FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 15:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la: Jasmin ti je isti takav...I Senad isto tako.....godinama nije krocio na Tusanj....
Sve je interes novac i politika.Skontaj to vec jednom.
Ako je politika onda se Jasmin drogira jer mu ovo ne ide u korist nikako niti njegovim saradnicima i masineriji, ako im Kuko i Azmir preuzmu grad ima svi na biro da idu.
To je visa politika u koju se tvoji ne kontaju, kakav bolan Kuko i njegova stranka, dobice glasova koliko stane raje u autobus za Banovice.....manite politike na forumu...

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 30 maj 2018, 15:38

Nasi hoce da vrate Cosica, to bi bio pravi potez :D
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:40

Skver je napisao/la: To je visa politika u koju se tvoji ne kontaju, kakav bolan Kuko i njegova stranka, dobice glasova koliko stane raje u autobus za Banovice.....manite politike na forumu...
Vi jos niste odustali od toga da ovaj brine za nas, sada nam i pozajmice platio, a frajer gura svoju pricu i novi klub :tokralju: :tokralju:
Kuko ti je vec pola sela pokupovao.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 15:44

Vi jos niste odustali od toga da ovaj brine za nas, sada nam i pozajmice platio, a frajer gura svoju pricu i novi klub :tokralju: :tokralju:
Kojeg sela....smanji dozu malo....i ostavi se politike, naporan si ko dijarea....

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 maj 2018, 15:44

Tuzlak je na vrhuncu forumske karijere, nikad nije bio agilniji i ofanzivniji, ako sad ne dobije funkciju nece nikad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:47

Skver je napisao/la:
Kojeg sela....smanji dozu malo....i ostavi se politike, naporan si ko dijarea....
Moram kada bombate i uvijek profulate. U svakoj situaciji napravite pricu da vam bude lakse, ako vam je drag bujrum City. Ali nemojte ovdje raju varati. Toliko ga je bilo briga da bi se ugasili 10 puta do sada bez ove uprave.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 15:50

Skver je napisao/la:
Moram kada bombate i uvijek profulate. U svakoj situaciji napravite pricu da vam bude lakse, ako vam je drag bujrum City. Ali nemojte ovdje raju varati.
Kakav sad city, ti od Kuke sa pola sela na city...... :shock:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 15:54

Nije lahko cvaju zaradit. .

Senad i Azmir jucer kahve ispijaju i poslove dogovaraju ko braca rodjena ovaj sanja da ga Senad brani od nekoga...kao na crti odbrane kluba...o boze.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 16:01

Brcanskamalta je napisao/la:Nije lahko cvaju zaradit. .

Senad i Azmir jucer kahve ispijaju i poslove dogovaraju ko braca rodjena ovaj sanja da ga Senad brani od nekoga...kao na crti odbrane kluba...o boze.
Koja je logika u toj citavoj prici? Gdje je tu Sloboda? Jel sve na Balkanu mora biti teorija zavjere ,sto je tesko prihvatiti da su zakuhali i da covjek fura svoj novi fazon. Mi guramo svoje dok upravi ne prekipi, kad prekipi idemo na vjecna lovista, da se Azmir i ne pocese.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 16:10

Brcanskamalta je napisao/la:Nije lahko cvaju zaradit. .

Koja je logika u toj citavoj prici? Gdje je tu Sloboda? Jel sve na Balkanu mora biti teorija zavjere ,sto je tesko prihvatiti da su zakuhali i da covjek fura svoj novi fazon. Mi guramo svoje dok upravi ne prekipi, kad prekipi idemo na vjecna lovista, da se Azmir i ne pocese.
Bi li se ti pocesao za dva tri miliona....bi jasta.
Sve je dobio u Slobodi sto je bio trazio od Jasmina...reprogram ,dugovi se ciste. ...I uvesti ce svoj "Olimpic "u pl. ...tj Tuzla Sity B ekipu Slobode....
Sve je davno dogovoreno svidjalo se nama ili ne..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 16:13

Brcanskamalta je napisao/la: Bi li se ti pocesao za dva tri miliona....bi jasta.
Sve je dobio u Slobodi sto je bio trazio od Jasmina...reprogram ,dugovi se ciste. ...I uvesti ce svoj "Olimpic "u pl. ...tj Tuzla Sity B ekipu Slobode....
Samo da pazimo da nam taj Olimpik nas ne podere guzove ove godine. Da ne uzmu oni titulu, a mi u cvajtu pa kasnije cemo zaliti sto se nije dala podrska upravi i nije dolazilo na utakmice.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 16:39

Brcanskamalta je napisao/la: Bi li se ti pocesao za dva tri miliona....bi jasta.
Samo da pazimo da nam taj Olimpik nas ne podere guzove ove godine. Da ne uzmu oni titulu, a mi u cvajtu pa kasnije cemo zaliti sto se nije dala podrska upravi i nije dolazilo na utakmice.
Ko ne podrzava upravu...
Ja hocu transparentnost finansijski omladinski nazad clanske sve ono sto imaju normalni klubovi.
To ne znaci da ih ne podrzavam nego hocu bolji klub...jaci.
Podrsku treba zasluziti a greske iste ko u svih prije njih...nije klub svih nas nego privatna prcija radi ko sta hoce.
Ti si negdje derno glavom...jesi bam...
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 16:42

