Gledat pitare kako placu...neprocjenjivo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A krivini nikad kraja
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:A krivini nikad kraja![]()
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Dobro je sve dok je vas uspjeh i vasa sreca u tome dali je Stilic asistirao ili zabio.
A vamo sto niste vidjeli evrope jos od Litexa i sto se zadnjih godina nije smjelo kiksati jer bi bio upitan i opstanak u najlosijoj ligi u evropi, to je vidim ok, vi se bavite time dali nekom pitaru smeta asistencija Stilica.
Sto se mene tice da Bog da postao najbolji igrac svijeta, a opet i vama zelim da u slijedecem kolu dobijete listicu.
A vamo sto niste vidjeli evrope jos od Litexa i sto se zadnjih godina nije smjelo kiksati jer bi bio upitan i opstanak u najlosijoj ligi u evropi, to je vidim ok, vi se bavite time dali nekom pitaru smeta asistencija Stilica.
Sto se mene tice da Bog da postao najbolji igrac svijeta, a opet i vama zelim da u slijedecem kolu dobijete listicu.
-
Limvo te ljoze
- Kontakt:
imal prijenosa??na BHT1???Siroki-Zeljo? :ugeek: :ugeek:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
NK Široki Brijeg je ponudio televiziji da utakmicu prenose kao derbi kola i dobili smo odgovor od Euromedije da televizija nije u mogućnosti prenositi ovaj derbi. Iako malo klubova u ligi želi prenose domaćih utakmica, u N.K. Širokom Brijegu su uvijek bili otvoreni za tu opciju, naročito s obzirom da Željezničar ima veliki broj simpatizera u BiH, a u cilju popularizacije nogometa na ovim prostorima ponuđeno je da se utakmica prenosi. Iako je sve bilo dogovoreno na sastanku 02.03.2010 sa prestavnicima klubova i Euromedije, taj dogovor se na kraju izjalovio. Još jednom će sportska javnost biti uskraćena za prijenos utakmica Premijer lige iako je sa strane N.K. Široki Brijeg kao i uvijek do sada postojala dobra volja za istim.
...Život za Široki...
-
Limvo te ljoze
- Kontakt:
Steta.ŠB_Fidelis je napisao/la:NK Široki Brijeg je ponudio televiziji da utakmicu prenose kao derbi kola i dobili smo odgovor od Euromedije da televizija nije u mogućnosti prenositi ovaj derbi. Iako malo klubova u ligi želi prenose domaćih utakmica, u N.K. Širokom Brijegu su uvijek bili otvoreni za tu opciju, naročito s obzirom da Željezničar ima veliki broj simpatizera u BiH, a u cilju popularizacije nogometa na ovim prostorima ponuđeno je da se utakmica prenosi. Iako je sve bilo dogovoreno na sastanku 02.03.2010 sa prestavnicima klubova i Euromedije, taj dogovor se na kraju izjalovio. Još jednom će sportska javnost biti uskraćena za prijenos utakmica Premijer lige iako je sa strane N.K. Široki Brijeg kao i uvijek do sada postojala dobra volja za istim.
