FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 13:44

Fejzić iz Radnika u Željezničar

Mladi 22-godišnji odbrambeni fudbaler Faris Fejzić karijeru će nastaviti u redovima aktuelnog bosanskohercegovačkjog prvaka, sarajevskog Željezničara.

Fejzić igra na poziciji stopera, a u redove Željezničara s kojim će potpisati višegodišnji ugovor, dolazi iz Radnika iz Hadžića.

Ovaj fudbaler pojačat će konkurenciju na stoperskoj poziciji na kojoj su Plavi deficitarni pogotovo nakon povrede Asima Škaljića.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2013, 13:49

Pomalo pocinje nervirati cijela situacija. Svi se nadamo da Amar ostaje, pa nek` kosi travu sto se mene tice al` neka ga tu, cisto atmosfere radi. Ipak ako ode, ako ne danas onda sutra izvjesnije, po vecini komentara mi gasimo klub i idemo navijati za trebe u kosarci. Kako god treba se pripremiti za svaki moguci scenario, Amar je ikona naseg kluba i lice koje najvise volimo gledati u dolini ali, nemojte me shvatiti pogresno, bilo je Zelje i prije Amara a bit` ce i nakon njega. Osjetljiva tema jer odmah trolovi kapiraju kako se pljuje po Osimu, gluho i daleko bilo, s mjesta se cak pomjeram, ali jednostavno se klub ne smije organizovati kao zavisan o pojedincu. Doduse Amar je izgleda pokusao napraviti sistem koji funkcionise kao Svicarski sat ali nije uspio, sada se prica o odlasku i svi Zelju vide kao autsajdera u svemu ako on nije tu, to mi prvenstveno smeta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 13:49

Kakav je ovaj mali ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2013, 13:58

Rooney88 je napisao/la:Pomalo pocinje nervirati cijela situacija. Svi se nadamo da Amar ostaje, pa nek` kosi travu sto se mene tice al` neka ga tu, cisto atmosfere radi. Ipak ako ode, ako ne danas onda sutra izvjesnije, po vecini komentara mi gasimo klub i idemo navijati za trebe u kosarci. Kako god treba se pripremiti za svaki moguci scenario, Amar je ikona naseg kluba i lice koje najvise volimo gledati u dolini ali, nemojte me shvatiti pogresno, bilo je Zelje i prije Amara a bit` ce i nakon njega. Osjetljiva tema jer odmah trolovi kapiraju kako se pljuje po Osimu, gluho i daleko bilo, s mjesta se cak pomjeram, ali jednostavno se klub ne smije organizovati kao zavisan o pojedincu. Doduse Amar je izgleda pokusao napraviti sistem koji funkcionise kao Svicarski sat ali nije uspio, sada se prica o odlasku i svi Zelju vide kao autsajdera u svemu ako on nije tu, to mi prvenstveno smeta.
ne bi trebalo - sto posto tačno. ali nažalost trenutno je tako i trenutno ovisi o jednom čovjeku. i zato bi bilo jako, jako loše da ode sada.

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 02 avg 2013, 13:59

evo novog štopera, ko zna šta o njemu kakav je ??

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 avg 2013, 14:08

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Amar = Bog (u Zelji)
Jako nezahvalno poređenje.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 14:09

Hordas Doboj je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Amar = Bog (u Zelji)
Jako nezahvalno poređenje.
Haj ba u troskoku na svoju temu!!!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 02 avg 2013, 14:18

Stavkafcz je napisao/la:evo novog štopera, ko zna šta o njemu kakav je ??
znam da nije nešto poznat, čim ga nema na transfermarktu.
Odlazi Safete.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 avg 2013, 14:20

TMmanija2012 je napisao/la:Samra sprema novu taktiku..nastavak price u sledecem Avazom broju :lol:
Akcija kodnog naziva "osmjeh malog jufkara"

nekima treba zakonom zabraniti olovku da drze u ruci a ne tastaturu :lol: :lol: :lol:
sta sve neces procitati...
mija je napisao/la:Amar ostaje,Amar odlazi,Amar vidzen u Austriji,u Hadzicima,bice sef,nece, hoce,duzni mu pare,nisu mu duzni,imamo para -nemamo para-i mi hocemo u neku usranu Evropu,a nezna se u klubu ko pije ko placa.
ma zna se u klubu sve odlicno,samo se ne zna ovdje na forumu pa se tako cini ;)

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 02 avg 2013, 14:26

Amar će biti na poziciji na kojoj može dati veći doprinos klubu.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 02 avg 2013, 14:30

U sljedecoj epizodi Dzelo pada niz stepenice i ostaje slijep, Greda shvata da mu je Samra sestra, a Amar je sam sebi majka :roll:

