Ma dzaba im stotinu malezijaca opet su oni zadnjih sedam dana klanjali i boga molili da Amar ode jer znaju da im kompletna forbsova lista ne moze pomoci dok je BRKO u Zelji..pile87 je napisao/la:Visit prvo plavi salon da se vide pehari pa tek onda visit malaysia. uvijek su pitari imali bolje sponzore kroz istoriju gurala ih drzava pa i sda i ovaj i onaj pa nista.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
Pare ne pomazu, dokaz kod komsija preko Drine gdje Partizan dominira nad ruskom Zvezdom
Ja te volim, volim Željo..
Sad kad prodamo adila nece nam ni trebati sponzor
.

Uze mi slova i receniceterabajt je napisao/la:Sad kad prodamo adila nece nam ni trebati sponzor.

Željeznicar za život cijeli !
S kim se vi raspravljate, pa jeste li normalni ? Sa navijacima tima koji nije nista osvojio od 2007 god, koji ispada od raznih Kukesija i Zeta, koji sluzi za prodaju igraca koji u njemu provedu 6 mjeseci i mizernu zaradu, kroz koji je u posljednje 2 godine proslo 60 igraca ? Svaka im cast na sponzoru, nek ih dovedu jos 50 ali i dalje ce nam gledati u ledja i zadovoljavati se mrvicama.
- champions1921
Prosle godine, posle bruke protiv Golubovaca, prosipana prica o nekim arapima, turcima, ircima pa su bili sampioni svemira a nisu ni jesenju titulu bili sposobni uzeti i pored smijesnog rasporeda.. Posle toga su pasli pricu o nekom svabi Reufu i opet su dozivjeli kolektivnu amneziju i zaboravili na momenat ko je na prvom mjestu.. Ove godine ista prica.. Brukanje drzave protiv pekara kojima je Lazo superstar a posle bruke ublehaske price o milionima koje im opet obrisu pamcenje.. Dali je to neka bolest ili im je IQ poprilicno nizak to ne znam ali znam da nikad pameti doci nece..
BUDI ŽELJO !!!
sumnjam da ce se prodati, a pogotovo ne turcimaterabajt je napisao/la:Sad kad prodamo adila nece nam ni trebati sponzor.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pitaru ba, smiri se...www je napisao/la:sumnjam da ce se prodati, a pogotovo ne turcimaterabajt je napisao/la:Sad kad prodamo adila nece nam ni trebati sponzor.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne treba gledati na ovo sto su oni potpisali dobar ugovor kao na nesto lose, dabogda svaki klub u ligi potpisao tako nesto.Ja na ovo sto njihova administracija radi vidim kao posljedicu nasih titula jer oni guraju bolje od nas ne tom polju jer im je ostavljena mogucnost, imace ovo uticaja i na nas klub da se nesto pomjeri sa mrtve tacke.Samo dobra konkurencija moze napraviti nesto dobro.Morace i nasi nesto iskopati, pa onda opet oni i tako samo mi imamo nesto sto nema niko a zove se Amar i to je uvjek prevaga u nasu korist.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Baja_Zvjerka je napisao/la:Pitaru ba, smiri se...www je napisao/la:sumnjam da ce se prodati, a pogotovo ne turcimaterabajt je napisao/la:Sad kad prodamo adila nece nam ni trebati sponzor.

- slavko njegus
- Kontakt:
Prvi put... drugi put... treci put- Prodato... Sretno Adilovicu
- inacefindecko
- Kontakt:
OSIM NA GRBAVICI BIO! SLIKAO SE ZA STRANICU!
ne znam jel ko napisao al ovo je super

ne znam jel ko napisao al ovo je super

- invincible1921
- Kontakt:
ma vala brate svaka njima cast ako je to sve cisto,mada imam neki osjecaj da je ovo pranje para u najavi samoj,i neko novo furanje njihove uprave ,a oni po sto prvi put su nasjeliiVar je napisao/la:Gledam sad ovo za kone, ovaj glavni sponzor, sumnjam da su male pare u pitanju. Jel mi baš imamo toliko nesposobnu upravu ili šta?![]()
Jbt jel mora doći do toga da pisma/mejlove pišu navijači velikim korporacijama da se pomogne Želji. Jel ima kakve ljubavi od ljudi u upravi prema klubu ili sve gledaju samo kroz vlastitu korist.
Jbt, maleni dobiše bez zajebancije nešto super, koliko god mi ismijavali njih, učinili su najbolji pos'o u premijer ligi, još ako se ispostavi da će biti posuđivanja igrača iz Cardiffa, ode i Sarajevo daleko k'o i ŠirokiKapital čini čuda

=\_1921_/=
Ja mislim da se trenutno ruše snovi mnogim...Neki su i u nesvjest počeli padati 

DRUG NEBI TI PUNCA
Trebamo kupit crne i bijele boje i ofarbat onu lokomotivu ja mislim da bi to dobar potez bio.
Amar amar osim osim
Dugo ljepsu vijest nisam procito.
Dugo ljepsu vijest nisam procito.
Vandredne vjesti : Osim sto se bavi namjestanjem rezultata tako ostecujuci sampione svemira,sada se i bavi teleportiranjem iz raznih zemalja na Grbavicu...
Željeznicar za život cijeli !
Amar Osim na fotografisanju
http://fkzeljeznicar.ba/amar-osim-na-fo ... anju/6206/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/amar-osim-na-fo ... anju/6206/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- inacefindecko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]likusa je napisao/la:Vandredne vjesti : Osim sto se bavi namjestanjem rezultata tako ostecujuci sampione svemira,sada se i bavi teleportiranjem iz raznih zemalja na Grbavicu...