Ja neznam sta je ovim tv kucama, agencijama itd... Ako je dobro utakmica "nemogu je prenositi", ako je losija mogu 
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Wert je napisao/la:Ja neznam sta je ovim tv kucama, agencijama itd... Ako je dobro utakmica "nemogu je prenositi", ako je losija mogu
ma ovdje sve naopako u pm
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- majestic24
- Kontakt:
Upravo tako.Urban je napisao/la:ma ovdje sve naopako u pmWert je napisao/la:Ja neznam sta je ovim tv kucama, agencijama itd... Ako je dobro utakmica "nemogu je prenositi", ako je losija mogu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
zasto da zaoravimo brojnost simaptizera i navijaca HNK Sirokog Brijega diljem hercegbosne tu je siroki brjeg 1500 citav grad i okolno stanovnistvo zatim veliko livno 100 mostar 50 ultrasa i naravno kakoda zaboravimo razvijene visice i capljinu na granici sa dragom nam hrvatskoj 15 djeca iz jednog razredaŠB_Fidelis je napisao/la:NK Široki Brijeg je ponudio televiziji da utakmicu prenose kao derbi kola i dobili smo odgovor od Euromedije da televizija nije u mogućnosti prenositi ovaj derbi. Iako malo klubova u ligi želi prenose domaćih utakmica, u N.K. Širokom Brijegu su uvijek bili otvoreni za tu opciju, naročito s obzirom da Željezničar ima veliki broj simpatizera u BiH, a u cilju popularizacije nogometa na ovim prostorima ponuđeno je da se utakmica prenosi. Iako je sve bilo dogovoreno na sastanku 02.03.2010 sa prestavnicima klubova i Euromedije, taj dogovor se na kraju izjalovio. Još jednom će sportska javnost biti uskraćena za prijenos utakmica Premijer lige iako je sa strane N.K. Široki Brijeg kao i uvijek do sada postojala dobra volja za istim.
P.S. Molim bez uvrede ikog od navijaca sirokog ja kazem sta je realno
svoj ti pos'o !
Nije kolega HNK vec NK SIroki Brijeg!
Realno da Zeljo ima vise navijaca,to je van svake pameti raspravljati o tome,al jbg oni su konstanta zadnjih godina sto se bas ne moze reci za Zelju,ipak malo vise repsekta prema domacinu!
Svejedno cestitke NK Zeljeznicar sto je se vratio u sami vrh bh nogometa gdje mu je i mjesto !
Realno da Zeljo ima vise navijaca,to je van svake pameti raspravljati o tome,al jbg oni su konstanta zadnjih godina sto se bas ne moze reci za Zelju,ipak malo vise repsekta prema domacinu!
Svejedno cestitke NK Zeljeznicar sto je se vratio u sami vrh bh nogometa gdje mu je i mjesto !
HSK Zrinjski Mostar
Hvala navijac FK Zrinjskog 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hamo bolan najbolje da te prenese pa da skoknes do sirokog xDHamo je napisao/la:ima li prijenosa u subotu?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hamu je davno prenijelo samo nije u sirokilottdogg je napisao/la:hamo bolan najbolje da te prenese pa da skoknes do sirokog xDHamo je napisao/la:ima li prijenosa u subotu?
Za zivot cijeli!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
[/quote]ma sto posto ce tako biti i ne znam za ovog malog Colica kakva je situacija sa njim???[/quote]
ja mislim da on nije u kombinacijama do daljnjeg zbog povrede
ja mislim da on nije u kombinacijama do daljnjeg zbog povrede
Željo - My first love!!!
Napasti odmah pa šta bude.
Ovo što čamac kaže ja se u potpunosti slažem,nekada je bilo nezamislivo da jedan velikan iz glavnog grada ide u Široki i igra utakmicu sa istoimenim timom...možda neka revijalna utakmica ,a i tad bi se poslao drugi tim koji bi ih nalupao sa 5-6 razlike...ali sad su neka nova vremena i dole nismo pobjedili nikad,tako da ocekujem tešku utakmicu.
Nadam se da ce to Amar posložiti kako treba i da cemo doci do bodova.
Ovo što čamac kaže ja se u potpunosti slažem,nekada je bilo nezamislivo da jedan velikan iz glavnog grada ide u Široki i igra utakmicu sa istoimenim timom...možda neka revijalna utakmica ,a i tad bi se poslao drugi tim koji bi ih nalupao sa 5-6 razlike...ali sad su neka nova vremena i dole nismo pobjedili nikad,tako da ocekujem tešku utakmicu.
Nadam se da ce to Amar posložiti kako treba i da cemo doci do bodova.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
JER SI JEDAN JEDINI, JER SI NEPOBJEDIVI, NAPRIJED ZELJO, NAPRIJED MOJA LJUBAVI 
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.