kakve veze zeljo i siroki imaju s velezom .i ne zelim se raspravljati jel bi usli u raspravu zbog cega velez ne igra pod bijelim brijegom a to je vec mnogo teska tema .samo zelim da kazem da je velez ponos Mostara koliko god vama smijesno zvuci to je tako .bezze je napisao/la:Vecina njihovih legendi radi u zrinjskom , vecina njihovih legendi dolazi gledat zrinjskog kad igra europu. Bit ce opet dobar velez jeli ? Hoce ali kad propanu zrinja siroki i zeljo.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Mozete sram bit'. Neki su od zvi.jezde ginuli zato suti tamo bolan vise. Ugasi caps lock i putuj.... Ne znam zasto se ne rascisti ova tema vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
LozaMostarska upiši osnovnu opet, pričaš kao da si jučer sa brda sišao.
-
- Kontakt:
A ,sta vam znaci ovo ˇ"Hˇ"CroCop je napisao/la:LozaMostarka je napisao/la:LJUDI JA NISAM PROVOKATOR.
IZNJEO SAM CINJENICE KOJE POJEDINE BOLE.
SVAKA ČAST SVIMA ,MOGU SVI BITI PRVI I NEK BUDU KAD IM SE ŠTELI.
SLUŠAJ TE FORUMAŠI KOJI UTAKMICE OCIMA NISTE VIDJELI..... PITANJE ZA 100KN KOLIKO JE ULTRASA BILO NAJVIŠE NA JEDNOM GOSTOVANJU I KOJE GODINE.
SMJEŠNI STE ULTRASI.
MOLIM SVE BOGOVE SVIJETA DA VAM OTVORE OČI I MRŽNJU IZ SRCA OTKLONI,DA VIDITE ONU ZVIJEZDU ZA KOJU STE ZIVOTE DAVALI,AKO NE VI ONDA OČEVI I DEDOVI.PRIHVATITE ONO ŠTO JE JEDINO NA OVOME SVIJETU...VELEŽ-MOSTAR-RED-ARMY NAŠI ROĐENI.
NERETVA KROZ VENE TECE,ROĐENI,ROĐENI VELEŽ NAM JE OKA SJAJ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabijem i vehlez i ra i tu petokraku
ZRINJSKI MOSTAR > vehlez vrapcici i kraj price
Moderatori bi mogli reagirati na provokacije pacenika..

Vi ste kod nas vec presli, zato se vehlez i spominje. Mi o vama ne zapocinjemo pricu jer nas je briga za vas k'o za lanjski snijeg..Goodison je napisao/la:Skoro na svakoj stranici vi o Veležu, da možda moderator izbriše ovu temu pa da pređete tamo kod nas.

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=17080" onclick="window.open(this.href);return false;CroCop je napisao/la:Vi ste kod nas vec presli, zato se vehlez i spominje. Mi o vama ne zapocinjemo pricu jer nas je briga za vas k'o za lanjski snijeg..Goodison je napisao/la:Skoro na svakoj stranici vi o Veležu, da možda moderator izbriše ovu temu pa da pređete tamo kod nas.
Evo stranice koja je izazvala prepucavanja, vidi da li je neko sa strane došao ili ste vi počeli sami da spominjete Velež.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Pastrmka evo ti istine o Veležu http://akk.li/pics/anne.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Obicno podbadanje kakvog ima i na vasoj stranici.Goodison je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=17080" onclick="window.open(this.href);return false;CroCop je napisao/la:Vi ste kod nas vec presli, zato se vehlez i spominje. Mi o vama ne zapocinjemo pricu jer nas je briga za vas k'o za lanjski snijeg..Goodison je napisao/la:Skoro na svakoj stranici vi o Veležu, da možda moderator izbriše ovu temu pa da pređete tamo kod nas.
Evo stranice koja je izazvala prepucavanja, vidi da li je neko sa strane došao ili ste vi počeli sami da spominjete Velež.
Uostalom niko vas konkretno nije ni spomenuo, to sto ste se vi prepoznali kao klub sa "dugogodisnjom tradicijom" i klub bez navijaca samo potvrđuje te cinjenice..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
tužno je ovako da nemamo svog moderatora, a na temi nam uvijek par trollova koji zasluzuju ban4life....
neću više ni ulaziti na ovaj podforum...
#SuningOUT
Nemoj se bola budala praviti.CroCop je napisao/la: Obicno podbadanje kakvog ima i na vasoj stranici.
Uostalom niko vas konkretno nije ni spomenuo, to sto ste se vi prepoznali kao klub sa "dugogodisnjom tradicijom" i klub bez navijaca samo potvrđuje te cinjenice..
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- zivinaajkula
- Kontakt:
rexxona je napisao/la:Pastrmka evo ti istine o Veležu http://akk.li/pics/anne.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Idi jeb... se tamo,prepade me!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Brate nemoj padati u depresiju zajebi ovo sve trebas mi sad kad si u formi u Ligi, trebas mi ko Sunce ZemljiJericho je napisao/la:tužno je ovako da nemamo svog moderatora, a na temi nam uvijek par trollova koji zasluzuju ban4life....

