Safet Sušić - Pape

nihco

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la nihco » 04 feb 2013, 15:11

Od vremena Pasalica nije bilo vise javasluka , nepotizma , a posebno sto od Susica nismo imali losijeg selektora. Radi protiv sadasnjosti i buducnosti.
Sent from my Commodore 64

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 feb 2013, 15:33

Saurman je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Bilo je svakakvih grupa i prije,Baljica,Barbareza,Hasana,Hibica itd itd...To sto si napisao nema veze s realnoscu...Mislis lahko je dobit Litvaniju,Latviju...Mi smo sila,Brazil je za nas mrvica...Sta zelite reci?Pa Zahirovic odradi posao,ok igra gdje igra...
Kad ne bude imao rezultate tad cemo ga kritikovati i tjerat...
Nismo mi sila ali nisu ni Litvanija i Latvija ekipe koje spadaju u gornji dom europskog fudbala.Sad smo dobili najlakšu grupu u zadnjih 15 godina kad ti je Grčka nosilac sve ti je jasno.
Grupa jeste najlaksa do sad,uvjetno receno,ali ekipa koja prodje grupu na EP,koja u kvalifikacijama za EP bude prva,kojoj ni Hrvatska nije mogla nista,koja je nedavno bila prvak Evrope je daleko od najslabijeg nosioca.
E sad,sto ne igraju atraktivan fudbal,pa imamo percepciju da nisu toliko jaki, to je vec nas problem.
Evo malo otimizma posto su sve crnjaci od postova, imamo odlicnu ekipu,atmosferu, selektora,pa i savez je konacno sato na noge sa Osimom,Bajevicem i co. Imamo velike sanse da se plasiramo kao prvi (dosta baraza). A ovi koji u svemu vide negativno neka im je Bog na pomoci....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 15:36

Radi Susica mozemo izgubit brdo igraca. To se tesko moze oprosti, cak i u slucaju plasmana iz najgore grupe u istoriji kvalifikacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nihco

Post Postao/la nihco » 04 feb 2013, 15:47

Trebamo shvatiti da, "napretkom" koji postizemo, trebace nam 50 godina da budemo gdje su Hrvati sada. Savez nam, eto, nije kriminalan ali je do bola nesposoban i amaterski. Selektor je odron odrona itd. Jeste li sretni ? Uzivajte onda.....
Sent from my Commodore 64

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 feb 2013, 16:43

nihco je napisao/la:Trebamo shvatiti da, "napretkom" koji postizemo, trebace nam 50 godina da budemo gdje su Hrvati sada. Savez nam, eto, nije kriminalan ali je do bola nesposoban i amaterski. Selektor je odron odrona itd. Jeste li sretni ? Uzivajte onda.....
nije savez i selektor kriv,sto klubovi iz nase lige nisu sposobni stvorit igraca ,kao sto rade hrvatski klubovi(skoro citava reprezentacija im je do prije neku godinu igrala u domacoj ligi),i koji nesto zance u evropi a ne da nam i danas dan igrace ogdajaju stranci,a mi kupimo mast kad stasaju!
nece vjecno bit dijapsore da nam daje nosioce igre repke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 16:47

ciza je napisao/la: da nam i danas dan igrace ogdajaju stranci,a mi kupimo mast kad stasaju!
Kamo srece da kupimo mast. I to je visa matematika za pojedine.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 feb 2013, 16:52

Principatus je napisao/la:
ciza je napisao/la: da nam i danas dan igrace ogdajaju stranci,a mi kupimo mast kad stasaju!
begovic,mujdza,kolasinac,lulic,pjanic,ibisevic,salihovic,misimovic,medunjanin,ibricic , itd itd koliko god hoces.. nije vidjelo terena i premier lige ;)
kad budemo mogli proizvodit igrace koji ce ove moc dostojno zamjenit tad cemo imat stabilnu reporezentaciju i moc pravit zapazen uspjeh,a komeitet i susic tu te mogu puno napravit kad je najveci dio problema u domacim klubovima
ocigledno je da se u omladinskim skolama ne radi jer su nam puna usta talenata a niko da stasa u ozbiljnog igraca
primjer kakvi su nam klubovi kad u sarajevu ko jednom od najvecih klubova se o husjenovicu prica ko mega giga klasnom igracu koji u dinamu evo po izjavama trenera ne predstavlja ozbiljno pojacanje i ne moze zamjenit igrace koji su otisli ,valjda to nesto govori,a ovdje je bio predstavljen kao" najbolji zadnjih 20 godina"

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 04 feb 2013, 17:36

ciza je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
begovic,mujdza,kolasinac,lulic,pjanic,ibisevic,salihovic,misimovic,medunjanin,ibricic , itd itd koliko god hoces.. nije vidjelo terena i premier lige ;)
kad budemo mogli proizvodit igrace koji ce ove moc dostojno zamjenit tad cemo imat stabilnu reporezentaciju i moc pravit zapazen uspjeh,a komeitet i susic tu te mogu puno napravit kad je najveci dio problema u domacim klubovima
ocigledno je da se u omladinskim skolama ne radi jer su nam puna usta talenata a niko da stasa u ozbiljnog igraca
primjer kakvi su nam klubovi kad u sarajevu ko jednom od najvecih klubova se o husjenovicu prica ko mega giga klasnom igracu koji u dinamu evo po izjavama trenera ne predstavlja ozbiljno pojacanje i ne moze zamjenit igrace koji su otisli ,valjda to nesto govori,a ovdje je bio predstavljen kao" najbolji zadnjih 20 godina"
+1 reprezentacija nam je zlatna u odnosu na klubski fudbal
.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2013, 17:42

Mahaće vama Pape sa Kopakabane :-P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 feb 2013, 20:09

