Bili ste se malo osilili ovih par dana bez Osima, ponadali se.... ali sad je opet:moustapha je napisao/la:Dzaba sto se ukazao Osim na Grbavici, ako to Vatikan ne prizna!
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bili ste se malo osilili ovih par dana bez Osima, ponadali se.... ali sad je opet:moustapha je napisao/la:Dzaba sto se ukazao Osim na Grbavici, ako to Vatikan ne prizna!
ISKRENO-ne da sam se prepo,nego sam nervozan bio ko pas,ukucani nemogu sa mnom razgovarati-pamtim ja dobro kao i vecina ostalih jad i cemer kada je otjeran prvi putARmAn1i je napisao/la:hehehe...bagrcavi je napisao/la:Ja mislim da se trenutno ruše snovi mnogim...Neki su i u nesvjest počeli padati
Ja sam se bas iskreno bio prepao da nije nesto puklo nakon svega, ali sad sve izgleda puuuno drugacije.
Par finih vijesti danas.
Ma gotovo svi su ga otjerali, i ko fol diskutovali ko ce nam biti novi trener....bolesnik s juga je napisao/la:Mogu vas nesto pitat zna li neko ime osobe koja je otjerala Amara prvi put
U našoj ligi i nema boljih napadaca od Adilovića, tako da bi volio da ostane cisto radi golova.invincible1921 je napisao/la:adilovicu sve najbolje mada ne bi imo ni portiv nista da je osto ,s tim da on bude na klupi hodzicu ili bajicu.Covjeku hvala za sve u zelji dao je toliko golova u ove dvije godine i sigurno jedan od najzasluznijh za tituluA meni niste jasni vi koji ste plakali kad je lazo otiso koji je dao dva gola u milion tekmi a sad jedva cekate da ode adilovic koji je bio dvije godine najbolji strijelac kluba
pa dobro brate razumijem ja to,nek ide ok,ali vala da mi je bas tolko drago i nije111 je napisao/la:U našoj ligi i nema boljih napadaca od Adilovića, tako da bi volio da ostane cisto radi golova.invincible1921 je napisao/la:adilovicu sve najbolje mada ne bi imo ni portiv nista da je osto ,s tim da on bude na klupi hodzicu ili bajicu.Covjeku hvala za sve u zelji dao je toliko golova u ove dvije godine i sigurno jedan od najzasluznijh za tituluA meni niste jasni vi koji ste plakali kad je lazo otiso koji je dao dva gola u milion tekmi a sad jedva cekate da ode adilovic koji je bio dvije godine najbolji strijelac kluba
Ali sad su nam potrebne pare pod hitno, zato moramo prodavati.
Najveci tadasnji njegov protivnik je bio Nijaz Brkovic,ali i mi navijaci smo tada usrali motku,imali smo svoga predstavnika u klubu i nas glas je bioodlucujuci.BILO NE PONOVILO SEbolesnik s juga je napisao/la:Mogu vas nesto pitat zna li neko ime osobe koja je otjerala Amara prvi put
Komsija vama se ukazuje dupla since 2007.moustapha je napisao/la:Dzaba sto se ukazao Osim na Grbavici, ako to Vatikan ne prizna!
Slažem se, nije ni meni drago....zapravo, ja bi više volio da prodamo Svraku nego Adila....ali takva ponuda došla i jbg.invincible1921 je napisao/la:pa dobro brate razumijem ja to,nek ide ok,ali vala da mi je bas tolko drago i nije111 je napisao/la:U našoj ligi i nema boljih napadaca od Adilovića, tako da bi volio da ostane cisto radi golova.invincible1921 je napisao/la:adilovicu sve najbolje mada ne bi imo ni portiv nista da je osto ,s tim da on bude na klupi hodzicu ili bajicu.Covjeku hvala za sve u zelji dao je toliko golova u ove dvije godine i sigurno jedan od najzasluznijh za tituluA meni niste jasni vi koji ste plakali kad je lazo otiso koji je dao dva gola u milion tekmi a sad jedva cekate da ode adilovic koji je bio dvije godine najbolji strijelac kluba
Ali sad su nam potrebne pare pod hitno, zato moramo prodavati.
Neznam vjeruj,mada znam da je bilo poslije i medzu navijacima doosta polemike oko toga,bilo proslo-samo zato sada treba otjerati neke negativce i neradnike iz kluba a znamo koji su.bolesnik s juga je napisao/la:A izvinite kako se zvao i ko je bio taj predstavnik navijaca jes cudan Amara otjerat
Gdje si ti bio kad se to desavalo?Ako si mlad,razumijem...Znas li ti da su se na Jugu navijaci tad tukli medjusobno,jer su jedni bili ZA,a drugi PROTIV Amara...Ocigledno je da su ti sto su bili protiv,imali glas...bolesnik s juga je napisao/la:A izvinite kako se zvao i ko je bio taj predstavnik navijaca jes cudan Amara otjerat
JBg tada su i nastale prve podjele medzu navijacima,ali bilo-proslo.Dosta raje sada to ne zna jer je dosta raje ovdje prisutne bilo tada djeca,treba im reci da ne ponovimo istu gresku.NEZALAGANJE je napisao/la:Gdje si ti bio kad se to desavalo?Ako si mlad,razumijem...Znas li ti da su se na Jugu navijaci tad tukli medjusobno,jer su jedni bili ZA,a drugi PROTIV Amara...Ocigledno je da su ti sto su bili protiv,imali glas...bolesnik s juga je napisao/la:A izvinite kako se zvao i ko je bio taj predstavnik navijaca jes cudan Amara otjerat