uprava odusevljava iz razloga sto se za svako pojacanje studiozno razmatra i zajednicki se donose ovave odluke sto je za pohvaliti!Prvo Ordagic sad Odovic za koje niko ne moze nista lose reci a radi se kao sto sam i prije naveo o jos kvalitetnijim pojacanjima!Sretno im pa da nas ubrzo obraduju sa jos kvalitetnih imena!
- zvijezdica
- Kontakt:
Trener koji daje nadu da će Zvijezda ponovo zaigrati onako kako priželjkuju svi ljubitelji nogometa u Gradačcu. Odoviću želim dobrodošlicu u grad koji veoma lako zavoli trenera, ali i puno traži zauzvrat. Sretno Oda!
Ova pojačanja do sada, kao i ona sto slijede, su kvaliteta s kojom ćemo izboriti opstanak.Sa tim igračima bi komotno napali na titulu da je početak sezone.Na zalost,usteda novca na ustrb kvalitetnih igrača nije donijela rezultat ali jest nama živaca pojela.Obratite paznju,ako budemo gledali drugi dio sezone samo, zavrsićemo medju prve tri ekipe,jer drugačiji bodovni saldo bio bi strepnja za opstanak do kraja.
pandzina objava na fb profilu
Pa ljudi dragi nisam u arsenalu da daju za mene 100.000€
Aferim! To svi i ocekuju a sa bozijom pomoci tako ce i da bude jos da se i ocuva okosnica tima za sledecu sezonu naravno sa pojacanjima koja ce stici pucamo ka vrhu tabele!vatreni je napisao/la:Ova pojačanja do sada, kao i ona sto slijede, su kvaliteta s kojom ćemo izboriti opstanak.Sa tim igračima bi komotno napali na titulu da je početak sezone.Na zalost,usteda novca na ustrb kvalitetnih igrača nije donijela rezultat ali jest nama živaca pojela.Obratite paznju,ako budemo gledali drugi dio sezone samo, zavrsićemo medju prve tri ekipe,jer drugačiji bodovni saldo bio bi strepnja za opstanak do kraja.
Jesi Pandza u Arsenalu samo se malo drugacije piseN5555 je napisao/la:pandzina objava na fb profilu

-
- Kontakt:

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ljudi koji su u upravi vole svoj klub.Imaju mogućnosti i načina da sve to insfinansiraju.Mislim da mnogi gradovi trebaju da se ugledaju na ove ljude i politiku poslovanja.Kod većine je politika poslovanja da uposliš bivse igrače ,a onda da od kluba izvučes svaku marku.Onda kada se jave ljudi ovakvih pogleda kao u Zvijezdi ne žele ulagati jer dosta novca se pokrade.Logično,zamislite da ovi ljudi nisu u upravi i da neko drugi radi umjesto njih,davno bi Zvijezda bankrotirala.Mislim da je to slučaj sa Slobodom.neroazzuro je napisao/la:Covjece,nemalo me iznenadiste! Pa vi fakat imate briljantne ljude u upravi. Odovic je,uz Amara i Vladu,ubjedljivo najbolji trener u BiH. Takticki vjerovatno i najbolji. Samo da se to sa infrastrukturom sto prije rijesi da pocnete gradit ekipu. Nadam se da ce Odovic ostati na duge staze.
bice mi zao ako pandza ode ali se isto nadam da bar nece otici ispod 50 000 eura
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nasi ga nece pustit za malu cifru to je sigurno...ako dodje do toga...astra1922 je napisao/la:bice mi zao ako pandza ode ali se isto nadam da bar nece otici ispod 50 000 eura

