Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

aS_Roma

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la aS_Roma » 09 okt 2014, 23:09

Treba napraviti posebno temu "prepucavanja" :D

Ovdje niko ni sa kim ne moze jbt zivot :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 okt 2014, 23:16

Neutral je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U nižim ligama se vježba za ufc.
Nije ovo puno niža liga.
Ovo je treći rang takmičenja, 2.Liga FBiH - grupa Centar u kojoj je prošle godine igralo Goražde koje je sada na čelu prve federalne.

Kod nas u tuzlanskom kantonu imamo lige do 6.ranga odnosno do 3.kantonalne lige kojih btw imaju 3 grupe :mrgreen: a prilično sam siguran da i 2.kantonalna liga ima tri grupe čiji prvaci idu u jedinstvenu 1.kantonalnu ligu TK :mrgreen:

Btw, ovo je grozno. Čovjek apsolutno nezaštičen što je za rubriku ne vjerovati. Ni komesara za bezbjednost, ni redara, niti mu iko od igrača želi pomoći. Nevjerovatno. :roll:
tuzlanska Sloboda

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 09 okt 2014, 23:27

zlajci je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U nižim ligama se vježba za ufc.
Nije ovo puno niža liga.
Ovo je treći rang takmičenja, 2.Liga FBiH - grupa Centar u kojoj je prošle godine igralo Goražde koje je sada na čelu prve federalne.

Kod nas u tuzlanskom kantonu imamo lige do 6.ranga odnosno do 3.kantonalne lige kojih btw imaju 3 grupe :mrgreen: a prilično sam siguran da i 2.kantonalna liga ima tri grupe čiji prvaci idu u jedinstvenu 1.kantonalnu ligu TK :mrgreen:

Btw, ovo je grozno. Čovjek apsolutno nezaštičen što je za rubriku ne vjerovati. Ni komesara za bezbjednost, ni redara, niti mu iko od igrača želi pomoći. Nevjerovatno. :roll:
Seljaci na djelu bože sačuvaj a tek ovi što "navijaju" e bože da je zeru pameti imati gdje bi nam kraj bio
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 okt 2014, 07:38

evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci.... :tokralju:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 okt 2014, 08:08

crvenobijeli je napisao/la:evo da i ja nesto napisem o nasoj pl.opcenito.
evo na utakmici zvijezda vitez na poluvremenu je bila izmljena,igrac koji je trebao izaci logicno ostao je u svlacionici,medjutim ovaj sto je trebao da ga zamijeni nije mogao odmah uci,zbog opreme,imao neke biciklisticke bijele umjesto crvene,i po nekom pravilu nemoze se poceti utakmica dok nebude 11 igraca na terenu u obje ekipe,ali nasi arbitri za njih nevazi nikakvo pravilo,i tako je zvjiezda pocela drugo poluvrijeme sa 10 igraca,te nako 5,6 minuta dozvoljen ulazak u igru igracu koji je trebao uci....znaci i sudije imaju svoju musice,s tim me i necudi ovakvi incidenti,mora se problem rjesavati od pocetka,ako nema kvalitetni sudaca u BiH ima brate u HR,SR,Cg,makar kad su neke znacajne utakmice da budu ino sudci.... :tokralju:
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 okt 2014, 08:14

Signore je napisao/la:
Pa i mala djeca znaju da oprema ispod dresa mora bit u istoj boji kao i dres. Igrac je sam sebi kriv sto ne zna pravila.
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.[/quote
drugo poluvrijeme mora poceti s onoliko igraca koliko je zavrsilo utakmica to je 11 protiv 11 osim ako nije koji dobio crveni itd.a covjek ceka na zamjenu a ovaj pocne utakmicu to nema nigdje
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 okt 2014, 10:01

crvenobijeli je napisao/la:
Signore je napisao/la:
I mislim da se utakmica moze pocet sa sedmoricom.[/quote
drugo poluvrijeme mora poceti s onoliko igraca koliko je zavrsilo utakmica to je 11 protiv 11 osim ako nije koji dobio crveni itd.a covjek ceka na zamjenu a ovaj pocne utakmicu to nema nigdje
Bojim se da si krivo informiran. ;)

U teoriji, ekipa je mogla doći sa 11 igrača od kojih su svi završili prvo poluvrijeme, ali tokom poluvremena ljekar utvrdi da je došlo do povrede i jedan od igrača nije u stanju nastaviti utakmicu. Ekipa izmjene nema i ona će naravno početi drugo poluvrijeme sa 10 igrača.

