Chicago Bulls

LenBias
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2013, 18:11

takvo je vrijeme i njegovih 10-15 minuta bi od velike vaznosti bilo za bullse, to je najbitnije, prvo ekipa pa igrac
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 18:14

LenBias je napisao/la:takvo je vrijeme i njegovih 10-15 minuta bi od velike vaznosti bilo za bullse, to je najbitnije, prvo ekipa pa igrac
Vjeruj da bi im vise stete nanio nego koristi u tih 15min,s obzirom da je totalno van kosarkaske forme...Pa pogledaj samo prve utakmice Shumperta i Rubia ove sezone...Toliko izgubljenih lopti,promasenih suteva da se to ne moze opisati....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 18:15

NEZALAGANJE je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
Prvo, ti bi kolega trebao imati malo postovanja prema ostalim forumasima. Nisam ti ja prijatelj da mi tako pricas.

Drugo, to sto sam ja rekao je isto predlozio Steve Kerr i Reggie Miller, pa hadje ti sada fino njima posalji poruku da nerazumiju sta pisu.

Rose treba da pomogne ekipi. Nije zato jer je zvijezda da treba da igra 40ak minuta po utakmici. On je dio ekipe, i ekipi sada treba rezervni playmaker. On je tu, spreman, dobio je zeleno svijetlo u martu.
Gdje ja to nemam postovanja,koga sam ja to uvrijedio,pa ti tako nastupas?Nadji mi ijedan moj post u kojem ja vrijedjam formusa u ozbiljnoj raspravi,a bio sam vrijedjan mnogo puta!?? Drugo,napisao sam ti da tako stvari ne funckionisu sa Roseom i to je cinjenica,a ne nesto sto sam ja izmislio.Lik nije rezervni PG,niti ce to biti,niti ce traziti ritam i pokusavati se uigravati u utakmicama koje ti mogu biti posljednje u sezoni.Jednostavno to nije ozbiljno i to je to,a da ne kazem da postoji mogucnost nove povrede kad bi ga tako ' bacio u vatru',jer on mozda jeste fizicki zdrav,ali njegovi misici se sigurno nisu navikli na max. napor kakv bi imao u PO utakmici,a kakav nijedan trening ne moze zamijeniti.I trece,to sto pricaju Kerr i Miller je citi popularizam i 'podgrijavanje' raje u smislu ,kao treba da se vrati...Trebao se vratiti,da,ali u martu ili krajem regularne sezone,sada,svakako ne! ;) P.S. Nate mozda jeste 'energy guy' po svojoj prirodi u timu,ali je cijele sezone njihov rezervni PG,sto znaci da mu je ove godine to uloga i posao... ;)
?? Kako nastupam? Ali nije vazno koga briga, gubljenje vremena, zaboravljeno. Evo ruka.

Ja sam rekao da se on treba vratiti samo ako je 100% spreman (ukljucujuci tzv. "Muscle memory").

Samo se nadam da ta njegova odluka nece utjecati na ostatak ekipe.

Inace Kerra postujem kao komentatora. Interesantan je. Miller nesto manje. :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2013, 18:16

Rose je sperstar, MVP lige bio, povrijedio se u najgorem mogucem trenutkom, i svjestan je da je njegom povredom sva nada da Bulsi naprave nesto vise, prosle godina, propala. Ako covjek nije spreman, nije spreman, k'o da je njemu jednostavno sjediti na klupi i posmatrati...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2013, 18:19

NEZALAGANJE je napisao/la:
LenBias je napisao/la:takvo je vrijeme i njegovih 10-15 minuta bi od velike vaznosti bilo za bullse, to je najbitnije, prvo ekipa pa igrac
Vjeruj da bi im vise stete nanio nego koristi u tih 15min,s obzirom da je totalno van kosarkaske forme...Pa pogledaj samo prve utakmice Shumperta i Rubia ove sezone...Toliko izgubljenih lopti,promasenih suteva da se to ne moze opisati....
vjerujem ali isto tako bi ostalima dao jos vecu dozu sigurnosti da se tako izrazim, ima njegov povratak i pozitivnih i negativnih stvari, to ne poricem ali u svakom slucaju mislim da bi bolje bilo bullsima da imaju njegove minute ma kolike bile nego da ga gledaju u odjelu :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 18:21

@Pirke Ma odlicno ja tebe razumijem i ja sam zelio da se vrati,samo mislim da je taj voz za ovu sezonu prosao i da bi bilo opasno sad ga vracati,pa makar i na tih 15min.Previse je tu rizika,ne samo po njega,vec i po ekipu,jer se ne zna kako bi reagovali na njega,a slozices se da PO nije mjesto gdje trebas davati odgovore na neka pitanja!? ;) Sve najbolje. ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2013, 18:23

