FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MESSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIII
MVP - Messi-Villa-Pedro
I gol napokon
1-0 dobitnik zlatne lopte 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svemirac pogadza za 1:0....
to sam cekao...lijep kontra napad..skolski odradzeno..
edit:koja precka...
pintu se zamanta odma..

to sam cekao...lijep kontra napad..skolski odradzeno..

edit:koja precka...

pintu se zamanta odma..
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 12 jan 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Njabolji za sve vremena trpa i Betisu. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Haha sta ovo puce ovako,oj precke....dugo jaci odjek nisam cuo moram priznati
bravo momcino ko god da si

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOLA.... svaka cast bosquetsu na presjecenoj lopti
al zavrsnica nije humana

ps. zovite nekog nek vari ovo

ps. zovite nekog nek vari ovo

ser del barça es el millor que hi ha !
Uhhh vile nas pronosaše sad...evo i Betis pogodi precku.
- JuveSissoko
- Kontakt:
uh izgleda drvena precka, cim nako puca
Messi majstor zanata, ona "Cristina" mu moze jedino birat odjecu za nocne izlaske

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kraj prvog nije lose Villa me je odusevio nekako je vise u igri ostali na nivou...Afellay ce in u 76.Min umjesto Pedra,ali protiv Malage od prve minute ja se iskreno nadam
...Sad da postignemo jos koji gol i ne primimo ni jedan to bi bilo pravo 

Visca el Barca!!!
Kakve smo srece imali,pa zamislite da je Betis izjednacio,kako bi bio napaljen u drugom poluvremenu,tesko bi pobedili,sada ocekujem Afellaya oko 60. minuta da udje i da postigne prvi gol za barcu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ništa ovdje nije gotovo, sad pogotovu ne smiju stati jer Betis je veoma opasna ekipa koja igru svoju igru ne obaziruci se ni nikoga....sreca pa Messi zabi gol u prvom...ovi manijaci SVI trce ,svi se brane ,svi napadaju - kao mala vojska jbt
(i to nije napamet vec uigrano), nema stihijskih napada kad napada maximalno 2-3 igraca kako to obicno bude na Camp Nou.
Ovdje odbrana Pique - Puyol - Alves moraju biti na svom nivou ,inace primamo gol sigurno.

Ovdje odbrana Pique - Puyol - Alves moraju biti na svom nivou ,inace primamo gol sigurno.
-
- Kontakt:
Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu 

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Jdna od boljih utkamica barcelone ove sezone, mislim opcenito na oba tima, na igru oba tima, Betis igra hrabro i vidi se da se trude i realno u prvoj ligi da su dogurali bi daleko.
Za gledati ova tekma je puno bolja od tekme protiv Real Madrida u kojoj smo gledali samo Barcu, jest da nam nije smetalo ali ovo je dobro doslo da vidimo malo i zivljeg protivnika protiv Barce
Za gledati ova tekma je puno bolja od tekme protiv Real Madrida u kojoj smo gledali samo Barcu, jest da nam nije smetalo ali ovo je dobro doslo da vidimo malo i zivljeg protivnika protiv Barce

Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
ja mislim da su pintu popucali bubnici u usima
a vala i bilo je vrijeme da nas na ovoj utakmici sreca posluzi,sjetite se samo onih odbrana villi ili tek onaj udarac messija kad je skinuo golman betisa,a messi ko messi laganini lob za 1-0......u drugom djelu jos koji gol u gostujucoj mrezi i da vidimo affelaja na djelu 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Bez provokacije realovaca, Betis je (i to samo za ovih prvih 45 min.) pokazao daleko daleko više od Real Madrida.Robovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu
A tesko je bit bolji od real MadridaMandrak je napisao/la:Bez provokacije realovaca, Betis je (i to samo za ovih prvih 45 min.) pokazao daleko daleko više od Real Madrida.Robovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu

Visca el Barca!!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Evo kad spominjete RM koji nema veze sa ovim..ja spomenuti HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu