Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 22:00

Elegant je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Gdje je zapelo ?

Ma strah me male djece,,, pogotovo muške (pogotovo, kad se krenu "šejtanit" i vrištat i rušit itd)... Ja hoću iskočit :( :( :( :(
Ne znam sta bi ti rekao, to je vec ozbiljnija tema.

Ma nezz prijatelju nisam ni kod koga to vidio... tražim po internetu sve nešto drugo :(

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:01

ji-sung je napisao/la:sarajlija89 to stoji,i ja sam sam nekada bio vjernik,ali poslije nekih jako teskih zvitnih situacija sam stvarno odustao..znam da svaki pravi vjernik nece odustati i da zna da su sve to iskusenja,ali meni je bilo previse iskusenja koje ne mogu prihvatiti..ne mogu prihvatiti da nose krvavo dijete na kolicima,dijete koje nikome nista nije skrivilo i tako te nepravde..ne podnosim nepravdu i to je to..apsolutno shvatam tvoj post..
Negdje sam čitao tekst uglavnom slična je tema.Ja mislim da je ovo naslov"Kada mu je dijete(tek rođeno)umrlo na rukama od metka snajperiste prestala sam vjerovat u Boga"ima još nešto,ali ne mogu da se sjetim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2010, 22:02

sarajlija89 je napisao/la:djeco procitajte moj prethodni post...al dobro..mladi ste..bice :mrgreen:

bar monolog i ostali da procitaju i razmisle o ovome :mrgreen:
Ja ne ulazim u vjerske rasprave, jer se tako najlakše dvije ili više osoba mogu porječkati i reći nešto što nikada ne bi. Činjenica je da sam ono napisao zbog @Gaymachine boy-a koji kritikuje drugog, a u suštini i sam prkosi Bogu nepoštivanjem osnovnih vjerskih postulata.

Mene, iskreno, zaboli ona stvar za vjerom. Pročitao sam 2 vjerske knjige, u istim se nisam pronašao i tačka. Ne želim ja nekog ubjeđivati u neke stvari, niti želim da mene neko ubjeđuje u druge. Ljudi moji, sloboda vjeroispovijesti je i dalje na snazi, tako da...

Pričao sam sa @Dreamerom, koji je upućen u materiju, a da si nismo rekli niti jednu ružnu riječ(on ima svoje viđenje, ja svoje i to je to). A, kada vidim @Faraona koji patronizirajućim postovima pokušava spustiti @Ji-Sunga na zemlju, onda...No, vodim se onom, neko je ograničen, neko nije. :D

Nego, @Unica, jesi li probao hipnozom?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 nov 2010, 22:02

Ma strah me male djece,,, pogotovo muške (pogotovo, kad se krenu "šejtanit" i vrištat i rušit itd)... Ja hoću iskočit :( :( :( :(

sali stravu ;)
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 22:03

Monolog je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:djeco procitajte moj prethodni post...al dobro..mladi ste..bice :mrgreen:

bar monolog i ostali da procitaju i razmisle o ovome :mrgreen:
Ja ne ulazim u vjerske rasprave, jer se tako najlakše dvije ili više osoba mogu porječkati i reći nešto što nikada ne bi. Činjenica je da sam ono napisao zbog @Gaymachine boy-a koji kritikuje drugog, a u suštini i sam prkosi Bogu nepoštivanjem osnovnih vjerskih postulata.

Mene, iskreno, zaboli ona stvar za vjerom. Pročitao sam 2 vjerske knjige, u istim se nisam pronašao i tačka. Ne želim ja nekog ubjeđivati u neke stvari, niti želim da mene neko ubjeđuje u druge. Ljudi moji, sloboda vjeroispovijesti je i dalje na snazi, tako da...

Pričao sam sa @Dreamerom, koji je upućen u materiju, a da si nismo rekli niti jednu ružnu riječ(on ima svoje viđenje, ja svoje i to je to). A, kada vidim @Faraona koji patronizirajućim postovima pokušava spustiti @Ji-Sunga na zemlju, onda...No, vodim se onom, neko je ograničen, neko nije. :D

Nego, @Unica, jesi li probao hipnozom?

