Ja bih prije rekao da ukupno 5-6 forumaša gospodari čitavim pdf-om reprezentacije i da su svi ostali digli ruke od ovog pdf-aMozambik je napisao/la:Ima ih 5,6 al su najglasniji i gospodare ovom temom i citavim pdf-om repezentacije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja bih prije rekao da ukupno 5-6 forumaša gospodari čitavim pdf-om reprezentacije i da su svi ostali digli ruke od ovog pdf-aMozambik je napisao/la:Ima ih 5,6 al su najglasniji i gospodare ovom temom i citavim pdf-om repezentacije.
Pa nemoj da budeš selektivan u citiranju, nije kulutrno. Ovaj ovdje,sa nickom gost je rekao da između Vršajevića i Dilavera, po pravdi božijoj Vršajević ima prednost. I ostaje pri tom stavu.Mozambik je napisao/la:
Ima ih 5,6 al su najglasniji i gospodare ovom temom i citavim pdf-om repezentacije.
Evo ovaj Gost, vrati se dvije stranice unazad, covjek mrtav-hladan izjavi da je po pravdi i volji bozijoj Avdija treba da ima mjesto u repezentaciji jer je zasluzio. Da mi je samo znati kako i cime je to zasluzio?
Vidiš, sad ti ničim izazvan postavljaš dijelove intervjua koji su najmanje pedest puta postavljeni u ovom PDF-u i koji će ponovo izazvati iste reakcije, i tako ukrug...Mozambik je napisao/la:Za Dilavera, nisam siguran da mi u ovom trenutku treba – govori Sušić
Hadžića pratim i veoma je moguće da ću do marta otići u Austriju da ga gledam, a kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže – kaže Pape.
Pa Austria je trenutno za Hajduka Manchester United. Prvo sto su daleko jaci od Dinama koji je daleko jaci od Hajduka, igrali Ligu Prvaka gdje je i Dilaver igrao dosta i uz to je pet godina mladji od Avdije..Bihac96 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da mogu ljudi pljuvati po Papetu.Pa covjek je jedini normalan sto je bio nas selektor,ili mozda Begic treba vratit Ciru ili neke od prijasnjih selektora pa da prodaju jos koju utakmicu.Eto Avdija nije zasluzio mjesto,a Dilaver jeste po cemu.Mnogi su procitali usao u 70 min u LP za Austriu,i ima kvalitetPa covjek ne moze u prvih 11 igrat igrat za Austriu Bec,ali eto izgleda sa je i Roberto Carlos lud sto toliko zeli Avdiju da dovede u svoju ekipu.
Pa eto pogledaj kako je Dinamo dalje nakon njih prosao u grupi u Europa ligi. 6 utakmica, 1 bod.VanBasten je napisao/la:Ma ko je ba daleko jači od Dinama? Prošli su ih, ne znaju ni oni kako. Otrpilike ko mi Levski prošle godine. Individualno, igrač s igračem, Dinamo je kvalitetnija ekipa.
Pa tema je potencijalni repezentativnci. Dilaver je potencijalni, a Pape izjavi da mu ne treba jer ima fudbalske velicine Avdiju Vrsajevica i Ognjena Vranjesa koji je, da se razumjemo, kvalitetan ali nije igrao godinu i pitaj boga kakav ce biti i da li ce uopste zaigrati do SP.Virtu4l je napisao/la:Vidiš, sad ti ničim izazvan postavljaš dijelove intervjua koji su najmanje pedest puta postavljeni u ovom PDF-u i koji će ponovo izazvati iste reakcije, i tako ukrug...Mozambik je napisao/la:Za Dilavera, nisam siguran da mi u ovom trenutku treba – govori Sušić
Hadžića pratim i veoma je moguće da ću do marta otići u Austriju da ga gledam, a kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže – kaže Pape.
Pa se sad ovaj gore nadovezuje na Lulića i tekmu protiv Tottenhama, itd, itd...
Sve sažvakano bezbroj puta.
Meni je stvarno fascinantno koliko vi energije trosite dnevno na Vrsajevica. Koji je, kada su svi spremni, nasa treca opcija na desnom beku. Toliko frke oko rezervne rezerve. Bitno je da se pljuje. Suskavac, avion, Avdija, nije vazno, samo pljuj..Mozambik je napisao/la:U kom univerzumu je Vrsajevic = Dilaver? Pa jesi li ti gledao i jednu utakmicu reprezentacije u ovom ciklusu, Jesi li ikad gledao Vrsajevica u repezentaciji?calcio je napisao/la:Ali covjece i taj Dilaver ti je otprilike na istom nivou kao ti igraci koje bi izbacio. Napravis par takvih rokada i sta si dobio? Sjebo atmosferu u ekipi, nista drugo. Izbaci stari prosjek, ubaci novi prosjek.
