Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RezervniGolman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 21:02

ManijakUSA je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:
crnov je napisao/la:Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!
Ima brato sta ti je. Vazda nas je i bilo. Nemoj se ljutit. Sta ima veze vi i Mladost zupca utrcavanje u teren,ista populacija koja prati ta dva kluba. Neznam sta sam slagao :urnebes:
Ponekad ko mala djeca :crazy: samo u krug, a i u jednom i drugom dvorištu kod svakoga svega!!! Al eto vidi u tuđem oku mrvicu a u svom ne vidi balvan :? :roll:
Haj ti brato spusti tole na lapo zicegu,dres Wizardsa,big mack duble u ruku,litar cole i na kosarku. Mi se svako malo ovako salimo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 09 okt 2014, 21:07

Ponekad ko mala djeca :crazy: samo u krug, a i u jednom i drugom dvorištu kod svakoga svega!!! Al eto vidi u tuđem oku mrvicu a u svom ne vidi balvan :? :roll:[/quote]
Haj ti brato spusti tole na lapo zicegu,dres Wizardsa,big mack duble u ruku,litar cole i na kosarku. Mi se svako malo ovako salimo :urnebes: :urnebes: :urnebes:[/quote]

Ja mogu gdje oću sa svojim finacijama ;) a ti možeš samo klapiti po forumu i soliti pamet svojima u mahali iz koje si kao išao an plaćene tekem u Beograda :urnebes: :urnebes: :urnebes: Drug vidi malo svjeta pusti šta ti kaže mahala nije uspjeh čitav dan piti kfau i pivu :oops:
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 21:12

Halo lafo ameru placo sam muda po azurnoj obali i St Tropezu kad se nisi ni rodio ali to nije tema danasnje emisije i vidis kako se primas ko junac. Daj bola malo se salimo ja i komsije. Epizoda 1373 :urnebes: žibje
KLUB SVIH NAS.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 okt 2014, 21:13

Stara pastrmko uz tebe do groba.. FORZA RIBICA
Objasni ko je veci dingospo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2014, 21:14

ManijakUSA je napisao/la:Ponekad ko mala djeca :crazy: samo u krug, a i u jednom i drugom dvorištu kod svakoga svega!!! Al eto vidi u tuđem oku mrvicu a u svom ne vidi balvan :? :roll:
Haj ti brato spusti tole na lapo zicegu,dres Wizardsa,big mack duble u ruku,litar cole i na kosarku. Mi se svako malo ovako salimo :urnebes: :urnebes: :urnebes:[/quote]

Ja mogu gdje oću sa svojim finacijama ;) a ti možeš samo klapiti po forumu i soliti pamet svojima u mahali iz koje si kao išao an plaćene tekem u Beograda :urnebes: :urnebes: :urnebes: Drug vidi malo svjeta pusti šta ti kaže mahala nije uspjeh čitav dan piti kfau i pivu :oops:[/quote]

Jadan ne bio i ti i tvoje "finacije". :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 09 okt 2014, 21:14

RezervniGolman je napisao/la:Halo lafo ameru placo sam muda po azurnoj obali i St Tropezu kad se nisi ni rodio ali to nije tema danasnje emisije i vidis kako se primas ko junac. Daj bola malo se salimo ja i komsije. Epizoda 1373 :urnebes: žibje
Aha vjerujem ti proguglaj još malo hahaha za tebe je dobro ako si vidio i Jadranskog mora hahhahah :mrgreen: :mrgreen:
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 okt 2014, 22:07

e moj golmane oni barem imaju neku populaciju da ih prati,pa kakva je da je....e moj jado jadni seres na svakoj temi,i na svakoj te ljudi isamaraju..najgore sto brukas pravu mostarsku raju... :crazy:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 09 okt 2014, 22:10

wienultras je napisao/la:e moj golmane oni barem imaju neku populaciju da ih prati,pa kakva je da je....e moj jado jadni seres na svakoj temi,i na svakoj te ljudi isamaraju..najgore sto brukas pravu mostarsku raju... :crazy:

Ovi u Vrapcicima mogu samo sanjati ovakvu posjetu kao sto ima Mladost,puna tribina! :urnebes:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 okt 2014, 22:12

hilmo je napisao/la: Meni nije ni malo žao klubova koji budu kažnjeni zbog ovakvih stvari.
Brate prvo treba da odgovara policija,jer su poslali dva covjeka na utakmicu gdje je doslo haman pa citavo selo uz naravno goste.
Domaci igraci nisu uopce krivi,oni su cak branili sudiju i molili ove svoje "navijace" da ne prekidaju mec.
Ovi zastitati,komesari za bezbjednost i ostala buranije su lokalni ljudi koji ne smiju pogledati ove dzilkose.
Ima tu jos stvari koje nisu za nogometne utakmice a na koje je delegat trebao upozoriti da bi policija reagovala.
Da se to desilo ne bi sigurno doslo do ovoga.Naravno ovi iz Zupce su posebna prica,ali nije toliko ni do kluba.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:27

wienultras je napisao/la:e moj golmane oni barem imaju neku populaciju da ih prati,pa kakva je da je....e moj jado jadni seres na svakoj temi,i na svakoj te ljudi isamaraju..najgore sto brukas pravu mostarsku raju... :crazy:
Kako prođe sastanak s bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: čuj izbjeglica meni jado jadni :urnebes: :urnebes: dobar sam ti kompleks nabio. Gdje god nesto napisem javis se :lol: :lol: uživam :cool:
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 09 okt 2014, 22:29

