San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Mogao bi Lonnie na klupu da se preseli nastavi li Keldon ovako igrati.Mozda cak i Murray.
P.S.Bez obzira na on/off brojke, Poeltl jako los zadnje 3 tekme.Ne pokaze li nesto u nastavku, PATFO nece udovoljavati njegovim eventualnih zajtjevima u FAu.Cim je imalo jaci match up sa protivnickim C koji zna nesto igrati, on se sav pogubi.
P.S.Bez obzira na on/off brojke, Poeltl jako los zadnje 3 tekme.Ne pokaze li nesto u nastavku, PATFO nece udovoljavati njegovim eventualnih zajtjevima u FAu.Cim je imalo jaci match up sa protivnickim C koji zna nesto igrati, on se sav pogubi.
Previse se (opet) primilo poena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jazz will sit four starters vs. Spurs tomorrow: Mike Conley (knee soreness), Rudy Gobert (rest), Donovan Mitchell (lower leg), Royce O’Neale (calf soreness)
Odlicno.Ova tekma se mora uzeti.
Odlicno.Ova tekma se mora uzeti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras jako bitna pobjeda protiv oslabljene UTA.Ostalo se u trci za to 8.mjesto i mislim da je naredna tekma protiv NOPa kljucna.
Obradovalo me i to sto je veceras Pop, makar i na par minuta, izveo petorku DJ-White-Lonnie-Keldon-Poeltl.
Obradovalo me i to sto je veceras Pop, makar i na par minuta, izveo petorku DJ-White-Lonnie-Keldon-Poeltl.
Ne pomaze nam OKC trenutno protiv MEM...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako vec pisah, veceras je za nas "ili-ili" tekma protiv NOPa.
Ukoliko izgubimo, sanse za PO su nam 99% zavrsene i mislim da bi se tada, nakon sinocnje 5.pobjede zaredom PHXa, svi trebali fokusirati da se "navija" za njih da udju u PO.U odlicnoj su formi, igraju dobro, tim je dobro poslozen u ovom "balonu" i vrlo lako mogu dobiti i svoje naredne 3 tekme(OKC,PHI,DAL).
Zasto bi davao podrsku njima?
Pa ako PHX udje u PO, mi automatski preuzimamo njihov 10.pik na draftu.
Ukoliko izgubimo, sanse za PO su nam 99% zavrsene i mislim da bi se tada, nakon sinocnje 5.pobjede zaredom PHXa, svi trebali fokusirati da se "navija" za njih da udju u PO.U odlicnoj su formi, igraju dobro, tim je dobro poslozen u ovom "balonu" i vrlo lako mogu dobiti i svoje naredne 3 tekme(OKC,PHI,DAL).
Zasto bi davao podrsku njima?
Pa ako PHX udje u PO, mi automatski preuzimamo njihov 10.pik na draftu.
Go Suns Go!
Mislis njihovo mjesto u lutriji?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:04Pa ako PHX udje u PO, mi automatski preuzimamo njihov 10.pik na draftu.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne, nego njihov sigurni 10.pik, a ako se u lutriji kojim cudom desi da se jos napreduje, tim bolje.SiamoNoi je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:21Mislis njihovo mjesto u lutriji?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:04Pa ako PHX udje u PO, mi automatski preuzimamo njihov 10.pik na draftu.![]()
SA je svakako u lutriji ako ne udje u PO, a to je 11.pik.Ako PHX udje u PO, SA ima siguran PHXov 10.pik minimalno.
P.S.Ako si mislio na povecanje sansi u lutriji, desava se i to, ali ne u nekom znacajnom procentu.Primjera radi, procenat sanse za 1.pik sa 11.pika je 2%, a sa 10.pika 3%.Doduse proporcionalno rastu i sanse za ostale top pikove.
Aha,misliš kao minimalno 10. pick.
Lutrija je na rasporedu za 11. dana.
Inače,Orlando je mislim najbolje pokazao koliko je nepotrebno bilo da se Popovich kroz sezonu glupira sa Forbesom,Belinellijem i sličnima.Izgubila se gotovo cijela sezona u ništa.Ne znam šta im je to trebalo.
Lutrija je na rasporedu za 11. dana.
Inače,Orlando je mislim najbolje pokazao koliko je nepotrebno bilo da se Popovich kroz sezonu glupira sa Forbesom,Belinellijem i sličnima.Izgubila se gotovo cijela sezona u ništa.Ne znam šta im je to trebalo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako je, minimalno bi imali 10.pik.
Samo Pop zna zasto je sr.ao cijelu sezonu.Kriminal je kad se vidi kako White igra, a sjedio je na klupi Forbesu.Ili Lonnie Belinelliiu.
