[youtube][/youtube]
Sinoc je bilo najbitnije da Kirk ne dobije 6-tu, jer je imao 5 dosta vremena. Bez njega bi pali sigurno.SaltCityAttack je napisao/la:sreca pa se zavrsi u 3 OT, a d aje bio jos jedan mi bi zavrsili sa 2 igraca na parketu ko BiH-Grcka na euro basketu..pa svi nam po 4 licne imali u pm , a trojicu smo izgubili zbog 5 i to najboljih na parketu ..jos je falil da Boozer izleti pa ko bi dao kos u pm ahahaha
I meni ovo 90% miriše na utakmice sa Heatom :- ).SaltCityAttack je napisao/la:Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
Postoji li kakva torrent stranica, gdje mogu snimiti stare utakmice - doba magica, malonea, jordana i dr?Tribalian je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica koja ide u kolekciju , nasla je svoje mesto pored raznih finala
Jbga, 60 minuta igrat mora biti posljedica pogotovo na njemu koji ove sezone kuburi sa povredama. Znaci bitno nam je da Nate ne dobije 6 licnih inace smo donji. Butler ce vjerovatno igrat odbranu na Deronu, a Deng ce se opet trosit puno u defanzivi protiv Johnsona. Mozda i Marco zaigra PG, jer je igrao to ove sezone.kad_kako je napisao/la:Kirk upitan za 5-tu utakmicu.
"bruised calf" je u pitanju.
Postoji , ukucas "Torrentz",zatim ides na opciju "search" . to ti je ovo http://torrentz.eu/search" onclick="window.open(this.href);return false;. Nisam siguran dal je ovde potrebna registracija ,jer toliko dugo koristim ovo da ni sam ne znam dal sam registrovan . Ako te zanimaju neke konkretne utakmice mozda mogu da ih nadjem na YT pa da uradis download odatle. U slucaju Bullsa, na YT-u mozes naci i cele utakmice iz 90-tih godina , a mozes skinuti i specijalizovane emisije koje traju nekih sat-sat i po vremena ,pregled sezone na primer odnosno put do finala i titule , nesto kao ovo " onclick="window.open(this.href);return false; a imas i cele utakmice ko sto rekoh ,ali dosta vise ih je na torrentz. Sve ovo je u vezi Bullsa ,za ove ostale ne znam .Luminary je napisao/la:Postoji li kakva torrent stranica, gdje mogu snimiti stare utakmice - doba magica, malonea, jordana i dr?Tribalian je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica koja ide u kolekciju , nasla je svoje mesto pored raznih finala
Pozz
nadam se da ce se vratiti,kakva bi to tek onda serija bila,bez obzira sto ne bi mogli Rosa ocekivati u najboljem izdanju,ali bi to svakako dignulo moral citavoj ekipi,a i navijacima Bullsa,pa onda da se posteno pokoljemoSaltCityAttack je napisao/la:Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
meni ima logike da se vrati protiv Miamia ..lakse mu je igrati, jer igra protiv dokazanih igraca, super starova koji ga razumiju i koji sigurno nebi n njemu vrsili neki pritisak koji bi mu mogao unistiti karijeru, dok recimo protiv Indiane,Netsa i slicnih igraca Williamsa, Johnsona i ovih koji nikad sa svojim ekipama nece doci do titule, svakako da oni grizu tu i nebi ga ni postovali..ovako protiv Miamia mu se najlakse i najbolje da se vratiL-Train je napisao/la:nadam se da ce se vratiti,kakva bi to tek onda serija bila,bez obzira sto ne bi mogli Rosa ocekivati u najboljem izdanju,ali bi to svakako dignulo moral citavoj ekipi,a i navijacima Bullsa,pa onda da se posteno pokoljemoSaltCityAttack je napisao/la:Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
brate zamisli kako je meni bilo tad ja na utakmici bioBIHfan je napisao/la:Prosle godine u ovaj dan smo tugovali i bili skamenjeni. Zavrsila se prva utakmica prve runde izmedju Philadelphie i Chicaga, Rose pokidao ligamente.![]()
Znaci tacno godina dana prosla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.