Kako prođe sastanak s bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: čuj izbjeglica meni jado jadni :urnebes: :urnebes: dobar sam ti kompleks nabio. Gdje god nesto napisem javis se :lol: :lol: uživam :cool:
Kompleksi su čudo :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:36

crnov je napisao/la:

Ovi u Vrapcicima mogu samo sanjati ovakvu posjetu kao sto ima Mladost,puna tribina! :urnebes:
Suti ti 1000 ljudi vam titulu proslavlja :urnebes: :urnebes: :urnebes: ali s obzirom da je prvu 200 popravljate se :lol: :lol:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 okt 2014, 22:36

crnov je napisao/la:

Ma kad nebi na usta bi na :guz: progovorili.Bolan liječite se nije sramota.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 okt 2014, 22:43

cuj izbjeglica.. :urnebes: imas jos kakav naziv mozeli tvoj bolesni mozak smisliti jos nesto :urnebes:
i ti pricas o kompleksima :urnebes: :urnebes: ti si kompleks sam od sebe :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 09 okt 2014, 22:46

Rezervo prva titula obiljezena sa preko 100 baklji oko terena,zadnja titula proslavljena na studenskom igralistu pred br. koji vi samo sanjati mozete,koliko je u vas na prvoj proslavi osvajanja federalne bilo? :urnebes:
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 22:55

crnov je napisao/la:Rezervo prva titula obiljezena sa preko 100 baklji oko terena,zadnja titula proslavljena na studenskom igralistu pred br. koji vi samo sanjati mozete,koliko je u vas na prvoj proslavi osvajanja federalne bilo? :urnebes:
Nije puno bilo jedno 10 hiljada od razvitka pune musale do titovog mosta. Osvajanje titule ili kupa bi bilo u zauder produkciji :cool:
KLUB SVIH NAS.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 09 okt 2014, 22:59

Aj aBd opet cete ispast pa imate priliku barem federanu osvojiti ako nista da se malo raja veseli!
Sretno u nastavku prvenstva komsija i samo tako nastavite!
Sve od Nerme zavisi!kup,kup je vas!
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 okt 2014, 23:02

crnov je napisao/la:Aj aBd opet cete ispast pa imate priliku barem federanu osvojiti ako nista da se malo raja veseli!
Sretno u nastavku prvenstva komsija i samo tako nastavite!
Sve od Nerme zavisi!kup,kup je vas!
I vama vaša budučnost od nedjelje :urnebes: :urnebes: sretno komšija :wave:
KLUB SVIH NAS.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 09 okt 2014, 23:04

samo_lijevo je napisao/la: Brate prvo treba da odgovara policija,jer su poslali dva covjeka na utakmicu gdje je doslo haman pa citavo selo uz naravno goste.
Domaci igraci nisu uopce krivi,oni su cak branili sudiju i molili ove svoje "navijace" da ne prekidaju mec.
Ovi zastitati,komesari za bezbjednost i ostala buranije su lokalni ljudi koji ne smiju pogledati ove dzilkose.
Ima tu jos stvari koje nisu za nogometne utakmice a na koje je delegat trebao upozoriti da bi policija reagovala.
Da se to desilo ne bi sigurno doslo do ovoga.Naravno ovi iz Zupce su posebna prica,ali nije toliko ni do kluba.
E to za policiju si u pravu, ovaj sudija se sklanja iza policajca a on nista ni covjeka da zaštiti od linča.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 okt 2014, 23:05

crnov je napisao/la:Ma dobri su oni,sve ih manje ima tu u Vrapcicima,nema tko nered ni da napravi!

Jeste,ne vaalja rezervni generalizirati ljude sve,vidis na ovoj slici ovaj vas sa letvom i oko njega 6,7 navijaca koji pokusavaju da ga smire i oduzmu mu "smrtonosno" oruzje,sreca pa ovaj igrac nije dobio po glavi!
....Reče navijač kluba čiji navijači ulete na teren da biju protivničke igrače zato što su dali gol. Nakon toga mene bi stid bilo ikog zajebavat i vrijeđat, ali neki očito nemaju obraza pa nakon 15-og bana naprave 16-ti mail i account... :facepalm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.