Virtu4l je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Jel vi mozete razlikovati pljuvanje od dobronamjerne kritike?Po meni je ovo gore bliže omalovažavanju nego dobronamjernoj kritici.tuzlak1987 je napisao/la:Susic je svoje davno polozio kada je "ugledao Lulica na TV-u", toliko o njemu. Dalje se nema sta pricati... Kakav on i skauting, ubite me ako ode pogledat ista do kraja sezone...
A ovo ispod je pljuvanje i vrijeđanje,
tuzlak1987 je napisao/la:Pa samo molim Boga da ga vise prodaju, koji je to levat. Kao bitan igrac, a do 25 godine nije mogao iz nase Premier lige da izadje..
Pa jesam li slagao kada sam rekao da ne prati sta se desava, nije isto odgledati igraca na TV-u i uzivo. To je razlika za nekoliko klasa, kada si na terenu imas dobar uvid u sve, a na tv-u gledas kao zabavni program...
Sta je tu omalovazavanje? Kada si selektor jedne reprezentacije koja ima vec izgradjene igrace, njih desetak onda nemas nikakve probleme, samo moras otici i obilaziti utakmice, a Susic to ne radi koliko bi trebao..Ni Lulica koji je danas izgradjen igrac na pocetku nije gledao, kasnije ga vidi na TV-u i pozove. Mislim nema dalje, tako je postupio kod igraca koji danas moze iz Lazia u neki veci klub. Koliko jos takvih mozda ima...
To za Avdiju je cinjenica, momka guraju. Shvatio bih ja to sve da Hajduk nije odron pa et...Ali neka, evo vec vidim protiv Argentine na zagrijavanju Speed Demon i Visca