Pricalo se o nekakvom spacingu, nedostatku suta za 3p, a SA u "balonu" ima 3.napad lige sa esencijalno 3 nesutera za 3p u petorci(Poeltl, DDR, Murray)i to u eri gdje je taj sut gotovo sve.Takodje, BEZ zajednickih minuta tokom sezone za startere u "balonu".Na to sve, imamo i 4.pace lige, odmah iza timova koji su tu statistiku predvodili tokom cijele sezone(MIL, HOU), sto jasno ukazuje na to sta mladi donose na parket.
Treba reci i da kao ekipa, trojku sutiramo skoro 42% sto je dovoljno za 3.mjesto u "balonu" i to bez, nominalno, svog najboljeg sutera za 3p(Forbes).Ovo jasno ukazuje da je on totalno nepotreban za narednu sezonu.Cak i ako potpise neki "team friendly" ugovor, ne znam kako bi se nasle minute za njega uopste, jer ce se iste morati naci za tog top 10-11 pika, kao i onog igraca kojem ce se dati MLE ugovor, osim ako se MLE ne iskoristi za nekog back up C(ukoliko se Poeltl pusti).Mrka kapa za njega i Belinellia.
Samo Pop zna zasto je sr.ao cijelu sezonu.Kriminal je kad se vidi kako White igra, a sjedio je na klupi Forbesu.Ili Lonnie Belinelliiu.
Pricalo se o nekakvom spacingu, nedostatku suta za 3p, a SA u "balonu" ima 3.napad lige sa esencijalno 3 nesutera za 3p u petorci(Poeltl, DDR, Murray)i to u eri gdje je taj sut gotovo sve.Takodje, BEZ zajednickih minuta tokom sezone za startere u "balonu".Na to sve, imamo i 4.pace lige, odmah iza timova koji su tu statistiku predvodili tokom cijele sezone(MIL, HOU), sto jasno ukazuje na to sta mladi donose na parket.
Treba reci i da kao ekipa, trojku sutiramo skoro 42% sto je dovoljno za 3.mjesto u "balonu" i to bez, nominalno, svog najboljeg sutera za 3p(Forbes).Ovo jasno ukazuje da je on totalno nepotreban za narednu sezonu.Cak i ako potpise neki "team friendly" ugovor, ne znam kako bi se nasle minute za njega uopste, jer ce se iste morati naci za tog top 10-11 pika, kao i onog igraca kojem ce se dati MLE ugovor, osim ako se MLE ne iskoristi za nekog back up C(ukoliko se Poeltl pusti).Mrka kapa za njega i Belinellia.
Uvijek pomislim da je planiro neki lagani tank, dobar pik, te sa postojecom jezgrom i FA napraviti ekipu koja ce u zadnjih 5godina njegove trenerske karijere borit za prsten.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:38Tako je, minimalno bi imali 10.pik.
Samo Pop zna zasto je sr.ao cijelu sezonu.Kriminal je kad se vidi kako White igra, a sjedio je na klupi Forbesu.Ili Lonnie Belinelliiu.![]()
![]()
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo vidicemo nastupajuci FA period kakvi su mu planovi!? Meni sve mirise na to da ce se DDR produziti(2 god), osim ako sam ne ode negdje za nesto sa vise garantovanih godina ugovora, da ce se Belinelli pustiti, da ce se Forbesu dati neki ugovor, a da ce se Poeltl pustiti bude li trazio vecu ulogu, iako je RFA.Mig_Mig je napisao/la: ↑09 avg 2020, 18:42Uvijek pomislim da je planiro neki lagani tank, dobar pik, te sa postojecom jezgrom i FA napraviti ekipu koja ce u zadnjih 5godina njegove trenerske karijere borit za prsten.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:38Tako je, minimalno bi imali 10.pik.
Samo Pop zna zasto je sr.ao cijelu sezonu.Kriminal je kad se vidi kako White igra, a sjedio je na klupi Forbesu.Ili Lonnie Belinelliiu.![]()
![]()
Hahah kakva je tragedija bila oko minuta Derricka i DeJountea.Doduse dosadili smo sami sebi citave sezone s tom pricom.
Al bilo je toliko ocigledno.
Barem ovaj turnir koristimo adekvatno.Protiv najboljih ekipa u ligi,igramo na pravi nacin.
Al bilo je toliko ocigledno.
Barem ovaj turnir koristimo adekvatno.Protiv najboljih ekipa u ligi,igramo na pravi nacin.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dobro smo poceli veceras...
Jakob dobro drzi Ziona,kad bi imao samo 10% vise krvi oko obruca da zavrsi.
Lonnie jako fino kreatorski to radi,ima tu potencijala.Keldon jos nema loseg poteza u profesionalnoj karijeri.
Lonnie jako fino kreatorski to radi,ima tu potencijala.Keldon jos nema loseg poteza u profesionalnoj karijeri.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Super ovo izgleda.Iako Murray i Walker lose sutiraju, jedan igra super odbranu,a drugi ima career high u ass.
Izdrzati i dobiti ovo, iako me brine malo ovaj udarac sto White dobi na samom kraju.
Izdrzati i dobiti ovo, iako me brine malo ovaj udarac sto White dobi na samom kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.