FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2013, 16:11

šteta za nas, a za njega me boli đon, pravo da ti kažem. jak karakter, zabio deset golova u našoj ligi, nestao u svakoj evropskoj utakmici i svakom derbiju i sad će se šetati po terenu.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 02 avg 2013, 16:15

_plavac_ je napisao/la:Niko ne spominje da nam je kapiten ostao bez poziva za repku...
Mozda pocne i igrati sada! Steta za njega,jer ako je propustio ovu priliku dobro se zej.ebo.

AMAR OSIM
a kako igra ispasce i iz prvog tima Zelje
Muharemovicu odlazi iz Zelje

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2013, 16:15

ChWilla je napisao/la:šteta za nas, a za njega me boli đon, pravo da ti kažem. jak karakter, zabio deset golova u našoj ligi, nestao u svakoj evropskoj utakmici i svakom derbiju i sad će se šetati po terenu.
Nije mali iskoristio, da Bog da mali Ara proigra pa da ga selektor zove kao perspektivnog, al' i to je teško, puno je bolje tražiti igrače po dijaspori jer su oni, zamisli, sportaši.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2013, 16:17

Oooo sta se radi menadzeri.Ima li kakvih novih izvora i informacija sta ce se desiti sa Amarom.Dajte nesta socno kao ono jutros sa onom Amarovom havericom da se posteno nasmijemo. :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 02 avg 2013, 16:20

Jbga,slazem se da i Zeljo tu gubi,al nekako mi je drag igrac i mislio sam da ce nastaviti sa dobrim partijama...
Ja ne kontam, umjesto da mu bude motiv vise,on prde i boli ga taki!
Al et valjda mentalitet,"zvijezda hu-ha" stas!
U pravu je Amar kad ih ne pohvali,jer eto vidis sta bude :roll:
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

blu

Post Postao/la blu » 02 avg 2013, 16:24

U nedjelju na klupi?

S druge strane, slika sa terena govori drugačije. Osima su nakon Predsjedništva pozdravili igrači, a u opuštenoj atmosferi sa šefom su komentarisali utakmicu protiv Zvijezde. Također, Osim se kod fiziterapeuta Halima Loje raspitivao o zdravstvenom stanju igrača uoči meča sa Travnikom, što aludira da bi u nedjelju ponovo mogao sjesti na klupu...

Osim menadžer ili sportski direktor? Dilema će biti otklonjena u subotu. Jedno je sigurno, navijači tima sa Grbavice ne treba da brinu, jer će najtrofejniji trener biti uz ekipu u pohodu na nove trofeje.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 avg 2013, 16:25

