FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pozz od starog barceloniste novi za 20 ak minuta tekma gledat cu preko ovih arapa večeras skoro najači sastav da se sve riješi sezona je duga zna Pep šta radi...
Ne smiju večeras goL primiti, čekam ih na kLadi 

Messi,Xavi i Iniesta prvo sa zlatnom loptom koja fotka...i sad kompletna ekipa ima najmanje 40 clanova 
Dobro je raspolozenje mogli bi ovi nastradat

Dobro je raspolozenje mogli bi ovi nastradat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakv je ovaj Villa igrac samo ... Zvjer , nece ga gol al je Masinerija !
Stiso nas Betis opasno 
al sto je za pohvalu,igraju otvoreno

al sto je za pohvalu,igraju otvoreno

MVP - Messi-Villa-Pedro
Dobar Betis pravo, bar za ovih prvih 15-tak minuta... opasna ekipa koja hoce da igra.
Kako siroko stoji odbrana Betisa skoro 30 metara od svog gola,ima ovdje malo je reci dosta prostora
Uf sta mu skide
Uf sta mu skide

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 jan 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Betis izvrsna ekipa !
Ovo dosad što su pokazali - sigurno najbolja koja je gostovala ove godine na Camp Nou, zapravo dosad najbolji protivnik Barceloni ove godine opcenito govoreci...ljudi ne yebu ni 2% ni Barcu ni cinjenicu što igraju u gostimaAndres je napisao/la:Betis izvrsna ekipa !

Kako skinu messiu golman betisa

EDIT: Posvadjase Pique i Alves,vidi se da su svi nervozni zbog dobre igre Betisa.

EDIT: Posvadjase Pique i Alves,vidi se da su svi nervozni zbog dobre igre Betisa.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Mi super igramo,ali ne iskoriscujemo sanse...A Alves uporan nije ovo dobro sto se svadjaju 

Visca el Barca!!!
Villa opet u stativu 

Ako ne damo gol u prvom ,bicemo u veliko s*anju.U drugom ocekujem Afellaya umesto pedra.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Neda se Villi dati gola nikako

- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Dajte ba par linkova, samo ono stadardno, da nisu Veetle, vshare i ta sranja 

http://www.rojadirecta.org/goto/www.eventosppv.com/KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Dajte ba par linkova, samo ono stadardno, da nisu Veetle, vshare i ta sranja
KOliko gresi Alves

MVP - Messi-Villa-Pedro
Bravo Pinto
A taman sam kontao bit ce nekih 2-0 poluvrijeme pa ce Afellay dobiti bar poluvrijeme,ovako opet dabogda da dobije 10 min

A taman sam kontao bit ce nekih 2-0 poluvrijeme pa ce Afellay dobiti bar poluvrijeme,ovako opet dabogda da dobije 10 min
ja *izdarije pred bolom betisa...
ajmo..ajmo...bar gol do kraja poluvremena..
eboga vise fudbal i lezanje....ovo ce sve otic u *urac..

ajmo..ajmo...bar gol do kraja poluvremena..
eboga vise fudbal i lezanje....ovo ce sve otic u *urac..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.