To mu ne daje za pravo da provocira svakim svojim postomlikusa je napisao/la: nemoj se smijat,sad ce on rec ja nemam noge kako te nije sramota ...napamet nauceni postovi
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI !!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To mu ne daje za pravo da provocira svakim svojim postomlikusa je napisao/la: nemoj se smijat,sad ce on rec ja nemam noge kako te nije sramota ...napamet nauceni postovi
Mislis 1. od 53.FCS je napisao/la:Naša liga je 34 od 53 po zvaničnom rankingu UEF-e, dok je naša ekonomija zvanično 53 od 53. Naši političari po korupciji 53 od 53. PAMETNOM DOSTA
Ma sve je do uprave,davno se je to vidjelo,pa njima navijaci moraju davati sugestije da operu sjevernu tribinu,srusio se krov na zapadu,navijaci im pomazu oko ciscenjapropuh je napisao/la:Upravu treba rastjerat svu redom, prije svega razlog lezi u financijama.
Sarajevo nalazi sponzore, evo i generalnog sponzora, a ne zna sta je trofej, skoro su zaboravili i kako izgleda contra.
A nasi uhljupi imaju sve preduslove da privuku sponzore kako glavnog tako i manje, medjutim jok niko ni dupetom mrdnut tesko je i napregnut vijuge (ako ih uopste imaju) svi cekaju da im se dodje na noge.
Sve rastjerat treba klasicne pantljicare i potraziti bolje, jer gori tesko da mogu biti.
Uzecu jedan "sitan" primjer vezan za odnos prema navijacima, vec 4-5 god. godisnju kad uzimas lutrija je hoces li naci nekoga. A da ne govorim da bi to treba da se prodaje na bar jos 2-3 mjesta u gradu.
o tome ti pricamgio10 je napisao/la:To mu ne daje za pravo da provocira svakim svojim postomlikusa je napisao/la: nemoj se smijat,sad ce on rec ja nemam noge kako te nije sramota ...napamet nauceni postovi
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI !!!!
Daj boze bar neka lijepa vijest neka bude,od cetvrtka je sve tako napeto u vezi kluba boze sacuvajfedeltafrotta je napisao/la:izgleda da mi se mogli iznenaditi za cifru u vezi adilovica
A šta ako ne plate (k'o Mersin Šehića)?fedeltafrotta je napisao/la:izgleda da mi se mogli iznenaditi za cifru u vezi adilovica
Pa nije umro nedo Bog...gio10 je napisao/la:Otiš'o si Eldine, ostala je tuga, vječno će te voljeti, Manijaci s' juga !
šalim se, ali opet hvala na svemu
Ja mislim da se ovako pjevalo i Štiliću kad je otišao. Svakako ništa loše nisam mislioarelinho je napisao/la:Pa nije umro nedo Bog...gio10 je napisao/la:Otiš'o si Eldine, ostala je tuga, vječno će te voljeti, Manijaci s' juga !
šalim se, ali opet hvala na svemu![]()
zubanovic89 je napisao/la:Ja veze neam šta je sa Amarom (provjeren info)
pa jedva melunovica se rijesiliSemper je napisao/la:Ja lično ne vjerujem da će neko kupiti Adilovića, hajmo realno ko je lud da kupi Adilovića? Mada su mi sumnjivi pitari u zadnje vrijeme nešto se previše razbacuju novcima možda su oni kupci.
Treba se odmah osigurati, uzeti bar dio love i ako se može još kako obezbijediti isplata, biće superfedeltafrotta je napisao/la:valjda hoce, nismo valjda toliki pehovi