NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Dajte da pjevamo himnu u subotu, gledajte kako Grbavica grmi himnom večeras...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Na stadionu je razglas preloš i zbog toga ne možemo napraviti odličnu atmosferu. Sad na Kamberoviću je bio dobar razglas i mislim da bi grmilo da su svi pjevali.
Vjerujem da će biti, na nama je da pratimo koliko možemo razglas i pjevamo iz sveg glasa!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Pu,pu,pu. Tri put pljuni . Sta koji k spominjete Grbavice,Rodene ,Tuzlake i sta znam koga pa da njih imitiramo. Ja se osipam kad mi neko napise gledaj kako oni.
-
- Kontakt:
Bravo, zaboli me ona stvar za Grbavicom i ostalima. Sutra je utakmica ocekujem makar 2.000 na zapadu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Spominje ovaj jedan djecak koji se nakacio na forum i ovu temu te ne popusta. Nista pametno i smisleno za procitati, sve neke nebuloze i spam objave ..
Ne moze idealniji termin i idealnije vrijeme za utakmicu.
26-27 stepeni vedro i 19:30..
Idemo dobro popuniti zapad
26-27 stepeni vedro i 19:30..

Idemo dobro popuniti zapad

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Malo bolje treba marketing da se uradi u vezi utakmice sa Šibenikom, atmosfera ko da sa Brotnjom igramo.Treba malo podgrijat atmosferu ako se očekuje barem malo da se kasa kluba napuni, nije dovoljno što mi između sebe na forumu hajcamo.
Ja ne vjerujem da ce nesto vise raje biti protiv Sibenika, nego sto je bilo protiv kakanjskog Rudara. Svaka cast Sibeniku, ali ne dolazi Aston Villa.
Najgore što klub sada može uraditi jeste da sebi umanjuje vrijednost u svijetu fudbala pozivajući masovno ljude na "veliki Šibenik" u prijateljskoj utakmici.
Slažem se, treba marketing, treba zvati ljude na utakmicu, treba animirati ljude da dođu i kupe ulaznice, ali mi smo Čelik, a Šibenik je i u Jugoslaviji, a i sad, klub koji nema toliku armiju navijača, nikada nije osvojio skoro pa ništa u cijeloj historiji...
Ono što se ne slažem sa FliX-om je da će biti ljudi kao protiv Rudara. Ja očekujem 1000+ prodanih ulaznica sutra i preko 1500-2000 ljudi na tribini jer se radi o polu-noćnom terminu.
Mislim da to klub radi korektno. Poziva ljude na utakmicu, internacionalni pripremni susret, bez pretjeranog hajpa jer se ipak i dalje radi o prijateljskom susretu.

Slažem se, treba marketing, treba zvati ljude na utakmicu, treba animirati ljude da dođu i kupe ulaznice, ali mi smo Čelik, a Šibenik je i u Jugoslaviji, a i sad, klub koji nema toliku armiju navijača, nikada nije osvojio skoro pa ništa u cijeloj historiji...
Ono što se ne slažem sa FliX-om je da će biti ljudi kao protiv Rudara. Ja očekujem 1000+ prodanih ulaznica sutra i preko 1500-2000 ljudi na tribini jer se radi o polu-noćnom terminu.
Mislim da to klub radi korektno. Poziva ljude na utakmicu, internacionalni pripremni susret, bez pretjeranog hajpa jer se ipak i dalje radi o prijateljskom susretu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Očekujem oko 1500. Dosta dijaspore je tu, termin je vrhunski. Ovaj termin inače forsirat maksimalno. Ko radi subotom stigne se i zagrijat, ko ne radi baš se dobro zagrije, a i ne mora se sutradan na posao.
Vrh!
Vrh!
-
- Kontakt:
Ma treba se pozivati i hajcati za Olovo i Stupčanicu, pa i sve ostale ligaške utakmice. Ovo jedino s finansijske strane je okej, ali ne znam kome je bas toliko interesantan Šibenik kao Šibenik. Nije to neki protivnik koji će okupiti veliki broj publike, moje mišljenje je takvo. Moja očekivanja nisu velika, oko 2 hiljade gledalaca.
Pa upravo zbog toga što nije neki protivnik treba hajcati raju.Jel trebaš hajcat raju kad bi igrao prijateljsku sa Dinamom,C. Zvezdom, Partizanom,Fiorentinom,Aston Vilom ili neki klub iz liga petice?Naravno da ne trebaš, jer samo ime protivnika bi privuklo ogroman broj publike bez ikakvog marketinga, a nama je svaka marka sad bitna, da li od ulaznica ili negog drugog vida finansijske koristi, tako da se olako ispuštaju neke stvari, a kad treba promjeniti ozvučenje na stadionu i uraditi neke finese gdje zahtjevaju malo da se odriješi kesa onda ide priča kako se zaboravlja gdje smo i sta smo da su prioritet dugovi i ista priča dvostruki aršini.RubikovaKocka je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:52Ma treba se pozivati i hajcati za Olovo i Stupčanicu, pa i sve ostale ligaške utakmice. Ovo jedino s finansijske strane je okej, ali ne znam kome je bas toliko interesantan Šibenik kao Šibenik. Nije to neki protivnik koji će okupiti veliki broj publike, moje mišljenje je takvo. Moja očekivanja nisu velika, oko 2 hiljade gledalaca.
Ulaznice:
NK ČELIK - FK MLADOST KIKAČI
ZAPAD
600
NK ČELIK - FK RUDAR KAKANJ
534
NK ČELIK - FK MLADOST KIKAČI
ZAPAD
600
NK ČELIK - FK RUDAR KAKANJ
534
Idemo sutra na 2500 x 5 KM.
Malo samo izreklamirati utakmicu i to je to.
Idealni uslovi idealan termin dobar protivnik.
Kada onaj iz Albe sutra pokosi, ocrta, zategne mreže, napraviti galeriju malo okačiti na mreže Čelikove i idemo Zenico, ČELIK VEČERAS IGRA !
Malo samo izreklamirati utakmicu i to je to.
Idealni uslovi idealan termin dobar protivnik.
Kada onaj iz Albe sutra pokosi, ocrta, zategne mreže, napraviti galeriju malo okačiti na mreže Čelikove i idemo Zenico, ČELIK VEČERAS IGRA !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Evo avenija neki dan kad sam isao po sezonsku.
Odrzava to alba redovno, mada mi nikako ne izgleda teren dobro, neka ga bolest haman napala

Odrzava to alba redovno, mada mi nikako ne izgleda teren dobro, neka ga bolest haman napala

moSa likCe
Još naši igrači nikako ne treniraju na njemu i jučer su bili na Kamberoviću, gledao sam trening.
Danas na Bilino!

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.