Evo da i ja kažem koju nadam se pametnu. Odmah na početku da razjasnimo nešto. Ja sam skroz na strani malog Pehilja. Jedino što ne znam kakvi su planovi bili i koliko je on u stvari kvalitetan. Pretpostavljam da nije na niovu Bajića, Hodžića i drugih malaca jer bi do sada dobijao kakvu takvu minutažu mada mi uopšte nije djelovao loše ono što sam ga gledao. Sa druge strane nije ni fer držati ga ako neće dobiti šansu. Momak mi je pravo prirastao srcu jer vidim da iskreno voli klub. Opet nije mu ni lako jer je već par godina tu a minutažu dobija na kapaljku. Možda imamo u planu dovesti novog napadača ako Adil ode pa je bolje što su momka pustili jer sam npr čitao jednom da je onaj Đelmić izjavio jednom da mu je Amar kad je bio na probi rekao da je dobar ali da mu je bolje da ide gdje će igrati. Moj prevod bi bio nije prevelik kapacitet da ga vrijedi čekati par godina da bude na niovu za Želju. Pehilja je očigledno čekao. Eh sad sve bi to bilo ok pa i ovaj raskid na zahtejv Šabana da je i onaj Čolić fasovao bar neku kaznu, mada nije rečeno ni da je Šaban fasovao kaznu od strane kluba ili ja nisam vidio. Ovako malo mi je sve to osstalo nedorečeno. Trebalo je opalit po džepu obojicu, a možda i jeste ko zna.
Generalno kod nas u klubu mi se ne sviđa što rijetko izbacuju informacije tako da uvijek nagađamo. Tako je bilo i sa Obućinom i sa onim Alibašićem i sada sa Pehiljem i Čolom. Konstatno nešto nagađamo. Nema veze sad ovo do subote, to je ok. Možda treba još neke stvari da se dogovore i sl i onda sve zajedno na jednom presu objaviti, međutim nerivra me što nekad nema informacija nikako. Evo gledam kod ovih pitara ispade da im je uprava boli glava. A što? Zato jer objavljuju vijesti i to u pravo vrijeme. Mogli su ovo za Tana objaviti i ranije ali su očigledno čekali neki trnutak kada bi smirili strasti, kao sad poslije Kukesija. Pa eno opet neki Ćosić sponzor i sl. Šta hoću da kažem? Oni stalno daju informacije i pretstavljaju svoj rad. Sa druge strane ovi naši i ako nešto urade niko ne zna za to (mislim na javnost i navijače). Onaj Tan nije sposobnost uprave nego došao momak iz Kanade (Feđa) koji voli Sarajevo do bola i koji ima svoje veze. Niko njega nije našao niti ga je tražio. Sam frajer došao. Znači nikakva sposobnost uprave, ali to kod većine ispade tako. Čak suprotno momak odavno pokušava da nekako pomogne pa se i namučio sa ovim ovdje stručnjacima dok nije napokon pomogao. Odavno već govorim kako se kod nas ne zna ni ko su sponzori. Doduše piše na stranici ali to moraš otići maksuz da vidiš. Nema da se spominju, pa da dođu na pres, pa da svaki put kad nešto novo uvedeš sa tim istim sponzorom to objelodaniš. Ne samo radi nas nego i radi sponzora. Sponzore treba non stop spominjati i reklamirati kako bi i oni osjetili tu medijsku pažnju. Sa druge strane ima i pozitive kako su Numa&co tu pa ima nekih akcija kao Željo tv, kao ona kućica na trgu zimus, pa sad članske itd., ali treba i podrška malo bolja.
Što se tiče sponzora ja ću opet metodom velikih brojeva. Pa majak mu stara zar nema 50tak Željovaca koji imaju firme i koji bi uletili po 10-20.000 na godišnjem nivou. Vjerujte da bi im se sve to vratilo ako bi se često spominjali u javnosti. Mogu biti i partneri za ove članske pa bi dobili nove klijente koji bi uz mali popust to kompenzirali jedan dio od tih 10-20.000. Evo recimo može se reći nek svaki sponzor plaća jednog igrača ili uposlenika. Sad malo pojednostavljujem. Time bi svaka firma dobila praktično jednog novog radnika čime bi se riješile osnovne stavri a to su redovne plate. Sve ovo kasnije što pride dođe tipa transferi, evropa i sl može se ulagati ili u dovođenje još boljih igrača ili u kamp i sl. (KAd smo kod ovog kampa nedavno mi naumpade kako onaj Koldžo može pored toga što lobira da se gradi stadion odvojiti iz budžeta svake godine op 100.000Eur koliko nam treba za kamp. Znam da ne može općina sama graditi stadion ali