U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Al pashino
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
bio na tekmi jucer,posjeta solidna,himna nije izviždana kako je sajt objavio,vec je 10-ak kretena u čošku bilo i par zvižduka uputilo,a ostatak publike je uredno i kulturno ustao i preslusao himnu,a da ne spominejm da su svi skočili kad je Radovac dao gol....
Ukrajinci brži,jači,mi tehnički bolji i sa velikom dozom htjenja odigrali,naš golman 2 zicera skinuo i glavni "krivac" sto nismo izgubili.
Radovac možda najbolji naš igrač,Modić iz Milana nije loš,al treba njemu još utakmica da bi se o njemu značajnije pričalo ....
Sve u svemu,nije loše bilo,ima materijala i nade za uspjeh u ovim kvalifikacijama
Ukrajinci brži,jači,mi tehnički bolji i sa velikom dozom htjenja odigrali,naš golman 2 zicera skinuo i glavni "krivac" sto nismo izgubili.
Radovac možda najbolji naš igrač,Modić iz Milana nije loš,al treba njemu još utakmica da bi se o njemu značajnije pričalo ....
Sve u svemu,nije loše bilo,ima materijala i nade za uspjeh u ovim kvalifikacijama
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
- Papastathopoulos
- Kontakt:
To su ta okruzenja gdje reprezentacija BiH ni po koju cijenu ne bi smjela igrati "domace" utakmice...za to su krivi idioti iz saveza....vidjeli ste neki dan u Lukavici, utakmica Slavija-Celik, a domaci mungosi iz cista mira skandiraju "mrzim te Bosno"...eto u Mostaru izvizdana himna, isto tako bi 99% bilo (a imacemo se priliku nazalost u to uvjeriti sutra protiv Crne Gore) i na Pecari, u Banja Luci itd...ja uopste ne mogu da shvatim sta je tim ljudima iz saveza u glavi kad daju domace utakmice Bosni i Hercegovini da igraju na tim stadionima...eto sreca pa cemo makar protiv Poljske igrati u Vrapcicima, mozda to bude i odlucujuca utakmica za plasman na EP..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cinjenica je da se zvizdalo,ali treba reci da na ovom snimku se cuje mali broj onih koji to rade. Reprezentacije jednostavno treba da igraju u svim dijelovima BiH. A vjerujem da malo pomalo sve ce to da bude bolje i bolje. Ipak kada vidimo sastave reprezentacija BiH u mladjim kategorijama ljepota je vidjeti da tu ima bas igraca iz svih dijelova drzave a i onih iz dijaspore a da nisu samo Bosnjaci nego da je doslo vrijeme da i igraci ostalih naroda BiH prihvataju BiH kao svoju drzavu.
BosnaE
Evo me.zizu1991 je napisao/la:Eh ja, gdje mi je ona BaDa12? Sjetih se za četvorku par sitnica. Mali refresh pamćenja.BaDa12 je napisao/la:Daj mi reci kakva je četvorka bila? Mali Hajdukovac.

Generalno, mislim da nam je vezni red jako dobar po imenima, možda jučer nisu djelovali na visini zadatka, ali mislim da svi ti momci obećavaju. Nadam se.
Što se biranja gradova tiče, i ja sam za to da se igra na svakom centrimetru ove države. Vjerovatno je taj poneki zvižduk unezgodio naše igrače, ali, mislim da ćemo samo čestim slanjem ekipa širom domovine, riješiti taj problem (ako je on ikako rješiv). Uostalom, kako newton reče, sve je više djece iz cijele države, svako od njih bi volio igrati bliže kući, pred svojima ma kako se to mjesto zvalo.
Dobrodošla su sva naša djeca.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
To se najvise vidi u U17 repci gdje imamo Valentina iz Salzburga, Nikolu iz Bayerna, Sandya iz Dortmunda, Ermedina iz Leipziga, Matu iz Sirokog, Bajica iz Bijeljine etc. etc. Ali nije problem u ovoj omladini. Pricam o reprezentativcima. Pa pogledajte samo snimke meceva protiv U17 Srbije kad smo zabili im dva gola, momci skacu jedan na drugog i slave pobjedu. Srbiju sam nako uzeo kao primjer jer su prve komsije. Bice to jos bolje sa vremenom, ali pokvarene ljude koji dolaze na utakmice nemozes promjenit, koje god oni vjere pripadali.newton_heath_lyr je napisao/la:Cinjenica je da se zvizdalo,ali treba reci da na ovom snimku se cuje mali broj onih koji to rade. Reprezentacije jednostavno treba da igraju u svim dijelovima BiH. A vjerujem da malo pomalo sve ce to da bude bolje i bolje. Ipak kada vidimo sastave reprezentacija BiH u mladjim kategorijama ljepota je vidjeti da tu ima bas igraca iz svih dijelova drzave a i onih iz dijaspore a da nisu samo Bosnjaci nego da je doslo vrijeme da i igraci ostalih naroda BiH prihvataju BiH kao svoju drzavu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma treba da igra reprezentacija uprkos svim ovim budalama .... jer oni ako ne budu igrali tamo odnak su ta **** "pobjedila" i dobice ono sto su zeljeli a to je da repka neigra u "njihovim" gradovima .....
treba zabranit ulazak na stadione tim mentalno poremecenim osobama, kazne za klubove koji imaju fasisticke navijace itd. ......
treba zabranit ulazak na stadione tim mentalno poremecenim osobama, kazne za klubove koji imaju fasisticke navijace itd. ......
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Za Vršajevića i slične, ova dva momka su igračine. Nisu rang Šunjića, ali su dobri i za razliku od većine igrača iz njihove generacije, napravili su nekakve karijere.Cartman je napisao/la:Igracine.Pauleta je napisao/la:Bunoza i Sušić.Cartman je napisao/la:Trojica. Sehic, Vranjes i Sunjic. Zec i jos par njih onako ok. Ovo je realno bila dosta slaba generacija, sto su pokazali i rezultati.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam zašto se uopšte igralo dole?
Teren tepih, publika željna utakmica!

