Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 28 apr 2013, 02:30

:mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 apr 2013, 02:42

"you look good"

hahahahahahaha
Postovanje treba zaraditi.

sky23
Kontakt:

Post Postao/la sky23 » 28 apr 2013, 07:46

Jimmy for the W. 8-)

Nate Robinson je najzaslužniji. Kako je junački odigrao na kraju 4/4. Svaka čast!
#RunningOfTheBulls #90sEra #ThisIsWhyWePlay

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 apr 2013, 12:23

slika

Game of the year !

Ovo je jedna od onih utakmica koja ide u kolekciju , nasla je svoje mesto pored raznih finala ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 16:43

Svi slave samo Rose i Jackie Chan hladnokrvno gledaju :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2013, 19:12

sreca pa se zavrsi u 3 OT, a d aje bio jos jedan mi bi zavrsili sa 2 igraca na parketu ko BiH-Grcka na euro basketu :)..pa svi nam po 4 licne imali u pm , a trojicu smo izgubili zbog 5 i to najboljih na parketu ..jos je falil da Boozer izleti pa ko bi dao kos u pm ahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 apr 2013, 19:16

SaltCityAttack je napisao/la:sreca pa se zavrsi u 3 OT, a d aje bio jos jedan mi bi zavrsili sa 2 igraca na parketu ko BiH-Grcka na euro basketu :)..pa svi nam po 4 licne imali u pm , a trojicu smo izgubili zbog 5 i to najboljih na parketu ..jos je falil da Boozer izleti pa ko bi dao kos u pm ahahaha
Sinoc je bilo najbitnije da Kirk ne dobije 6-tu, jer je imao 5 dosta vremena. Bez njega bi pali sigurno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2013, 19:28

uhh pa bi ebiga ko bi Willimsa cuvao..doduse ovaj mali na klupi je dobar odbranbeno mozda bi nesto i napravio..samo cudi me da Rip sjedi na klupi u onim trenutcim ebote..pa on valjda moze donjeti prevagu nam ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 apr 2013, 00:50

Kirk upitan za 5-tu utakmicu. :(

"bruised calf" je u pitanju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2013, 04:50

Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2013, 04:56

SaltCityAttack je napisao/la:Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
I meni ovo 90% miriše na utakmice sa Heatom :- ).

P.S Evo malo pred Netse...

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 29 apr 2013, 08:04

Tribalian je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica koja ide u kolekciju , nasla je svoje mesto pored raznih finala ;)
Postoji li kakva torrent stranica, gdje mogu snimiti stare utakmice - doba magica, malonea, jordana i dr?
Pozz

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 apr 2013, 12:36

kad_kako je napisao/la:Kirk upitan za 5-tu utakmicu. :(

"bruised calf" je u pitanju.
Jbga, 60 minuta igrat mora biti posljedica pogotovo na njemu koji ove sezone kuburi sa povredama. Znaci bitno nam je da Nate ne dobije 6 licnih inace smo donji. Butler ce vjerovatno igrat odbranu na Deronu, a Deng ce se opet trosit puno u defanzivi protiv Johnsona. Mozda i Marco zaigra PG, jer je igrao to ove sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 apr 2013, 13:23

Luminary je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica koja ide u kolekciju , nasla je svoje mesto pored raznih finala ;)
Postoji li kakva torrent stranica, gdje mogu snimiti stare utakmice - doba magica, malonea, jordana i dr?
Pozz
Postoji , ukucas "Torrentz",zatim ides na opciju "search" . to ti je ovo http://torrentz.eu/search" onclick="window.open(this.href);return false;. Nisam siguran dal je ovde potrebna registracija ,jer toliko dugo koristim ovo da ni sam ne znam dal sam registrovan . Ako te zanimaju neke konkretne utakmice mozda mogu da ih nadjem na YT pa da uradis download odatle. U slucaju Bullsa, na YT-u mozes naci i cele utakmice iz 90-tih godina , a mozes skinuti i specijalizovane emisije koje traju nekih sat-sat i po vremena ,pregled sezone na primer odnosno put do finala i titule , nesto kao ovo " onclick="window.open(this.href);return false; a imas i cele utakmice ko sto rekoh ,ali dosta vise ih je na torrentz. Sve ovo je u vezi Bullsa ,za ove ostale ne znam .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 apr 2013, 13:26