može davati lovu za djecu a nek nastavi lobirati za stadion). Eh sad problem je kako ubjediti i okupiti sve te ljude. To je jako teško. A zbog čega? Između ostaloga i zbog svega što se piše i po medijima i zbog rekla kazala i sl. Pa onda dosta ljudi oko kluba blati sve što se dešava u klubu (Nijaz, evo sad Žujo i sl, da ne govorim za koga sam još sve čuo da blati okolo) i hajd ti onda budi pametan pa uloži pogoto što im aželjovaca koji se druže sa npr Nijazom pa vjeruju više njemu nego nekom drugom. Međutim moraju se svi Željovci na svijetu skupiti (mi navijači kroz podršku, kroz članske i bacanje baklji) i dati sve od sebe pa tako i oni koji imaju firme, a naravno svi ti ljudi koji ulažu trebaju i odlučivati i biti u strukturama kluba. Zaposliti još par ljudi ako su potrebni i tačno odrediti koji im je opis posla (mislim da ovo nema u klubu a nek me neko ispravi jer mislim da radi ko šta stigne). Treba da svi ti ljudi kažu šta im se ne sviđa u lice svima a ne okolo pričati i blatiti. Onda taj ko je zadužen za nešto što se kritikuje obrazloži zbog čega je to tako i može li bolje i šta treba da bude bolje. Izvještaji svih vrsta treba da budu dostupni svima koji pomažu klubu. Naravno ako neko želi da bude samo sponzor onda se mora definisati i sve ono što on kao sponzor treba imati tj gdje ga sve treba reklamirati. Sad će mi neko reći ima to već. Možda i ima ono stoji baner na tekmi i piše na internet stranici ali nema popratnih aktivnosti koje iz dana u dan promovišu sponzora. Evo naprimjer na poluvremenu tekme može biti neka nagradna igra ili sl. pa će se to sutra objaviti u novinama. Dobio Č.A. nešto od BSO i sl. Stvari koje će iz dana u dan biti top vijesti.
Treba da u klubu budu ljudi od povjerenja svih tih Željovaca koji ulažu pare i da rješavaju probleme na sastancima a ne po kuloarima i po Avazovom sportu. Ako je Amar najbolji trener trenutno onda on to treba da radi. Dželo je dobar za ovo i to treba da radi.Ja recimo mislim da bi Amar bio dosta dobar SD jer je do sada pokazao dosta šmeka za pregovore sa igračima za procjenu talenta igrača i sl. (naravno nekad se i promaši ali fulao je i Arsen Venger pa što ne bi Amar i to ne znači da je promašio kvalitet nego još milion stvari utiče da li će se neko uklopiti pa i trebe sa kojima se zabavljaju). Također sigurno bi unaprijedio i rad omaldinskog pogona i dovodio talente i krenuo u realizaciju kampa. Ja mislim da on ima više šmeka da bude Mamić nego trener bez obzira što je ovdje najbolji trener, a trenera uvijek možeš dovesti i boljeg od Amara ako bude love i ako ovo sve štima što sam nabrojao. Pa na kraju krajeva ako je zbog nečega Amar kritikovan to je taktika na tekmama. I ako si dovoljno jak nećeš imati ni problema sa ovim ovdje malim ekipama nego samo sa ovim evropskim a tad se uvijek konsultuju i drugi stručnjaci kad je taktika u pitanju. Pa mislite da Papetu nisu pomogli Ivica i Duško kad je trebao sa Grcima igrati. Ako sam dobro čuo Amar je i ranije htio da dovede Odu za trenera a on da se bavi ovim stvarima. Zato malo ohanite jer džaba nam i Amar ako ne štimaju stvari okolo. Moramo stvoriti Želju sa jkaim temeljima. Što mi sada ovdje svi želimo da Amar ostane? Zato jer svi imamo povjerenje u njega. Znamo da voli klub i da neće nikad ništa uraditi protiv kluba. E takvi nam ljudi trebaju. Eno Simo pokazao da je dobar trener ali ovdje nije mogao jer se niej mogao baviti svojim poslom noramlno. Nego mu se svašta nametalo a Amar je to prsjekao (Simo nije ni mogao presječi) što nije niko u bh fudbalu i između ostalog i zbog toga je pravio rezultat. Kad bi klub bio na temeljima onda bi možda Simo bio bolji od Amara. Ako Amar treba na poziciju na kojoj ovo sve može posložiti onda me ne zanima ko je trener pa makar i ne osvojili ove godine titulu. Jer kad se posloži sve onda će doći uspjesi i veći od ovih sad.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 avg 2013, 16:29