Teren tepih, publika željna utakmica!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- King_James
- Kontakt:
Bio sam juce na tekmi i moram vam reći da su zvižduci bili od strane jedne male grupice debila... Sasvim normalna atmosfera je bila na stadionu, al se odmah to prenijelo ko da su svi bili protiv BiH... Vjerujem i da većini publike koja ja bila na stadionu BiH nije primarna reprezentacija, al su ljudi došli da pogledaju tekmu i stvarno uživali bez ikakvih ispada... Kad je radovac dao gol svi su skočili 
Što se tiče naših reprezentativaca tu se mora primjetiti ona standardna boljka svakog našeg sporta, a to je FIZIČKA SPREMA! Pa jel moguće da većina njih fizički padne nakon 50 min. igre. Momak koji je igrao na lijevom beku, Čivić ako ne griješim, je bio užasan defanzivno i prolazili su po toj strani kao da ga nema... Mali Čorović je odigrao fenomenalno, stamenit i moćan u duelima i odlično se postavlja... Radovac i Modić dobri dok nisu pali, a na Gojaku se vidi da je nevjerovatno talentovan, al nekako uvijek ima potez viška i loše se snalazi u blizini gola!
U Karačiću bi mogli dobiti dobrog golmana u budućnosti, kakve je samo dvije odbrane imao kojima nam je spasio bod na meču.
Sve u svemu mnogo je talenta u ovoj repki, al je potrebno mnogo više ozbiljnijeg rada od ovoga pošto danas bez jake trke teško da se iko može pobijediti

Što se tiče naših reprezentativaca tu se mora primjetiti ona standardna boljka svakog našeg sporta, a to je FIZIČKA SPREMA! Pa jel moguće da većina njih fizički padne nakon 50 min. igre. Momak koji je igrao na lijevom beku, Čivić ako ne griješim, je bio užasan defanzivno i prolazili su po toj strani kao da ga nema... Mali Čorović je odigrao fenomenalno, stamenit i moćan u duelima i odlično se postavlja... Radovac i Modić dobri dok nisu pali, a na Gojaku se vidi da je nevjerovatno talentovan, al nekako uvijek ima potez viška i loše se snalazi u blizini gola!
U Karačiću bi mogli dobiti dobrog golmana u budućnosti, kakve je samo dvije odbrane imao kojima nam je spasio bod na meču.
Sve u svemu mnogo je talenta u ovoj repki, al je potrebno mnogo više ozbiljnijeg rada od ovoga pošto danas bez jake trke teško da se iko može pobijediti

