Kume Forlan je bio dobar do 5 Jula 2010... A nagrada traje do 31.12.2010 ! Eto ti razloga ,. posliej toga Diego isto koda nije igro za Atletico ! Tebi je Ronaldo najbolji , a ostatku sviejta se zna ko je ili pak vecini..... tvoja stvar , tvoj klub , pa opet po petaka navratite !Da vidimo tog najboljeg Ronalda u Akciji .L_blancos je napisao/la:Pa koji su drugi zadaci napadaca ??
Imao je vise i asistencija, ja uopste nisam prkosan nit me uopste dotice izbor, nego samo ne ide u glavu kako nema Forlana uopste u prvih 11
Najbolji igrac SP i Lige evrope.. Mislim da je zasluzio ako nista da bude bar tu.. To je samo jos jedan dokaz ne pravilnosti izbora..
Isto sto je tebi Messi bolji, meni je Ronaldo.. Al ja ne pocinjem tu raspravu ko je bolji il sta vec.. To se moze rasprava vodit do sutra a opet nece se nista obznanit..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ajd nek bude kako ti kazes, vi ste najbolji i sve, al opet ne shvatam sta je to Villa ekstra odradio za citavu godinu..Andres je napisao/la:Kume Forlan je bio dobar do 5 Jula 2010... A nagrada traje do 31.12.2010 ! Eto ti razloga ,. posliej toga Diego isto koda nije igro za Atletico ! Tebi je Ronaldo najbolji , a ostatku sviejta se zna ko je ili pak vecini..... tvoja stvar , tvoj klub , pa opet po petaka navratite !Da vidimo tog najboljeg Ronalda u Akciji .L_blancos je napisao/la:Pa koji su drugi zadaci napadaca ??
Imao je vise i asistencija, ja uopste nisam prkosan nit me uopste dotice izbor, nego samo ne ide u glavu kako nema Forlana uopste u prvih 11
Najbolji igrac SP i Lige evrope.. Mislim da je zasluzio ako nista da bude bar tu.. To je samo jos jedan dokaz ne pravilnosti izbora..
Isto sto je tebi Messi bolji, meni je Ronaldo.. Al ja ne pocinjem tu raspravu ko je bolji il sta vec.. To se moze rasprava vodit do sutra a opet nece se nista obznanit..
Medju najboljima jest.. Al jesul njegovi golovi doveli Valenciu i Barcu igdje ??Pomogli jesu, al je Forlan prosjecni Athletico odveo do krova Evrope i Urugvaj izbacio u svjetski vrh i radi toga bi bar tu trebao da bude.. Ja sam licno ocekivao da ce bit u top 3 al jok..
svetski sajt koji se bavi cenama igraca.Njega kao izvor uzivaju gotovo svi svetski mediji.EdinTM87 je napisao/la:Busquets 30 Mlosmi je napisao/la:Nema nista od toga,kao prvo Busquets vredi 30 miliona, i sigurno ga Barcelona nebi prodavala ispod cene.Sexmachineboy je napisao/la:Izgleda da je odlazak Buskeca u United sve realniji. Ponuda od 25 miliona. Stvarno glupost. Ne vjerujem baš da će se ovo ostvariti, ali eto..
Takodje,on ima samo 22 godine,igra prvu postavu u Barci,kao i u spanskoj repki,tako da ce u buducnosti verovatno predstavljati najboljeg zadnjeg veznog.Ae mi daj link ,da vidim.Nigde nisam nasao tu vest.![]()
Komu takvu cijenu dade..
www.transfermarkt.de
MVP - Messi-Villa-Pedro
po tome je Forlan trebao biti i ispred Ronalda , Doveo dna krov Evrope Atletico , sa Urugvajem Polufinale ... Sta je Ronaldo uradio ??? Sem sto je zabijo po 3 gola Malagi , Recreativu ??? Jel igro protiv Barce ???jel igdje ovde Real ???? Do DUse do 8mine finala sa Lyonom .... i ???? Sta jos ???? Bio blijed igrac , a naso se u 11....Kad se Ronaldo mogo nac moze i Villa koji je bar zabijo na sviejtskom i bio jedan od kljucnih najbolje Svjeska repke.....L_blancos je napisao/la:Ajd nek bude kako ti kazes, vi ste najbolji i sve, al opet ne shvatam sta je to Villa ekstra odradio za citavu godinu..Andres je napisao/la:Kume Forlan je bio dobar do 5 Jula 2010... A nagrada traje do 31.12.2010 ! Eto ti razloga ,. posliej toga Diego isto koda nije igro za Atletico ! Tebi je Ronaldo najbolji , a ostatku sviejta se zna ko je ili pak vecini..... tvoja stvar , tvoj klub , pa opet po petaka navratite !Da vidimo tog najboljeg Ronalda u Akciji .L_blancos je napisao/la:Pa koji su drugi zadaci napadaca ??
