Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 20:48

A liga prvaka to se ne broji jeli :) :)

Bitno je sta Barcelona misli oko Pjanica u buducim godinama i dali je on taj koji bi trebao zamjeniti Xavija. Ako nije u ovom Realu i Chelsea-u Pjanic nece igrati bar ne dok su ovi treneri tu i igraci na okupu. U Bayernu je pitanje koliko bi se naigrao. A PSG je odma iza ovih klubova. Jedino sto tebi mozda smeta sto bi Pjanic igrao za veci klub od Dzeke ili bar podjednak :hmmmmm: :hmmmmm: I PSG ide redovno do kraja za sve trofeje. Samo sto je Chelsea kupio bogati vlasnik deset godina prije. Naravno da je engleska puno jaca liga samo francuska nije nesto puno losija od talijanske. A i PSG pruza bolje partije od Juventusa tamo gdje je to najvaznije a to je liga prvaka.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 20:50, ukupno mijenjano 2 puta.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jan 2015, 20:49

Virtu4l je napisao/la:Ne bi to bio nikakav napredak u karijeri kakav mi ovdje priželjkujemo. Tamo bi izgubio još minimalno dvije godine i nakon toga bi mu bilo sve teže ostvariti transfer u top klub, a PSG to nije, da se razumijemo.
Hajde da procitam i ovo. PSG zapravo nije top klub, PSG je trenutno jedan od najboljih klubova na svijetu :facepalm: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 20:52

Ajax je napisao/la:Jedino sto tebi mozda smeta sto bi Pjanic igrao za veci klub od Dzeke ili bar podjednak :hmmmmm: :hmmmmm:
Da si pažljivo pročitao klubove koje sam naveo, možda bi shvatio da to što si rekao za Džeku nije istina.
DonCorleone je napisao/la:Hajde da procitam i ovo. PSG zapravo nije top klub, PSG je trenutno jedan od najboljih klubova na svijetu :facepalm: .
Jeste, rame uz rame sa Realom, Bayernom, Barcelonom, Unitedom :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 20:55

Virtu4l je napisao/la:Da si pažljivo pročitao klubove koje sam naveo, možda bi shvatio da to što si rekao za Džeku nije istina.
Nabroj mi 7 klubova koji su jaci od PSG-a trenutno na svijetu. Mislim da ces i 5 klubova tesko pronaci. Arsenal i Liverpool to sigurno nisu. City je po meni losiji kada bi igrali jedani protiv drugih ili podjednak klub.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 20:56

Kakve to ima veze sa ovim što si ti napisao, da bi meni bilo krivo što bi Pjanić igrao u većem klubu od Džeke :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 20:57

Dobro pusti sad to. To moze biti istina i nemora i to nije toliko bitno. To sam rekao jer si cini mi se par puta kada si ih poredio rekao da Dzeko igra za veci klub od Pjanica. Nego kako to PSG nije TOP klub a ti nemozes nabrojati 5 klubova na svijetu koju su trenutno jaci od njih ?? Onda mora biti top klub nema druge.

Ako pogledas realno. U Chelsea i Realu se nebi naigrao. U Bayernu je veliko pitanje koliko bi igrao. Ostaju samo Barcelona i po meni je odma iza njih PSG pa i City. Neki dan nekima ovdje nije valjao Liverpool. A sta AKO ga Barca nezeli sta onda. Sta je bolje PSG ili Roma ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jan 2015, 21:05

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Kakva je razlika izmedju Chelsea i PSG-a?
Trenutno velika. Chelsea je mainstream, redovno je do kraja u igri za sve trofeje, sedam polufinala lige prvaka u zadnjih deset godina, dva finala, jedan trofej, takmiči se u najboljoj ligi na svijetu, gdje je uglavnom među glavnim favoritima za titulu...

Da sam ja igrač, sigurno bi mi bilo veće zadovoljstvo igrati derbije sa Unitedom, Cityjem, Arsenalom, Liverpoolom, nego sa Marseilleom, Lilleom ili Bordeauxom.
Jedina razlika izmedju ta dva kluba, jeste da je Chelsea prije kupljen. U buducnosti ce oba tima biti u TOP 8 europskih klubova.

Vi zaboravljate da je Pjanic odrastao u Francuskoj, tamo mu je porodica, tamo je igrao od malih nogu.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jan 2015, 21:09

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Hajde da procitam i ovo. PSG zapravo nije top klub, PSG je trenutno jedan od najboljih klubova na svijetu :facepalm: .
Jeste, rame uz rame sa Realom, Bayernom, Barcelonom, Unitedom :wave:
Sinko dragi, masi ti koliko god zelis ali ovo sto pises veze sa vezom nema. Cuj PSG nije top klub. Pa ovo je najmanje podjednaka blasfemija kao Husikin libero i to sve na Pjaninoj temi :bow: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 21:12

Pazi, pet klubova je lako nabrojati, Real, Bayern, Barcelona, Chelsea i United su trenutno jači od PSG-a, City je isto tako jači igrački, svi ovi klubovi imaju bolji roster od PSG-a. Samo mi nemoj povlačiti priču o Unitedu i slično, to je sila, i uvijek će biti sila.