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Od cca 1000 ljudi, zviždalo je 15, ali odmah je svih 1000 dobilo čuvenu etiketu fašista, nacionalista i slične komunističke epitete. Uzalud je ovdje 5 ljudi koji su bili na utakmici napisalo da je mala grupica zviždala, debili se lijepe za takvu informaciju i odmah šire mržnju.King_James je napisao/la:Bio sam juce na tekmi i moram vam reći da su zvižduci bili od strane jedne male grupice debila... Sasvim normalna atmosfera je bila na stadionu, al se odmah to prenijelo ko da su svi bili protiv BiH... Vjerujem i da većini publike koja ja bila na stadionu BiH nije primarna reprezentacija, al su ljudi došli da pogledaju tekmu i stvarno uživali bez ikakvih ispada... Kad je radovac dao gol svi su skočili
Sve u svemu mnogo je talenta u ovoj repki, al je potrebno mnogo više ozbiljnijeg rada od ovoga pošto danas bez jake trke teško da se iko može pobijediti![]()
Begović, Burić, Stanković
Treba i dalje insistirati da mlađe kategorije igraju u krajevima gdje nisu nikada igrale, baš zbog ovih primitivaca. Koliko god ih ima, ima mnogo više normalne raje koji žele pratiti ako ništa drugo, onda bar utakmicu u miru, možda neće biti nekog navijanja, ali brat bratu, kada igraju mlade selekcije nema ga ni u Zenici, Sarajevu.
Ma Rivaldo, Gatuzo, Maskerano(all in one) sa rentanog stadionaSabinho je napisao/la:I @pivopija je tu negdje sa @gringom po tom pitanju. Kao sinoc pun sebe pise gdje su te igracine, Memija, Radovac, Bajic....Cartman je napisao/la:Kad je on to napisao, postao sam jos sigurniji da ce bit nesto od momcine.Head je napisao/la:Sta kaze gringo, ne valja Radovac, babin sin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Sheyi: Hajde Osman, ali ima i jedan Klots. Dzekin neki rodjak.Evo ga @pivopijo.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nema potrebe da zagadjujemo i ovu temu prepucavanjima (Sarajevo-Zeljeznicar), necemo maltretirati ostatak foruma. Rivaldo nego sta, neka ljudi koji su gledali tekmu pricaju umjesto nas koji nismo. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gledao ga vise puta i vidio vise nego dovoljno !!! 

- legenda reala
- Kontakt:
Dobar je mali Samir, šta hoćeš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbg druze za razliku od tebe ja nemam navijacke predrasude kada je u pitanju dres nacionalnog tima, bilo da se radi o kadetskoj, juniorskoj, mladoj ili A- selekciji. Ne libim se napisati da su neki omladinci Zeljeznicara strasni talenti, svojevremeno sam Tomica spominjao u kontekstu A-reprezentacije i naravno bio ismijavan, moglo se vidjeti i sta sam pisao o Bajicu, Memiji ili Arminu Hodzicu. Isto tako, ne vidim zasto bi se libio nesto napisati za Radovca, Mihojevica ili Cimirota ako imam isto misljenje o njima kao i o navedenim igracima koji igraju za Zelju ili su ponikli u istom. Tako da mene iskljuci iz te price a oci mi ne dozvoljavaju da presutim kada ti pises nebuloze o nekom igracu FKS-a posmatrajuci ga kroz navijacke naocale. Ziv bio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Nikad klub prije repke, pa valjda se sjecas sta sam pisao o Suljicu i danas sam ubjedjen da on ima mjesta u A timu, previse je u nas guzicara u repci a malo radnika, pogotovo nemamo igraca koji idu sa loptom pravo prema protivnickom golu a tu je potreban ko (Suljic i slicni njemu) !!!
O Samiru mogu reci samo ono sto sam vidio da je pokazao a pokazao je 0

On to ima zato sa njim ne mozes imati diskusiju.Sabinho je napisao/la:Jbg druze za razliku od tebe ja nemam navijacke predrasude kada je u pitanju dres nacionalnog tima, bilo da se radi o kadetskoj, juniorskoj, mladoj ili A- selekciji. Ne libim se napisati da su neki omladinci Zeljeznicara strasni talenti, svojevremeno sam Tomica spominjao u kontekstu A-reprezentacije i naravno bio ismijavan, moglo se vidjeti i sta sam pisao o Bajicu, Memiji ili Arminu Hodzicu. Isto tako, ne vidim zasto bi se libio nesto napisati za Radovca, Mihojevica ili Cimirota ako imam isto misljenje o njima kao i o navedenim igracima koji igraju za Zelju ili su ponikli u istom. Tako da mene iskljuci iz te price a oci mi ne dozvoljavaju da presutim kada ti pises nebuloze o nekom igracu FKS-a posmatrajuci ga kroz navijacke naocale. Ziv bio.
Cuj Radovac ne valja?!
Nek Ljevakovic valja

Nek si ti vidio da je Vrsaljevic dobar igrac.Husika je napisao/la:Nikad klub prije repke, pa valjda se sjecas sta sam pisao o Suljicu i danas sam ubjedjen da on ima mjesta u A timu, previse je u nas guzicara u repci a malo radnika, pogotovo nemamo igraca koji idu sa loptom pravo prema protivnickom golu a tu je potreban ko (Suljic i slicni njemu) !!!
Sad znam sto si ti pljuvao Susica. Cak si ga pljuvao da treba zvati brzonog Avdiju. Pjanica ne volis jer je rekao da mu Sarajevo draze od Zelje.
Ne trebaju se navijaci Sarajeva naci ugrozeni sto @Husika kaze da je Radovac za njega pokazao 0; On je inace kroz elitni krug U17 ovog proljeca vec "sahranio" nekoliko igraca govoreci kako su nula. A najvise je kritika uputio prema Zeljinom Mujagicu.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!