Nadam se da ce Ismir finu premiju izdvojiti za onoga ko mu u martu zavrsi karijeru.
Ako moze obje noge jos bolje aBd amin ya rabbi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se da ce Ismir finu premiju izdvojiti za onoga ko mu u martu zavrsi karijeru.
Ma kakvi, ovde samo prolazi pisanje ako kao ovaj odredjeni copor forumasa najtrofejnijeg trenera nazivas pogrdnim imenima i slicno. Da se razumijemo Husrefa vise nikad ne zelim vidjeti na klupi naseg kluba, imao je i on mjesta za kritiku i kritikovao se. Ne vidim zasto bi smo Rožmana amnestirali ako je nesto za kritiku, treba neko da me ubjedjuje da sa ovim uslovima trebamo se zadovoljiti trecom ili cetvrtom pozicijom u prvenstvu. Onaj vodi racuna o Velezovom Klafuricu a lik za sada sasvim dobro vodi njihovu ekipu koja je par puta jeftinija od nase. Ne kazem, mozda pod Rozmanom procvjetamo mozda i Kup osvoji, ali ovo do sada vidjeno nije toliko nesto uradjeno da bi bio postedjen kritika. Naravno da ga do kraja sezone ne treba dirati i onda podvuci crtu sta je uradio i da li sa njim ulaziti u slijedecu sezonu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 feb 2024, 07:48Rozman je zasticen malo manje od diktatora Sjeverne Koreje.
Pa pustite da kazemo da nesta ne valja, sto ne znaci automatski da treba ici iz kluba.
Onaj ko prebaci u juniore Vrancica, Serbecica, Baltu, Zeljkovica i dr, koji kostaju boga oca mjesecno, mora i treba da bude kritikovan za los rad. A ovo sad sto on radi je lose. Ali ja iskreno mislim da ce biti i gore
Dobio si sve, finansijski nas naguzio dobro, i sad treba da mu tepamo jer nismo akcije osigrali protiv Slobode.
buduci donaruma ili buffon
Pa zavrsena mu je karijera davno, sto ce se neko jos grijesit na maksumu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 feb 2024, 08:54Nadam se da ce Ismir finu premiju izdvojiti za onoga ko mu u martu zavrsi karijeru.
Ako moze obje noge jos bolje aBd amin ya rabbi