Virtu4l je napisao/la:Mahaće vama Pape sa Kopakabane :-P
To je sigurno ali u kom svojstvu ce biti u Brazilu....????? ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:11

gringobih je napisao/la:
Na poziv HNS-a, da mu se zahvale sto nije dirao Halilovica.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 feb 2013, 20:12

gringobih je napisao/la:
sef strucnog staba reprezentacije BiH . ;)
HZ87

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 feb 2013, 20:20

revoX. je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
sef strucnog staba reprezentacije BiH . ;)
Natjerao si ateistu da kaze "bog te cuo" :)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 feb 2013, 20:20

Cartman je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
i to je irgac koji je buducnost bh fudbala koji je stasao ovdje ;)
al nauclii smo mi da nam drugi odgajaju i prave igrace a mi ce mo lajat na druge i kukat kako nam ih kradu
gdje su te omladinske sokle zelje sarajeva,sirokog ,celika sto ne izbace igraca,nek nam proizvedu buducnost fudbala
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 feb 2013, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 feb 2013, 20:22

BiH ne treba da brine za buducnost selektora.
Tako mala nacija a toliko sturcnjaka i mozgova ne jednom mjesto, cudo ne vidjeno, jos kad na to dodas da smo najneuspijesnija nacija u regionu pa i u samoj Evropi onda cudo bude jos vise :)

Strucnjaci, dzaba palamudite, Safet vas samo na ignore listu pritefteri :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 feb 2013, 20:37

ciza je napisao/la: i to je irgac koji je buducnost bh fudbala koji je stasao ovdje ;)
al nauclii smo mi da nam drugi odgajaju i prave igrace a mi ce mo lajat na druge i kukat kako nam ih kradu
gdje su te omladinske sokle zelje sarajeva,sirokog ,celika sto ne izbace igraca,nek nam proizvedu buducnost fudbala
+1

Nama niko ništa nije ukr'o. Mi krademo i mi smo ljigavi lopovi. Kad kažem mi mislim na savez, sve one institucije koje su tražile bilo kakve kadrove vani i naš stav.

Mi smo haman narod koji namanje voli du.petom maknut. Al' optimističan sam, jer se svakim danom sve više ova poredjenja rade. Valjda će isplivati oni koji vole da tresu gu'Scom. I fudbal nam ide koliko toliko nabolje. Velika je stvar što su za Radovca zainteresovani iz Zenita, Dupovca po Italiji. Ili ovih par igrača Želje i onaj Travančić, čitam da ga hoće iz Werdera. Sve je to fino, makar je porastao broj tračeva, ako ne transfera.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 04 feb 2013, 20:41

ljudi moji mi najvise krademo, pogledajte reprezentaciju. begovic se afirmisao u kanadi, pjanic u luksemburgu/francuskoj, spaha u hrvatskoj, mujdza u hrvatskoj, salihovic, misimovic po njemackoj, ibisevic u SAD, medunjanin holandija........ svi glavni igraci osim dzeke koji bi sada igrao u gosku iz gabele da nije otisao u cesku
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:41

ciza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
gringobih je napisao/la: To je sigurno ali u kom svojstvu ce biti u Brazilu....????? ;)
i to je irgac koji je buducnost bh fudbala koji je stasao ovdje ;)
Realnost je takva da ako cemo se uzdat u nase klubove, ceka nas buducnost na nivou Albanije. Hrvatska, Turska, pa cak i jedna Engleska (Zaha, Sterling, Welbeck) se bori za svakog igraca, a mi ih trebamo pustat i uzdat se u nase ogromne klubove? Da nam je rad sa mladim igracima jadan, jest, ali nije o tome prica ovdje. Prica je o tome sto se ne radi dovoljno dobar posao u vezi dva najveca talenta od Edina Dzeke, to jest Kolasinca i Halilovica.

Jesu li Turci stvorili Sahina kao igraca? Naravno da nisu, ali kakve to veze ima? Ljudi mu dali prvu utakmicu sa 17 godina dok je bio junior Dortmunda, i isto je turcin kao Ataturk ili Mehmet Aurelio. Naravno da krademo, kradu svi.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 feb 2013, 20:46

zato ta hrvatska hladno pomete turke u istanbulu,zbog toga,jer hrvatska liga svakih dvije tri godine izbaci 3-4 standardna reprezentativca koji cine okosnicu hrvatske reprezentacije ,ne odbacuju talente koji se pojave u inostranstvu ali NE OVISE O NJIMA ko mi,kod tih reprezentacija okosnica su igraci koji su te zemlje proizvele,nama u prvih 11 su u manjini irgaci koji su poniklu kod nas tu je razliak i kod nas jse to nece promjeniti za dugo ,a hrvatska je ovaj prelazni rok prodala 2-3 mlada igraca koji ce za 2 godine biti u reprezentaciji alfa i omega,a mi cekamo da svabo odgoji djete pa da ga vucemo za rukav da igra za nas,nece toga vijecno bit
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 feb 2013, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 feb 2013, 20:46

Postoji razlika drug izmedju Zahe i Pjanića. Zaha je kao igrač napravljen u Engleskoj.

A mi... nama bi bilo dobro da prestanemo krasti. Onda bi spali na nivo Albanije. A onda bi uslijedili protesti, štrajkovi i konačno bi nam se fudbal ili pomaknuo naprijed ili totalno ugasio.

Turska ima Fener, Galatu i Bešiktaš, plus ostale. Mi nemamo ni ostale. Doće generacije u dijaspori koje neće voljeti BiH ili će biti samo svjesni svog porijekla, e a tad smo ga nayebali ako nastavimo sa ovom politikom. Kako god okrenemo idemo ka samouništenju ako ne budemo težili da razvijemo domaći fudbal.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.