FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Smori ovaj ultras sa 10 akaunta 

- Ultras1921
- Kontakt:
steta velikaTHC je napisao/la:Završen je taj projekat, nema više ŽELJO TVMrRiccoli je napisao/la:Nego raja zna li ko sta je sa zeljotv evo vec 2-3 dana nema nikako...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Pucajte ignore ovom net navijaču koji pali baklje na ovom pdf-u danima, ne primajte se ba, ne budite dijete ko on!
Nego da vas pitam što se tiče ovih penzionerskih godišnjih, koja je tu procedura pošto nisam bio u prilici do sada kupovati? Da li treba neki dokument priložiti pošto ću vjerovatno ovih dana ići i po člansku pravo, a nije mi Grbavica pedalj hoda, pogotovo po ovim ramazanskim danima, pa ako ko ima kakve informacije, dobrodošle su
Nego da vas pitam što se tiče ovih penzionerskih godišnjih, koja je tu procedura pošto nisam bio u prilici do sada kupovati? Da li treba neki dokument priložiti pošto ću vjerovatno ovih dana ići i po člansku pravo, a nije mi Grbavica pedalj hoda, pogotovo po ovim ramazanskim danima, pa ako ko ima kakve informacije, dobrodošle su

Il club piu titolato al mondo!
Svi bježe od ove naše lige ko đavo od krsta, pa idu ljudi u nekakav pelister makedoniju, zar su i oni jači od nas u finasijskom smislu, zato nam i jest ova liga poluamaterska, ništa ne ide naprijed samo stagnira sve u globalu, pa tako i u sportu, zato ćemo dugo i biti kante svim evropskim klubovima, ništa se ne riješava na bolje samo iz godine u godinu gore stanje.
U oslobodjenju procitajte clanak o situaciji u nasem klubu,napokon jedan realan clanak i da nije novinarska hajka na nas !! 

Zbog cega je zavrsen projekat zeljo tv?
-
- Kontakt:
Radi se na produzenju ovog projekta. Istekao nam je ugovor sada su pregovori u toku za novi
Sutra u 11:00 konferencija za novinare
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1100-ko ... nare/6224/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1100-ko ... nare/6224/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
Dobro već se može naslutiti da će Dino biti šef a Amar direktor. Sad je pitanje ako se ovo pokaže tačnim zašto su se na ove poteze odlučili.

I šta je sad prava prica?

Ova amarova koka, pitarska prijateljica ga nagovorila da se skroz povuce ili da se samo prešalta na poziciju sportskog direktora

Uglavnom, saznali smo da Brko trpa pitarsko meso

ovaj avazov Sport kad izvuce iz naftalina, to se više ne može demantovati

- maroonGiant
- Kontakt:
Pa nije spanska sapunica
cuj nagovorila ga, daj ba pa ovaj avazov "express" sport se do sada nalupao svega i svacega od Luce Tonija pa na dalje...

-
- Kontakt:
Možda sa tog mjesta ima bolji nadzor na ono što se dešava u klubu, možda bude imao više vremena da se posveti nekim drugim poslovima od kojih će klub imati više koristi.
Zadnja izmjena: FCZ Stari Grad, dana/u 02 avg 2013, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Za one koji posumnjaju u istinitost navoda izvora Sporta, mogu vrlo lako provjeriti koji su članovi Uprave nakon sjednice razgovarali sa našim novinarima. I to u nekoliko navrata.
Ovaj dio mi je nekako najjaci
Ovaj dio mi je nekako najjaci
NO PYRO NO PARTY
- TMmanija2012
- Kontakt:
Joj texta u Avazu...na kakvim je on travama i ko je njemu diler da mi je znati
Mislim na textopisca

- corleone87
- Kontakt:
Zekoo je napisao/la:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
bombasi na forumu su mila majka za ovo xD
111 je napisao/la:![]()
![]()
I šta je sad prava prica?![]()
Ova amarova koka, pitarska prijateljica ga nagovorila da se skroz povuce ili da se samo prešalta na poziciju sportskog direktora(to jest da napusti klupu).... a šta je istina vidjecemo sutra na konrefenciji.
Uglavnom, saznali smo da Brko trpa pitarsko meso![]()
![]()
ovaj avazov Sport kad izvuce iz naftalina, to se više ne može demantovati![]()
Na sta je spao pitarluk poceli su da mole Amara kako bi prestao sa ovom dominacijom
ja koliko sam skontao ta zena je majka nekog vatrenog(nesretnog) navijaca Sarajeva i nakon teskog razdoblja od 4 godine odlucila je da zavede Amara kako bi nesto ucinila da to sve prestane i da opet vidi osmjeh na licu malog joj sincica

-
- Kontakt:
mislim da su pogriješili, to je trebalo u Expresu izaćiCARSON je napisao/la:111 je napisao/la:![]()
![]()
I šta je sad prava prica?![]()
Ova amarova koka, pitarska prijateljica ga nagovorila da se skroz povuce ili da se samo prešalta na poziciju sportskog direktora(to jest da napusti klupu).... a šta je istina vidjecemo sutra na konrefenciji.
Uglavnom, saznali smo da Brko trpa pitarsko meso![]()
![]()
ovaj avazov Sport kad izvuce iz naftalina, to se više ne može demantovati![]()
Na sta je spao pitarluk poceli su da mole Amara kako bi prestao sa ovom dominacijom
ja koliko sam skontao ta zena je majka nekog vatrenog(nesretnog) navijaca Sarajeva i nakon teskog razdoblja od 4 godine odlucila je da zavede Amara kako bi nesto ucinila da to sve prestane i da opet vidi osmjeh na licu malog joj sincica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze li neko kopirati tekst ovdje ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM