Ovdje niko ni sa kim ne moze jbt zivot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije ovo puno niža liga.Neutral je napisao/la:U nižim ligama se vježba za ufc.
Seljaci na djelu bože sačuvaj a tek ovi što "navijaju" e bože da je zeru pameti imati gdje bi nam kraj biozlajci je napisao/la:Nije ovo puno niža liga.Neutral je napisao/la:U nižim ligama se vježba za ufc.
Ovo je treći rang takmičenja, 2.Liga FBiH - grupa Centar u kojoj je prošle godine igralo Goražde koje je sada na čelu prve federalne.
Kod nas u tuzlanskom kantonu imamo lige do 6.ranga odnosno do 3.kantonalne lige kojih btw imaju 3 grupea prilično sam siguran da i 2.kantonalna liga ima tri grupe čiji prvaci idu u jedinstvenu 1.kantonalnu ligu TK
Btw, ovo je grozno. Čovjek apsolutno nezaštičen što je za rubriku ne vjerovati. Ni komesara za bezbjednost, ni redara, niti mu iko od igrača želi pomoći. Nevjerovatno.
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.crvenobijeli je napisao/la:evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci....
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.Signore je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci....
Bojim se da si krivo informiran.crvenobijeli je napisao/la:Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.Signore je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.[/quote
drugo poluvrijeme mora poceti s onoliko igraca koliko je zavrsilo utakmica to je 11 protiv 11 osim ako nije koji dobio crveni itd.a covjek ceka na zamjenu a ovaj pocne utakmicu to nema nigdje
Eto, sad ih i truju ...Igrači Sarajeva otrovani, istraga u toku![]()
S Apenina je jučer stigla i skandalozna vijest u kojoj se navodi da je pet igrača bordo tima otrovano pred meč 2. kola protiv Lacija (0:2), kojeg s klupe predvodi slavni Simone Inzagi (Inzaghi).
– Otrovano nam je pet važnih igrača. Nešto im je stavljeno u hranu, jer su Rastoder, Aganspahić, Herić, Simović i Miletić osjetili jake bolove u stomaku – kazao je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković, koji u cilju istrage organizatora nije mogao otkriti više detalja o trovanju igrača.
jest i Memiju mi poveli do Chieva, rekli ljudi skart, ostavite ga u putubagrcavi je napisao/la:Vjerovatno su i Romine otrovali pa su morali slati 2-3 godine mlađe igrače na turnir.
Pravo si zanimljiv sa izjavom sta li ovo treba da znaci da se treba neko nasmijat???white1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak
A jeste se Memije uhvatili ti pogotovo, šta je reć, da ti nije trebu lupio negdje? Al' dobar si momak, trudiš se, jest' da ti slabo ide, ali jbg.BeSha1992 je napisao/la:jest i Memiju mi poveli do Chieva, rekli ljudi skart, ostavite ga u putubagrcavi je napisao/la:Vjerovatno su i Romine otrovali pa su morali slati 2-3 godine mlađe igrače na turnir.
Ajde vozi u svoj kamenjar.white1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak
Nedostaje tebi puno do asfalta neznani junace.white1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak
Ja sam se nasmijao. Nemoj zajebavati dobra provala. Sad sto to neko sa vjerskog aspekta shvata a ne kao salu to je drugo.sarajlija je napisao/la:Pravo si zanimljiv sa izjavom sta li ovo treba da znaci da se treba neko nasmijat???white1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak
mogo bi se i ti Banovica docepatwhite1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.