u koliko je trening ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 02 avg 2013, 16:32

zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo da i ja kažem koju nadam se pametnu. Odmah na početku da razjasnimo nešto. Ja sam skroz na strani malog Pehilja. Jedino što ne znam kakvi su planovi bili i koliko je on u stvari kvalitetan. Pretpostavljam da nije na niovu Bajića, Hodžića i drugih malaca jer bi do sada dobijao kakvu takvu minutažu mada mi uopšte nije djelovao loše ono što sam ga gledao. Sa druge strane nije ni fer držati ga ako neće dobiti šansu. Momak mi je pravo prirastao srcu jer vidim da iskreno voli klub. Opet nije mu ni lako jer je već par godina tu a minutažu dobija na kapaljku. Možda imamo u planu dovesti novog napadača ako Adil ode pa je bolje što su momka pustili jer sam npr čitao jednom da je onaj Đelmić izjavio jednom da mu je Amar kad je bio na probi rekao da je dobar ali da mu je bolje da ide gdje će igrati. Moj prevod bi bio nije prevelik kapacitet da ga vrijedi čekati par godina da bude na niovu za Želju. Pehilja je očigledno čekao. Eh sad sve bi to bilo ok pa i ovaj raskid na zahtejv Šabana da je i onaj Čolić fasovao bar neku kaznu, mada nije rečeno ni da je Šaban fasovao kaznu od strane kluba ili ja nisam vidio. Ovako malo mi je sve to osstalo nedorečeno. Trebalo je opalit po džepu obojicu, a možda i jeste ko zna.
Generalno kod nas u klubu mi se ne sviđa što rijetko izbacuju informacije tako da uvijek nagađamo. Tako je bilo i sa Obućinom i sa onim Alibašićem i sada sa Pehiljem i Čolom. Konstatno nešto nagađamo. Nema veze sad ovo do subote, to je ok. Možda treba još neke stvari da se dogovore i sl i onda sve zajedno na jednom presu objaviti, međutim nerivra me što nekad nema informacija nikako. Evo gledam kod ovih pitara ispade da im je uprava boli glava. A što? Zato jer objavljuju vijesti i to u pravo vrijeme. Mogli su ovo za Tana objaviti i ranije ali su očigledno čekali neki trnutak kada bi smirili strasti, kao sad poslije Kukesija. Pa eno opet neki Ćosić sponzor i sl. Šta hoću da kažem? Oni stalno daju informacije i pretstavljaju svoj rad. Sa druge strane ovi naši i ako nešto urade niko ne zna za to (mislim na javnost i navijače). Onaj Tan nije sposobnost uprave nego došao momak iz Kanade (Feđa) koji voli Sarajevo do bola i koji ima svoje veze. Niko njega nije našao niti ga je tražio. Sam frajer došao. Znači nikakva sposobnost uprave, ali to kod većine ispade tako. Čak suprotno momak odavno pokušava da nekako pomogne pa se i namučio sa ovim ovdje stručnjacima dok nije napokon pomogao. Odavno već govorim kako se kod nas ne zna ni ko su sponzori. Doduše piše na stranici ali to moraš otići maksuz da vidiš. Nema da se spominju, pa da dođu na pres, pa da svaki put kad nešto novo uvedeš sa tim istim sponzorom to objelodaniš. Ne samo radi nas nego i radi sponzora. Sponzore treba non stop spominjati i reklamirati kako bi i oni osjetili tu medijsku pažnju. Sa druge strane ima i pozitive kako su Numa&co tu pa ima nekih akcija kao Željo tv, kao ona kućica na trgu zimus, pa sad članske itd., ali treba i podrška malo bolja.
Što se tiče sponzora ja ću opet metodom velikih brojeva. Pa majak mu stara zar nema 50tak Željovaca koji imaju firme i koji bi uletili po 10-20.000 na godišnjem nivou. Vjerujte da bi im se sve to vratilo ako bi se često spominjali u javnosti. Mogu biti i partneri za ove članske pa bi dobili nove klijente koji bi uz mali popust to kompenzirali jedan dio od tih 10-20.000. Evo recimo može se reći nek svaki sponzor plaća jednog igrača ili uposlenika. Sad malo pojednostavljujem. Time bi svaka firma dobila praktično jednog novog radnika čime bi se riješile osnovne stavri a to su redovne plate. Sve ovo kasnije što pride dođe tipa transferi, evropa i sl može se ulagati ili u dovođenje još boljih igrača ili u kamp i sl. (KAd smo kod ovog kampa nedavno mi naumpade kako onaj Koldžo može pored toga što lobira da se gradi stadion odvojiti iz budžeta svake godine op 100.000Eur