HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
sarajevo ima dobre pojedince,ali ono sto sam vidio protiv zelje je jako lose.u dobar rezultat sutra nemam nikakvih sumnji,samo da igraci ne polete pred uzvrat ako ostvarimo dobar rezultat.zna karacic igrat derbije posebno u gostima
Na bht-u nece koliko znam..Lillard je napisao/la:Nego, 'oce bit prijenosa?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
A lani je bilo protiv Zelje, ehh...CroCop je napisao/la:Na bht-u nece koliko znam..Lillard je napisao/la:Nego, 'oce bit prijenosa?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mozda bude na moja tv , znat ce se sutra
hvala na infoaS_Roma je napisao/la:mozda bude na moja tv , znat ce se sutra

Danas i za jedne i druge bitna utakmica u pitanju je finale kup-a BiH.Posle loše partije protiv Borca,igraci Sarajeva i Jarni dobro su naruzeni od strane pred.kluba,a Bogami i od navijaca.Tako da danas ocekujem jednu jako motivisanu,i rastrcanu ekipu Sarajeva,a sa takvim ozbiljnim pristupom i kvalitetom koji Sarajevo posjeduje, pobjeda nece doci u pitanje.Ja licno ocekujem pobjedu od 2-3 gola razlike,a ako bude suprotno ja cu vam prvi cestitati.
- primasquadra
- Kontakt:
Možda je i dobro što nema Zlatića i Aleksića jer će onda igrati protiv Širokog odmorni ,dok Muminović može odlično odigrat desnog beka . Tu je i junior Ostojić ako zatreba . Danas očekujem nešto ovako:
Dujković-Muminović,Pezo,Radeljić,Stojkić-Barišić,Šćepanović,Crnov- Stojanović,Simeunović,Nikolić .
Tih 11 je za očekivati mada mi se nesviđa Stojanović trenutno trebat ce njemu jos malo vremena da se vrati . Ali ako iko zna najbolje stanje to je Karačić .
I šta je sa tim prijenosom na Moja TV ?
Dujković-Muminović,Pezo,Radeljić,Stojkić-Barišić,Šćepanović,Crnov- Stojanović,Simeunović,Nikolić .
Tih 11 je za očekivati mada mi se nesviđa Stojanović trenutno trebat ce njemu jos malo vremena da se vrati . Ali ako iko zna najbolje stanje to je Karačić .

-
- Kontakt:
A Mile??????? Mislim da će desno staviti Graovca a Mumin na svoje standardno mjesto...primasquadra je napisao/la:Možda je i dobro što nema Zlatića i Aleksića jer će onda igrati protiv Širokog odmorni ,dok Muminović može odlično odigrat desnog beka . Tu je i junior Ostojić ako zatreba . Danas očekujem nešto ovako:
Nema prenosa, svi na Koševo 

Mislim da ce Graovac igrati danas,a tko zna je li i Toni spreman jer bio je povrijedjen zadnjih nekoliko kola.Sta je sa Belosevicem,ja mislim sa bi i on mogao zaigrati danas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Dujković-Stojkić-Radeljić-Pezo-Graovac-Mumin-Barišić-Stoja-Deni-Crnov-Stevo ,pod uslovom da je Pezo zdrav,ako nije onda Graovac na štopera a mumin desno i vučina u vezu,ne mogu vjerovat za subotu i Široki pa stvarno nemamo sreće gledaj kakvo vrijeme najavljuju
fuj ništa od 6-7 milja http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 28&nDate=3" onclick="window.open(this.href);return false;

- diplomatija
- Kontakt:
Sta je ultrasi, jeste Li saznali sta za prenos potopa tanovaca, bio bih zahvalan kad bi nam neko omogucio neki stream, naravno ukoliko neko bude prenosio.
Definitivno nema prenosa Mostarci, evo sada je klub izdao saopštenje.
"Utakmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana.
Iako je FK Sarajevo prava za ovu utakmicu ponudio bez naknade, niti jedna produkcijska kuća niti TV stanica nije našla za shodno da realizuje predmetni TV prenos.
Razočarani smo činjenicom da 1/2 finale državnog fudbalskog kupa nije interesantno domaćim TV stanicama, te se nadamo da će u budućnosti interes biti veći kako navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ali i drugih klubova, neće biti uskraćeni za mogućnost praćenja igara svojih omiljenih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini."
"Utakmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana.
Iako je FK Sarajevo prava za ovu utakmicu ponudio bez naknade, niti jedna produkcijska kuća niti TV stanica nije našla za shodno da realizuje predmetni TV prenos.
Razočarani smo činjenicom da 1/2 finale državnog fudbalskog kupa nije interesantno domaćim TV stanicama, te se nadamo da će u budućnosti interes biti veći kako navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ali i drugih klubova, neće biti uskraćeni za mogućnost praćenja igara svojih omiljenih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini."
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Hahahah, pa ne mogu vjerovat. Puj, kako sam ljut
.

Bez naknade nudjeno i opet nista, sta reci 

- diplomatija
- Kontakt:
Steta sto nema prenosa, ali ebiga da igrate sa sampionom sigurno bi bio kao i prethodnih godina..
pitic je napisao/la:Dobit će te poživi bili pa vidjeli

- primasquadra
- Kontakt:
Kakav Graovac neznam kad je zadnji put igrao desnog beka . nevjerujem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.