FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 02 avg 2013, 20:17

Bosanski zmaj je napisao/la: Kakav je Pehij igrac?
Meni se čini da nije loš, kao ni većini. Ali jednostavno nije imao dovoljno prostora da nešto pokaže. Slaba minutaža i slabo povjerenje kod šefa. Mada mislim da je zasluživao više prilika. Možda se kod vas preporodi.

btw. eno Ramić zabio za Travnik prošlo kolo. On je još naš zvanično?
Ima li išta za Adilovića novo?

I još jedno pitanje: Kakav je ovo igrač, je li tek sad prebačen u prvi tim?
http://fkzeljeznicar.ba/player/dzenan-zajmovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim - drugo ime za Želju !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 avg 2013, 20:18

A jesu ovi iz Avaza nepismeni (a i glupi)...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 02 avg 2013, 20:19

Bosanski zmaj je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
EdoM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/saban-pe ... zdu/110496
Namijeri se Zvijezda na napadača ;)
Zvijezda iz Gradačca mu kao sudbina... Tu se i desilo sve ovo, tako da će ga taj stadion gore stalno podsjećati na zadnju tekmu u Željinom dresu...
Sretno Šabane!
Kakav je Pehij igrac?
Jedino sto je pokazao je gol protiv Sirokog, kad se gleda prvenstvo i kup utakmice, a redovno je dao golove u prijateljskim utakmicama... Nedavno smo igrali prijateljsku protiv Sirokog, on usao i zabio dva komada. Nije dobio dovoljnu minutazu kod nas da se moze procjeniti kvalitet, ali je potencijal, to je sigurno.
Za sve ti hvala Amare!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 02 avg 2013, 20:23

rossoner je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la: Kakav je Pehij igrac?
Meni se čini da nije loš, kao ni većini. Ali jednostavno nije imao dovoljno prostora da nešto pokaže. Slaba minutaža i slabo povjerenje kod šefa. Mada mislim da je zasluživao više prilika. Možda se kod vas preporodi.

btw. eno Ramić zabio za Travnik prošlo kolo. On je još naš zvanično?
Ima li išta za Adilovića novo?

I još jedno pitanje: Kakav je ovo igrač, je li tek sad prebačen u prvi tim?
http://fkzeljeznicar.ba/player/dzenan-zajmovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

momak je ovo ljeto zavrsio srednju skolu, bio je u juniorima solidan. ove sezone je prikljucen timu mada je upitno kakva ce mu sudina biti. po vokaciji je krilni..
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 avg 2013, 20:26

Odgovor za @DooVe: Pročitaj moj post malo pomnije pa češ vidjeti da sam napisao "lijepo je to što se oslanjamo na mlade igrače iz našeg pogona, ali bojim se da bez tipovanog dovođenje najboljih igrača iz drugih timova naše lige (kao što to radi i Dinamo) to ne bude dovoljno".
Dakle i Dinamo, Partizan i drugi oslanjaju se na svoj pomladak, ali to se uvijek mora nadopunjavati sa drugim kvalitetnim mladim igračima iz svoje lige, a to kod nas trenutno rade komšije sviđalo se to nama ili ne. Nemoj reči da mi nebi bili sretni da su nam došli mladi reprezantitivci Cimirot, Kovačević i Travančić. Uostalom i sam si to nesvjesno napisao spominjući Kvesića.
Možda je post glup, a ko zna možda i nije, uostalom vidjećemo šta će Amar uraditi. Funkcija sportskog direktora ili neka druga na samom početku prvenstva je bojim se samo alibi.[/quote]

Sve to stoji, ali ko ti može garantovat da su ti "najbolji iz naše lige" bolji od naših juniora? Zolotić se već dokazao, povreda ga je unazadila al ja i dalje vjerujem da će on bit onaj stari, Sadiković će sigurno postati odličan igrač, odigrati u Plzenu onako smireno sigurno govori nešto, Bajiću treba davati više minuta, kao i Hodžiću. Dovodit te mlade igrače je uredu apsolutno podržavam, pitari su doveli njih i eto smatraju to dobrim potezom, ali šta su dobila njihova djeca? Jedno veliko ništa, a siguran sam da imaju kvalitetnih igrača u mlađim uzrastima. Naša djeca su se već dokazala i vjerujem da će uz momke koji su iskusniji bit pun pogodak za ovu sezonu kao i za naredne. U našu djecu treba imat apsolutno povjerenje a oni će svoju ljubav dokazati na terenu ;)[/quote]