Sudije su ispravno postupile i bolje to nego da je igraču dozvoljen ulazak sa nedozvoljenom opremom pa da mu sudija u 45.minuti i 3. sekundi dadne žuti karton zbog te opreme.
tuzlanska Sloboda

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 okt 2014, 10:07

Igrači Sarajeva otrovani, istraga u toku :urnebes:

S Apenina je jučer stigla i skandalozna vijest u kojoj se navodi da je pet igrača bordo tima otrovano pred meč 2. kola protiv Lacija (0:2), kojeg s klupe predvodi slavni Simone Inzagi (Inzaghi).

– Otrovano nam je pet važnih igrača. Nešto im je stavljeno u hranu, jer su Rastoder, Aganspahić, Herić, Simović i Miletić osjetili jake bolove u stomaku – kazao je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković, koji u cilju istrage organizatora nije mogao otkriti više detalja o trovanju igrača.
Eto, sad ih i truju ... :urnebes: :rol:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 10 okt 2014, 10:27

Joj, to mora da je Inzaghi konto od Rastodera da je Memija, pa da mu sjebe potencijalni transfer u Kijevo, halalite :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 10:33

Vjerovatno su i Romine otrovali pa su morali slati 2-3 godine mlađe igrače na turnir. :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 10 okt 2014, 10:59

Docepali se krmetine pa iznenadili stomak :D
Godine prolaze jubav ostaje...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 okt 2014, 11:03

bagrcavi je napisao/la:Vjerovatno su i Romine otrovali pa su morali slati 2-3 godine mlađe igrače na turnir. :crazy:
jest i Memiju mi poveli do Chieva, rekli ljudi skart, ostavite ga u putu :crazy:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 okt 2014, 11:17

white1950 je napisao/la:Docepali se krmetine pa iznenadili stomak :D
Pravo si zanimljiv sa izjavom sta li ovo treba da znaci da se treba neko nasmijat???
04.10.2009 !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 11:45

BeSha1992 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vjerovatno su i Romine otrovali pa su morali slati 2-3 godine mlađe igrače na turnir. :crazy:
jest i Memiju mi poveli do Chieva, rekli ljudi skart, ostavite ga u putu :crazy:
A jeste se Memije uhvatili ti pogotovo, šta je reć, da ti nije trebu lupio negdje? Al' dobar si momak, trudiš se, jest' da ti slabo ide, ali jbg.
DRUG NEBI TI PUNCA

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 okt 2014, 11:52

Memija je dijete najtrofejnijeg bh.kluba. Za razliku od vas, mi ne dovodimo djecu iz Leotara,Proletera i slicno,i . Trn vam je u oku taj Zeljeznicar ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 okt 2014, 11:53

Ajde vozi u svoj kamenjar. :bih:
1946

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 10 okt 2014, 16:54

Nedostaje tebi puno do asfalta neznani junace.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 10 okt 2014, 17:02

sarajlija je napisao/la:
Pravo si zanimljiv sa izjavom sta li ovo treba da znaci da se treba neko nasmijat???
Ja sam se nasmijao. Nemoj zajebavati dobra provala. Sad sto to neko sa vjerskog aspekta shvata a ne kao salu to je drugo.

Ja sam se 80-tih kao dijete na turniru u Rijeci otrovao sladoledom i jos par mladica iz Srbije. Znaci sumnjam da je ove momke neko namjerno otrovao ako jeste to je bas bruka.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2014, 17:16

mogo bi se i ti Banovica docepat :D :D
onako,cisto da odkiselis malo :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 okt 2014, 17:23

jest i Memiju mi poveli do Chieva, rekli ljudi skart, ostavite ga u putu :crazy:[/quote]

A jeste se Memije uhvatili ti pogotovo, šta je reć, da ti nije trebu lupio negdje? Al' dobar si momak, trudiš se, jest' da ti slabo ide, ali jbg.[/quote]

nece u mene treba skart, ebg, zao mi je, da si spomen'o Radovca pa bi mozda i zapit'o se :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.