De me hipnotiziraj :D

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 22:03

oprostite sto ovako brzo quotam..idem sada sa foruma,a samo da odgovorim sarajliji..covjek,shvatam te u potpunosti u 100% si upravu..sve to sto kazes ja znam..imam dovoljno mozga da to shvatim,ali ne i da prihvatim..hvala ti sto si dobronamjeran jer to cijenim..ali ja zivim po kodeksima svog djeda..on npr. nije dao nani u ratu da ide u dzamiju jer je vecina ljudi isla samo da bi dobila hljeb,a ne da bi iskreno klanjala i posvetila se vjeri..ja sam od prije nekoliko godina jedan od onih ljudi koji pokusava biti dobar i ciniti dobrro..pokusavam svojom iskrenom dobrotom zasluziti sve najbolje,ali jednostavno kako sam i rekao ne prihvatam nepravdu i mnoge druge stvari koje idu u paketu..ne prihvatam da Bog uzme tosu proeskog i takve ljude..niej to za mene..ponavljam,shvatam te i hvala ti sto siris pozitivnu vibru ,ali shvati i ti mene..laku noc svima..
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:04

Unica kada na google to ukucaš dobiješ prvi rezultat naša tema na forumu odnosno tvoja
http://www.google.ba/search?q=strah+od+ ... =firefox-a
Najbolje ti je sa roditeljima popričat,ali ozbiljno ako ti oni ne pomognu već će nešto smislit nemoj da te bude stid reći im.
Iskreno jedini ljudi kojim možeš vjerovat su roditelji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 22:05

i jos nesto..unica kralju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sada stvarnoo laku noc..nemam vise volje :D:D
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:07

ji-sung je napisao/la:i jos nesto..unica kralju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sada stvarnoo laku noc..nemam vise volje :D:D
Gdje ćeš vako rano mlada je noć ccc

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 22:08

LBJ MVP je napisao/la:Unica kada na google to ukucaš dobiješ prvi rezultat naša tema na forumu odnosno tvoja
Najbolje ti je sa roditeljima popričat,ali ozbiljno ako ti oni ne pomognu već će nešto smislit nemoj da te bude stid reći im.

Ma uvijek kontam,,, to je neka prolazna faza u pubertetu valjda kod mene :S

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:09

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Unica kada na google to ukucaš dobiješ prvi rezultat naša tema na forumu odnosno tvoja

Ma uvijek kontam,,, to je neka prolazna faza u pubertetu valjda kod mene :S
Sve prolazi
[youtube][/youtube]
Nama još nije jasno kako
U svakom slučaju popričaj sa roditeljima malo

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 22:12

Vidjećemo šta će bit,,, vrijeme će pokazati.... :(

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:13

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidjećemo šta će bit,,, vrijeme će pokazati.... :(
Budi optimista sve će biti dobro no sikiriki mrsko mi postavljat pjesmu sad :mrgreen:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 nov 2010, 22:17

@Unica
Da tebi tvoj doktor kaze...ako imas taj problem,sad kolko je ozbiljno ili ne to ti najbolje znas...kao sto vec neko rece popricaj s roditeljima...ako ni to ne pomogne,slobodno odes do prvog psihologa,jer cesto ti razgovori daju nevjerovatne rezultate,al vjerovatno je to posljedica tvog psihickog i fizickog sazrijevanja pa je vjerovatno samo prolazna faza.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 nov 2010, 22:19

@_dreamer_

ma vjerujem ja brate...al svjestan sam da bez prakticiranje i ne vrijedi mnogo.Posto sam upoznat sa dosta tih cinjenica...grijeh je jos veci...nadam se da ce me Allah uputiti :)

@monolog

znas ta je problem u nasem drustvu,naslusao sam se ja dosta tih prica...npr. neko mi kaze vidi reisa,vjernik..ovo,ono a lopov...i kao automastki se tim ograđuju od vjere...jer zaboga sta je vjera onda kada jedan vjerski poglavar tako djeluje...

to je individualna stvar,apsolutno si upravu....pa upravo zato svaki covjek treba razmisljat o vlastitom zivotu...i postavit pitanje kako i zasto sve ovo..od cega je nastalo i kako....lakse ce mu tad biti da spozna neke stvari.Da se ne uvrijedis al jel mislis da postoji drugi nacin na koji se sve to moze objasnit...