NEZALAGANJE je napisao/la:@Pirke Ma odlicno ja tebe razumijem i ja sam zelio da se vrati,samo mislim da je taj voz za ovu sezonu prosao i da bi bilo opasno sad ga vracati,pa makar i na tih 15min.Previse je tu rizika,ne samo po njega,vec i po ekipu,jer se ne zna kako bi reagovali na njega,a slozices se da PO nije mjesto gdje trebas davati odgovore na neka pitanja!? ;) Sve najbolje. ;)
upravo

najbolje mu je da saceka slijedecu sezonu, suludo je ganjat formu u PO (ne moguce je da ce je ufatiti) gdje je intezitet znatno povecan.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 00:10

Momci, uzimamo li sutra aBd Netse :mrgreen:

Nadam se da će Krik igrati. Noah bi trebao biti spreman za nekih 30-tak minuta. Deng mora odigrati utakmicu sa 20-tak postignutih poena. Nate je naš J.R Smith :lol:

Zamislite u polufinalu Rose-a :o Pustite to van forme ovo-ono. Momak trenira ima par mjeseci, šutira, skače itd. Neka uđe i dijeli lopte ili neka puca trice jer je to uveliko popravio. Mislim da bi sa jednim uspješnim ulazom i poenom zaboravio na tu tešku povredu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 maj 2013, 03:15

Deng je nikad gori u zivotu..nikako da se prihvati uloge lidera majkemi..sramota mi se uzdamo u raspolozenig Hinricha I Natea I ako oni zakazu nema ni nas...mora Deng postici 25p nema mu druge ili neka se sam pakuje..aki je iko zasluzio da ide on je a ne Boozer ako vec trebamo cistiti salary
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 maj 2013, 03:22

Neutral je napisao/la:Momci, uzimamo li sutra aBd Netse :mrgreen:

Nadam se da će Krik igrati. Noah bi trebao biti spreman za nekih 30-tak minuta. Deng mora odigrati utakmicu sa 20-tak postignutih poena. Nate je naš J.R Smith :lol:

Zamislite u polufinalu Rose-a :o Pustite to van forme ovo-ono. Momak trenira ima par mjeseci, šutira, skače itd. Neka uđe i dijeli lopte ili neka puca trice jer je to uveliko popravio. Mislim da bi sa jednim uspješnim ulazom i poenom zaboravio na tu tešku povredu.
Brate Bullsi mu nedaju vjeruj mi ovo je sigurno..nece niko da gubi igraca ovakvog za karijeru zbog posrane serije gdje I onako nemamo sansu za titulu..ki cim smo klupu sjebali koju smo imali jasno je bilo da nemamo sanse ...njemu Bullsi nedaju da igra jos
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 maj 2013, 19:03

Kirk, ne igra ni veceras. Isto tako Deng i Gibson su bolesni (grip, prehlada, koji klinac vec), i oni su game time odluka.
Postovanje treba zaraditi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 19:07

Cursed ? :roll:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 maj 2013, 19:14

Ja licno ne vjerujem u takve stvari. Jednostavno tako je kako je.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 maj 2013, 19:33

e ima da Bullsi s DR1 poderu ovu ljetnu ligu.Nema sanse da se to propusti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 maj 2013, 19:49

nego nocas prisustvujem prolazu u drugi krug :)..valjda necu biti peh, ebiga u zadnje vrijeme me je krenulo malo po tom pitanju kad sam na utakmici prisutan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 maj 2013, 20:09

Neureklo se. Sretno i uzivaj brate! ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 maj 2013, 20:42

pa ko vam sad nakon svih povreda cini prvu postavu, da znam sta igrati na kladionici :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 01:05

Sat vremena ako Bog da do utakmice !

Inače kada slani ide na utakmice Bullsi često gube :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 maj 2013, 02:55

Taj je napravio totalno 3 glupa PF-a s obzirom kako vam je kratak roster moglo bi vas kostat puno... Nate kad je vani jedva prevodite loptu preko pola centra a on nema snage za 42 - 3 min da odigra na nekom visokom il prosjecnom nivou.Hamiloton je jedva do kosa dobacio al haj nije bitno, lijepo je gledat ekipu koja igra svim srcem nadam se da cete veceras izbacit ove smecare... I sta vam ljudi sude ovo nije normalno EDIT ne znam sto je nate cekao 2 cetvrtine na ove svoje prodore nadam se da ce poludit sad pa makar malo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 03:06

Gube previše lopti bez veze :roll:

Povrede nas uništiše a pored toga i Rip užasan. Velika pozitiva je Belinelli koji igra do sada sjajan meč.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.