Medju najboljima jest.. Al jesul njegovi golovi doveli Valenciu i Barcu igdje ??Pomogli jesu, al je Forlan prosjecni Athletico odveo do krova Evrope i Urugvaj izbacio u svjetski vrh i radi toga bi bar tu trebao da bude.. Ja sam licno ocekivao da ce bit u top 3 al jok..
Mislim da nisi kompetentna osoba za ovakvu vrstu rasprave, iznosis neke napacene cinjenice gdje se ocituje tvoja zabluda Ronaldom..Ja njega spomenuo nisam a ti izgleda bez toga ne mozes, mogao bi takodjer poradit na tom pravopisu jer ces iz sljedece pismene dobit 1 ako budes ovakav, zato bolje citaj neke knjige umjesto ovdje sto stavljas po hiljadu upitnika i d*kas na Ronalda..
Forlan je napadac-Villa je napadac,
Sta je Lessi uradio sa Argentinom ?? Nista .. Onda nebi ni on trebao bit ovdje ako nema CR-a.. Al ja uopste to nisam spomenuo..
Objektivnosti malo i opusti se, Messi i Ronaldo dobivaju sedmicno platu ko citav forum zajedno godisnje, zato bolje ti je idi popij kafu izadji sa drustvom i opusti se..
Forlan je napadac-Villa je napadac,
Sta je Lessi uradio sa Argentinom ?? Nista .. Onda nebi ni on trebao bit ovdje ako nema CR-a.. Al ja uopste to nisam spomenuo..
Objektivnosti malo i opusti se, Messi i Ronaldo dobivaju sedmicno platu ko citav forum zajedno godisnje, zato bolje ti je idi popij kafu izadji sa drustvom i opusti se..
Čemu više ta rasprava o našim čarobnjacima...Messi,Iniesta i Xavi su tu gdje jesu.Sva trojica dragulji,majstori svog zanata,ali Messi je numero uno i sad nek pjeva borbene ko hoće.Bunite se,patite,plačite,pljujte ali to je sve vaša stvar..Njih trojica su pokazala u razgovorima da je svejedno ko je dobio,da je ovo uspjeh samo Barce.Idemo dalje u nove pobijede,po nove trofeje a ljubomorne duše nek nam ga samo dobro P O P U Š E !!! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Zapravo sam mislio da je završila rasprava o nagradima iz Zuricha, ali očito nije.
Tako da ti ovo ne stoji:
S klubom ni jedan ni drugi nisu ništa osvojili prije SP. Znači, što se tiče klupske sezone, tu su negdje podjednako dobri, po statistici i po (ne)uspjehu.
Klub (sezona) 2009/10
Villa=Higuain
Na SP je Villa uspješniji, naslov svjetskog prvaka + 5 golova (kao i Muller, Forlan i Sneijder). Higuain je došao tek do 1/4 na SP, može ga tješiti da je imao najbolji prosjek, od 4 gola 3 je zabio J.Koreji.
SP 2010.
Villa>Higuain
Higuain 18 nastupa 10 golova i 3 asista
Villa 23 nastupa 14 golova i 7 asista
Po statistici ove sezone su u najmanju ruku jednaki, mada Villa ima 4 gola i 4 asista više, ali zbog 5 nastupa manje Higuaina, kažem podjednaki u najmanju ruku. Po uspjesima nakon SP, Higuain nije ništa osvojio, Villa je uzeo španjolski Superkup.
Sezona 2010/2011.
Villa>Higuain
Sezona 2009/2010.
Forlan>Villa
Na SP obojica zabila 5 golova, Villi je trebalo za to 19 min. manje (nebitno). Villa osvojio SP, Forlan 4. na svijetu, stoga:
SP 2010.
Villa>Forlan
Poslije SP obojica su osvojila po jedan naslov, Villa ESP Superkup, Forlan europski Superkup. Statistika za ovu sezonu govori:
Forlan 23 nastupa 7 golova
Sezona 2010/2011.
Villa>Forlan
Po meni prednost ima Villa.
Jel se onda slažeš da je J.Cesar trebao biti ispred Casillasa, jer je Brazilac osvojio s Interom trostruku krunu + klupsko SP, dok je Casillas osvojio "samo" SP
Zanimljivo kako je nekima statistika važna, kao: "Ronaldo je zabio više golova od Messia ove sezone, pa je zbog toga bolji igrač od njega", ili "Higuain zabio više golova od Ville (što je neistina), pa zbog toga Higuain više zaslužuje biti u idealnih 11", a kada im se kaže da je Messi u 2010. zabio najviše golova od svih (60), onda im to neodgovara.
Statistika kaže da je Higuain prošle sezone za Real u 39 nastupa u svim natjecanjima zabio 29 golova i imao 6 asista, Villa je za Valenciu odigrao 42 tekme, i zabio 28 golova uz 10 asista.L_blancos je napisao/la:Pa vise je Higuain zasluzio da bude u idealnih 11 ako je vec Villa tu
Prosle sezone daleko vise i golova i asistencija, na SP najbolji prosjek golova po minutama odigranim a imao je isto golova kao i Villa, ove sezone 7 golova do povrede bio treci strijelac lige..
Al ako cemo realno Forlan je bio ispred Ville prosle godine cjelokupno gledajuci..
Tako da ti ovo ne stoji:
Higuain je zabio tek jedan gol više od Ville, dok Villa ima 4 asista više.L_blancos je napisao/la:Prosle sezone daleko vise i golova i asistencija, .
S klubom ni jedan ni drugi nisu ništa osvojili prije SP. Znači, što se tiče klupske sezone, tu su negdje podjednako dobri, po statistici i po (ne)uspjehu.
Klub (sezona) 2009/10
Villa=Higuain
Istina da je Higuain kada se gleda broj minuta i golova imao najbolji prosjek (4 gola 341 min.), Villa je zabio 5 golova na SP, jedan više od Argentinca.L_blancos je napisao/la:na SP najbolji prosjek golova po minutama odigranim a imao je isto golova kao i Villa
Na SP je Villa uspješniji, naslov svjetskog prvaka + 5 golova (kao i Muller, Forlan i Sneijder). Higuain je došao tek do 1/4 na SP, može ga tješiti da je imao najbolji prosjek, od 4 gola 3 je zabio J.Koreji.
SP 2010.
Villa>Higuain
Ove sezone:L_blancos je napisao/la:ove sezone 7 golova do povrede bio treci strijelac lige..
Higuain 18 nastupa 10 golova i 3 asista
Po statistici ove sezone su u najmanju ruku jednaki, mada Villa ima 4 gola i 4 asista više, ali zbog 5 nastupa manje Higuaina, kažem podjednaki u najmanju ruku. Po uspjesima nakon SP, Higuain nije ništa osvojio, Villa je uzeo španjolski Superkup.
Sezona 2010/2011.
Villa>Higuain
Forlan je odigrao dobro za Atletico u Europi, i što se tiče uspjeha s klubom u 2009/10 sezoni, tu ima prednost nad Villom jer je osvojio Euro ligu. Po statistici su tu =, obojica 28 golova (Villa 6 tekmi manje).L_blancos je napisao/la:Al ako cemo realno Forlan je bio ispred Ville prosle godine cjelokupno gledajuci..
Sezona 2009/2010.
Forlan>Villa
Na SP obojica zabila 5 golova, Villi je trebalo za to 19 min. manje (nebitno). Villa osvojio SP, Forlan 4. na svijetu, stoga:
SP 2010.
Villa>Forlan
Poslije SP obojica su osvojila po jedan naslov, Villa ESP Superkup, Forlan europski Superkup. Statistika za ovu sezonu govori:
Forlan 23 nastupa 7 golova
Sezona 2010/2011.
Villa>Forlan
Po meni prednost ima Villa.