Ne slazem se ni ja sa dosta toga ovozemaljskog i ljudskog prije svega,mnogim stvarima nisam zadovoljan....al ne sumnjam ni jednog trenutka....dokazi su jasni :)....

btw. posto si ti nacitan :D ..jel mogu negdje naci od Jergovica zbirku pripovjetki "Sarajvski Marlboro" al u pdf formatu,na netu...trebaju mi neki citati...vec sam ranije to procito al nemam knjigu kod sebe :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2010, 22:28

sarajlija89 je napisao/la:btw. posto si ti nacitan :D ..jel mogu negdje naci od Jergovica zbirku pripovjetki "Sarajvski Marlboro" al u pdf formatu,na netu...trebaju mi neki citati...vec sam ranije to procito al nemam knjigu kod sebe
Vjeruj da 5 minuta već pokušavam nešto pronaći, ali bezuspješno. Je li ti to hitno?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 22:29

Za pola sata na Sportklubu počinje derbi svih derbija. Boca Juniors - River Plate, kažu namjerno namjestili termin za Bajram, da ovima k'o sarajlija89 ne bude dosadno :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 nov 2010, 22:33

Monolog je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:btw. posto si ti nacitan :D ..jel mogu negdje naci od Jergovica zbirku pripovjetki "Sarajvski Marlboro" al u pdf formatu,na netu...trebaju mi neki citati...vec sam ranije to procito al nemam knjigu kod sebe
Vjeruj da 5 minuta već pokušavam nešto pronaći, ali bezuspješno. Je li ti to hitno?

nije brate,nema veze...evo ponudio se jedan kolega forumas da mi to skenira..tako da... ;)

hvala i tebi i njemu...mislim da sam nasao :mrgreen:

@virtual

hahahah...ma bjazi :P :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2010, 22:38

A bas sam bio uvjeren da je njih brak normalan i odrziv :(
Eva Longoria se razvodi od Tony Parkera
PAR KOJI se vjenčao prije tri godine navodno se rastaje. Američki mediji pišu kako je košarkaš Tony Parker u ponedjeljak na sudu u Texasu podnio zahtjev za rastavom braka od sedam godina starije glumice Eve Longorije.

Ljubav koja je okrunjena brakom, ali i tetovažama Tonyjevog imena te broja dresa na Evinom tijelu navodno je završena priča. Zasad je nepoznato iz kojih razloga je Tony podnio zahtjev za rastavom, a vijest još nitko nije komentirao.

Par je tijekom ljeta posjetio i Hrvatsku gdje su na iznajmljenoj jahti obišli nekoliko mjesta, uživali u noćnom životu, a nakon toga otputovali su u Pariz kako bi u najromantičnijem gradu na svijetu proslavili 3. godišnjicu braka. Stoga ništa do sad nije ukazivalo na to da su se udaljili međusobno. Eva, koja je prilično aktivna na socijalnim mrežama, zasad nije ništa objavila ni na Facebook stranici iako zabrinuti obožavatelji imaju već mnoštvo pitanja.
Ne znam vise ni koja je poenta braka kod ovih slavnih,kad se vecina razvodi po nekoliko puta,rijetko koji brak uspije :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 nov 2010, 22:42

sarajlija89 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:

nije brate,nema veze...evo ponudio se jedan kolega forumas da mi to skenira..tako da... ;)

hvala i tebi i njemu...mislim da sam nasao :mrgreen:

@virtual

hahahah...ma bjazi :P :P
http://www.4shared.com/document/LfjLN1V ... evski_.htm

;) ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 166 gostiju.