GangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:30
Aduka87 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:05
Maa ja ba kaki on papak ba nek ide u domzale
Nije papak. Bas suprotno. Gospodin covjek. I uz elokventan. Kao sto se i ocekuje od nama zapadnih zemalja.
Ali taj frajer nema igre od Banja Luke i 18 oktobra. Ne nazire se kraj krize u igri. A evo birao pojacanja i prosao pripreme i corak. Ne mozes mrtvu Slobodu koja je prekidala pripreme usred priprema da stisnes i da ih nabijes u 16m, vec se blamiras s prolaskom na penale, a 2 pasa ne mozes uvezati, a nije da je teren u Konjicu. Jel do mene kao navijaca sto ne mogu 2 pasa uvezati ili je do trenera. Bice da je do super jake Slobode. Jer stara narodna kaze da igras koliko ti protivnik dozvoli.
Polahko, prva je utakmica nastavka, uvijek nezgodan protivnik taman da je u 4. ligi. Ne sjecam se da smo ih ikad rutinirali gore, uvijek budu neke tijesne pobjede. Pun stadion, nafurali se nakon izbacivanja Zelje. Uostalom, ovdje se pise kao da su oni nas ubili a da smo mi cekali penale, Boga mi mi smo imali 3-4 fine sanse koje nismo iskoristili. Penaranda imao onu gdje se zayebavao i pucao iz mjesta ko Ronaldinjo, Hamza promasio cistu povratnu u sredinu, poslije fin sut Hamze sa ivice kaznenog... Mislim, jesmo svi ocekivali vise, al ni prvi ni zadnji put da u kup utakmici velika ekipa ne moze dobit nizeligasa.
Drugo, sjecas se sezone 20/21 i onih prvih par kola s Vinkom? 2:2 protiv Mladosti, 1:1 protiv Veleza, Tuzlu dobili al nas Nala.pojeo igrom onda, tu smo grcevito branili bod. Nakon utakmice sa Brestom kao da je nova ekipa istrcala na stadion, samljeli smo sve do kraja polusezone. Rano je da se pljuje poslije prve utakmice.