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Nasi traze 100.000 eura za Pandzu.Tako i treba nece vise niko ici za dzabe iz Zvijezde.Za ocekivati je da ako stranci budu bas zagrijani za Pandzu da ce nasi mozda malo spustiti cijenu,ali ne puno.I to pokazuje da smo pravi klub.
Isto tako Pandza mora znati da je njega Zvijezda vratila u zivot i da je prije dolaska u Gradacac razmisljao o prestanju fudbalske karijere.
Garantujem ako Pandza ostane kod nas da ce procvjetati kod Ode i da ce se nazabijati golova.
Isto tako Pandza mora znati da je njega Zvijezda vratila u zivot i da je prije dolaska u Gradacac razmisljao o prestanju fudbalske karijere.
Garantujem ako Pandza ostane kod nas da ce procvjetati kod Ode i da ce se nazabijati golova.
Bosanski zmaj je napisao/la:Nasi traze 100.000 eura za Pandzu.Tako i treba nece vise niko ici za dzabe iz Zvijezde.Za ocekivati je da ako stranci budu bas zagrijani za Pandzu da ce nasi mozda malo spustiti cijenu,ali ne puno.I to pokazuje da smo pravi klub.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Većina njih,kada dobije atraktivnu ponudu a klub postavi cijenu prodaje,ne bude ono sto je bio.Kao da ih je neko osudio na ropstvo ako klub ne dozvoli odlazak zbog ponuđene cijene.Najsvjezije primjer Emir Halilović,koji je bio totalno nezainteresovan,stalno bolestan,praktično neprepoznatljiv u odnosu na igre s kojim je skrenuo paznju na sebe.Pandzu ne poznajem,njegov karakter,mada sumnjam da će ostati na nivou ako nasi ne dozvole prodaju na ponuđenu cijenu.Bosanski zmaj je napisao/la:Nasi traze 100.000 eura za Pandzu.Tako i treba nece vise niko ici za dzabe iz Zvijezde.Za ocekivati je da ako stranci budu bas zagrijani za Pandzu da ce nasi mozda malo spustiti cijenu,ali ne puno.I to pokazuje da smo pravi klub.
pa imaju tribine,stolice su udobne moze se lijepo smjestiti.ma volim sto je odovic dosao kod njega nema manekena samo fajteri ...jedva cekam da vidim kako ih spusta na zemlju..pogotovo pojedine kockare i glumcevatreni je napisao/la:Većina njih,kada dobije atraktivnu ponudu a klub postavi cijenu prodaje,ne bude ono sto je bio.Kao da ih je neko osudio na ropstvo ako klub ne dozvoli odlazak zbog ponuđene cijene.Najsvjezije primjer Emir Halilović,koji je bio totalno nezainteresovan,stalno bolestan,praktično neprepoznatljiv u odnosu na igre s kojim je skrenuo paznju na sebe.Pandzu ne poznajem,njegov karakter,mada sumnjam da će ostati na nivou ako nasi ne dozvole prodaju na ponuđenu cijenu.Bosanski zmaj je napisao/la:Nasi traze 100.000 eura za Pandzu.Tako i treba nece vise niko ici za dzabe iz Zvijezde.Za ocekivati je da ako stranci budu bas zagrijani za Pandzu da ce nasi mozda malo spustiti cijenu,ali ne puno.I to pokazuje da smo pravi klub.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo vam informacija jedna da dzabe nepisete panđa neide na probeeeeee
negoludix je napisao/la:evo vam informacija jedna da dzabe nepisete panđa neide na probeeeeee

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
negoastra1922 je napisao/la:ludix je napisao/la:evo vam informacija jedna da dzabe nepisete panđa neide na probeeeeee

ja znam da ne pristaje na probe to je informacijaa 100 %
aha super znaci to je nesto novo ,do sad ni jednu nije odbijao...vjerovatnu mu dobro i kod nasludix je napisao/la:negoastra1922 je napisao/la:ludix je napisao/la:evo vam informacija jedna da dzabe nepisete panđa neide na probeeeeeevjerovatno prodaja bez probe samo kes i gotova stvar
[/quote j
ja znam da ne pristaje na probe to je informacijaa 100 %
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.