Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Normalan čovjek zdravog razuma ne može mrziti. Shvati kako hoćeš, ali ako mrziš i ako ne možeš krenuti dalje radi mira u budućnosti onda si isti onaj koji zagovara sve ratne politike.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- rob do bagro
- Kontakt:
Sve dok negiraju genocid nema sa njima nikad pomirenja, NIKAD !!!
Ono sto su mislili 92. tako misle i danas, a vi i dalje budite merhametli ljudi i ljubite im ruku.
Ono sto su mislili 92. tako misle i danas, a vi i dalje budite merhametli ljudi i ljubite im ruku.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dakle, "normalan covjek zdravog razuma ne moze mrziti", ispravi me ako grijesim, ja ubicu recimo, lupam, svoje majke ne trebam da mrzim, odnosno mogu da ga mrzim samo ako nisam normalan i nisam zdravog razuma?samocelik je napisao/la:Normalan čovjek zdravog razuma ne može mrziti. Shvati kako hoćeš, ali ako mrziš i ako ne možeš krenuti dalje radi mira u budućnosti onda si isti onaj koji zagovara sve ratne politike.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 11 jul 2015, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
U Potočarima nije bio Aleksandar Vučić nego predsjednik vlade jedne države. A napad na nekog državnika je ozbiljna zajebancija prijatelju.Sissoko je napisao/la: Opet, ako sam te dobro shvatio, ako mrzis negatora genocida onda si spreman i sam pociniti genocid?
Druga stvar što je bio tu da oda počast žrtvama, a treća ovo je DOSTOJANSTVENA DŽENAZA za nevino stradalih 8 hiljada ljudi a ne sahrana u zmajevog oca u Šipovu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Relativizatori su mi najgori.VolimTz je napisao/la:U Potočarima nije bio Aleksandar Vučić nego predsjednik vlade jedne države. A napad na nekog državnika je ozbiljna zajebancija prijatelju.Sissoko je napisao/la: Opet, ako sam te dobro shvatio, ako mrzis negatora genocida onda si spreman i sam pociniti genocid?
Druga stvar što je bio tu da oda počast žrtvama, a treća ovo je DOSTOJANSTVENA DŽENAZA za nevino stradalih 8 hiljada ljudi a ne sahrana u zmajevog oca u Šipovu.
Bio je Vucic, stovatelj ratka mladica istog onog koji je pocinio taj genocid, bio je predsjednik vlade jedne drzave koja je izvrsila agresiju na BiH i imala na platnom spisku generala koji je pocinio taj genocid, bio je predsjednik vlade dzave koja otvoreno negira da je ucinjen genocid, i koja je od Rusije zatrazila i dobila veto na rezoluciju svog demokratskog normalnog svijeta da se isti ne negira?
Izvini al mnogi od vas su obicni relativizatori genocida a da niste ni svjesni.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 11 jul 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ovi sto su danas uradili ovo mogu u isti kos sa Vucicem. Dosli su i od komemoracije, dzeneza i odovanja pocasti ubijenima u genocidu napravili koridu koja je doticnog gurnula u poziciju da moze na presici reci sta hoce i sta zeli te okrenuti odnose između Srbije i BiH za 180 stepeni sa dvije rijeci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tvrdoglav si. Ne želim te dokazivati nešto što ne želiš. Ako želiš mrzi, mrzi do kraja života, podržavaj šaku huligana sa jedne strane,a osuđuj sa druge.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dakle moj jaran koji je izgubio oca u genocidu (nije ga ni zapamtio) a osuđuje ovaj nepotrebni napad je isto relativizator genocida. Oni kojih se ovaj genocid najviše tiče, porodice žrtava, su prihvatile Vučićevu posjetu kao ruku pomirenja. Pa ko sam ja da mislim suprotno ? Ako si i ti imao gubitke u ovom genocidu oprosti mi.Sissoko je napisao/la: Relativizatori su mi najgori.
Bio je Vucic, stovatelj ratka mladica istog onog koji je pocinio taj genocid, bio je predsjednik vlade jedne drzave koja je izvrsila agresiju na BiH i imala na platnom spisku generala koji je pocinio taj genocid, bio je predsjednik vlade dzave koja otvoreno negira da je ucinjen genocid, i koja je od Rusije zatrazila i dobila veto na rezoluciju svog demokratskog normalnog svijeta da se isti ne negira?
Završavam i ja na ovu temu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Uvijek cu podrzavati mrznju prema negatorima genocida, jer je negacija genocida posljedni cin istog.samocelik je napisao/la:Tvrdoglav si. Ne želim te dokazivati nešto što ne želiš. Ako želiš mrzi, mrzi do kraja života, podržavaj šaku huligana sa jedne strane,a osuđuj sa druge.