koliko nam treba za kamp. Znam da ne može općina sama graditi stadion ali može davati lovu za djecu a nek nastavi lobirati za stadion). Eh sad problem je kako ubjediti i okupiti sve te ljude. To je jako teško. A zbog čega? Između ostaloga i zbog svega što se piše i po medijima i zbog rekla kazala i sl. Pa onda dosta ljudi oko kluba blati sve što se dešava u klubu (Nijaz, evo sad Žujo i sl, da ne govorim za koga sam još sve čuo da blati okolo) i hajd ti onda budi pametan pa uloži pogoto što im aželjovaca koji se druže sa npr Nijazom pa vjeruju više njemu nego nekom drugom. Međutim moraju se svi Željovci na svijetu skupiti (mi navijači kroz podršku, kroz članske i bacanje baklji) i dati sve od sebe pa tako i oni koji imaju firme, a naravno svi ti ljudi koji ulažu trebaju i odlučivati i biti u strukturama kluba. Zaposliti još par ljudi ako su potrebni i tačno odrediti koji im je opis posla (mislim da ovo nema u klubu a nek me neko ispravi jer mislim da radi ko šta stigne). Treba da svi ti ljudi kažu šta im se ne sviđa u lice svima a ne okolo pričati i blatiti. Onda taj ko je zadužen za nešto što se kritikuje obrazloži zbog čega je to tako i može li bolje i šta treba da bude bolje. Izvještaji svih vrsta treba da budu dostupni svima koji pomažu klubu. Naravno ako neko želi da bude samo sponzor onda se mora definisati i sve ono što on kao sponzor treba imati tj gdje ga sve treba reklamirati. Sad će mi neko reći ima to već. Možda i ima ono stoji baner na tekmi i piše na internet stranici ali nema popratnih aktivnosti koje iz dana u dan promovišu sponzora. Evo naprimjer na poluvremenu tekme može biti neka nagradna igra ili sl. pa će se to sutra objaviti u novinama. Dobio Č.A. nešto od BSO i sl. Stvari koje će iz dana u dan biti top vijesti.
Treba da u klubu budu ljudi od povjerenja svih tih Željovaca koji ulažu pare i da rješavaju probleme na sastancima a ne po kuloarima i po Avazovom sportu. Ako je Amar najbolji trener trenutno onda on to treba da radi. Dželo je dobar za ovo i to treba da radi.Ja recimo mislim da bi Amar bio dosta dobar SD jer je do sada pokazao dosta šmeka za pregovore sa igračima za procjenu talenta igrača i sl. (naravno nekad se i promaši ali fulao je i Arsen Venger pa što ne bi Amar i to ne znači da je promašio kvalitet nego još milion stvari utiče da li će se neko uklopiti pa i trebe sa kojima se zabavljaju). Također sigurno bi unaprijedio i rad omaldinskog pogona i dovodio talente i krenuo u realizaciju kampa. Ja mislim da on ima više šmeka da bude Mamić nego trener bez obzira što je ovdje najbolji trener, a trenera uvijek možeš dovesti i boljeg od Amara ako bude love i ako ovo sve štima što sam nabrojao. Pa na kraju krajeva ako je zbog nečega Amar kritikovan to je taktika na tekmama. I ako si dovoljno jak nećeš imati ni problema sa ovim ovdje malim ekipama nego samo sa ovim evropskim a tad se uvijek konsultuju i drugi stručnjaci kad je taktika u pitanju. Pa mislite da Papetu nisu pomogli Ivica i Duško kad je trebao sa Grcima igrati. Ako sam dobro čuo Amar je i ranije htio da dovede Odu za trenera a on da se bavi ovim stvarima. Zato malo ohanite jer džaba nam i Amar ako ne štimaju stvari okolo. Moramo stvoriti Želju sa jkaim temeljima. Što mi sada ovdje svi želimo da Amar ostane? Zato jer svi imamo povjerenje u njega. Znamo da voli klub i da neće nikad ništa uraditi protiv kluba. E takvi nam ljudi trebaju. Eno Simo pokazao da je dobar trener ali ovdje nije mogao jer se niej mogao baviti svojim poslom noramlno. Nego mu se svašta nametalo a Amar je to prsjekao (Simo nije ni mogao presječi) što nije niko u bh fudbalu i između ostalog i zbog toga je pravio rezultat. Kad bi klub bio na temeljima onda bi možda Simo bio bolji od Amara. Ako Amar treba na poziciju na kojoj ovo sve može posložiti onda me ne zanima ko je trener pa makar i ne osvojili ove godine titulu. Jer kad se posloži sve onda će doći uspjesi i veći od ovih sad.
;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 02 avg 2013, 16:36