Jel se onda slažeš da je J.Cesar trebao biti ispred Casillasa, jer je Brazilac osvojio s Interom trostruku krunu + klupsko SP, dok je Casillas osvojio "samo" SP

Zanimljivo kako je nekima statistika važna, kao: "Ronaldo je zabio više golova od Messia ove sezone, pa je zbog toga bolji igrač od njega", ili "Higuain zabio više golova od Ville (što je neistina), pa zbog toga Higuain više zaslužuje biti u idealnih 11", a kada im se kaže da je Messi u 2010. zabio najviše golova od svih (60), onda im to neodgovara.

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:mogao bi takodjer poradit na tom pravopisu jer ces iz sljedece pismene dobit 1
Ironično, zar ne?L_blancos je napisao/la:Onda nebi ni on trebao bit ovdje ako nema

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gledam ove klipove, ljudi ovo je nenormalno koliko je Iniesta dobar igrac
...nisu toliko ni bitni golovi ili asistencije, koliko stil i elegancija sa kojima sve to radi...pravi umjetnik na terenu, tacno podsjeca na Zidanea iz najboljih dana.
Umjesto da budemo pocastvovani što živimo u vremenu ovakvog majstora (ovakvi majstori ce se unucima prepricavati) mi se nešto raspravljamo
[youtube][/youtube]

Umjesto da budemo pocastvovani što živimo u vremenu ovakvog majstora (ovakvi majstori ce se unucima prepricavati) mi se nešto raspravljamo

[youtube][/youtube]
evo sad citam izjavu guardiole ,,od 600 osoba sto je imalo pravo glasat za igraca godine njih 400 je glasalo za messija ,time je zasluzio da ponese nagradu ,a to nisu bilo kakvi ljudi(ko bolje zna od selektora i igraca kapitena ko je najbolji) ,,nisu dzaba za njega glasali,,,
i dosta vise o tom izboru dokle vise cete u nasu temu ulazit i pisat messi nije zasluzio,,najvaznije je da nema c.ronalda ni na mapi caaaaoo

i dosta vise o tom izboru dokle vise cete u nasu temu ulazit i pisat messi nije zasluzio,,najvaznije je da nema c.ronalda ni na mapi caaaaoo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
LIONEL MESSI je INSTITUCIJA! Zasluzeno nema stabarca_87 je napisao/la:evo sad citam izjavu guardiole ,,od 600 osoba sto je imalo pravo glasat za igraca godine njih 400 je glasalo za messija ,time je zasluzio da ponese nagradu ,a to nisu bilo kakvi ljudi(ko bolje zna od selektora i igraca kapitena ko je najbolji) ,,nisu dzaba za njega glasali,,,
i dosta vise o tom izboru dokle vise cete u nasu temu ulazit i pisat messi nije zasluzio,,najvaznije je da nema c.ronalda ni na mapi caaaaoo![]()

