San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
@ kemo Ne vjerujem da ce iko, ako se bude produzavao(osim Poeltla), dobiti ugovor na vise od 2 god.
Forbes nema sanse da dobije takve pare.2 god za 15mil i nekako, ali nadam se ne od nas.
Forbes nema sanse da dobije takve pare.2 god za 15mil i nekako, ali nadam se ne od nas.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Glup poraz.Imali smo i ovu tekmu, ali rekoh sinoc, treba nauciti zatvoriti tekmu.To je umjetnost.
Svidja mi se kako DDR izgleda sa ovim mladim momcima na parketu.Oni ga zatvaraju defanzivno, nose poprilican teret i omogucavaju njemu da preuzme kad je najpotrebnije.
Svidja mi se kako DDR izgleda sa ovim mladim momcima na parketu.Oni ga zatvaraju defanzivno, nose poprilican teret i omogucavaju njemu da preuzme kad je najpotrebnije.
Nisam uspio gledat utakmicu jer sam radio, ali povremeno sam pratio rezultat i evo sad pogledao highlights, steta imali smo skoro dobiven mec ali opet ne treba im nista zamjeriti odigrali su extra iako je ovo bila B2B utakmica i to me raduje za ubuduće, jos bez LMA i Lylesa smo napatili trenutno bolju ekipu od sebe. Ako ovako nastavimo ne trebamo se bojati da necemo uhvatiti PO.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ovo je bilo bolje nego sto sam se nadao, ali zabole ovi "tanki" porazi uvijek.
Ove tri tekme su bile zabavnije od citave sezone.Kad igras modernu kosarku za koju ova ekipa je sposobna.
Valda je ovo naznaka onog sto planiramo igrati 2020/2021,vidjet cemo dal sa LMA/DeMar il bez njih.
Keldona moram opet pohvalit,kako komforno izgleda vec sad u oba smjera,inteligentan igrac.
Dodati jos jedan lutrijski pik na ovu jezgru.
Valda je ovo naznaka onog sto planiramo igrati 2020/2021,vidjet cemo dal sa LMA/DeMar il bez njih.
Keldona moram opet pohvalit,kako komforno izgleda vec sad u oba smjera,inteligentan igrac.
Dodati jos jedan lutrijski pik na ovu jezgru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja stvarno ne bih bio u kozi PATFOa ovo ljeto, jer vise ni sam ne znam sta da mislim o dvojcu LMA/DDR!?
Ako se rijesimo samo LMAa, Poeltla 100% produzujemo, ali nam onda treba back up C.Ako ostane, upitno je sta cemo s Poeltlom, jer bi to znacilo da se makar jos jednu godinu mora zadovoljiti ulogom rezerve.Da li je spreman na to?
Ako se rijesimo samo DDRa, mladi ce dobiti jos vise prilike, ali ce nam kratkorocno ostati problem kreacije.Ako ostane, nama uz Whitea i Murraya treba PODHITNO jak SF/PF igrac koji bi mogao braniti vodece SFove lige.Lonnie je prenizak za takvo nesto.Keldon ima predispozicije, ali trenutno to ne moze.Dogodine?Ostaje da se vidi.
Eventualna petorka za pocetak slijedece sezone prema trenutnoj projekciji DJ/White/DDR/Lyles/LMA. Ne znam sta bi rekao o njoj.Ne svidja mi se defanzivno. Na mjestu Lylesa mora biti elitni defanzivac da bi se pokrili nedostaci DDRa i da bi ga mogli kriti. Klupa bi bila jaka i ukazuje na to da Forbes nema mjesta tu. Mills/Lonnie/Keldon/Gay/Poeltl.
U svakom slucaju, teske odluke su pred PATFOom.Vidicemo sta ce biti od svega.
Ako se rijesimo samo LMAa, Poeltla 100% produzujemo, ali nam onda treba back up C.Ako ostane, upitno je sta cemo s Poeltlom, jer bi to znacilo da se makar jos jednu godinu mora zadovoljiti ulogom rezerve.Da li je spreman na to?
Ako se rijesimo samo DDRa, mladi ce dobiti jos vise prilike, ali ce nam kratkorocno ostati problem kreacije.Ako ostane, nama uz Whitea i Murraya treba PODHITNO jak SF/PF igrac koji bi mogao braniti vodece SFove lige.Lonnie je prenizak za takvo nesto.Keldon ima predispozicije, ali trenutno to ne moze.Dogodine?Ostaje da se vidi.
Eventualna petorka za pocetak slijedece sezone prema trenutnoj projekciji DJ/White/DDR/Lyles/LMA. Ne znam sta bi rekao o njoj.Ne svidja mi se defanzivno. Na mjestu Lylesa mora biti elitni defanzivac da bi se pokrili nedostaci DDRa i da bi ga mogli kriti. Klupa bi bila jaka i ukazuje na to da Forbes nema mjesta tu. Mills/Lonnie/Keldon/Gay/Poeltl.
U svakom slucaju, teske odluke su pred PATFOom.Vidicemo sta ce biti od svega.
Teško će do nekog defanzivca, u fa ih nema, jedino možda mrtvi otto porter ako uzme opciju, a na draftu ovi defanzivni sf/pf su sve panjevi tipa hollis-jefferson.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se da ih u FAu nema previse ili gotovo nikako, ali za draft grijesis.Barem 3-4 igraca su na SF/PF poziciji sa ogromnim defanzivnim potencijalom.

Cini mi se da nam je bukvalno svaki rezultat u ostalim utakmicama dosad odgovarao.
I odmah me PHO i POR demantovase.
Embiid i Jokic su najgori moguci matchup za ovu kratku rotaciju pod kosem i eto momci se opet momacki fajtaju.
Drzimo se fino na pola puta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eubanks me pozitivno iznenadjuje, iako je defanziva i dalje jako losa.Moze biti i nedostatak iskustva,ali sojecaj kad zatvoriti prostor, kad ostati uz covjeka mu je jako los na piku.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MRZIM Poeltlovu mekanost oko obruca!Daj zakucaj nesto majku mu!!

Ako ne računamo Duncana i lma, mislim da centri Spursa u zadnjih 10 godina nisu uhvatili više od deset skokova 10-15 puta
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Previse mekano da bi se dobila vecerasnja tekma.Poeltl prednjaci.
Keldon 20 minuta u prosjeku treba imati naredne sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mozes zatvoriti tekmu i sa Millsom i sa Gayom i sa DDRom.Jednostvno, ne mozes, ma koliko Murray i Walker imali slabu noc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.