Čestitke jaruga.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Čestitke jaruga.
a eto gledam danas svi me ubijedise celzi celzi roma roma pcka mu materina i slusam druge...Willy je napisao/la:Čestitke jaruga.Nemaš Žilina prva daje gol?
I meni isto to treba.SPY je napisao/la:Ajmo još milan i šahtar..
Ima li ko stream link za milan?
Nisam gledao po temama, ovaj atdhe otkazao.. na google ne radi mi nista.. :SOTNYS_YNWA je napisao/la:I meni isto to treba.SPY je napisao/la:Ajmo još milan i šahtar..
Ima li ko stream link za milan?Možda su stavili na temu, jesi li gledao ?
Vjerovatno zbog toga što Bayernu uopšte nije potrebna pobjeda.hodža je napisao/la:i meni je totalno nejasno što je raja toliko bila zagrijana za romu![]()
ja sam igrao 3+, čisto na osnovu dosadašnjih rez. u grupi...
Tesko,ali nista nije nemoguce.OTNYS_YNWA je napisao/la:Može li ova Roma do preokreta. hmm.Opasno žute ovi Bavarci, mogao bi i crveni pasti.
Ma Real ima Murinja - nema dalje on im vrijedi za jos 2 igraca.... Kad se naljuti strah i trepet je svima.fanatic1991 je napisao/la:hmm danas dan cudan na jednom tiketu pao samo bracu bryan za 71 KM a vcrs cekam Real i Milan za 88KM al mi je Real sumnjiv u pm...2.2 kvota.....al et odigrao sam na njega![]()
EDIT: jeste da vode 2 0 al` opet....(bilo bi dobro da tako ostane i onda jos samo MILANNNNN)![]()
predvidjam da ce Milan zabiti (naravno ako zabije) u 85minOTNYS_YNWA je napisao/la:Shaktar laganice riješava pitanje pobjednika. Još Milan !
Nije ni Bajern jbiga FK RadOTNYS_YNWA je napisao/la:Može li ova Roma do preokreta. hmm.Opasno žute ovi Bavarci, mogao bi i crveni pasti.
ma ko drugiOTNYS_YNWA je napisao/la:Može i u 97. samo nek zabije !
EVO GA !!! IBRAAAAKADABRAAAAA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.