Nema mi to logike solinas nikako.
Ovolike svadje sukovi i lafo dogovor. Nema od te ljubavi nista.Jos kad udju zakuhace se jos vise.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 16:44

Sariel1987 je napisao/la:Nema mi to logike solinas nikako.
Ovolike svadje sukovi i lafo dogovor. Nema od te ljubavi nista.Jos kad udju zakuhace se jos vise.
Nema logike, ima racunice...igre bez granica
Senade skupstina finansijski hajmoooo...
Je li presidente u ostavci jos ili... :lol:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 maj 2018, 16:47

Bojim se da ce pasti mrtva glava u Tuzli. Onaj majmun @VolimTZ samo piše sta mnogi oko onog monstruma iz SH misle. Moramo mi nastaviti Slobodu podrzavati, nama niko nije prijatelj. Vidjeli smo orangutane iz Zenice kako su se poceki ponašati unazad nekoliko mjeseci. U se i svoje kljuse, to nam je jedino preostalo.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 maj 2018, 16:49

Slobodas je napisao/la:Ako Petrović ne ostane, imamo plan B
U Rudarskoj 2, nakon bitke za licencu, očekuju nove izazove. Vremena za predah nema u Slobodi, ekspresno će stići dani prozivke i početka priprema, a na Tušnju u ovom trenutku dvocifrenom broju igrača istječu ugovori. Pitanje je i hoće li Slavko Petrović ostati na klupi „crveno – crnih“.

Kao dosadašnji šef struke prvi je na spisku uprave Tuzlaka za pregovore.

- Sa Slavkom ćemo sigurno obaviti razgovor - objašnjava nam Senad Mujkanović, predsjednik UO FK Sloboda, a na upit ima li neko u „rezervi“, kaže:

- Imamo i plan B. I plan B i plan C!

Prema Transfermarktu, trinaestorici fudbalera Slobode ovog ljeta istječu ugovori. Kako sada stvari stoje, s Amerom Osmanagićem će se razgovarati o daljnjoj saradnji, a poslije njega najvjerovatnije i sa Aleksandrom Ignjatovićem i Anelom Husićem. Interesiralo nas je hoće li se pregovarati i sa Aleksandrom Lazevskim, Ivorom Vajcerom (Witzer), Milošem Mijićem i Aldinom Hrvanovićem, na što prvi čovjek tuzlanskog premijerligaša kaže:

- Ne. Također, što se tiče Grahovca, on je na vagi, a kada je, primjera radi, u pitanju Mehmedagić, ako nam pokaže da je zdravstveno spreman, razgovarat ćemo. Brzo idemo na slaganje igračke križaljke, a možda nas očekuje i kompletna rekonstrukcija – govori predsjednik Slobode.

Čelnici s Tušnja prate i dešavanja na transfer sceni. Trenutno najvredniji eksponati tušanjskog izloga su Darko Todorović, Edis Smajić i Azir Muminović. A reprezentativac i omladinski članovi bh. selekcije, prema Mujkanoviću, trenutno na tržištu vrijede...

- Mislim da njih trojica zajedno vrijede između 800.000 i milion eura. Što se nas tiče, mi nismo pretjerano zainteresirani da ih prodamo olako. Mi u njima vidimo nosioce igre za sljedeće sezone. Ako bi za nekog došla korektna ponuda, svakako da bismo i o tome razgovarali. Sumnjam da bismo trojicu pustili. Tu su i ostali omladinci koji ulaze u seniore. Nama je cilj da za dvije godine imamo 80 posto domaćeg igračkog kadra i da neke bivše igrače vratimo na Tušanj. Također, stranci koji nam nisu prevaga nam ne trebaju.
izvor sport.avaz
Prije par dana Spahicu ponudjeno da vodi prvi tim, u slucaju da ode Celo, a vrlo moguce da ce otici cim njega imaju u planu (mozda kao najjeftinija varijanta, a on ima moju podrsku, zasluzio je ako Celo ode).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 16:50

MakabiTuzla je napisao/la:Bojim se da ce pasti mrtva glava u Tuzli. Onaj majmun @VolimTZ samo piše sta mnogi oko onog monstruma iz SH misle. Moramo mi nastaviti Slobodu podrzavati, nama niko nije prijatelj. Vidjeli smo orangutane iz Zenice kako su se poceki ponašati unazad nekoliko mjeseci. U se i svoje kljuse, to nam je jedino preostalo.
Mojne to druze ni u mislima zazivat.Ni u ludilu.
Slazem se za dio u se i jedni se drugima okrenut.

Beduin brate. Ja spahu volim drug mi je al koliko je to sad pametno na 100.njeg postavit???
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 30 maj 2018, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 maj 2018, 16:51

Sariel1987 je napisao/la:Nema mi to logike solinas nikako.
njih dvojica kuhaju opasno, nedavno mu je Azmir pokupio poprilican broj radnika i zaposlio u svoju firmu. pusti price o kafama i pluskvamperfektu.
Sloboda Tuzla

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 16:55

Covjece 100god. kluba ni sekunde organizovani nismo.StrahotA.jebte.juce tek licencu rijesili.ne znamo ni ko ce biti trener.igrqcki kadar.jebmu misa.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 maj 2018, 16:57

Sariel1987 je napisao/la: Beduin brate. Ja spahu volim drug mi je al koliko je to sad pametno na 100.njeg postavit???
Bolja opcija možda nego neko navikan ko veze nema s ovom ligom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.