Support Velez, It's logical! ★
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Najjaci post na forumu od moje registracije u avgustu prosle godine. Evo citam ga par puta i ne mogu da vjerujem1452 je napisao/la:Ima li ljepše tradicije,nego da su Hrvati našega grada imali svoj klub prije vise od 100 godina dok neko nije Imao ni naciju![]()
Malo se hakamo,ono mostarski

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
zrinja05 je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki sa "dugogodišnjom tradicijom" nemaju na svojim utakmicama ovoliko navijača![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem kako su se "rodjeni" uhvatili za ovaj post

Alo bola -Idite na svoju temu i tamo se morite , kad bi smo mi odgovarali na uvrede koje navijači diva iz predgrađa pišu onda bi smo svako malo visili na toj temi.Nitko vam ne brani da imate svoje mišljenje , da u njemu uživate i da svršavate na vaše legende ,da spominjete velike utakmice prije 30-40 godina kluba koji realno gledajući kao takav više ne postoji , ali na svojoj stranici. A zamolio bih nas koji smo ovdje prvenstveno zbog ljubavi prema Zrinji da IGNORIRAMO

Pitari prekosutra.Ne znam kako drugi razmišljaju ali ja mislim da mi moramo dobiti na koševu.Oni su pod velikim pritiskom i mislim da će igrati u grču.Ako nas napadnu , a nadam se da hoće,onda mi moramo iskoristiti brzinu naših krilnih igrača i napadača.Stevica i Deni moraju ovdje odraditi najveći dio i olakšati nam posao u uzvratu a realizacija mora biti na nivou da se ne ponovi Grbavica.Ja ne bih bio zadovoljan sa 0-0 a nekako sam ubjeđen da će Jarni ići na tu soluciju da sačuva svoj gol pa da onda u uzvratu pokušaju zabiti jer njima je još u sjećanju ona pripremna tekma pod BB.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zrinjkec ne mozes se kakit pa kusat svoja go.vna. Lafo ko ti provociras a argumenta ni za lijeka. Evo da ja tebe pitam. Haj mi brate nabroji vase legende,haj mi nabroji vasa najbolja gostovanja,haj mi nabroji vase najvece uspjehe,haj mi nabroji najjace ekipe protiv kojih ste igrali,nabroji na koliko ste derbija bili i u kojem broju,a na koliko smo mi i u kojem broju. Nije provokacija. Evo pa da vidimo jesi li u pravu bio kad si napisao onaj post
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
A zamolio bih nas koji smo ovdje prvenstveno zbog ljubavi prema Zrinji da IGNORIRAMO![]()
ali ono bukvalno sve nedobronamjerne i glupe komentare komšinica

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Odgovor koji sam i ocekivao
zrinjkec 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
"Gospon" Pastrmka koja je godina ? Dobrodošli u 2014,živiš u prošlosti i u njoj ćeš biti do smrti i pričat ćeš o starom Veležu i opet moram govorit koji nema nikakve veze s ovim današnjim,pričat ćeš o starom Veležu jer ćete dok je nas uvijek biti dojnjiiii,nadam se da ćeš biti uljudan i doći ovdje čestitati titulu prvaka prvom i jedinom Mostarskom šampionu kad vas mlatnemo na livadi.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Evo vas Stevo Nikolic izveo "potez kola"!
Zar nisu u prijenosu napisali da je slucajno postigao gol!
Pastrmka i ultrasi malo vise :piva: malo manje
! 
Zar nisu u prijenosu napisali da je slucajno postigao gol!

Pastrmka i ultrasi malo vise :piva: malo manje

sloboda govora i pravda za sve!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Navikli ste nas mlatitmarioo8888 je napisao/la:"Gospon" Pastrmka koja je godina ? Dobrodošli u 2014,živiš u prošlosti i u njoj ćeš biti do smrti i pričat ćeš o starom Veležu i opet moram govorit koji nema nikakve veze s ovim današnjim,pričat ćeš o starom Veležu jer ćete dok je nas uvijek biti dojnjiiii,nadam se da ćeš biti uljudan i doći ovdje čestitati titulu prvaka prvom i jedinom Mostarskom šampionu kad vas mlatnemo na livadi.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.