Sanel Jahić (bez kluba) mogli bi ga dovesti - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanel ... 28719.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sedin Torlak - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sedin ... 79714.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sead Ramović - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sead- ... r_686.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Novi napadac? : http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 28415.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sve ti hvala Amare!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 avg 2013, 16:46

ZZtop10 je napisao/la:u koliko je trening ?
zna li ko :!: :?: :?: :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 avg 2013, 16:55

Rade Paprica 9 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Ako u ovom tekstu ima i trunka istine, i ako je Amar Osim zbog prijateljice na bilo koji način doveo u pitanje svoj status na klupi, nabijem ga na neku stvar i stidim se što navijam za isti klub kao i on! U tom slučaju možda bi i najbolje bilo da ode.
Da nisi dehidriro?? De lagano casu vode i kocku secera..
De ti čitaj malo, a ne pravi se pametan, kažem AKO!

Vidjet ćemo sutra sve.
AKO ti nisi za jagomira onda ne znam ko jeste.. Ti jado jadni na osnovu spekulacije kazes da se stidis sto navijas za Zelju.. Odakle ispliva ovolika ljudska bizuterija samo da mi je znati..
BUDI ŽELJO !!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 avg 2013, 17:02

ZZtop10 je napisao/la:
18.30
Einigkeit und Recht und Freiheit

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 avg 2013, 17:12

ZZtop10 je napisao/la:
18:30
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 avg 2013, 17:17

Valter je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:@valter
pitaru ofiran si!
Da ti je inteligencija jača strana po onome boldiranom dijelu moga teksta vidio bi da nisam, kako ti kažeš, pitar.

