FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 30 jul 2013, 18:57

Procitah sad Adilovic nastavlja karijeru u Turskoj, zna li neko da li je to istina :?: Amin Boze da jeste!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 18:58

Buu je napisao/la:Blago nama svama kad vi vidite da je nas najveci problem u bakljama.
Daleko od toga da su najveći, ali su problem.
Zašto ne početi od stvari kojim navijači tj. mi možemo doprinjeti klubu.
A to su da ne radimo stvari zbog koji nas Savez može kazniti, da kupimo članske i da idemo redovno na tekme.

A ostale stvari koje predstavljaju problem u Želji, daleko veći problem (poput toga što nemamo sponzora i što je rad uprave neozbiljan) su van dometa navijača, odnosno malo ili nikako navijači mogu doprinjeti eventualnom rješenju tih problema.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 30 jul 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 30 jul 2013, 18:59

Meni samo nije jasno kako ostlai klubovi funkcionišu koji evrope nisu vidli nikako ne pamtim, mi samo kukamo nema se para sve crno pa koliki su našim igračima ugovori, koliko imamo igrača šta se tu radi, rasipa se nekim pripremama nemam pojma ali bi se trebalo malo domaćinski odnosit prema svemu, imalo se šansa zaraditi sad prolaskom viktorie nije se znalo i ko je kriv ? I čemu kuknjava idemo dalje u nove pobjede biti će para od navijača sponzora tv prava nakapa se pomalo ne kontam čemu crne misli.
Mene samo nervira ako bude slago ovaj gredić da to nije odmor šta onda čovjeku vjerovat za dalje.

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 30 jul 2013, 19:02

Osvojila bi i moja nana ovu šaban ligu da ima najbolji brend BiH i samim tim Željo je imao najbolju organizaciju, ne kažem da je ima sad. Osimu hvala za sve ali morate i vi i on skontat da su svi zamjenjivi. Meni je najviše žao naše djece koja jedva čekaju da bježe odavde,a u prvom timu se ide na pripreme preko štele (novca). I samim tim se i igra na telu preko managera. Nek ide šta ću mu ja, vi što se protivite toj baklji na tribini zapitajte se vi kako je vodstvu grupe koje ide na gostovanja koje od svog hljeba odlaže da bi napravili koreografije, da se imaju bubnjevi. Koji vam je ba niko ne dolazi da šteti umjesto da se zapitate gdje su naša djeca koja se mogu prodat vi ser*te nekom zbog baklje. I sad slobodno me banujte dosta mi je ovog foruma i ovih ovdje omagača klubu velikih inače. Toliko od mene
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 30 jul 2013, 19:03

http://www.radio.sarajevo.ba/novost/120 ... u-bucaspor" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu nam lijepa iskustva s ovim Turcima, ali da se hoće prodati pa kad bi naplatili za 5 godina, koliko god dobro je, ovako ako nastavi neće ga više tražiti ni Finski trećeligaš.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:04

Šta to Željo ima od vaših koreografija i gostovanja? Vi ste svrha sami sebi.

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 30 jul 2013, 19:05

DukeOfWellington je napisao/la:Šta to Željo ima od vaših koreografija i gostovanja? Vi ste svrha sami sebi.
Bravo svaka tebi čast, kako si ti pomogao Želji da svoj komentar smatraš relevantnim ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:06

AmaRTM87 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Šta to Željo ima od vaših koreografija i gostovanja? Vi ste svrha sami sebi.
Bravo svaka tebi čast, kako si ti pomogao Želji da svoj komentar smatraš relevantnim ?
Isto ko i Dodik, puno bolje od tebe.

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 30 jul 2013, 19:08

DukeOfWellington je napisao/la:
AmaRTM87 je napisao/la:
Isto ko i Dodik, puno bolje od tebe.
Jel ti stvarno nemaš pametnijeg posla idi ti ganjaj sponzore, idi ti moli Žuju da se vrati opet. hajde gospodine.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 19:08

AmaRTM87 je napisao/la:Osvojila bi i moja nana ovu šaban ligu da ima najbolji brend BiH i samim tim Željo je imao najbolju organizaciju, ne kažem da je ima sad. Osimu hvala za sve ali morate i vi i on skontat da su svi zamjenjivi. Meni je najviše žao naše djece koja jedva čekaju da bježe odavde,a u prvom timu se ide na pripreme preko štele (novca). I samim tim se i igra na telu preko managera. Nek ide šta ću mu ja, vi što se protivite toj baklji na tribini zapitajte se vi kako je vodstvu grupe koje ide na gostovanja koje od svog hljeba odlaže da bi napravili koreografije, da se imaju bubnjevi. Koji vam je ba niko ne dolazi da šteti umjesto da se zapitate gdje su naša djeca koja se mogu prodat vi ser*te nekom zbog baklje. I sad slobodno me banujte dosta mi je ovog foruma i ovih ovdje omagača klubu velikih inače. Toliko od mene
Ima istina dosta u tome. Ima li su dovoljno vremena da za 4 godine organizuju jedan pravi, stabilan klub sa jakim timom.
Svi su krivi od navijaca, uprave, pa do Amara koji ih je sve doveo. On je doveo Zuju, Cviku, Guso nisam ja. Imao je sve sto ni jedan trener u BiH nije imao. Od prodaje igraca, ugovora, dovodenje, tjeranja kad je kur.cu cejf pa do svega.
Tako sigurno da su navijaci krivi(ali jesu paljenjem baklji protiv Gradine, Travnik ultra nesto gluma) pa sve do Osima.
Ako ce ovo svakih 10 godina raditi osvajati titule pa kad nestane para svi pobjeci, nek se nikad i ne vracaju.
Ja bih licno volio da on ostane, ali ako ode zivot ida dalje svi zamjenjivi.
Zadnja izmjena: folderS, dana/u 30 jul 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 30 jul 2013, 19:10