Nemoj molim te. Nisam ja ni Gringo ni Velez pa da pljujem po selektoru bez razloga i pisem gluposti i uvrede. Al kad vidim kakvi ste vi koji "branite" selektora onda kolko toliko i razumjem ove sto ga pljuju.
Sutra kad bi selektor izbacio Pjanica a ubacio Tina vi bi rekli upravu je Pape, Pjanic nije dovoljno fizicki spreman, ne izgleda kao Ronaldo.
Po njemu se pljuje samo ovdje, nigdje više.calcio je napisao/la: Pratim reprezentaciju od prvog dana i po nijednom se selektoru nije ni blizu pljuvalo kao po Susicu. Bez konkurencije je na prvom mjestu. A najuspjesniji je od svih.
Ama svejedno. Dinamo ima neke druge probleme, koji nemaju puno veze s kvalitetom igračkog kadra kao takvog. Na praznom stadionu i u atmosferi koja je daleko od zdrave u kojo trener ako preživi sezonu postaej rekorder možeš zaboraviti na neki ozbiljniji rezultat na tom nivou, džaba što posjeduješ talenat u ekipi.tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto pogledaj kako je Dinamo dalje nakon njih prosao u grupi u Europa ligi. 6 utakmica, 1 bod.VanBasten je napisao/la:Ma ko je ba daleko jači od Dinama? Prošli su ih, ne znaju ni oni kako. Otrpilike ko mi Levski prošle godine. Individualno, igrač s igračem, Dinamo je kvalitetnija ekipa.
Dok je Austria u grupi sa Atleticom, Portom i Zenitom imala 5 bodova, tj ostala kratka za jedan bod..A Dinamo proslih sezona nije mogao da uzme ni boda..Austria je ove godine znaci daleko bolja ekipa od Dinama
Izvini molim te... koje je opcije imao umjesto Avdije tada? On je uletio kad smo se krpili na toj poziciji.tuzlak1987 je napisao/la:Calcio daj vise razdvoji uspjeh reprezentacije od selekcije igraca, dva potpuno razlicita pojma. Pape je sad morao da udje sa ovakvim pojedincima u ovakvoj grupi, ali da mu je selekcija igraca nidje veze nidje veze je...
Sta je cilj vise da se Avdija proda, pa svi govore nije on u planu neka ga tu, a kad god neko fali tamo po strani odmah Avdija ulijece da spasi situaciju kao. Ne prodje utakmica da je on ne odigra kako bi mu se nabila cijena..
Pa dobro to su druge stvari koje imaju veze sa Mamicima..VanBasten je napisao/la:Ama svejedno. Dinamo ima neke druge probleme, koji nemaju puno veze s kvalitetom igračkog kadra kao takvog. Na praznom stadionu i u atmosferi koja je daleko od zdrave u kojo trener ako preživi sezonu postaej rekorder možeš zaboraviti na neki ozbiljniji rezultat na tom nivou, džaba što posjeduješ talenat u ekipi.tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto pogledaj kako je Dinamo dalje nakon njih prosao u grupi u Europa ligi. 6 utakmica, 1 bod.VanBasten je napisao/la:Ma ko je ba daleko jači od Dinama? Prošli su ih, ne znaju ni oni kako. Otrpilike ko mi Levski prošle godine. Individualno, igrač s igračem, Dinamo je kvalitetnija ekipa.
Dok je Austria u grupi sa Atleticom, Portom i Zenitom imala 5 bodova, tj ostala kratka za jedan bod..A Dinamo proslih sezona nije mogao da uzme ni boda..Austria je ove godine znaci daleko bolja ekipa od Dinama
tuzlak1987 je napisao/la:Jel vi mozete razlikovati pljuvanje od dobronamjerne kritike?
Po meni je ovo gore bliže omalovažavanju nego dobronamjernoj kritici.tuzlak1987 je napisao/la:Susic je svoje davno polozio kada je "ugledao Lulica na TV-u", toliko o njemu. Dalje se nema sta pricati... Kakav on i skauting, ubite me ako ode pogledat ista do kraja sezone...
tuzlak1987 je napisao/la:Pa samo molim Boga da ga vise prodaju, koji je to levat. Kao bitan igrac, a do 25 godine nije mogao iz nase Premier lige da izadje..
Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, Jegres, JimmyPage, legendarnadruga, mercurial, Mostarska, Proximic, Sveti, Voland i 49 gostiju.