PSG ne može biti izazov za igrača tipa Pjanić, igra u slabijoj ligi, slabijoj u odnosu na ove vodeće. Sezona im se svodi na ligu prvaka i to jedini pravi izazov koji igrač može doživjeti. Kada ispadnu iz lige prvaka, automatski nestaju sa scene, jer utakmica protiv Eviana ili Caena nikome nije zanimljiva.
DonCorleone je napisao/la:Sinko dragi, masi ti koliko god zelis ali ovo sto pises veze sa vezom nema. Cuj PSG nije top klub. Pa ovo je najmanje podjednaka blasfemija kao Husikin libero i to sve na Pjaninoj temi :bow: .
Stani, hoćeš da kažeš da Pjanić treba preći u PSG? Time si pljunuo sam sebi u usta i pokakio se na sve ono što ovdje lupaš posljednjih godinu dana.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 21:17

United je momcad u stvaranju i nisu trenutno jaci od PSG-a niti je CIty igracki jaci. United, City i PSG su tri podjednake ekipe sa podjednako kvalitetnim igracima. Kako bi se reklo u pet deka. A kada sam ja pisao prije pola godine ne Dzekinoj temi da ce se United boriti sa Cityem za drugo mjesto ove sezone do kraja i da ce se jako pojacati a da ce Chelsea biti prvi tada je mnogima bio taj United smjesan, zanimljivo a sad odjednom postade gigant. Nesjecam se jesi li to bio bas ti ali bilo je puno takvih komentara. City, PSG i United su ekipe skoro identicnog kvaliteta nema tu nikakve razlike. Kao da poredis Real i Barcelonu ko je tu bolji. To su nijanse. United je losiji u odbrani a PSG u sredini terena.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 21:18

Mozambik je napisao/la:Jedina razlika izmedju ta dva kluba, jeste da je Chelsea prije kupljen. U buducnosti ce oba tima biti u TOP 8 europskih klubova.
Ne. Razlika je u tome što PSG igra League 1, a Chelsea igra EPL. EPL je izazov, League 1 to nije. Zbog toga će njihovi rezultati u Evropi uglavnom biti ovakvi kao i do sad. Teško, vrlo teško će to funcionisati na duže staze, jer se uloženi novac nikad ne može vratiti.

Zanemarujete kvalitet lige, a to je jedan od najbitnijih faktora.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jan 2015, 21:18

Nisam to nigdje rekao, uopste ne ulazim u spekulacije takve prirode.

Nego zelim da ti skrenem paznju na koristenje potpuno pogresne terminologije za ocijenjivanje klubova. Jedno su najtrofejniji (najveci) klubovi po historiji i trofejima, a jedno su aktualni top klubovi kao PSG koji evo vec nekoliko godina ucestvuje u K.O. fazi lige prvaka. PSG je svakako top klub.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jan 2015, 21:19

dzaba se raspravljate kad nece otic u psg :D
=\_1921_/=

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jan 2015, 21:23

PSG je bolja opcija od Rome po meni, to jest ako dovedu pravog trenera. Blanc je klaun. Treba vidit i sta ce bit sa FFP. Ali Francuska ce uvijek bit privlacna Pjanicu, momcina je prakticki Francuz.

Eh sad ako imas izbor izmedju PSG-a i recimo Uniteda, naravno da treba izabrat United. Kao sto je Di Maria i uradio ljetos. Nije vise argument ni novac, United ima na bacanje sada. Ubjedljivo najveci ugovori i sto se tice sponzora na dresu, i proizvodjaca dresa. Ali nece Pjana u United, ne treba taj tip igraca trenutno ja mislim.

Barca bi mu najbolje odgovarala, ali ne mogu nikoga dovodit. Ne znam bas gdje bi mogao osim toga. Nije lose ni u Romi iskreno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 21:24

DonCorleone je napisao/la:a jedno su aktualni top klubovi kao PSG koji evo vec nekoliko godina ucestvuje u K.O. fazi lige prvaka. PSG je svakako top klub.
Učestvuju i Basel, Shakhtar, Porto.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2015, 21:29

Ja bih ga volio u Unitedu.Pa da bude najbolji igrac, i pruza partije kao i u repci.
Vjerovatno bi to i simpatizeri drugih klubova u Engleskoj iskreno zeljeli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jan 2015, 21:29

PSG ako dovede pravog trenera, Simeonea npr. ubrzo ce biti legitimni kandidat za sampiona europe.

Imaju ogroman potencijal i uz pravog trenera i Pjanica bi sigurno bili top klub.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 21:30

Mozambik je napisao/la:PSG ako dovede pravog trenera, Simeonea npr. ubrzo ce biti legitimni kandidat za sampiona europe.

Imaju ogroman potencijal i uz pravog trenera i Pjanica bi sigurno bili top klub.
Objasnio kratko i jasno. :thumbup: :thumbup: Mada mislim da su i sada top klub ako igraju cetvrtfinala lige prvaka i opet ce najvjerovatnije. Chelsea ih je jedva izbacio i izborio to polufinale. Odlucivale su nijanse i povrede kod PSG-a.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 jan 2015, 21:32

Pariz je opasan ta ce tamo?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jan 2015, 21:51

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:a jedno su aktualni top klubovi kao PSG koji evo vec nekoliko godina ucestvuje u K.O. fazi lige prvaka. PSG je svakako top klub.
Učestvuju i Basel, Shakhtar, Porto.
Evo City ne ucestvuje u K.O. fazi ls nikako izuzev ove godine pa je opet top klub, a kamoli klub kao PSG koji je svake godine realan kandidat za osvajanje ls i ako ne najveci kandidat. PSG je sigurno po imenima i uspjehu zadnjih godina top klub. Tebi ako PSG nije top klub onda si puko ko limenka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.