Odgovor za @DooVe: Pročitaj moj post malo pomnije pa češ vidjeti da sam napisao "lijepo je to što se oslanjamo na mlade igrače iz našeg pogona, ali bojim se da bez tipovanog dovođenje najboljih igrača iz drugih timova naše lige (kao što to radi i Dinamo) to ne bude dovoljno".
Dakle i Dinamo, Partizan i drugi oslanjaju se na svoj pomladak, ali to se uvijek mora nadopunjavati sa drugim kvalitetnim mladim igračima iz svoje lige, a to kod nas trenutno rade komšije sviđalo se to nama ili ne. Nemoj reči da mi nebi bili sretni da su nam došli mladi reprezantitivci Cimirot, Kovačević i Travančić. Uostalom i sam si to nesvjesno napisao spominjući Kvesića.
Možda je post glup, a ko zna možda i nije, uostalom vidjećemo šta će Amar uraditi. Funkcija sportskog direktora ili neka druga na samom početku prvenstva je bojim se samo alibi.
Sve to stoji, ali ko ti može garantovat da su ti "najbolji iz naše lige" bolji od naših juniora? Zolotić se već dokazao, povreda ga je unazadila al ja i dalje vjerujem da će on bit onaj stari, Sadiković će sigurno postati odličan igrač, odigrati u Plzenu onako smireno sigurno govori nešto, Bajiću treba davati više minuta, kao i Hodžiću. Dovodit te mlade igrače je uredu apsolutno podržavam, pitari su doveli njih i eto smatraju to dobrim potezom, ali šta su dobila njihova djeca? Jedno veliko ništa, a siguran sam da imaju kvalitetnih igrača u mlađim uzrastima. Naša djeca su se već dokazala i vjerujem da će uz momke koji su iskusniji bit pun pogodak za ovu sezonu kao i za naredne. U našu djecu treba imat apsolutno povjerenje a oni će svoju ljubav dokazati na terenu ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 02 avg 2013, 17:48

Naš dolazak za Slaviju predstavlja veliki motiv jer im dolazi najveći klub u državi.
Vidi ovog Komazeca sve na isti fazon, ono tipa sto puta ponovljena laž postane istina, pa jebote po čemu najveći i kako daj mi reci, ko im to puni glavu sve na isti kalup, prođe malo vremena, pa skonta ko je ubjedljivo najveći, pa i taj tvoj jadni klub u kom igraš je nastao od 9 igrača ovog najvećeg ubjedljivo, možda su najveći od ovih najmanjih ko mu ga zna, al više prelazi u dosadu ta njihova priča, zato te jade niko ne može.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 avg 2013, 17:49

BosniaHerzegovina je napisao/la:Sanel Jahić (bez kluba) mogli bi ga dovesti - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanel ... 28719.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sedin Torlak - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sedin ... 79714.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sead Ramović - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sead- ... r_686.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Novi napadac? : http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 28415.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajmo realno.

Jahića ne možemo platit, Torlak nam neće i ne želimo ga, ovaj Ramović je star a skup, a nejvjerujem da je nešto bolji od Hadžića i Filipa...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 02 avg 2013, 17:53

ipetm je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:Sanel Jahić (bez kluba) mogli bi ga dovesti - http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanel ... 28719.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajmo realno.

Jahića ne možemo platit, Torlak nam neće i ne želimo ga, ovaj Ramović je star a skup, a nejvjerujem da je nešto bolji od Hadžića i Filipa...
Šta će nam ijedan, imamo 2 golmana dobra ovog jahića Osim neće ima pare samo bi se vukao po terenu i zajebavao, drugi bi gledali u njega sa parama i pravio bi razdor bolje pokupit ovako kakvog dobrog mladog igrača talenta pa polako, vremenom se i može zaradit na njemu.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 avg 2013, 18:16

djurbuze,samra,dzelo,grada,greda ODLAZITE

vvvbk

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 avg 2013, 18:29

U nedjelju bi trebalo iz zajebancije jednom zapjevati jednu nasu staru navijacku pjesmu, ali malo prilagodjenu ovom epskom clanku.

Dunavom, brodovi plove
da li se bar jedan zove
Samra, Samra, Samra

Maslacak sam, vjetar me nosi
ima me u tvojoj kosi
Samra, Samra, Samra
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Pablo11 i 32 gosta.