SaltCityAttack je napisao/la:Slusam brata od Rosa najavljuje ga u drugoj seriji protiv Miamia haha..kaze da je spreman i da je povreda zaljecena 100%, ali je u glavi jos uvjek 90%
nadam se da ce se vratiti,kakva bi to tek onda serija bila,bez obzira sto ne bi mogli Rosa ocekivati u najboljem izdanju,ali bi to svakako dignulo moral citavoj ekipi,a i navijacima Bullsa,pa onda da se posteno pokoljemo :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 apr 2013, 13:29

Prosle godine u ovaj dan smo tugovali i bili skamenjeni. Zavrsila se prva utakmica prve runde izmedju Philadelphie i Chicaga, Rose pokidao ligamente. :(
Znaci tacno godina dana prosla.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 apr 2013, 13:52

Jedan od tuznijih dana u mojoj karijeri kao Bulls navijaca.

Ali nas ce se Ruza vratiti jaci nego ikad. Taman mu dobro doslo vrijeme oporavka da poradi na sutu. :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2013, 15:07

Ako se Rose vrati onda postoji nada da se i Heat izbaci 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2013, 17:40

L-Train je napisao/la:
nadam se da ce se vratiti,kakva bi to tek onda serija bila,bez obzira sto ne bi mogli Rosa ocekivati u najboljem izdanju,ali bi to svakako dignulo moral citavoj ekipi,a i navijacima Bullsa,pa onda da se posteno pokoljemo :D
meni ima logike da se vrati protiv Miamia ..lakse mu je igrati, jer igra protiv dokazanih igraca, super starova koji ga razumiju i koji sigurno nebi n njemu vrsili neki pritisak koji bi mu mogao unistiti karijeru, dok recimo protiv Indiane,Netsa i slicnih igraca Williamsa, Johnsona i ovih koji nikad sa svojim ekipama nece doci do titule, svakako da oni grizu tu i nebi ga ni postovali..ovako protiv Miamia mu se najlakse i najbolje da se vrati

a mi brate i nema snse da mozemo dobiti ovaj Miami u seriji i sa Rosom, a mi sa ovom ekipom..eh da imamo recimo mi tu jos Asika i Korvera u ekipi onda bi bilo zanimljivo
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 apr 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2013, 17:46

BIHfan je napisao/la:Prosle godine u ovaj dan smo tugovali i bili skamenjeni. Zavrsila se prva utakmica prve runde izmedju Philadelphie i Chicaga, Rose pokidao ligamente. :(
Znaci tacno godina dana prosla.
brate zamisli kako je meni bilo tad ja na utakmici bio :cry: .. brate nezna se ko je gori bio ja ili ovaj drug..pa bolan izgubljeni smo bili mi smo 2 milje vozili jednosmjernom ulicom zbunjeni onako trazimo radio stanicu espn da cujemo vijesti , p zovem alema da vidim sta pricaju ..kad me onda stari zove, pa Aalem i kazu ACL :(..HEJ A CIRKUSA SVI CEKAJU U REDU A MI VOZIMO JEDNOSMJERNOM ulicom i svi nas gledaju i stali ljudi na toj ulici da mi prodjemo hahaha...brate citav UC je bio skamenjen i ako niko nije znao sta mu je a svi su prepostavljali to...neke djevojke se raduju pobjedi, a kad ih lik napade kaze kako mogu slaviti pobjedu, kad smo izgubili Rosa ...jednostavno umjesto slavlja mi smo napustili dvoranu kao da smo izgubili titulu, kao sto i jesmo, jer sa Rosom smo mogli se boriti, a njega kd smo izgubili ve je to propalo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.