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Jednom je jedan forumaš na jednom drugom forumu Iniestu nazvao "malim Zidaneom".Mandrak je napisao/la:Gledam ove klipove, ljudi ovo je nenormalno koliko je Iniesta dobar igrac...nisu toliko ni bitni golovi ili asistencije, koliko stil i elegancija sa kojima sve to radi...pravi umjetnik na terenu, tacno podsjeca na Zidanea iz najboljih dana.
Umjesto da budemo pocastvovani što živimo u vremenu ovakvog majstora (ovakvi majstori ce se unucima prepricavati) mi se nešto raspravljamo![]()
[youtube][/youtube]

I s tim se u potpunosti slažem. Tehnikom podsjeća na velikog Zizoua, elegancija, pregled igre, samo što nije tako opasan po protivničkom golu kao Zidane, ali kada zabija, to su uglavnom važni golovi (1/2 vs. Chelsea i finale SP). Nema karizmu kao Zidane ili Messi. Igrač koji je uvijek u službi momčadi!
Jako skroman momak iz Albacetea, vjeran obiteljskim tradicijama. Na pitanje jeli mu gol u finalu na SP najdraži, odgovorio je: "Ne. Najveći moj gol je gol Chelseau u polufinalu Lige prvaka, gol uz sudačku pomoć, zbog kojega je Chelsea ispao. Nisam ponosan na taj pogodak, ali uvijek ću ga se sječati..."

Davno reče Pep Xaviu: "Ti ćeš me vjerojatno poslati u penziju, ali - Iniesta će nas sve pospremiti u starački dom!".
Ovo sve govori - "Daniel Jarque iz Espanyola će uvijek biti s nama...":
Nakon gola za naslov svjetskog prvaka nije viknuo "Viva Catalunya" ili "Viva Espana", već je gol posvetio Danielu Jarque kojeg uopće nije poznavao, i zato je od navijača Espanyola dočekan kao heroj

