Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Protiv Francuske i Nigerije, očite su greške bile Spahe, to niko ne spori.
Protiv Francuske je bio napravljen i faul na Spahi, a i da se diskutovati o tome da li je bio faul i protiv Nigerije..
Protiv Francuske, da nam nije onaj penal sviran, bilo bi garant svirano nešto drugo..
Protiv Nigerije čist gol poništen, stativa, formacija.. Spaha jeste dijelom krivac, ali ima tu još faktora koji su izravno utjecali da ne prođemo na EP odnosno u naredni krug takmičenja.
Protiv Francuske je bio napravljen i faul na Spahi, a i da se diskutovati o tome da li je bio faul i protiv Nigerije..
Protiv Francuske, da nam nije onaj penal sviran, bilo bi garant svirano nešto drugo..
Protiv Nigerije čist gol poništen, stativa, formacija.. Spaha jeste dijelom krivac, ali ima tu još faktora koji su izravno utjecali da ne prođemo na EP odnosno u naredni krug takmičenja.
Virtu4l je napisao/la:E to to, to je razlog. Da pojednostavim ovo gore napisano, da je klub prošao dalje - on ne bi igrao za repku?BozePetra je napisao/la:U klubu su čekali da vide hoće li proći dalje u Ligi prvaka, nije ni bilo do njega. U pravu su, tek sad se vidjelo koliko je njemu reprezentacija godinama crpila snagu kad je tek ove sezone u životnoj formi igrao za klub.
podvukla sam ti dio koji si zanemario
#Salihović
HariTz je napisao/la:Protiv Francuske i Nigerije, očite su greške bile Spahe, to niko ne spori.
Da je protiv Nigerije igrao Kolašinac, Spaha ne bi trčao na dvije strane pa ne bi ni uspio napravit tu grešku.
#Salihović
Taj dio ništa ne mijenja.BozePetra je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:E to to, to je razlog. Da pojednostavim ovo gore napisano, da je klub prošao dalje - on ne bi igrao za repku?BozePetra je napisao/la:U klubu su čekali da vide hoće li proći dalje u Ligi prvaka, nije ni bilo do njega. U pravu su, tek sad se vidjelo koliko je njemu reprezentacija godinama crpila snagu kad je tek ove sezone u životnoj formi igrao za klub.
podvukla sam ti dio koji si zanemario
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
El Capitano !!! Nemoze on ostavit svoju BiH samo tako !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jest' mozda na papiru al' se zna ko je kapiten i uvijek i bioGoalgetter je napisao/la:Samo da vas ispravim, Edin Dzeko je kapiten.![]()
A Spaha je dobrodosao nazad.
EMIR EL CAPITANO EL GRANDE EL DEL MUNDO SPAHI SPAHA SPAHO NAJVECI SIN BOSANSKI CAPTAIN FANTASTIC SPAHIC
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Motokultivator
- Kontakt:
Don Emirnormalaba je napisao/la:
"Sretan sam što će Spahić i dalje biti član reprezentacije i to je velika stvar za nas. On je od mene dobio autorizaciju da sutra završi privatne probleme koje ima, a onda će već u utorak biti na treningu sa ostalim saigračima"
Babuka![]()
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Da je protiv Nigerije igrao Kolašinac, Spaha ne bi trčao na dvije strane pa ne bi ni uspio napravit tu grešku.[/quote]
Naravno .Kad sam vidio prvu postavu na toj tekmi sam znao da gubimo .Igrali smo odlicno protiv Obale ,Meksika I Argentine a onda na scenu stupa GENIJALAC!!Nisam jos prezalio .
Naravno .Kad sam vidio prvu postavu na toj tekmi sam znao da gubimo .Igrali smo odlicno protiv Obale ,Meksika I Argentine a onda na scenu stupa GENIJALAC!!Nisam jos prezalio .
Ista star i kod mene. Kad sam vidio dizelašlu sredinu terena mark mi je pao na oči.BosnaSTL je napisao/la:Da je protiv Nigerije igrao Kolašinac, Spaha ne bi trčao na dvije strane pa ne bi ni uspio napravit tu grešku.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Je li moglo bolje ime za naseg kapitena?Emir (Ottoman Turkish: امیر, Modern Turkish: emir): a descendant of the prophet Mohammed.; a commander, a governor
Hvala ti Emire. Bez tebe ne znamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobro je sto ce Spahic i dalje igrati za reprezentaciju.Jako bitan igrac za nas. U velikoj je formi u Bayeru,i jedan je od najvaznijih igraca tamo. On bez problema moze odigrati jos 2 godine na visokom nivou i pomoci reprezentaciji da se plasira ne EP u Francuskoj,onda se dostojno oprostiti od repke... Mislim da mozemo ove godine igrati u barazu za odlazak n EP,to nam i treba biti cilj,ta treca pozicija,pa u barazu sta bude. Imamo dobru reprezentaciju, igraci su nam standardni u svojim klubovima izuzev dvojice-trojice,sto je jako vazno... ove dvije naredne utakmice su odlicna prilika da povratimo poljljano samopouzdanje i popravimo atmosferu u ekipi,onda bi nam bila kljucna utakmica protiv Izraela u junu u Zenici,ako bi njih pobjedili,treca pozicija pa i druga bi bila sasvim izvjesna!
Guverner Spaha!Cartman je napisao/la:Je li moglo bolje ime za naseg kapitena?Emir (Ottoman Turkish: امیر, Modern Turkish: emir): a descendant of the prophet Mohammed.; a commander, a governor
Hvala ti Emire. Bez tebe ne znamo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Forumski strucnjaci ce reci da je Guverner Spaha kupio wikipediju i da je umjesto kabadahija stavio commandarEffenberg je napisao/la:Guverner Spaha!Cartman je napisao/la:Je li moglo bolje ime za naseg kapitena?Emir (Ottoman Turkish: امیر, Modern Turkish: emir): a descendant of the prophet Mohammed.; a commander, a governor
Hvala ti Emire. Bez tebe ne znamo.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Poljem se siri miris Emira....
Hvala ti kapitenu.
Hvala ti kapitenu.
Sta se brines, nikad nisam ni sumnjao da ce igratiBozePetra je napisao/la:je li stigao?
Emir dok bude mogao hodati on ce se odazivati !!!
Jedan je Spaha !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Ja mislim da je stigao.
Stigao!!

Zadnja izmjena: Dedy, dana/u 24 mar 2015, 15:41, ukupno mijenjano 3 puta.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
Dobro nam dosao KAPITENU!
Bez tebe ne znamo za pobjedu!
Bez tebe ne znamo za pobjedu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.