Naravno da su neki naši mladi igrači budučnost Želje, ali nemoguče je da svi najbolji mladi igrači BiH igraju baš u podmlaknu Želje. E zbog toga je potrebno ciljano dovoditi i druge kvalitetne mlade igrače iz drugih klubova Premier lige a koji su več dokazani reprezentativci.
Bojim se da nisi baš shvatio poentu moga prvog posta. Namjera mi je bila, ne da pišem o tome u kojem timu ima i koliko kvaltetnih mladih igrača, nego ko je u ovoj našoj ligi finansijski u mogučnosti da dovede gotovo sve ono najbolje što igra u BiH. Mi to očito trenutno nismo u stanju. U ostalom mnogi su u ovoj pauzi pisali kako bi dobro bilo dovesti Kovačevića i Travančića. Zašto ih nismo doveli, naravno jedino zbog para. Ko ih je doveo-komšije, dakle imaju nekakve novce. Pa i sam Amar je mnogo puta naglašavao (doduše u Evropskim okvirima), da je teško parirati onima koji imaju više para. Danas je došao Fejzić iz Radnika (Hadžići). Ko sretniji od mene da on bude pravo pojačanje, međutim mi smo ga doveli zato jer ništa ne košta. Ali ako iz sezone u sezonu komšije budu finansijski u mogučnosti da dovode igrače za koje mogu platiti obeštečenje, a mi ne bojim se da će dugoročno biti teško parirati faktoru zvanom novac. E toga je vjerovatno svjestan Amar.

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 02 avg 2013, 20:27

Ma nije nešto čisto, svaki pravi željovac je ostao skeptik nakon one info da je amar otišao na odmor sezona počinje, nešto tu ima i nešto ne štima tu to svako može skontat i većina starih navijača je to tako i protumačila, sad daj bože da to nije tako.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 02 avg 2013, 20:42

propuh je napisao/la:"Faris Fejzić novi je fudbaler sarajevskog Željezničara."
Jel neko zna ko je ovaj :?:
Ja ga znam iz viđenja, mislim živjeli smo haman na istom kraju. Zna s loptom i fizički je jak (ne mislim sad da zna driblat u napadu :mrgreen: nego ne pegla je puno, izbaci ili doda) prosječna brzina :D
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 20:44

iVar je napisao/la:
Ja ga znam iz viđenja, mislim živjeli smo haman na istom kraju. Zna s loptom i fizički je jak (ne mislim sad da zna driblat u napadu :mrgreen: nego ne pegla je puno, izbaci ili doda) prosječna brzina :D
Kako je igrao za Radnički?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 avg 2013, 20:45

Stavkafcz je napisao/la:Dobar ovaj arežina veznjak ovaj Vlado na račun mlade repke sve mlade igrače pokupi, na taj ih fazon fata zvat ću vas u repku, da budete bliće meni ovo ono šupljak oni jadni polete ko dječurlija, i lako sa istim manipulisat.
Mora da svaki dan pijes kafe s njim pa znas.
Sport je lijek za tijelo i duh.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 02 avg 2013, 20:50

AsharaK je napisao/la:
iVar je napisao/la:
Kako je igrao za Radnički?
Nije Radnički, nego Radnik Hadžići :) Pa ne znam, nisam pratio utakmice toliko, ali znam onako momka i kakve su mu sposobnosti jbg..trenira od malih nogu, nema zajebancije, treninzi samo!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 20:51

@iVar

Lapsus sam napravio, i mislio sam na Radnik. Čitao sam nešto za Radnički i **** ga, desi se to često :P
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 avg 2013, 20:54

Momak je dosao da popuni to praznom mjesto na klupi
NO PYRO NO PARTY

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 02 avg 2013, 20:56

Kol'ko će para dobit'?
Allegri je gospodin!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 21:55

Bio Amar danas na treningu, raspolozenje je na nivou sve je ok. Sutra bi ovako trebalo izgledati Hadzic, Stanic, Urdinov, Zeljkovic, Kerla, Tomic, Jamak,

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 21:57

Bio Amar danas na treningu, raspolozenje je na nivou sve je ok. Sutra bi ovako trebalo izgledati Hadzic, Stanic, Urdinov, Zeljkovic, Kerla, Tomic, Jamak, Bucan, Adilovic, Selimovic i Sadikovic.

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 02 avg 2013, 22:01

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Bio Amar danas na treningu, raspolozenje je na nivou sve je ok. Sutra bi ovako trebalo izgledati Hadzic, Stanic, Urdinov, Zeljkovic, Kerla, Tomic, Jamak, Bucan, Adilovic, Selimovic i Sadikovic.
Nije otišao Adilović, pa rekoše krajem sedmice da ide ??

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 02 avg 2013, 22:01

Ne igramo sutra....
Za sve ti hvala Amare!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 22:04

Ma halali do mene :)

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 02 avg 2013, 22:04

Stavkafcz je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Bio Amar danas na treningu, raspolozenje je na nivou sve je ok. Sutra bi ovako trebalo izgledati Hadzic, Stanic, Urdinov, Zeljkovic, Kerla, Tomic, Jamak, Bucan, Adilovic, Selimovic i Sadikovic.
Nije otišao Adilović, pa rekoše krajem sedmice da ide ??
Ovo bih trebalo biti zadnja utakmica Adila, prema medijima... Nikad se ne zna. Mozda i nece otici...
Za sve ti hvala Amare!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 22:11

Dva kluba su zainteresovani za Adilovica pored Bucaspora u pitanju je i jedan klub iz Izmira

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.