FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Na kraju priče će samo on ispasti smiješan ako ne prihvati ponudu, Kane svakako ode, sad ili sljedeće sezone ali đaba.
Sad on njih trola kao oni njega kad su dolazili sa smiješnim ponudama i gubili vrijeme...
Nece se ovo zavrsiti ako Kane ne pocne praviti vise pritiska... Bale otisao 31.8 jedva, Modrica isto jedva pustio. I nase neznalice izgubile pola ljeta saljuci 85 miliona eura ko da ne znaju s kim imaju posla.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravo tako.
Dosta vremena se izgubilo sa onim smijesnim ponudama, koje su samo zidova iritirali, i namjerno sada kontrira.
Dvojac Neppe/Dreesen nikakav napredak nisu napravili, i jasno je bilo da nisu dorasli zadatku.
Dosta vremena se izgubilo sa onim smijesnim ponudama, koje su samo zidova iritirali, i namjerno sada kontrira.
Dvojac Neppe/Dreesen nikakav napredak nisu napravili, i jasno je bilo da nisu dorasli zadatku.
Neppe je svoje uradio, jedan od ključnih za dogovor i htijenje igrača da dođe.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Pogriješilo je tu dosta ljudi ne samo Neppe i Dreesen. Naravno, i dalje stojim pri tome da im je pogrešan pristup gdje djeluju kao očajnici. Pogriješili su i Uli i Hainer. Obojica davali bezvezne izjave, Uli da je Kane već Bayernov igrač, a Hainer da Bayern mora i hoće dovesti napadača ovo ljeto i da to svako zna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hajd ba, biće veća euforija i zadovoljstvo kad se ovo( schwergeburt) uspješno okonča 
Možda su trebali baciti u javnost plan B i da pregovaraju sa još nekim, ali opran je taj čifke lewy u tisuću voda.
Nisu naši još nailazili na ovako tvrd orah/ biljku čudnovatu, pa iskustvo više neće škoditi.

Možda su trebali baciti u javnost plan B i da pregovaraju sa još nekim, ali opran je taj čifke lewy u tisuću voda.
Nisu naši još nailazili na ovako tvrd orah/ biljku čudnovatu, pa iskustvo više neće škoditi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Nego Bayo ima još jedan veliki problem, a to je golman. Neuer idiot se toliko uništio da ne može ni trenirati i pitanje je šta će biti sa njim. Sommer odlazi, tako da Bayo ostaje samo na Ulreichu i rezervnom golmanu. Treba se riješiti ta pozicija pod hitno.
I am not yet born; O hear me.
Glupaci pustili Lewandolskog da bi dali ogromne pare za engleza koji je lošiji od njega.
To je drugi dio problema kod njegovog dovođenja, ne da li je lošiji od Lewata nego isplati li se dati toliki novac za njega (100+20 milja.)
Oni kod Lewe uopšte nisu ispali glupaci, prije bih rekao junaci.
Sve na vrijeme i uredno i pametno urađeno. Poljo je uskoro gotov igrač i ne znam šta Saudijci čekaju.
Hary je top igrač za Bayern i nemaš neku alternativu. Vlahović možda, pa prije bih rekao sigurno bi se uklopio i razarao u ovoj ekipi. Meni lično bi bilo drago da on dođe ako se sa Kejnom izjalovi.
Neuer će biti spreman do septembra, dotle može biti bilo ko pod uslovom da se vrati i bude onaj stari. Golman će se ganjati u narednom prelaznom roku. Ovaj sad bi bilo dobro ispoštovati TT i dovesti pravu šesticu. Ako se ko javi za Goretzku onda je otvorena trasa..
Iako je vec vise puta napisano, mislim da su naredna 2-3 dana kljucna oko Kanea.
Ovo cekanje nikome ne koristi.
Ovo cekanje nikome ne koristi.
Više puta je napisano kako to ovi iz Londona rade. Kamara transfera u zadnjim danima. Saće 1. septembar 

Trebali su ovog Levya davno poslati u 3 pm, dovesti Füllkruga i kraj price.
A bas bi volio citati komentare i clanke o ovoj sagi da je Hasan jos uvijek tu i da on vodi pregovore. Pa lika bi proglasili najvecim debilom u historiji FC Bayerna.
A bas bi volio citati komentare i clanke o ovoj sagi da je Hasan jos uvijek tu i da on vodi pregovore. Pa lika bi proglasili najvecim debilom u historiji FC Bayerna.
U ovom trenutku imaš dva napadača koji su top klase a to su Haaland i Kane svi drugi su niži razred kvalitete.Vlahović je Jović br2 i ne bi ga želio vidjeti ni pod razno plus je sklon ozlijedama.Muani još uvijek nedovoljno dokazan a i ode u Psg a Osimhen košta previše s obzirom da je odigrao tek jednu kvalitetnu sezonu.
Ovo oko Neuera već zabrinjava i trebaju ozbiljno početi razmišljati o novoj 1ci.
Ovo oko Neuera već zabrinjava i trebaju ozbiljno početi razmišljati o novoj 1ci.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa sta ces od Fullkruga, isti nivo ko i Chupo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne trebaju sad imat para za obojicu, trebaju imat samo za Kanea. Iduće godine će se skupit lova, ima se što za prodat, a mogu kemijat sa stadionom ko barca ili napravit neku drugu makinaciju. Oni imaju bjanko račun kod španjolskih banaka, mogu dić kredu na 1 milijardu na 10 godina sa nikakvom kamatom, nije problem.Bundesliga je napisao/la: ↑05 avg 2023, 14:58
Nemaju para za obojicu. Mbappea i da "džaba" dovodiš to će ih ispasti ogromne pare jer moraju platiti njemu, agentu i još plata koja bi bila astronomska. Na to transfer Kanea 100 + miliona i plata koja ne bi bila manja od 30 miliona godišnje. A Real svakako i ne ide po Kanea.
Tottenham sutra igra sa Shakhtarom vidjećemo hoće li Kane nastupiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako sutra nastupi Kane, sanse za transfer su minimalne.Spurs chairman Daniel Levy is in the USA but the trip is not believed to be linked to any potential transfer.
Harry Kane is expected to be involved in Tottenham's friendly against Shakhtar on Sunday.
Bayern still waiting on a response for their 'final offer'
@SkySportsNews
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.