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Ja sam davno napisao da je on nesto najblize Zidaneu sto ima u danasnjem vremenu .
Edit:Sa Daniem je bio jako dobar prijatelj .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
"Izgleda da je odlazak Buskeca u United sve realniji. Ponuda od 25 miliona. Stvarno glupost. Ne vjerujem baš da će se ovo ostvariti, ali eto.. "
Sergio je dijete Barcelone i velika uzdanica kluba, vjerovatno nikad nece napustiti klub, pogotovo ne u skorije vrijeme, bilo da neko daje 20, 30 ili 40 miliona.
Oni koji prate Barcelonu mogu lako vidjeti kako klub ima smisljenu politiku stvaranja tima od sto veceg broja domacih igraca, i nikome ne pada na pamet prodaja igraca iz vlastite skole, pogotovo ne mladog igraca koji vec spada medju najbolje igrace svijeta na svojoj poziciji, koji se odlicno uklapa u ekipu, i koji iako je jako mlad, ima iskustvo veliko, tj. osvojenu ligu, ligu prvaka i svjetsko prvenstvo.
Nema teorije da Sergio ide bilo kuda, bez obzira sto u klubu imamo i Maskerana, vidimo da je Sergio ipak prvi izbor i uvijek ce to biti.
Sto se tice ovih sto i dalje dosadjuju s poredjenjima igraca, treba ih zanemariti jednostavno, i da nastavimo normalne i smislene diskusije o aktuelnim temama u nasem voljenom klubu.
Sto se tice Inieste, on je vec sad velikan nogometne igre, iako je jos puno utakmica pred njim, vec sad je on na nivou Zidana, i sto se tice elegancije i ljepote u igri, a osvojio je vec sve moguce titule kao i Zidan, ali eto, neka misli ko sta hoce, nadam se da se sad nece ograditi nova rasprava Zidan-Iniesta
Sergio je dijete Barcelone i velika uzdanica kluba, vjerovatno nikad nece napustiti klub, pogotovo ne u skorije vrijeme, bilo da neko daje 20, 30 ili 40 miliona.
Oni koji prate Barcelonu mogu lako vidjeti kako klub ima smisljenu politiku stvaranja tima od sto veceg broja domacih igraca, i nikome ne pada na pamet prodaja igraca iz vlastite skole, pogotovo ne mladog igraca koji vec spada medju najbolje igrace svijeta na svojoj poziciji, koji se odlicno uklapa u ekipu, i koji iako je jako mlad, ima iskustvo veliko, tj. osvojenu ligu, ligu prvaka i svjetsko prvenstvo.
Nema teorije da Sergio ide bilo kuda, bez obzira sto u klubu imamo i Maskerana, vidimo da je Sergio ipak prvi izbor i uvijek ce to biti.
Sto se tice ovih sto i dalje dosadjuju s poredjenjima igraca, treba ih zanemariti jednostavno, i da nastavimo normalne i smislene diskusije o aktuelnim temama u nasem voljenom klubu.
Sto se tice Inieste, on je vec sad velikan nogometne igre, iako je jos puno utakmica pred njim, vec sad je on na nivou Zidana, i sto se tice elegancije i ljepote u igri, a osvojio je vec sve moguce titule kao i Zidan, ali eto, neka misli ko sta hoce, nadam se da se sad nece ograditi nova rasprava Zidan-Iniesta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ima, zaista ima tu eleganciju i "kulturu" igre kakvu je imao nekada Zidane ili Bergkamp...njegovi potezi i pokreti su prefinjeni, pravi fudbalski umjetnik.juznjak> je napisao/la:Ja sam davno napisao da je on nesto najblize Zidaneu sto ima u danasnjem vremenu .
Naravno da dijete kluba ostaje. U ovom trenutku odlazak iz Barcelone u bilo koji drugi klub bi bilo s konja na magarca.Romariooo je napisao/la:"Izgleda da je odlazak Buskeca u United sve realniji. Ponuda od 25 miliona. Stvarno glupost. Ne vjerujem baš da će se ovo ostvariti, ali eto.. "

Da razbijem ledRomariooo je napisao/la:Sto se tice Inieste, on je vec sad velikan nogometne igre, iako je jos puno utakmica pred njim, vec sad je on na nivou Zidana, i sto se tice elegancije i ljepote u igri, a osvojio je vec sve moguce titule kao i Zidan, ali eto, neka misli ko sta hoce, nadam se da se sad nece ograditi nova rasprava Zidan-Iniesta

Iniesta je već sada trofejni od Zidanea, a još je aktivan. Ali Zizou je veće ime u svjetskom nogometu, ima karizmu.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- -Paja
- Kontakt:
Messi je najbolji igrac svijeta, kapiteni Maldiva, Ruande, Nove Kaledonije i Kukovih ostrva su rekli tako 

Dio Arsenala
bar je neko rekao..-Paja je napisao/la:Messi je najbolji igrac svijeta, kapiteni Maldiva, Ruande, Nove Kaledonije i Kukovih ostrva su rekli tako

za arsenal i ta ruanda suti...nikog ne spominju iz malog arsenala..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jel to taj messi ?-Paja je napisao/la:Messi je najbolji igrac svijeta, kapiteni Maldiva, Ruande, Nove Kaledonije i Kukovih ostrva su rekli tako
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Cak i ti kapiteni su mjerodavniji od tebe Pajuga, ti nisi vjerovatno bio ni kapiten odjeljenske zajednice, prema tome, nemas merituma da ocjenjujes ko je ko u svijetu fudbala-Paja je napisao/la:Messi je najbolji igrac svijeta, kapiteni Maldiva, Ruande, Nove Kaledonije i Kukovih ostrva su rekli tako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.