Za sve ti hvala Amare!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:11

AmaRTM87 je napisao/la: Jel ti stvarno nemaš pametnijeg posla idi ti ganjaj sponzore, idi ti moli Žuju da se vrati opet. hajde gospodine.
Nema potrebe, niko me ne plaća za to, ja sam sretan što nisam učestvovao u 200,000 maraka rashoda koji su nastali zbog toga što su takozvani navijači palili baklje.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 19:14

Izlaze miševi lagano iz rupa...
DRUG NEBI TI PUNCA

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 30 jul 2013, 19:15

Jao pun formu ser.onja majko mila
:lol: :lol: :lol:

Ja bih smio dati obje ruke da ni ti ni 95% ovih koji osuđuju navijače i bakljade nisu bili na onom mrazu i čistili snijeg na terenu od jutra do poslijepodne (to klub treba očistiti a ne navijači), ili raditi onaj zid na Jugu po onom kijametu a još je i ramazan bio.. i još mnogo stvari.

Ništa ne daje za pravo tebi niti tebi sličnima da govorite sa ovakvim prezirom o navijačima imbecilu jedan
Il club piu titolato al mondo!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:18

Da ne zaboravim i ovo, Amar Osim razmišlja o odlasku najviše iz razloga što su takozvani navijači napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje i ako ode najveći krivci za to će biti takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje, i ako radi toga Željo ne bude ono što je bio u zadnje četiri godine krivicu treba da snose takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje.

@DonPippo9

Čišćenje snijega na jugu košta manje od 200,000 KM, za koliko su takozvani navijači oštetili klub paleći baklje.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2013, 19:21

DukeOfWellington je napisao/la:Da ne zaboravim i ovo, Amar Osim razmišlja o odlasku najviše iz razloga što su takozvani navijači napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje i ako ode najveći krivci za to će biti takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje, i ako radi toga Željo ne bude ono što je bio u zadnje četiri godine krivicu treba da snose takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje.

@DonPippo9

Čišćenje snijega na jugu košta manje od 200,000 KM, za koliko su takozvani navijači oštetili klub paleći baklje.

odakle ti znas o cemu on razmislja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 19:22

DukeOfWellington je napisao/la:Da ne zaboravim i ovo, Amar Osim razmišlja o odlasku najviše iz razloga što su takozvani navijači napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje i ako ode najveći krivci za to će biti takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje, i ako radi toga Željo ne bude ono što je bio u zadnje četiri godine krivicu treba da snose takozvani navijači koji su napravili deficit od 200,000 KM paleći baklje.

@DonPippo9

Buraz budi malo realan pa pogledaj da Amar ovdje nije 1 godinu vec skoro 4 godine, a te kazne o kojim ti pises je samo jedna sezona.
Tako da momak ti je fino napisao da su momci radili, pomogali, umjesto sto bi se pare davale tako da ne mozes tako povrsno gledati stvari.
Gledaj malo sire od pocetka do sada pa nadi krivca !!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 jul 2013, 19:23

E cuj svi su zamjenjivi :lol: .. Dobro jutro kolumbo.. Naravno da su svi zamjenjivi ali realnost nam je takva da je Zeljo bio i bice zesci prosjek bez Amara, bar sto se rezultata tice.. Bio je period bez Amara pa sto to niko ne osvoji titule? Doduse, ne ocekujem ja ni neki pametan post i produktivno misljenje od nekog ko kaze da nije problem paliti baklje, od nekog ko kaze "niko nam nece baklje zabraniti INAT SILAN BOSANSKI" :lol: :lol: .. Pa kome se vi to inatite i preko cijih ledja?? Samo mi to odgovorite.. Najveci dusmani Zelji smo mi sami.. Sto ovi u upravi sto ovi sto podrzavaju klub na nacin sto ga finansijski unistavaju..
BUDI ŽELJO !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:24

folderS je napisao/la: Buraz budi malo realan pa pogledaj da Amar ovdje nije 1 godinu vec skoro 4 godine, a te kazne o kojim ti pises je samo jedna sezona.
Tako da momak ti je fino napisao da su momci radili, pomogali, umjesto sto bi se pare davale tako da ne mozes tako povrsno gledati stvari.
Gledaj malo sire od pocetka do sada pa nadi krivca !!
Krivaca ima mnogo, ali jedan od najvećih su takozvani navijači koji su oštetili klub za 200,000 KM paleći baklje.

Kazne za 4 sezone su oko 500,000 KM, ako te baš zanima. Očito da su takozvani navijači odlučili da poprave prosjek u zadnjoj sezoni.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 30 jul 2013, 19:26

Da bas ce Amar otic zbog baklji :roll:

Ako bude isao, a nadam se da nece, to ce biti zbog ubleha u i oko kluba koji nista ne rade! trebaju se navijaci dic i otjerat te ublehe i to odmah dok ne bude kasno.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Sarun i 42 gosta.