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 avg 2013, 14:33

rossoner je napisao/la:Jedna poruka za stare i svakodnevne forumase: zapamtite nickove i postove i njihovo vidjenje situacije. Nakon sto se ovo pozitivno rijesi aBd, za ubuduce da znate ko pise istinu na forumu a ko izmislja.
Post od 27.jula. Prosto je nevjerovatno koliko letecih tanjira, teletabisa, grizlija ima ovdje i generalno u nasoj drzavi. Amar prema svemu vidjenom u proteklih par dana, kao i logickom razmisljanju nakon odredjenih poteza ne napusta klub sigurno. To da li ce biti nesto drugo osim sto je menadzer ili ce biti samo nesto, to cemo saznati sutra. Ja vjerujem da on ostaje na klupi tamo od 3 kola mozda.

Sta je sa Adilovicem?
Osim - drugo ime za Želju !

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 02 avg 2013, 14:33

sergejevic je napisao/la:U sljedecoj epizodi Dzelo pada niz stepenice i ostaje slijep, Greda shvata da mu je Samra sestra, a Amar je sam sebi majka :roll:
Nekako je od početka sve zbunjujuće izgledalo i naravno da čovjek pomisli šta se to dešava. Jedina istina je ta da sve ovo što se dešava je u interesu kluba.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 14:40

Uh jedva čekam utakmicu u nedjelju. Hoće li neko prenositi?

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 02 avg 2013, 15:00

AsharaK je napisao/la:Uh jedva čekam utakmicu u nedjelju. Hoće li neko prenositi?
valjda arena
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 avg 2013, 15:02

gori ste od meksickih sapunica u vezi amara...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 15:03

Ultras1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Uh jedva čekam utakmicu u nedjelju. Hoće li neko prenositi?
valjda arena
Arena neće prenositi, ja msm ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 avg 2013, 15:04

Nema prenosa.
DRUG NEBI TI PUNCA

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 15:18

bagrcavi je napisao/la:Nema prenosa.
Šteta za raju sa strane ...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 02 avg 2013, 15:29

likusa je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li neko kopirati tekst ovdje ?
:?: :?: :?: :!: :!: :!:
- Male su šanse da Amar ostane na klupi Želje! Skoro nikakve! Možda se predomisli. Možda iz inata promijeni svoju odluku. Kakva je sada situacija, male su sanse - javio nam je koji minut nakon „vruće" sjednice jedan član Željine uprave, godinama dobro upućen u zbivanja u i oko kluba.

Mislili smo da su finansije glavni razlog Amarovog tihog povlačenja. No, naš izvor ponudio je nesvakidašnju priču.

- Pare su generalno problem u ovoj državi. Klubovima je pogotovo teško. Međutim, ma šta pričao Sabahudin Žujo, u Želji nije haotično stanje Osim nije otišao zbog para. „Ona" ga je nagovorila da se povuče. Zbog nje je on uzeo odmor da razmisli o svemu...

Ko je sada „ona", zar je i to moguće. Kako neko može utjecati na autoritativnog, samouvjerenog, trofejnog bh. stručnjaka, menadžera evropskog kova.

- Amarova prijateljica Samra ga je potpuno promijenila. Ona je, to mi svi znamo, veliki, vatreni navijač Sarajeva. Ona je odigrala ključnu ulogu. Ne mislim samo ja tako. Sarajevo jeste naš rival, ali nam ne može parirati. Međutim, povlačenjem Amara sada smo u teškoj poziciji. Ja se nadam da će Amar promijeniti svoju odluku. Iz inata. Pogotovo kada raja shvati da ga je nagovorila vatrena navijačica Sarajeva. I ja sam i moji prijatelji iz Uprave smo „bolesni" navijači Želje. Razumijemo mi Amarovu potrebu da se odmori, da želi mobilizirati sve ostale, ali bole nas priče da je otišao iz nekih drugih razloga- ispričao nam je naš izvor iz Želje.

Za one koji posumnjaju u istinitost navoda izvora Sporta, mogu vrlo lako provjeriti koji su članovi Uprave nakon sjednice razgovarali sa našim novinarima. I to u nekoliko navrata.

Ipak, u Želji se nadaju da će Osim promijeniti svoju odluku. Čak i da će se vratiti na klupu. Međutim, ima i drugih glasina po kojima je Osim razočaran u neke ljude koji su i na njegovo insistiranje došli u upravu. Godinama Osim na svojim plećima nosi najveći teret.

VIŠE PROČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU "SPORTA"...
Ako u ovom tekstu ima i trunka istine, i ako je Amar Osim zbog prijateljice na bilo koji način doveo u pitanje svoj status na klupi, nabijem ga na neku stvar i stidim se što navijam za isti klub kao i on! U tom slučaju možda bi i najbolje bilo da ode.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 69 gostiju.