Za mene kao Bošnjaka sam cin dolaska Vucica u Srebrenicu je uvreda, njegov dolazak se trebao i morao spriječiti. Čovjek koji je u ratu pozivao na ubijanje mog naroda sad lafo pruža ruku pomirenja, čovjek kojem je najveći idol Šešelj i ostali zločinci, čovjek koji je u ratu bio četnik( i u Hrvatskoj kao i u BiH prosipao svoju demagogiju, imaju sve snimci na youtubu) sad je lafo demokrata, vi oprostite takvom čovjeku ja neću i ne mogu. 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Da, prihvatanje ruke pomirenja negatora genocida i ratnog huskaca koji i dan danas negira da je isti pocinjen je cin za ispitivanje.VolimTz je napisao/la:Dakle moj jaran koji je izgubio oca u genocidu (nije ga ni zapamtio) a osuđuje ovaj nepotrebni napad je isto relativizator genocida. Oni kojih se ovaj genocid najviše tiče, porodice žrtava, su prihvatile Vučićevu posjetu kao ruku pomirenja. Pa ko sam ja da mislim suprotno ? Ako si i ti imao gubitke u ovom genocidu oprosti mi.Sissoko je napisao/la: Relativizatori su mi najgori.
Završavam i ja na ovu temu.
Ja ako prihvatim pomirenje covjeka koji mi je recimo ubio majku i svi znamo da je on to ucinio a on i dalje tvrdi da nije dakle negira, ja definitivno relativizujem smrt moje majke. Opet karikiram.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukratko: Ovo nije treblao uciniti. Mrzim Vucica, i dobro znamo sve o cijelokupnoj situaciji, ali od dzenaze napraviti ovakvu frku..
Ako su ga majke Srebrenice docekale miroljubljivo, tu nema govora onda jel trebao ovaj incident ili nije.
Ako su ga majke Srebrenice docekale miroljubljivo, tu nema govora onda jel trebao ovaj incident ili nije.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Majke Srebrenice i Camil Durakovic su osudili ovo i izjavili da niko iz Srebrenice ne stoji iza napada. Time je za mene prica zavrsena. Ko god misli da ima nesto pozitivno u ovom haosu, on nije normalan. Sto ga ti junaci nisu sacekali na autoputu i zakamenjali? Vec na dzenazi (hej na dzenazi!), pred ocima gostiju koji su se pokupili sto su brze mogli, sto nije bio slucaj prethodnih godina.
Moći će. Kad svi nauče pravu svrhu tekbira!Kawhi je napisao/la:Može li išta bez tekbiranja proći?
A.F.C. Bournemouth!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prihvatili bi tu ruku pomirenja da ne negira genocid. Moraš prihvatit ruku pomirenja i složit se sa onim što on govori. Neka on prihvatoi da je genocid a mi ćemo tu njegovu ruku.
Ćamil i majke Srebrenice govore zato što moraju tako reći, pogotovo Ćamil, on je političar i on ne smije svašta reći.
Ćamil i majke Srebrenice govore zato što moraju tako reći, pogotovo Ćamil, on je političar i on ne smije svašta reći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Osuda svega ovoga od Ćamila bi mu donijela političkih poena bruku, ali je čovjek gospodinUnofficialpage je napisao/la:Prihvatili bi tu ruku pomirenja da ne negira genocid. Moraš prihvatit ruku pomirenja i složit se sa onim što on govori. Neka on prihvatoi da je genocid a mi ćemo tu njegovu ruku.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ćamil je jedan od najboljih političara u BiH, da su svi kao on, mi bi živili daleko bolje. U svakom trenutki zna šta treba reći i uradit.Dex je napisao/la:Osuda svega ovoga od Ćamila bi mu donijela političkih poena bruku, ali je čovjek gospodinUnofficialpage je napisao/la:Prihvatili bi tu ruku pomirenja da ne negira genocid. Moraš prihvatit ruku pomirenja i složit se sa onim što on govori. Neka on prihvatoi da je genocid a mi ćemo tu njegovu ruku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SlevinKelevra je napisao/la:Majke Srebrenice i Camil Durakovic su osudili ovo i izjavili da niko iz Srebrenice ne stoji iza napada. Time je za mene prica zavrsena. Ko god misli da ima nesto pozitivno u ovom haosu, on nije normalan. Sto ga ti junaci nisu sacekali na autoputu i zakamenjali? Vec na dzenazi (hej na dzenazi!), pred ocima gostiju koji su se pokupili sto su brze mogli, sto nije bio slucaj prethodnih godina.
Na komemoraciji povodom 20. godišnjice genocida u Srebrenici dogodio se incident kada je napadnut premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Na njega je masa prvo vikala, upućene su mu uvrede, a onda su ga ljudi iz mase gađali flašama i kamenicama.
Policija je uhapsila jednog od napadača.
Na fotografijama koje su nastale neposredno nakon napada jasno se vidi da je čovjek koji je napao premijera imao akreditaciju!
Na njega je masa prvo vikala, upućene su mu uvrede, a onda su ga ljudi iz mase gađali flašama i kamenicama.
Policija je uhapsila jednog od napadača.
Na fotografijama koje su nastale neposredno nakon napada jasno se vidi da je čovjek koji je napao premijera imao akreditaciju!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 63 gosta.